UFO

Nazi-basis op de Zuidpool: Derde Rijk – Operatie UFO (video)

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De legendarische Russische documentaire ‘Derde Rijk – Operatie UFO’ is voor het eerst voorzien van Engelse ondertiteling.

Tijdens de video worden mysteries en geruchten rond een geheime nazi-basis op Antarctica onderzocht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Daarnaast komt admiraal Byrd voorbij. In 1947 werd hij tijdens Operatie Highjump geconfronteerd met vliegende schotels. Men bekijkt de occulte oorsprong van de antizwaartekracht-motoren, vliegende schotels en technologieën uit de tijd van Atlantis door de bril van de drie meest mysterieuze organisaties van de 20e eeuw: het Thule-Gesellschaft, het Vril-Gesellschaft en de Ahnenerbe.

Nieuw-Schwabenland

De documentaire gaat voornamelijk over Basis 211, een legendarische ondergrondse nazi-basis op Antarctica, en Nieuw-Schwabenland. Het bestaan ervan wordt ondersteund door getuigeverklaringen van Duitse onderzeebootcommandanten. Na de Tweede Wereldoorlog verdwenen duizenden nazi-wetenschappers, veel meer dan het aantal dat is herplaatst door het Vaticaan, Odessa (Organisation der ehemaligen SS-Angehörigen) of onder de Amerikaanse Operatie Paperclip.

Een ander belangrijk thema van de film is het vermeende bestaan van een vliegende schotel-programma van de nazi’s. Leden van het occulte Thule-Gesellschaft zouden door middel van channeling bouwplannen van geavanceerde aandrijfsystemen hebben ontvangen. Daarnaast werd een implosiemotor ontwikkeld door Viktor Schauberger, een Oostenrijkse boswachter die naar eigen zeggen vrije energie uit water haalde. Hij noemde de energie orgon of ether. Bij voorkeur zou het in vortexen bewegen.

Spiegels

De documentaire brengt vele waarnemingen van onbekende vliegende objecten in het Antarctische gebied in kaart en bespreekt de mogelijkheid van wormgaten bij de polen als in- en uitgang voor buitenaardse ruimtetoestellen met de hulp van HAARP. De vraag wordt gesteld waarom bijna alle Amerikaanse bases op de zuidpool worden bemand door agenten van de National Security Agency (NSA) en de CIA.

Mythe en realiteit vormen een veranderend mozaïek van feiten, speculatie, desinformatie en fantasie, of zoals hoofd contraspionage van de CIA James Jesus Angleton ooit zei: “We zijn een wildernis van spiegels binnengegaan.”

Admiraal Byrd verklaarde tegenover het Amerikaanse Congres dat vliegende schotels de vloot van Operatie Highjump aanvielen en dat vijanden de mogelijkheid hadden om van de ene pool naar de andere te vliegen.

Tijdens de documentaire komen ook diverse hooggeplaatste Russische wetenschappers en militairen aan het woord. Hun getuigeverklaringen vormen bewijs dat de gedane beweringen ondersteunt.

Bron: Exopolitics.org.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
11 jaren geleden

spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
space scientific politics and monetary systems
exopolitics.org

Voor vele wetenschappers is het duimen en vingers aflikken, door Extraterrestrials de gehele ontraffeling van de Aardse geschiedenis te kunnen volgen, tot razernij van welk gezeldschap, politieke mokkerslagen als gevolg.
the mystery of the freezing without
canning

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
11 jaren geleden

spacefuture-exo politiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
space scientific politics and monetary systems
exopolitics.org

De wereld zal ‘spoedig’ een nieuw ‘wereldbestuur’ krijgen, betoogde Ahmadinejad. De Mahdi zal de leiding van dit nieuwe islamitische wereldrijk zijn en Jezus Christus zijn helper, ho ho ho

Het immense universum verbergt voor de mensheid veel geheimen die wachten op ontsluiering….fysiek zowel als intellectueel
Extraterrestrals civilisaties die nu de Aarde bezoeken zijn beschavingen in maatschappijvorm zonder religies en godsdiensten. Deze Extraterrestrials hun civilisatiegeschiedenis laten voorstellen en ruimtevaarttechnologische kunnen laten
demonstreren zijn de waardheid voor ogen zonder leugens. Het Aardse defensiegeheel houden zich best terzijde welke boodschappen werden via de Aarde
de ruimte ingebracht, even het geheugen opfrissen. De kandidatuur van deze staten zijn bekend.

itanimulli.com
itanimulli.com
11 jaren geleden

Ik vroeg me al af waarom joden zo bang zijn voor ufo’s…daar zitten gewoon vaak dikke nazi’s in…ik dacht altijd dat er aliens in zouden zitten…ik beetje naief zijn…

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Was er nog een optie om naar Antartica te gaan??Ja en wel om “zwaar water” voor de productie van de atoombom,die daar op te pompen is.En die vliegende schijven daarvoor hoefden ze echt niet naar Antartica, die kun je overal in het geheim maken.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x