Homepagina » Propaganda » Nederlandse scholieren gaan gebukt onder systeem van linkse indoctrinatie. Bekijk dit verhitte debat
Nederlandse scholieren gaan gebukt onder systeem van linkse indoctrinatie. Bekijk dit verhitte debat

Nederlandse scholieren gaan gebukt onder systeem van linkse indoctrinatie. Bekijk dit verhitte debat

Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet ging op het Marianum College in Groenlo met de GroenLinkse ex-politicus Paul Rosenmöller in debat over de linkse indoctrinatie in het Nederlandse onderwijs. Het werd een bijzonder verhit debat.

Na de fikse woordenwisseling accepteerde Rosenmöller wel de hand van Baudet, maar hij veegde die kort daarna aan zijn broek af.

Bepaalde leerlingen mochten niet bij het debat aanwezig zijn. Ze kregen vrij en moesten buiten blijven staan.

Uitgerangeerde NPO’er

Baudet had e-mails ontvangen van leerlingen van de school die niet aan de discussie mochten deelnemen ‘omdat zij een rechts standpunt hadden’.

De Forum voor Democratie-leider greep nog voordat iemand iets kon zeggen het woord. Victor Deconinck, de man die een inleidend praatje had gehouden, noemde hij een uitgerangeerde NPO’er.

De lege plekken in de zaal waren volgens hem een gevolg van het selectiebeleid van de directie.

Goed mis

“Zichtbaar bewijs dat er vandaag alleen scholieren mochten komen die links zijn,” zei Baudet.

Over Rosenmöller, die als hoofd van de VO-raad – de vereniging van scholen in het voortgezet onderwijs – meedeed aan de discussie, zei hij: “En naast me zit de man die nooit afstand heeft genomen van het regime van Pol Pot. Als hij de voorzitter is van de koepelraad van de Nederlandse scholen, dan weet je dat het goed mis is.”

Pot leidde in Cambodja de Rode Khmer en had 1,7 tot twee miljoen doden op zijn geweten. Rosenmöller bewonderde deze leider, zoals hij later Pim Fortuyn demoniseerde.

Linkse indoctrinatie

Naar aanleiding van het debat kreeg de FvD naar eigen zeggen honderden berichten van scholieren die gebukt gaan onder linkse indoctrinatie en vooringenomenheid op school.

Zo schreef een leerling: “Onlangs nog een tentamen gehad waarin ik op basis van een korte casus moest aantonen dat Forum voor Democratie racistisch is. Met gekromde tenen opgeschreven wat ze wilden horen, maar het is indoctrinatie ten top.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Forum voor Democratie]


Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

40 reacties

 1. De nieuwe wereldorder die er gaat komen zal een zijn met de ideologie van Karl Marx, ook in Amerika zien we een enorme toename van het Marxistisch denken onder de studenten. De democratie en het kapitalisme worden langzaam aan systematisch aangevallen en gedemoniseerd en de jonge generatie wordt volledig gehersenspoeld om hier in mee te gaan.

  36 likes
  • Natuurlijk is het doorgeslagen individualisme, het uitsluitende “gelddenken”, de steeds legere ZZP baantjes zonder enige vervulling, de concurrentie met toenemend verschil tussen “arm” en “rijk” en het wantrouwen in de medemens, alle oorlogen uit naam van de demoncratie ALLES wat de jongere generatie zich zou willen voorstellen.
   Volgens mij is hersenspoelen niet nodig hoor.

   21 likes
   • Door die rechtse kliek zijn jongeren nu volledig gehersenspoeld. Velen goed opgeleid en goed gebekt (ze roepen allemaal hetzelfde) en kunnen zichzelf presenteren in deze social media maatschappij maar bevlogenheid idealen authentiek denken en samen gaan voor een leefbare maatschappij… ja dat is hele andere koek en (nu nog) slechts voor weinigen weggelegd.

    5 likes
  • En waarom zou het zo zijn, denk je, dat het (Angelsaksische) kapitalisme zo “aangevallen” wordt.
   Of zorgt dat kapitalisme hier inherent zelf al voor misschien?

   10 likes
 2. Rosenmöller is altijd een opportunist geweest ……Het gekke is dat we dat ook geweldig vinden want hij kreeg het ene na het andere TV programma in t verleden , natuurlijk heb ik bewust niet gekeken alleen al om z’n houding tegenover Pim Fortuyn , maar hij heeft een ongelofelijke achterbakse uitstraling en daar ga je niet naar kijken! Maar ik vrees toch met grote vrese dat hoe waardeloos de zittende kliek ook is , zie vorige artikel….dat de volgende glimlachende jonge onnozele jongeman van GL een grote rol gaat spelen.. Je hoeft niet intelligent meer te zijn , je moet alles en iedereen zielig vinden en dan kunnen we ons weer blauw betalen want ja klimaat is onze schuld………

  34 likes
 3. Zo te zien heeft Links er een behoorlijk zooitje van gemaakt .
  Verbaast me dat het filmpje nog op Youtube staat.
  Denk echter niet dat de volgende generatie slaafs de indoctrinatie zal volgen. De problemen van de samenleving zijn immers hun problemen en zoals blijkt heeft maxisme deze problemen veroorzaakt. Als leerlingen zelf gaan denken en de politiek ingaan zullen ze compleet de andere kant opgaan om oplossingen voor problemen te zoeken die deze tijd veroorzaakt heeft.

  9 likes
  • “Op de bijeenkomst op de middelbare school in Groenlo kreeg Baudet te horen dat er niet gefilmd mocht worden. Baudet wist de rector echter om te praten, door te beloven dat de beelden alleen voor intern gebruik waren. Desondanks heeft FvD de opnames nu toch openbaar gemaakt, waardoor rector Burema nu zegt dat zijn school tegen wil en dank onderdeel is geworden van een politiek spelletje van Baudet.”

   https://joop.bnnvara.nl/nieuws/baudet-filmt-op-middelbare-school-zet-beelden-stiekem-online

   10 likes
   • Ha ja en dan moet het filmpje verwijdert worden ,rechtszaak natuurlijk. Ik noemde mijzelf behoorlijk links. Maar als links geen kritiek dult is het toch niet mijn partij. Kijk vrijheid van meningsuiting staat voorop. En dat pol-pot verhaaltje van Baudet was wel flauw. Maar het is ook flauw dat niet-linkse leerlingen niet aanwezig mochten zijn. Vooral het feit dat je als links een streepje voor heb schiet me in het verkeerde keelgat. Tolerant zijn is een basisgedachte maar nog belangrijker is het om vrijheids van meningsuiting te hebben. Het ‘oude’ links heeft dit altijd respecteerd het ‘nieuwe’ links lijk dit niet te doen. Vind het spijtig dat leerlingen niet durfen uit te komen over zaken zoals wat ze van ‘trump’ vinden. Als hun mening niet strookt met de doctrine. Kan mezelf niet meer identificeren met deze linkse hap….

    6 likes
    • [ flauw dat niet-linkse leerlingen niet aanwezig mochten zijn. ]

     Baudet roept voortdurend wat. Ik zou graag het bewijs daarvoor willen zien.

     6 likes
     • Tja ik zie de lege stoelen in de clip , niemand die bevestigd niet-links te zijn. En aan het eind is er een gesprek met een niet-linkse leerling. Lijkt me dus duidelijk.

      In England is het nog erger daar drukken ze gewoon op het vuuralarm als een niet-links spreker wil spreken. pure indoctrinatie van ‘nieuw’ links dus. Ben zelf behoorlijk links , maar laat iemand altijd uitspreken , de nieuwe garde linksehap heeft dit fatsoen gewoonweg niet meer.

      0 likes
  • Ja, net als de rechtse Trump in de VS…..

   1 likes
 4. Rosenmuller is een achterbakse multi miljonair uit de V&D familie, politiek was slechts zijn hobby. Hij doet me denken aan het signalement van een Reptilian 🙂

  18 likes
  • Tja mischien is het een Reptor… Maar audience wordt behoorlijk groter als je meer mainstream praat. Gewoon rosemuller is iemand die meehelpt het nederlandse volk te verkrachten en z’n eigenzakken vult.

   9 likes
 5. “Rosenmöller ontkent dat en zegt tegen Omroep Gelderland dat de hand van Baudet nat was van een bos bloemen die hij kort daarvoor had gekregen.”

  https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2317928/Baudet-mocht-beelden-niet-publiceren-rector-van-school-baalt

  9 likes
  • Beter een natte hand van de bloemen dan een nat kruis van angst.

   4 likes
   • Had Baudet een nat kruis dan?

    4 likes
    • Baudet heeft nog weinig te verliezen doch veel te winnen. Die is dus zeker niet bang. De linkse kliek echter schijf zeven kleuren. Dat moge in het filmpje wel duidelijk zijn. Bang voor een camera zelfs. Haha

     5 likes
     • Liegen over opnamen die zogenaamd alleen voor intern gebruik zouden zijn. Nette meneer die Baudet, en dat is niet zijn eerste leugen. Ik neem aan dat niemand meer in de camera-leugen gaat trappen nu die algemeen bekend is.

      Opnamen worden altijd gemanipuleerd, zie ook de DENK partij.

      2 likes
 6. Ze beginnen al net zo nerveus en panisch te reageren op Baudet als destijds op Fortuyn. Dat spreekt op zich al boekdelen !

  14 likes
 7. wat erg toch die linkse vooringenomenheid. dat als je voor Trump bent al geweigerd word op school, hoe erg kan het zijn, en dat ze zelfs op een tentamen je al hersenspoelen dat FVD slecht is pfft

  13 likes
 8. Linkse indoctrinatie op school????
  Ik irriteer me al jaren aan de liberale rechtse indoctrinatie op school. Mijn kinderen kunnen bijv. alleen maar een goed cijfer voor begrijpend lezen halen, als ze de nieuwe dividend belasting verdedigen met goede argumenten.
  Cijfers kunnen verhoogd worden door deel te nemen aan debatten(vanaf 13 jaar) en deze standpunten voor een groep vooringenomen ouders nogmaals te verdedigen.
  Het lijkt hier wel een regionaal vvd opleidingscentrum…….

  10 likes
  • @Jari

   Links of rechts kakelen is zo vorige eeuw. Het maakt tegenwoordig feitelijk geen hol meer uit, het gaat nu alleen over corporatisme en collectivisme en zelfs dat is achterhaald en kan men beter het geheel plaatsen onder het kopje “fascisme”.

   Uw kinderen zitten op een school die ver achter loopt (old school thinking) en lopen uit de pas. Het neo-fascisme is gevraagd, alleen bekt dat woord nog niet zo heel prettig. En eigenlijk is ook het fascisme van nu niet meer te vergelijken met het oude fascisme. Zelfs het fascisme van nu is ‘gemoderniseerd’.

   Het nieuwe denken verpakt in een cartoon, echter natuurlijk niet voor Israel, maar wel voor Europa… https://youtu.be/lKDeyuM0-Og

   3 likes
 9. Eind vorige eeuw is deze indoctrinatie begonnen en zo (s)Links mogelijk ingevoerd.

  Kijk en het grote probleem is, je verwachte het niet uit die hoek.

  De hoek van de partijen, die in jouw tijd opkwamen voor de arbeiders.

  Dit Nederland is een verloren land, zonde maar waar.

  12 likes
 10. Je kunt het zien aan de hoofden en aan de kleding? Haha, inderdaad, het asgrauwe pleps wat zich door buitenlanders/moslims/zionisten in de hol laten nemen. Je kunt eerder de linkse stank van ze ruiken, net als natte hond. En Rosenmüller is een pseudo jood die er mede voor heeft gezorgd dat Pim Fortuyn door één van zijn linkse activisten is omgebracht, tenminste door een linkse stinkhond die is ingezet van bovenaf.

  Dit is het landverraders volk dat er mede voor zorgt dat Nederland naar het graf gedragen wordt.

  En denk nu niet dat Groenlinks alleen een smerige judas partij is, want PvdA, D66, VVD en het CDA zijn nog erger slinks dan Groenlinks die uiteindelijk nog met trots voor hun geestesziekte uitkomen.

  10 likes
 11. 0:29 – 0:35

  Wat een naar racistisch mannetje is die Baudet!

  3 likes
  • @Hawks

   Lekker jezelf zijn en leer leven met het feit dat niet iedereen zich laat voorkauwen en een eigen, uitgesproken mening of visie kan hebben over welke kleur, (middeleeuwse) religie, tijd-stroming, ideologie of (achterlijke) cultuur dan ook.

   Wat mij betreft kan NL heel veel meer cultuur racisme verdragen daar al jarenlang NL zich door fascistisch grauw, de grote “weg met ons” mentaliteit onder druk laat zetten of laat dicteren dat dit land zich moet overgeven aan de onbeschoftheid en het asociale gedrag van vreemden die hier niet horen en onder valse voorwendselen met valse motieven en met valse papieren en valse namen de kont parkeren tussen (ongelovige) mensen waar ze feitelijk een grote hekel hebben en grote moeite hebben met wezenlijk iets toevoegen, maar wel op kosten van NL varkensland willen worden ondersteund en daar op de koop een grote bek toe geven tot aan het bespugen, kanker verwensen, zich zonder meer in hun achterlijke verbeelding mogen vergrijpen aan vrouwen, de door hen betitelde westerse hoeren, tot aan het zonder pardon moorden alsof zij hier hun middeleeuwse norm vorm hebben te geven omdat hun sprookjesboekjes en cultuur dat beveelt en zo vrij zijn dat alles te mogen omdat de westerse (zio) nazi politici er vrijbrieven toe verlenen.

   De moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh waren schijnbaar niet voldoende bewijs dat men in NL niet meer zichzelf kan zijn, niet meer zichzelf kan uiten en geen zelfexpressie meer kan hebben en WIJ ons dienen aan te passen, te buigen of te zwijgen? Voor wie en om wat in eigen land heeft men te zwijgen of mag je geen mening erop na houden, helemaal als je hier niet meer vertrouwd of veilig bent, dan moet of kan je verder beter maar monddood door het leven gaan?

   Welke idioot heeft bedacht dat men als individu das Maul soll, halten? 👎

   3 likes
   • Tuurlijk moet hij zijn boodschap uitdragen, zolang hij dat maar met argumenten doet.

    Ik citeer hem min of meer uit het filmpje: ‘Ik zie mensen in linkse kleren. Ik zie linkse gezichten.’. Noem het wat je wil; ik noem het racisme.

    En een beetje zielig…

    2 likes
    • @Hawks

     Ik zie mensen die het oké vinden om met geweld en moord iets te mogen bereiken en mensen die in NL zich overgeven aan een middeleeuwse doctrine en dat ook verwachten van anderen. Verder zie ik mensen die blind, doof en stom zijn voor de macht en multinationals en vooral voor de leugens omtrent belangrijke zaken en vechten tegen werkelijke vrijheid en de waarheid. Ik zie mensen die ten koste van de oorspronkelijke bevolking het gevaar alle ruimte geeft. Verschrikkelijk enge mensen die zich niets aantrekken van kritiek, maar kritiek alleen maar zien als brandstof.

     Wat Baudet zegt is fout, alleen omdat dit bij dergelijke mensen de krankzinnige ideeën versterkt.

     0 likes
  • Ik wil soms ook graag duimpjes omlaag kunnen geven

   1 likes
 12. Karma is een teef, ook voor dat stinkende linkse tuig…

  7 likes
 13. Het heeft niks met rechts of links te maken volgens mij.

  Het geld regeert any way ( volgens mij is Paula Rosemöler zelfs erg rijk) veel “linkse”personen zijn erg welgesteld.

  We leven in het chaos tijdperk niks is wat het is.

  2 likes
 14. wat een boosheid en terecht…

  namaste

  6 likes
 15. Hee Richard mag je op verlof 😂Laat nog wat van je horen want wij moeten nog even blijven…….

  2 likes
 16. Naar mannetje, nare extreem rechtse partij.

  3 likes
 17. Nog een week of negen. Dan ben ik weg uit dit gekkenhuis.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Als we dit niet willen, dan is er maar één optie en dat is uit de Europese Unie gaan. Baudet over leugens en flauwekul

Als we dit niet willen, dan is er maar één optie en dat is uit de Europese Unie gaan. Baudet over leugens en flauwekul

Het is heel belangrijk om te begrijpen ...

Als historici over 100 jaar terugkijken op deze tijd dan zullen ze denken: wat bezielde hen? Baudet sloopt Klimaatakkoord

Als historici over 100 jaar terugkijken op deze tijd dan zullen ze denken: wat bezielde hen? Baudet sloopt Klimaatakkoord

Het huidige kabinet kiest ervoor om niet ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.