CoronaBuitenland

Luister: vrouw meldt bijwerking coronavaccin en krijgt vervolgens een heel eerlijke arts aan de lijn

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Chelsea Harman uit Engeland besloot vrijdag haar eerste coronavaccin te halen omdat ze dit jaar moet reizen en het haar leven een stuk gemakkelijker zou maken. Vier uur na de prik kreeg ze drie bulten op haar hoofd: twee ter grootte van een erwt en één ter grootte van een druif. Ze zitten er nog steeds.

Vrijdagavond besloot ze het noodnummer van de Britse National Health Service (111) te bellen. Zaterdag werd ze teruggebeld door een arts. Op het moment dat de arts Chelsea adviseerde om geen prikken meer te halen, besloot ze het gesprek op te nemen.

Chelsea belde ook nog een keer 111 om te bevestigen dat de vrouw die ze aan de lijn had gehad daadwerkelijk een arts was. Ook dit gesprek heeft ze opgenomen. Het telefoonnummer in beeld is van het St Richard’s Hospital in Chichester in het graafschap West Sussex.

‘Binnenkort zal worden gestopt met alle vaccins’

“U zegt dus dat ik geen vaccins meer moet halen?” vroeg Chelsea aan de arts. “Dat is mijn advies, ja.” De arts zei dat er momenteel veel informatie naar buiten komt die eerder nog niet beschikbaar was en dat zeer binnenkort zal worden gestopt met alle coronavaccins.

“Dit is informatie die je de komende tijd waarschijnlijk niet op tv zult horen,” zei ze. “Het is een lang verhaal. Zeer binnenkort zal worden gestopt met alle vaccins. Mensen weten het niet, maar ze zijn niet…”

Niet nodig

De arts stelde haar gerust en zei dat ze zich geen zorgen hoeft te maken om de bulten op haar hoofd.

Chelsea zei dat haar 22-jarige zus op het punt staat haar booster te halen. “Nee, alsjeblieft, absoluut niet,” onderbrak de arts haar. “Dat is niet nodig. Alsjeblieft, nee.”

4.9 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
snappie
snappie
4 maanden geleden

Er gaat wat op gang komen

Manhar
Manhar
4 maanden geleden

Die arts is dus haar baan kwijt

Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
4 maanden geleden

WTF
Dit is de waarheid maar het klinkt te mooi om waar te zijn.
Hou vol strijders, misschien zijn we er bijna ???

Arnold
Arnold
4 maanden geleden

Het Coronakaartenhuis stort in.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

115
0
We lezen graag je reactie!x