Buitenland

“Ze heeft een geheime agenda”: Ben Carson linkt Hillary Clinton aan duivel

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-neurochirurg en schrijver Ben Carson linkte presidentskandidaat Hillary Clinton tijdens de Republikeinse Conventie in Cleveland aan de duivel.

Tijdens de conventie zei hij ook dat de politieke elite en media niet weten waarover ze het hebben. “Ze hebben een geheime agenda,” zei hij. Mensen die zeggen dat een regering onder Clinton niet zo erg zou zijn, gebruiken hun hersenen volgens Carson niet.

Lucifer

“Ze zal mensen aanstellen die mogelijk nog generaties lang een effect hebben,” legde hij uit. “En Amerika kan daar mogelijk nooit van herstellen.”

Hij noemde Saul Alinsky, één van haar mentors en helden. “Die Amerikaanse socioloog en schrijver bedankte in zijn beroemde boek Rules for Radicals niemand minder dan Lucifer zelf,” aldus Carson. “Willen we dan iemand als president kiezen die als haar rolmodel iemand heeft die Lucifer erkent? Denk daar maar eens over na.”

Misleiding

Hij zei ook dat Clinton het onderwijs zo slecht zou aanpakken dat jonge mensen nooit aan een baan kunnen komen. Op die manier zullen ze altijd afhankelijk zijn en kunnen ze gebruikt worden voor hun stemmen. “Dat is niet waar Amerika om draait, dit soort misleiding,” besloot Carson.

Begin maart dit jaar besloot hij zich terug te trekken uit de voorverkiezingen na een reeks teleurstellende resultaten.

[De Morgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
6 jaren geleden

Gevaarlijke taal van Ben Carson. Hij zal toch ook wel weten dat de Clintons aardig wat doden op haar geweten heeft omdat die hen te dicht naderde. Zou me niks verbazen als ie tussen 6 planken eindigt.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Is Hillary Clinton de anti-Christ?

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Ja, ik weet nou eigenlijk niet of ik iemand die lucifer aanbid enger vind als de manier waarop een hoop amerikanen god aanbid. volgens mij zijn ze allemaal van het padje. neem nou een demonstratie waar je geen tennisballen mag meenemen, maar wel vuurwapens. hillary mensen aannemen? mevrouw clinton heb gewoon te luisteren en genereert darvoor een mooi salaris, of je nou engel of duivel bent

dimmer
dimmer
6 jaren geleden

Maarre hoe weet hij datallemaal???

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x