Binnenland

Men is in Nederland niet gesteld op de inhoud van dit boek. Wat je niet mag weten over de MH17-ramp

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het boek ‘Vlucht MH17 en de nieuwe Koude Oorlog’ van Kees van der Pijl is gebaseerd op zijn onderzoek naar de geopolitieke bewegingen van na de ramp met de MH17.

Het boek is inmiddels verschenen in het Portugees, Engels, Duits, Pools en Russisch.

Helaas was er geen serieuze uitgever in Nederland beschikbaar voor de uitkomsten van het wetenschappelijk onderzoek van de voormalig hoogleraar internationale verhoudingen aan de Universiteit van Sussex.

Opmerkelijk feit

“Men is in Nederland niet gesteld op de inhoud van dit boek,” meent Van der Pijl.

In zijn boek geeft Van der Pijl niet aan wie het vliegtuig heeft neergehaald, maar wel wat er gebeurde nadat het was neergehaald.

Opmerkelijk feit is dat Oekraïne als medeverdachte niet alleen in het onderzoeksteam aanwezig was, maar ook het recht op veto had over de informatie die naar buiten zou worden gebracht.

Bekijk het gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk
René van Zalk
3 jaren geleden

Veel van wat er in dit boek staat is gebaseerd op complottheorieën. De Nederlandse overheid heeft opdracht gegeven te zoeken naar feiten. De onderzoekers zijn verder dan de meesten denken. Ook veel van de informatie is voorlopig geheim i.v.m. het feit dat de Russen er mee aan de haal gaan en er van alles bij gaan verzinnen of de feiten verdraaien. De Russen zijn meesters in manipuleren.

IFF
IFF
3 jaren geleden

De onderste steen boven zei Rutte toch…

dave
dave
3 jaren geleden

Aangezien we in de tijd van Orwell leven moet je begrijpen dat alles wat de machthebbers zeggen precies tegenovergesteld opgevat dient te worden, dan is het verhaal wel logisch en te begrijpen.

Jelled
Jelled
3 jaren geleden

Vroeg of laat zal men beseffen hoe we in de maling werden genomen en zal men alleen nog spreken hoe een volk dit kon laten gebeuren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x