Homepagina » Binnenland » Men is in Nederland niet gesteld op de inhoud van dit boek. Wat je niet mag weten over de MH17-ramp
Men is in Nederland niet gesteld op de inhoud van dit boek. Wat je niet mag weten over de MH17-ramp
Foto: CC0 Wikimedia Commons

Men is in Nederland niet gesteld op de inhoud van dit boek. Wat je niet mag weten over de MH17-ramp

Het boek ‘Vlucht MH17 en de nieuwe Koude Oorlog’ van Kees van der Pijl is gebaseerd op zijn onderzoek naar de geopolitieke bewegingen van na de ramp met de MH17.

Het boek is inmiddels verschenen in het Portugees, Engels, Duits, Pools en Russisch.

Helaas was er geen serieuze uitgever in Nederland beschikbaar voor de uitkomsten van het wetenschappelijk onderzoek van de voormalig hoogleraar internationale verhoudingen aan de Universiteit van Sussex.

Opmerkelijk feit

“Men is in Nederland niet gesteld op de inhoud van dit boek,” meent Van der Pijl.

In zijn boek geeft Van der Pijl niet aan wie het vliegtuig heeft neergehaald, maar wel wat er gebeurde nadat het was neergehaald.

Opmerkelijk feit is dat Oekraïne als medeverdachte niet alleen in het onderzoeksteam aanwezig was, maar ook het recht op veto had over de informatie die naar buiten zou worden gebracht.

Bekijk het gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]


Vond je dit goed? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. De onderste steen boven zei Rutte toch…

  23 likes
  • dát is juist de “afleiding” zodat wij rustig slapen gaan totdat dát geschieden zal…..alleen, dát zal niet geschieden….
   de waarheid is waarschijnlijk écht, wérkelijk, verschrikkelijk afschuwelijk……………..

   namaste

   16 likes
   • De waarheid is ,dat niet de Russen , maar Oekraiene dit toestel naar beneden gehaald heeft.
    Om geopolitieke redenen , Rusland bashen, moesten 298 mensen opgeofferd worden.
    En heer Timmermans mocht zijn leugens op emotionele wijze in de VN voren brengen,.
    Toen de grond hem te heet onder de voeten werd, o.a. door het mondkapjeverhaal bij Pauw, verdween de man naar Brussel.
    Omdat de onderste steen van medeplichtige Rutte nooit en te nimmer boven mag komen, ,zal dit boek hier niet verschijnen.
    Maar hierin gaat verandering komen.

    16 likes
    • Strijdervoorvrijheid

     Ja er mocht bij die eerste gesprekken met die nabestaanden in dat beschermde centrum op de Veluwe helemaal geen journalistiek bij zijn, die nabestaanden hebben daar uitleg gehad(psychologisch op het verkeerde been gezet), misschien wel een enorme schade vergoeding(zwijggeld aanvaard), of met een één of ander kluitje in het riet gestuurd. Die Russen hebben er part noch deel aan, Nederland wordt gewoon besodemieterd.

     8 likes
    • Strijdervoorvrijheid

     “,zal dit boek hier niet verschijnen.” Maar ik snap die man ook niet, je zet de Nederlandsche versie gewoon op eigen site door iedereen voor een paar luttele euro te downloaden, grote schrijvers doen dit ook al, heeft alleen maar voordelen; geen papier, geen drukinkt(milieu schade), het geld komt echt bij de schrijver zelf terecht, en hij hoeft zich niet te laten chanteren door één of andere uitgever zoals nu dus gebeurd.

     5 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    De vlucht is vlak voor vertrek omgeboekt van KLM naar Malaysia airlines (vernomen van de radio vlak na het gebeuren, daarna niks meer over gehoord op welk MSM dan ook) die mensen zijn gewoon ordinair geofferd om Rusland in een kwaad daglicht te stellen.

    23 likes
  • @IFF,

   Rutte stapelt er alleen maar meer stenen bovenop om het zo diep mogelijk weg te stoppen, in de hoop dat het in de vergetelheid raakt. Gelukkig trappen daar veel mensen niet in.

   18 likes
 2. Hoe gespeeld de zogenaamde verwondering bij Rutte ,als Baudet deze FEITEN voor zijn voeten gooit

  19 likes
  • Precies @Bertha, tenenkrommend te zien hoe Rutte zijn walgelijk gespeelde verontwaardiging gebruikte om zo snel mogelijk de discussie in de kiem te smoren alsof het te zot voor woorden zijn. Frustrerend ook te zien dat hij daar wederom ten overstaan van iedereen mee weg mag komen.

   20 likes
  • Schitterend,zoal Baudet het MH17 drama tijdens het debat met Rutte weer naar voren bracht.
   De aartsleugenaar Rutte en zijn PvdA vriend Timmermans weten heel goed,waarom en wie dit toestel naar beneden haalde.
   Ongelooflijk, en levensgevaarlijk om een nucleaire mogendheid zonder bewijs en zonder,dat er een rechter bij geweest is te beschuldigen van dit drama.
   Omzigt,had onvoldoende ruggegraat en moest ermee kappen,toen hij te dicht bij de waarheid kwam.
   Ben benieuwd,, of Baudet deze stinkende beerput zal kunnen openen.

   11 likes
 3. Veel van wat er in dit boek staat is gebaseerd op complottheorieën. De Nederlandse overheid heeft opdracht gegeven te zoeken naar feiten. De onderzoekers zijn verder dan de meesten denken. Ook veel van de informatie is voorlopig geheim i.v.m. het feit dat de Russen er mee aan de haal gaan en er van alles bij gaan verzinnen of de feiten verdraaien. De Russen zijn meesters in manipuleren.

  4 likes
  • René van Zalk,

   Je weet maar van geen ophouden hè Met je aannames en beweringen.
   Vertel me eens dan wat er staat op bladzijde 27 van de Duits versie van het boek?
   Welke persoon wordt daar aangehaald?

   Je schrijft verder; “de onderzoekers zijn verder dan de meesten denken”.
   Hebben die onderzoekers jou dat verteld dan? Wat zijn in jouw ogen ‘de meesten’? heb je ze geteld?
   Verder schrijf je; “veel van de informatie is voorlopig geheim”.
   Hebben ze dat jou dan verteld over de hoeveelheid van die informatie nog geheim is?
   Kun je ons dan wat meer inhoudelijke info geven als je het toch precies weet over het hoe en wat ?
   Of is het zo dat je net als andere keren zomaar wat reacties plaatst als ‘n kip zonder kop zonder goede onderbouwing of bronvermeldingen.

   Ik heb het vermoeden dat jouw reacties ‘n zielige manier is om aandacht te krijgen en nauwelijks enige toegevoegde waarde hebben.
   Maar, het kan ook goed zijn dat je ‘n insider bent van de Nederlandse overheid. (LOL)
   In ieder geval druk je de kwaliteit van 9 For News naar beneden.

   29 likes
  • voormalig hoogleraar internationale verhoudingen aan de Universiteit van Sussex.

   1 likes
  • O nee, alweer die René.

   Ik heb u nog zo gezegd, neem uw pillen in.

   1 likes
 4. Denk dat de Oekraïne de mh17 heeft afgeschoten.Waarom zouden de Russen dit vliegtuig afschieten. Dit doe je niet zonder aanleiding!! De eerste berichten waren dat Poetin kort er voor was overgevlogen.Zouden ze Poetin hebben willen af schieten. Dan had de Oekraïne hier het meeste belang bij. Was het een vergissing? Europa zoekt de poort naar het Oosten en dat lukte niet meer met Turkije. Dus Europa ging achter Oekraïne aan.Als de Oekraïne schuldig is en dit komt naar boven verliezen ze de poort. Dit is van Europees belang. Denk aan het referendum over de Oekraïne!! In het debat met Rutte en Baudet gaf Rutte Rusland niet de schuld. Hij haalde alleen aan dat het een Russische raket was geweest. Hij stond ook op zijn teentjes en voelde zich kenbaar niet lekker in zijn vel. Als ik een Duits pistool zou hebben dan ben ik nog geen Duitsers Denk dat Rutte wel meer weet. En zo als die in het verleden al aangaf liegen mag. De toestand om Halve Zijlstra weet u nog.Hij houd zijn mond voor Europa. De nabestaanden van de MH 17 worden belogen!!Rutte wees een kerel en doe je mond open en laat de onderste steen boven komen!! De nabestaanden hebben hier recht op.

  17 likes
  • rutte doet zijn mond niet open, want dan hangt hijzelf.
   evenals,zijn pvda maatje ,timmermans.
   enfin, oekraiense gevechtjagers om het vliegtuig gezien, door dorpelingen.
   30 mm mitrailleurkogels in de cockpitdeur.
   oekraiense vliegtuigmonteurs,die de jager met sidewinder raketten hebben zien vertrekken .
   vliegtuig dat zonder raketten terugkwam.
   niemand heeft een buk raketraket( sA), afgevuurd zien worden
   jit team kon alleen animatiefilmpje van rijdende buk tonen.
   en als klap op de vuurpeil kreeg oekraiene vetorecht.
   iedere rechter zou bij een proces gehakt gemaakt hebben van dit drama.
   arme nabestaanden.

   14 likes
 5. Aangezien we in de tijd van Orwell leven moet je begrijpen dat alles wat de machthebbers zeggen precies tegenovergesteld opgevat dient te worden, dan is het verhaal wel logisch en te begrijpen.

  18 likes
 6. Vroeg of laat zal men beseffen hoe we in de maling werden genomen en zal men alleen nog spreken hoe een volk dit kon laten gebeuren.

  9 likes
  • @Jelled

   Helaas, het volk verdient de leiders die ze ZELF kiezen. FvD is een nieuwe partij en verdiend een kans :-))

   2 likes
  • Ja zeker ik denk dat het om geopolitieke belangen gaat ( Rusland is en blijft de vijand ) en wat was de rol van de regering Obama ? Heb daarover sterke twijfels !! Bij de eenwording van Duitsland heeft Europa gezegd geen pogingen te doen meer naar het Oosten op te schuiven en wat doen ze precies het tegenovergestelde !!! Ik denk dat ware toedracht over 70 jaar openbaar mag worden ? !! Dan is bijna iedereen die het bewust heeft meegemaakt reeds overleden !!

   1 likes
 7. Gelukkig zijn er meer mensen die het door hebben Rutte. Nogmaals neem de Nederlandse bevolking eens een keer serieus en laat niet steeds overkomen dat je het maar met een dom volkje te doen hebt en dat je alleen met intilegente mensen om gaat .Je neemt de bevolking met een lachend gezicht op de korrel en denk dat het volkomen normaal is!! Ik persoonlijk kan voor u geen respect opbrengen . In het verleden hadden andere minister president en ook wel eens dat ze irritatie opriepen door bezuinigen e.d. en ondanks dat er wat tussen zaten die ik niet mocht kon ik altijd nog respect voor hun opbrengen. Ik vind u maar een irritant en bevolkings vreemd figuur. Denk dat u zich in heel wat zaken verwikkeld. Straks ligt u nog onder de onderste steen.

  9 likes
 8. Ohm namo narai !

  De Mensen van tegenwoordig zien iets en ze willen dit wel of niet (hebben ).

  Ze gaan daarbij volledig aan weten , begrijpen en zelf nadenken voorbij.
  Dat kleine stukje denkwerk wat er nog wordt verricht tussen iets wel of niet willen hebben is makkelijk vatbaar voor manipulatie en natuurlijk vitaal terrein voor de MK-Ultra mind controllers.

  De meeste mensen werken voor een baas en hebben daar verder weinig wetenswaardigheden, bevattingsvermogen, denkwerk of fantasie bij nodig.
  En dat is de bedoeling ook want kleine privé initiatieven zijn zodoende op voorhand gedoemd te mislukken.
  De mensen zijn gedesinformeert en dat is geen goede basis voor succesvol initiatief.
  Actie op grond van verkeerde informatie gaat altijd fout .
  Onwaarheden proberen te begrijpen is ook een onzinnige bezigheid.
  Dit leid dan vaak tot frustraties en agressief gedrag .
  De mensen proberen van alles maak het lukt steeds minder vaak.
  Hun wetenswaardigheden zijn niet zuiver en er is teveel onbegrip.
  Waar kunnen de mensen dan zelf nog over nadenken zonder in hun handelen contra productief bezig te zijn ?

  Zo wordt ons langzamerhand stukje bij beetje bijna de helft van ons mens zijn ontnomen.

  Dit schept een ideaal klimaat voor plof mensjes.

  Plofmensjes doen wat ze moeten doen en ploffen s´avonds voor de t.v. of lezen de krant.
  Op de t.v. en op tafel wordt ze dan van alles voorgeschoteld en ze hebben dan de ´vrije keuze´ dit al dan niet te willen hebben.
  Een vicieuze cirkel .

  In de kranten worden ons vaak of-of redenaties voorgelegd alsof er maar 2 keuze mogelijkheden bestaan.
  Meerdere mogelijkheden zijn vaak uitgesloten.
  Dit heeft zich langzamerhand verplaatst van de reclame tot het journaal en uit zich dan soms in de stemhokjes.
  Manipulatieve aanslagen zoals bijvoorbeeld die van de bende van Nijvel zijn dan van grote invloed op het stemgedrag van de meute.

  Ook de 2e Kamerleden lijden hier aan.

  Om een klein voorbeeld te noemen.
  De 2e Kamerleden zijn ervoor om de minister ter verantwoording te roepen .
  Wat doet zo´n minister nu tegenwoordig. Hij stelt als een soort van bliksemafleider een commissie in en de discussie gaat niet meer over het functioneren van de desbetreffende verantwoordelijke minister maar over het functioneren van en de rapportages van de commissie.
  Er zijn maar weinigen die dit fenomeentje dan analyseren en publiceren als een ondermijning van de democratie .

  Kritisch denken wordt ons afgeleerd.

  We weten niet genoeg dat is wel duidelijk. Het zijn natuurlijk de wetenschappers die dit als eerste signaleren.
  En dat nu juist een van de kern van het probleem. Zij bezitten immers het patent op wel of niet weten. Het is tenslotte hun handel.
  Dus zijn zelf ook grotendeels verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Door ingewikkeld taalgebruik worden sommige wetenschappen voor het grote publiek ontoegankelijk gehouden .
  Andere wetenschappers zoals psychologen verkopen pure onzin of verlagen zich ook met schimmige zaken als Mk ultra.
  Het boemerang effect treft ons dan allemaal.

  De groeten

  Tsunami Giri Babba

  5 likes
  • Goed stukje Tsunami Giro Babba.
   Zoals je weet zij Cesar al Geef de mens wijn en spelen!! En zelfs dat mag niet meer De kroeg de en sportclub gaat zelf kapot.En als dat gebeurt hoeft de mens helemaal niet meer te denken.Mensen jullie moeten gehoorzamen wat de overheid zegt.Koop een huis,Koop een auto. En dan stoppen we jullie wel in de schulden!! Dan houden ze de kop wel. Kijk eens naar de studie toelage . Zo jong en dan al schulden. En de controle overal op houd de mens ook wel stil.Kon wel eens zijn dat je iets verkeerd zij of je gezondheid verzweeg bij een sollicitatie. Dus alleen nog gezonde mensen zonder tegenstribbelen dat zijn de besten. Wanneer beseffen we dat we allang in een Dictatuur leven.Ook sommige media werken hier aan mee ze worden immers betaald door de overheid. Dus mondje dicht.Ook een kritische journalist word hier de dupe van. Bij kritische vragen gaat Den Haag ze uit de weg of ze willen niet meer bij hun in de uitzending komen!! Dus als de onderste steen naar boven moet komen zal de bevolking en de journalisten kritische met Den Haag om moeten gaan.

   4 likes
 9. is het wel allemaal echt gegaan zoals we m o e t e n doen geloven mensen??
  ik heb zo mijn visie er op, maar het stinkt aan alle kanten, dat kan zelfs een ezel aanvoelen welke onderste steen hij w e l moet verzwijgen

  7 likes
 10. Rutte en niet liegen, volgens mij vond hij dat iedereen 3500 netto verdiende per maand en dat iedereen nog 1000 euro kreeg. Niet van deze wereld dus. Staat mijlen af van de werkelijkheid.

  5 likes
 11. Als… er, in welke relatie dan ook, over Nederland wordt gesproken… dan kan je het Nederlandse volk uitsluiten. Wat er werkelijk bedoeld wordt met ‘ Nederland’ is de Nederlandse Staat. Het Belàng van die NL Staat, en nimmer het belang van het volk dat slechts dient als werktuig om de NL Staat… te laten floreren. Liegen, manipuleren, drogredeneren, zwaaien , paaien én Naaien…. worden daartoe toegepast. Ook in deze context.

  5 likes
 12. Valt me op dat men destijds eensgezinde reacties konden lezen. Blijkbaar zijn meer mensen een mening gaan ontwikkelen die niet strookt met de algemeen aangenomen mening. Blijkbaar teveel mensen.
  Daarom dat ze groepen mensen (tegen verloning) in een zaaltje vol computers moeten zetten om te voorkomen dat nog meer mensen dezelfde gedachtegang krijgen.

  Alleen daarom al kun je zien dat de zogenaamde complotgekkies eigenlijk niet de gekkies zijn.
  Het establishment doet er alles aan om de brokken te lijmen want hun spel werd doorzien.

  3 likes
 13. Burger vliegtuigen hadden er niet mogen of willen vliegen ook niet op 10 kilometer hoogte, vermoedelijk levert het juist dan een snel indentificatie probleem op.
  Dat het een van Russische makelij raket betrof zegt helemaal niets overal ter wereld worden er raketten gebruikt van diverse makelij, feit blijft dat Rusland in conflict is met haar buurland en onze mijnheer F. Timmermans zich als Nederlands parlemantair zich schandelijk onrechtmatig en on diplomatiek bemoeit heeft met cruciale zaken welke de Nederlandse belangen niet dienden, maar die ons in de maag gepropt zijn.
  En wie de raket heeft afgevuurd doet niet terzake het is oorlog men was zijn luchtruim aan het bewaken achteraf een schuldige pogen aan te wijzen is louter om politiek gewin mee te behalen, feit blijft dat de burger vliegtuigen er niet hoorden te vliegen, de betreffende vliegmaatschapijen
  zijn verantwoordelijk tezamen met de instanties/ regeringen welke het een en ander behoren te voorkomen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17

Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit

Na de ramp met vlucht MH17 in ...

bond tegen overheidszaken

Bond tegen overheidszaken start actie tegen Nederlandse lockdown. Hier kunt u zich aansluiten

De Nationale Bond tegen Overheidszaken is een ...