Buitenaards

Zoeken naar buitenaards leven (video)

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens het online televisieprogramma HuffPost Live waren SETI-astronoom Seth Shostak, Roger Marsh van het Mutual UFO Network (MUFON) en journalist Lee Speigel te gast om te praten over de zoektocht naar buitenaards leven.

Het drietal sprak onder meer over het luisteren naar radiosignalen uit de ruimte en de zoektocht naar bewoonbare planeten met de Keplertelescoop.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Marsh wees erop dat veel mensen die onderzoek doen naar ufologie van mening zijn dat buitenaardse intelligenties al op aarde aanwezig zijn. Over SETI zei hij: “Ze speuren de hemel af en ik vind dat ze gedegen onderzoek doen. Ik ben van mening dat we veel verschillende zaken moeten bestuderen. Mijn organisatie heeft de planeet echter niet verlaten. Wij kijken juist naar het bewijs dat zich recht voor onze neus bevindt.”

Volgens Huffington Post-journalist Lee Speigel concluderen veel mensen dat UFO’s buitenaardse ruimteschepen zijn. “Het woord ‘UFO’ betekent niet per definitie ‘buitenaards’,” zei hij.

Marsh voegde daaraan toe: “We weten niet of er buitenaardsen in zitten.” Hij ging dieper in op de ruim 600 meldingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten die MUFON iedere maand ontvangt. In vijf tot tien procent van de gevallen gaat het om echt goede meldingen.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Het boek van Coen Vermeer heeft nogal wat kritiek te verduren gehad, van zijn collega,s.En dit zinnetje verteld wat hun foute gedachte was:Volgens Huffington Post-journalist Lee Speigel concluderen veel mensen dat UFO’s buitenaardse ruimteschepen zijn. “Het woord ‘UFO’ betekent niet per definitie ‘buitenaards’,” zei hij.5% tot 10 % serieuze meldingen is nogal wat,en behoordt dan ook grondig onderzocht te worden.Mijn overtuiging is dat het wel in sommige gevallen om buitenaardse ruimte schepen gaat!!

Biko
Biko
11 jaren geleden

Klopt.
Vermeer zei gisteren, bij omroep Max notabene lol: ‘het fenomeen UFO’s bestaat’.

Het fenomeen is dus: mensen die vliegende objecten (zeggen te) zien die ze niet kunnen identificeren. Niet meer, niet minder.

Marcel E
Marcel E
11 jaren geleden

Ik vind SETI zo’n lief, naief initiatief.
Logisch ook…

Als ik mijn sleutels moet zoeken, ga ik natuurlijk ook heel stil in een hoekje van de kamer zitten met een radio-ontvanger, dan vind ik ze vanzelf!!

Eden
Eden
11 jaren geleden

[quote name=”Marcel E”]Ik vind SETI zo’n lief, naief initiatief.
Logisch ook…

Als ik mijn sleutels moet zoeken, ga ik natuurlijk ook heel stil in een hoekje van de kamer zitten met een radio-ontvanger, dan vind ik ze vanzelf!![/quote]
Hehe, ja. Mee eens. De nucleare natuurkundige Stanton T. Friedman noemt het: Silly Effort To Investigate (onbenullige moeite om te onderzoeken) 😀

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x