CoronaBuitenland

Spike-eiwit en mRNA aangetroffen in placenta: ‘Je geeft het door aan je baby’

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!

Het mRNA blijft na vaccinatie niet op de plaats van de injectie en kan zich verspreiden naar de placenta en het bloed in de navelstreng. Dat blijkt uit nieuw onderzoek naar twee patiënten.

Onderzoekers hebben spike-eiwit en mRNA aangetroffen in de placenta. Voor zover bekend hebben ze daarmee voor het eerst aangetoond dat het mRNA in COVID-19-vaccins dwars door de placentabarrière gaat.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Meer dan twee dagen

Bij patiënt 1, die twee dagen na vaccinatie een baby kreeg, was de concentratie mRNA in de placenta hoger dan bij patiënt 2, die 10 dagen na vaccinatie is bevallen.

Opmerkelijk genoeg werd alleen bij patiënt 2 spike-eiwit aangetroffen in de placenta, wat inhoudt dat het mRNA er meer dan twee dagen over doet om de placenta te bereiken en daar instructies geeft om spike-eiwit aan te maken.

‘Veilig en effectief’

We mogen nooit vergeten dat politici en artsen over de hele wereld mensen dwongen om deze gentherapie-prikken te halen en daarbij beweerden dat de vaccins in de arm bleven, stelt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

“Wat wij ‘complotdenkers’ vreesden, lijkt nu bevestigt te zijn: je geeft het door aan je baby,” zegt ze.

Huisarts Els van Veen voegt toe: ‘Veilig en effectief’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
16 dagen geleden

Gisteren had ik inderdaad op één van de Telegramkanalen dit bericht gelezen.

Ik vind het absoluut schokkend. EN onbegrijpelijk.

En WAAROM vind ik dit zo onbegrijpelijk?

Daar is een heel gemakkelijk antwoord op:

Zelf ben ik in mijn leven 4 keer zwanger geweest. De eerste keer was 53 jaar geleden.
Ik was toen nog een heel jonge vrouw van 21 jaar, die regelmatig controles kreeg in het Anna Paviljoen, behorende bij het Onze Lieve Gasthuis in Amsterdam.

Wat waren de hulpverleners toen nog zorgzaam voor hun “tijdelijke patiënten”. Natuurlijk, je was niet ziek, maar een zwangerschap is toch iets bijzonders en vereist aandacht.

Eén ding kan ik mij nog als de dag van gisteren herinneren: tijdens de zwangerschap moest je bijzonder opletten op ALLES wat er binnenkwam: pijnstillers waren praktisch taboe, op een paracetamolletje na. Geen alcohol uiteraard en je mocht, als je een rookster was, 5 sigaretten per dag.

De tweede keer dat ik zwanger was, was ik onder de hoede van een vroedvrouw, die al 25 jaar heel wat baby’s op de wereld had helpen zetten.

De derde keer, dat was 10 jaar later, was ik zwanger van een tweeling.
Ook weer hetzelfde verhaal: Er werd duidelijk verteld, dat ALLES van invloed was op de babies.

En NU: nu wordt er dus zomaar beweerd, zonder wetenschappelijke onderbouwing, dat het dus als zwangere GEEN KWAAD kan, als je je in laat spuiten met een experimentele gentechinjectie.

Weten jullie? IK kan er absoluut niet meer bij, hoe die vrouwen in vredesnaam nog denken.

Of KUNNEN ze helemaal niet meer denken?

Daar lijkt het toch echt wel op. Schijnbaar is het anno 2024 gemakkelijker om anderen voor je te laten denken. En die anderen nemen dan totaal foute beslissingen.

Ik spreek van hieruit de hoop uit, dat zwangere vrouwen eens onderzoek gaan doen. En dan wel natuurlijk niet via de officiële kanalen, want dan worden ze verkeerd geïnformeerd.

Maar als mijn man en ik, als 70 plussers, deze onderzoeken al jarenlang kunnen vinden op het World Wide Web, dan kan onze jonge generatie dat toch ook?

Steven
Steven
16 dagen geleden

Je moet immers een op afstand bestuurbare robot worden. Als ze van je af willen hoeven ze alleen even een kill commando via het net naar je te sturen!

Leroy Smith
Leroy Smith
16 dagen geleden

Kijk ik niet van op. Als je een depopulatieprogramma uitvoert dan doe je dat op verschillende niveaus.
1. Je laat een groot aantal mensen meteen dood neervallen.
2. Je laat een groot aantal mensen eerst goed ziek worden zodat ze veel geld in het laatje brengen voor de Farmaceutische Industrie en daarna gaan ze alsnog dood.
3. Je zorgde ervoor dat een groot aantal mensen onvruchtbaar worden zodat ze geen nakomelingen krijgen.
4. Je zorgt voor een situatie zoals in bovenstaand artikel zodat er hele generaties ziek worden die, nadat ze door de Farmaceutische Industrie financieel zijn uitgemolken, als nog sterven.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Dit is de GROOTSTE misdaad ooit in geschiedenis !! DAAROM MOET DE HELE REGERING OPGERUIMD WORDEN…EEN VEILIG TOEKOMST MOETEN WE ACHTERLATEN VOOR DE KINDEREN

SLUIT JE AAN MET DE BOEREN !! VECHT MEE!!

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x