Buitenaards

UFO’s en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Natuurkundigen kregen het onlangs voor elkaar om een zogeheten qubit een fractie van een seconde terug in de tijd te sturen.

Wetenschappers creëren tijdmachine die vergelijkbaar is met de Tardis van Doctor Who, kopte de Britse Daily Mirror.

De wetenschappers creëerden een kunstmatige toestand die zich ontwikkelt tegen de thermodynamische richting van de tijd in.

Haarloze wezens

Dit lijkt een ondersteuning te zijn van de theorie van dr. Michael P. Masters, die pas geleden beweerde dat UFO’s en aliens antropologen zijn uit de toekomst, die zijn teruggereisd in de tijd om hun voorouders te bestuderen.

Professor Masters, verbonden aan Montana Tech, suggereert dat mensen in de toekomst zijn veranderd in haarloze wezens met grote hoofden.

“Mogelijk zijn het onze verre verwanten die terugreizen in de tijd om ons in hun eigen verleden te bestuderen,” zei Masters tegenover een lokale tv-zender.

Eigen taal

“Deze wezens lopen rechtop, hebben vijf vingers aan iedere hand en vijf tenen aan iedere voet, hebben twee ogen, een mond, een neus en kunnen in onze eigen taal met ons communiceren,” klonk het.

“We zouden zoveel kunnen leren van ons eigen evolutionaire verleden als we de technologie hadden om naar het verleden te gaan,” zei hij.

Professor Masters suggereerde verder dat echte buitenaardsen, afkomstig van andere planeten met een andere atmosfeer en een andere evolutie, met ons communiceren op een ander trillingsniveau, niet noodzakelijkerwijs via taal.

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Solida
Solida
3 jaren geleden

Intrigerend maar niet helemaal aannemelijk, er zijn zóveel buitenaardse rassen om en nabij de aarde, die komen niet allemaal uit de toekomst…

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

We zoeken hokjes waarin we de onverklaarde verschijnselen een plaats kunnen geven.
In dit geval plaatsen we UFO’s in het hokje van de ‘antropologie’.
Goed bedacht, maar het geeft me geen ‘aha erlebnis’.
Het vergt me iets te veel fantasie.

Coldshot
Coldshot
3 jaren geleden

Niets of niemand zal OOIT uit de toekomst komen!! Tijd heeft maar 1 richting en dat is vooruit.. (en dat is maar goed ook).. Tijd kan wel vertragen of versnellen (waardoor het lijkt of je in de toekomst kunt reizen) maar NIET omkeren ! Een kip die in een ei veranderd zullen we niet gaan meemaken..

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

Ik ga liever een weekje naar de toekomst voor de lotto uitslagen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x