Mens en Dier

Thierry Baudet: ‘Als we het noodlot niet afwenden, gaan we eraan’

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!

Op social media circuleren momenteel beelden van een gesprek dat FVD-leider Thierry Baudet in 2019 had met Margriet van der Linden. In een Bloemendaalse villa vertelde hij over de scheiding van zijn ouders en over de liefde voor zijn vrouw.

Hij vond Van der Linden een slechte interviewer. “Ik ben Lego, jij bent Duplo,” zei hij. Hijzelf zou een veel betere interviewer zijn. Baudet zei namelijk ‘een zachtaardig, en gevoelig, en artistiek, en empathisch mens’ te zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ik zie dat

De FVD-voorman deed nog enkele opvallende uitspraken. “Ik doe dit met de moed der wanhoop omdat ik zie dat onze beschaving in korte tijd – het gaat nu nog best wel goed voor veel mensen – helemaal vast gaat lopen,” zei hij.

“Nu gaat het nog redelijk goed, maar over een paar jaar niet meer,” waarschuwde Baudet. “Ik zie dat. En ik wil proberen om dat te voorkomen. Mensen hebben de keuze om wel of niet het noodlot af te wenden. Als dat niet gebeurt, dan gaan we eraan.”

Hij had wel gelijk

Er zijn beschavingen in de wereldgeschiedenis ten onder gegaan. Dat kan hier ook gebeuren. En als dat gebeurt, dan zullen heel veel mensen zeggen: ‘Die Baudet was misschien een arrogante eikel en hij dronk witte wijn, maar hij had wel gelijk. En het is ongelooflijk jammer, het is eeuwig zonde dat we het in 2019, in 2020, in 2021 – toen we nog een kans hadden – niet hebben afgewend’, zei hij.

4.9 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johnny
Johnny
1 jaar geleden

Tja

Jessedepesse
Jessedepesse
1 jaar geleden

Heel eng dit want hij heeft altijd gelijk gehad. En in zijn boek hierover schrijft hij dat hij denkt dat we t niet gaan redden.

Er zijn er te veel ingespoten. Het is ware horror.

sjef
sjef
1 jaar geleden

Niet alleen hij zag dat, dit jongetje van 70 jaar oud zag dat al tien jaar eerder aankomen. Toen de franse President directeur van de waterhoofd Nestlé zei dat water geen recht van de mensheid was en dat mensen alleen van hem water moesten en mochten kopen. Toen werd ik wakker en ben gaan speuren en schrok wat er aanstaande was. Zelf raadslid geweest en tjonge wat zijn we een verrot land geworden. De gekozen politici knechten hun kiezers, dus luitjes wordt wakker en ga de stormbaan op anders loopt u straks achter de feiten aan.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Ik riep ruim een jaar geleden al:
Repent NOW, or embrace NWO.
Er is nog niks veranderd. Maar de tijd van anarchie en rebellie zijn nabij.

Back to top button
191
0
We lezen graag je reactie!x