Homepagina » Propaganda » Nederlandse scholieren gaan gebukt onder systeem van linkse indoctrinatie. Bekijk dit verhitte debat
Nederlandse scholieren gaan gebukt onder systeem van linkse indoctrinatie. Bekijk dit verhitte debat

Nederlandse scholieren gaan gebukt onder systeem van linkse indoctrinatie. Bekijk dit verhitte debat

Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet ging op het Marianum College in Groenlo met de GroenLinkse ex-politicus Paul Rosenmöller in debat over de linkse indoctrinatie in het Nederlandse onderwijs. Het werd een bijzonder verhit debat.

Na de fikse woordenwisseling accepteerde Rosenmöller wel de hand van Baudet, maar hij veegde die kort daarna aan zijn broek af.

Bepaalde leerlingen mochten niet bij het debat aanwezig zijn. Ze kregen vrij en moesten buiten blijven staan.

Uitgerangeerde NPO’er

Baudet had e-mails ontvangen van leerlingen van de school die niet aan de discussie mochten deelnemen ‘omdat zij een rechts standpunt hadden’.

De Forum voor Democratie-leider greep nog voordat iemand iets kon zeggen het woord. Victor Deconinck, de man die een inleidend praatje had gehouden, noemde hij een uitgerangeerde NPO’er.

De lege plekken in de zaal waren volgens hem een gevolg van het selectiebeleid van de directie.

Goed mis

“Zichtbaar bewijs dat er vandaag alleen scholieren mochten komen die links zijn,” zei Baudet.

Over Rosenmöller, die als hoofd van de VO-raad – de vereniging van scholen in het voortgezet onderwijs – meedeed aan de discussie, zei hij: “En naast me zit de man die nooit afstand heeft genomen van het regime van Pol Pot. Als hij de voorzitter is van de koepelraad van de Nederlandse scholen, dan weet je dat het goed mis is.”

Pot leidde in Cambodja de Rode Khmer en had 1,7 tot twee miljoen doden op zijn geweten. Rosenmöller bewonderde deze leider, zoals hij later Pim Fortuyn demoniseerde.

Linkse indoctrinatie

Naar aanleiding van het debat kreeg de FvD naar eigen zeggen honderden berichten van scholieren die gebukt gaan onder linkse indoctrinatie en vooringenomenheid op school.

Zo schreef een leerling: “Onlangs nog een tentamen gehad waarin ik op basis van een korte casus moest aantonen dat Forum voor Democratie racistisch is. Met gekromde tenen opgeschreven wat ze wilden horen, maar het is indoctrinatie ten top.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Forum voor Democratie]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Eind vorige eeuw is deze indoctrinatie begonnen en zo (s)Links mogelijk ingevoerd.

Kijk en het grote probleem is, je verwachte het niet uit die hoek.

De hoek van de partijen, die in jouw tijd opkwamen voor de arbeiders.

Dit Nederland is een verloren land, zonde maar waar.

bert s
bert s
3 jaren geleden

De nieuwe wereldorder die er gaat komen zal een zijn met de ideologie van Karl Marx, ook in Amerika zien we een enorme toename van het Marxistisch denken onder de studenten. De democratie en het kapitalisme worden langzaam aan systematisch aangevallen en gedemoniseerd en de jonge generatie wordt volledig gehersenspoeld om hier in mee te gaan.

Adam
Adam
3 jaren geleden

wat erg toch die linkse vooringenomenheid. dat als je voor Trump bent al geweigerd word op school, hoe erg kan het zijn, en dat ze zelfs op een tentamen je al hersenspoelen dat FVD slecht is pfft

Louise
Louise
3 jaren geleden

Rosenmöller is altijd een opportunist geweest ……Het gekke is dat we dat ook geweldig vinden want hij kreeg het ene na het andere TV programma in t verleden , natuurlijk heb ik bewust niet gekeken alleen al om z’n houding tegenover Pim Fortuyn , maar hij heeft een ongelofelijke achterbakse uitstraling en daar ga je niet naar kijken! Maar ik vrees toch met grote vrese dat hoe waardeloos de zittende kliek ook is , zie vorige artikel….dat de volgende glimlachende jonge onnozele jongeman van GL een grote rol gaat spelen.. Je hoeft niet intelligent meer te zijn , je moet alles en iedereen zielig vinden en dan kunnen we ons weer blauw betalen want ja klimaat is onze schuld………

x

Check Also

rotterdam

Debat in Rotterdam stilgelegd nadat PVV-raadslid begint over tribunalen: ‘Die hele raad is een bende jaknikkers’

Donderdagochtend werd in de Rotterdamse gemeenteraad gedebatteerd ...

klaver

Arts (GroenLinks) neemt afstand van uitspraken Jesse Klaver: ‘Ik schrik hiervan’

FVD-voorman Thierry Baudet en FVD-Kamerleden Pepijn van ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

40
0
We lezen graag je reactie!x