Paranormaal

Neurochirurg vertelt over zijn reis naar de hemel

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse neurochirurg Eben Alexander heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de werking van het brein. Als klein jongetje werd hij geadopteerd. Hij wist niet dat hij nog een zusje had, Betsy genaamd. Tijdens de zoektocht naar zijn biologische familie kwam dr. Alexander tot de ontdekking dat zijn zusje al was gestorven. Hij zegt dat hij in de hemel met haar is verenigd.

Alexander was in eerste instantie nogal sceptisch over bijna-doodervaringen. Hij dacht dat het hallucinaties waren, die het gevolg waren van een traumatische ervaring. Zes jaar geleden werd dr. Alexander wakker met zware hoofdpijn. Binnen enkele uren raakte hij in coma. Zijn neocortex, het hersengebied dat betrokken is bij zintuiglijke waarneming, was uitgeschakeld.

De artsen stelden vast dat hij leed aan hersenvliesontsteking; er zat een zeldzame variant van de E. colibacterie in zijn hersenvocht. Zijn overlevingskans was nihil. Hoewel het brein van Alexander was uitgeschakeld, bestond zijn innerlijke zelf nog wel.

Zeven dagen lang reisde zijn bewustzijn door allerlei rijken. Hij kwam tot de ontdekking dat het bewustzijn buiten het lichaam kan bestaan. Uit medische gegevens blijkt dat er tijdens zijn coma geen tekenen waren van hersenactiviteit.

Vlinder

Veel wetenschappers hadden grote moeite met zijn uitspraken. Zijn ervaring ondermijnde hun hele geloofssysteem. Tijdens de coma hoorde en zag Alexander soms andere entiteiten. Hij was plotseling vergeten hoe het was om mens te zijn.

Op een bepaald moment zag hij een licht, een cirkelvormige entiteit. Hij hoorde hemelse muziek. Het licht opende zich en Alexander werd meegenomen naar een vallei vol bomen en watervallen. Er waren roze en witte wolken.

Er waren weilanden, dieren en mensen. In de hemel is alles zo echt, minder dicht en toch ook meer intens, aldus dr. Alexander. Niets is afgezonderd in de hemel, niets is vreemd, alles is één. Hij zag zichzelf als een vlekje bewustzijn op de vleugel van een vlinder in een zwerm van miljoenen andere vlinders.

Al zijn zintuigen waren samengesmolten. Zien en horen waren niet langer afzonderlijke functies. Boven de lucht bevond zich een verzameling grotere universa. In de ‘Kern’, een oneindige duisternis gevuld met onbeschrijflijke, onvoorwaardelijke liefde, had dr. Alexander naar eigen zeggen een ontmoeting met een alwetende entiteit die hij later ‘Om’ noemde.

Bevestiging

Tijdens zijn reis had Alexander een gids. Het was een buitengewoon mooie vrouw die eerst op de vleugel van de vlinder verscheen. Haar boodschap ging door hem heen als een vleugje wind: “Je bent geliefd, voor altijd. Je hoeft nergens bang voor te zijn. Je kunt niets fout doen.”

Neurochirurg vertelt over zijn reis naar de hemelToen artsen overwogen om Alexander van de beademing te halen, ontwaakte hij plotseling uit zijn coma. Zijn ogen gingen open en hij was terug. Hij had geen herinneringen aan zijn aardse leven, maar hij wist heel goed waar hij was geweest.

Alexander herstelde binnen enkele weken volledig. De ervaring veranderde hem als mens. Hij kon het beeld van de vrouw op de vlinder niet uit zijn hoofd zetten. Vier maanden nadat hij uit zijn coma was ontwaakt kreeg Alexander een foto toegestuurd.

Hij had geprobeerd contact te leggen met zijn biologische familie. Een familielid had een foto van zijn zus Betsy gestuurd, de zus die hij nooit had gekend. Tot zijn grote verbazing zag Alexander het gezicht van de vrouw die hij op de vlinder had gezien.

De foto was voor hem de laatste bevestiging die hij nodig had. Dit was voor hem het bewijs dat zijn ervaring echt was geweest.

Het nieuwe boek ‘The Map of Heaven’ van dr. Eben Alexander is hier verkrijgbaar.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rik
Rik
7 jaren geleden

Is er zo weinig nieuws dat dit oude nieuws maar weer opnieuw wordt getoond hier? Ik heb de indruk dat er genoeg écht Nieuws te melden zou zijn of is dat boekje van deze dokter nog niet vaak genoeg verkocht?

jimmy
jimmy
7 jaren geleden

Geld verdienen langs de grote weg via zo ervaring, wegwezen.

wolfje
wolfje
7 jaren geleden

de meeste medici geloven er niet in. en als een v/h ongelovige medicus zelf een bde heeft gehad geloven zijn collega’s hem niet

Faith
Faith
7 jaren geleden

Ik geloof deze man niet. Het feit alleen al dat hij naast Oprah staat. Oprah, the queen of the darkies, behandeld haar kijkvee als kleuters en zal wel even vertellen wat goed voor je is. Hoe onmetelijk rijk dat mens geworden is duidt op argwaan, een omgekochte. Niemand van haar kijkstertjes kan zelfstandig denken, dat weet ik zeker en dat was duidelijk de bedoeling. Deze man kijkt heel naar uit zijn ogen en ik weet zeker dat er een addertje in het gras ligt, dat er een bepaalde denktrant uitgedacht moet worden. In hun voordeel uiteraard. Wees op je hoede.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x