Het Complot

Smokkelde Justitie de echte moordenaar van Marianne Vaatstra naar het buitenland?

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Publicisten Wim Dankbaar en Hans Mauritz brachten vorig jaar hun boek over de moord op Marianne Vaatstra (16) uit. Zij beweren dat het Openbaar Minister met vervalst bewijs de verkeerde dader heeft gepakt.

De auteurs gebruikten delen van het dagboek van de moeder van het vermoorde meisje. Het hof in Amsterdam stelt nu dat de moeder het auteursrecht heeft op haar werk en eist nu dat alle boeken met daarin verwijzingen naar het dagboek worden vernietigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dankbaar kreeg het persoonlijke dagboek via via in handen en publiceerde het gedeeltelijk als onderdeel van zijn complottheorie dat Justitie de echte dader naar het buitenland heeft gesmokkeld. De voor de moord veroordeelde Jasper S. zou niet de echte dader zijn.

De moordzaak, die 72 meter aan dossiermappen beslaat en miljoenen aan gemeenschapsgelden heeft gekost, bleef 14 jaar lang in het nieuws. Samen met een clubje van een twaalftal getrouwen onderzochten de auteurs gedurende een periode van bijna vijf jaar alle relevante ins en outs van deze moordzaak.

Het onderzoek leidde naar een notarieel vastgelegde kluisverklaring van een onbedoeld en ongewild bij de moord betrokkene en een beeldopname van een gesprek tussen drie justitiabelen waarin duidelijk wordt dat men exact op de hoogte was van de identiteit van de werkelijke moordenaars van Marianne. Moordenaars, meervoud, aldus de auteurs op hun website.

Vaatstra werd op 1 mei 1999 verkracht en vermoord. Zij was onderweg van Kollum naar haar ouderlijk huis in Zwaagwesteinde en werd vlak bij Veenklooster gevonden. Op 18 november 2012 is Jasper S. gearresteerd en op 6 december 2012 bekende hij.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jelle
Jelle
9 jaren geleden

Niets is wat het lijkt

Ayla
Ayla
9 jaren geleden

het dagboek van Maaike is waar…..politie en justitie zijn niet erg correct

exegese
exegese
9 jaren geleden

Iedereen die deze zaak door de jaren heen heeft gevolgd inclusief alle info in de “alternatieve media” kan met zekerheid stellen dat Jasper S de moordenaar nooit kan zijn en dat de plaats waar Marianne gevonden is, de plaats delict ook onmogelijk kan zijn. Al met al moet je dan tot de verbijsterende conclusie komen dat het OM en Justitie als ook Peter R de Vries geen enkel middel, maar dan ook geen enkel middel schuwen om de waarheid geweld aan te doen, het leven van onschuldige mensen totaal te ruïneren om de echte daders uit de wind te houden. Ik kan tot op de dag van vandaag nog steeds niet geloven dat dit ongehinderd plaats kan vinden maar het gebeurt gewoon. Hoe lang kunnen de elitaire criminelen gewoon hun gang gaan onze kinderen te verkrachten, te vermoorden doorgaan met hun plunderingen, hun leugenachtige praktijken, hun plunderingen voordat het volk in zijn totaliteit in opstand komt tegen dit gespuis.

loeki-125
loeki-125
9 jaren geleden
Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x