Binnenland

‘Er is geen stikstofprobleem, maar er is sprake van perverse motieven’

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Wat ik zie, is dat heel veel boeren afwachten. Er ligt een groot fonds op de plank: 25 miljard om dit probleem op te lossen, voor boeren, maar ook om de natuur te herstellen, zei stikstofminister Christianne van der Wal eerder aan tafel bij Op1.

“We hebben snelheid nodig. We willen weer huizen bouwen en wegen aan kunnen leggen,” aldus Van der Wal. Ze wil het zo aantrekkelijk mogelijk maken voor boeren om te stoppen. Hoe eerder een boer zijn bedrijf verkoopt, hoe meer geld hij of zij krijgt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Dit is de werkelijke reden

We houden ze dus eigenlijk een grote worst voor, zei presentator Jort Kelder. De minister beweerde dat de natuur ‘er echt heel slecht voor staat’. “We hebben natuurgebieden die echt rood kleuren.” Volgens Van der Wal hebben we geen tijd te verliezen. “We hebben echt snelheid nodig,” herhaalde ze nog eens.

“Dit is de werkelijke reden. De VVD wil land inruilen voor woningen, koeien inruilen voor huizen,” reageert Tweede Kamerlid Wybren van Haga. “Er is geen stikstofprobleem, maar er is sprake van perverse motieven.”

Door het dak

Premier Rutte weigerde deze week bij het stikstofdebat verantwoording af te leggen. “Maar ook wil hij boeren van hun land verjagen om huizen te bouwen om de door de VVD aangejaagde immigratie te faciliteren,” aldus Van Haga.

Volgens Haagse bronnen gaat de asielstroom nog dit jaar door het dak. Het zou gaan om een instroom die oploopt tot maximaal 55.000. Volgend jaar komen er volgens schattingen zelfs nog meer asielmigranten.


4.9 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop
Joop
1 jaar geleden

Rutte rot op met je nep regering en satanisten oplichting genocide landverrader de trekpop van WEF opsluiting evenslang voor dit schorem.

Miriam
Miriam
1 jaar geleden

Betaald door het Rijk; dat bent U dus

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Wij Nederlanders zijn die psychopaat RUTTE spuug en spuug zat. Deze landverrader moet zeer snel van het politieke toneel verdwijnen voordat er gekke dingen gaan gebeuren. En zo ook Kaag en die hele Dombo66 club, wat een onkunde stralen deze dwazen uit. WEG WEZEN NU.

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Wat een walgelijk gedoe zeg!!! Ik heb er geen woorden voor!!!

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x