Buitenland

56-jarige man in eigen overlijdensbericht: ‘Haal geen prik, tenzij je bereid bent om te lijden en sterven’

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 56-jarige Mike Granata uit de Amerikaanse staat Californië durfde het coronavaccin in eerste instantie niet te halen. Hij was bang dat hij zou overlijden. Na aandringen van zijn dokter liet hij zich uiteindelijk toch inenten.

Op 17 augustus kreeg Mike het Moderna-vaccin en drie dagen later werd hij ziek. Hij is nooit hersteld. Bij hem werden multisysteem inflammatoir syndroom en multisysteem orgaanfalen geconstateerd. Artsen konden niets doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Eindeloze martelgang

“Mijn spieren verdwenen en vielen uit elkaar. Ik lag wekenlang op de ic en werd tot 24 keer per dag met naalden geprikt terwijl ik tegelijkertijd zes tot zeven infusen kreeg. Het was een eindeloze martelgang die ik niet kan beschrijven,” schrijft hij in zijn overlijdensbericht.

“Ik werd niet langer behandeld als een mens met gevoelens en een leven. Ik was niets meer dan een menselijk proefkonijn voor het coronavaccin. Ik wou dat ik me nooit had laten vaccineren. Als je niet gevaccineerd bent, doe het dan niet tenzij je bereid bent om te lijden en sterven,” vervolgt hij.

Beloofd

Veel verpleegsters en medewerkers smeekten mij en mijn vrouw om de waarheid over de coronavaccins naar buiten te brengen omdat de waarheid over de sterfgevallen door het vaccin wordt verdoezeld. Ik heb ze beloofd dat ik de boodschap naar buiten zou brengen,” schrijft Mike, die op 1 november is overleden.

Lees hier het hele overlijdensbericht. Mike wordt maandag begraven.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Gewoon laten prikken. Het wonder van het wonderprikje.
De kans is maar 1 op 2500 (*1) dat je eraan sterft, dus dan overkomt het je niet.

“Na aandringen van zijn dokter liet hij zich uiteindelijk toch inenten.”
En dat is precies dé reden dat de artsen verreweg het kwalijkste beroepsgroep is in dit geheel, nog veel kwalijker dan de rechtelijke macht, de politici en de reguliere media.

*1) berekend n.a.v onverklaarbare oversterfte vs aantal geprikten in NL

ongevaccineerde
ongevaccineerde
2 jaren geleden

NA HOEVEEL SLACHTOFFERS WORDEN WE WAKKER?
16.000 nieuwe besmettingen. Wat zegt dit eigenlijk?
Wat ik heb begrepen is dat van deze 16.000 meer dan 95% asymptomatisch is. Deze mensen worden ook niet ziek. Toch moeten ze in quarantaine, samen met hun gezinsleden. Daarnaast gaan ze niet werken. In het ergste geval moeten ook collega’s in quarantaine waardoor werkzaamheden stil komen te liggen. Werkgevers over de rooie, terwijl bijna niemand ziek is dan wel ziek wordt. Zoals ik het beoordeel doet deze test niets anders dan alleen de maatschappij ontwrichten.

In Europa wordt de PCR-test gezien als de gouden standaard om Covid-19 vast te stellen. Maar bedenk hierbij wel dat dit uitsluitend door overheden en hun adviseurs zo wordt gezien. De meeste vooraanstaande virologen en wetenschappers trekken de kwaliteit van deze PCR-test ernstig in twijfel. Wat ikzelf heb onderzocht is dat in Nederland de PCR-test 40 cycli ondergaat, terwijl de uitkomst bij 25 en max. 30 cycli niet meer betrouwbaar is. Bovendien kan de PCR-test geen Covid-19 detecteren. Dit zegt ook Kary Mullis, de ontwikkelaar van de test. Er zijn onderzoeken die uitwijzen dat bij 50 cycli zelfs iedereen PCR-positief wordt getest. Zelfs een sinaasappel!

Wat is er eigenlijk aan de hand? Wil de overheid ons bewust bang maken? Waarom? Waarom sturen ze toch zo op die QR-pas? Waarom vinden we het inmiddels normaal om een grote groep medemensen, kinderen, broers, zussen, familie, vrienden en collega’s uit te sluiten van het sociaal maatschappelijke leven? Waarom oordelen we zo snel over anders denkenden? Waarom laten we ons door dit kabinet zoveel wijsmaken? Waarom nemen we die prik eigenlijk? Doen we dit voor de gezondheid in het algemeen of willen we gewoon weer vrij zijn, verlost van het juk van dit kabinet. Denk hier eens over na! Je bent gezond, leeft gezond, je houdt rekening met anderen, maar om buiten de deur een kopje koffie te drinken moet je naar een teststraat 25 km. verderop of je moet je laten vaccineren in de wetenschap dat je dit elk half jaar moet gaan doen. En dat allemaal voor een groen vinkje om je vrij te voelen, om je vrij te mogen bewegen. Nog even en je moet het vinkje aan je werkgever tonen om nog te kunnen werken. Stel je eens voor: Je leven lang je laten vaccineren om te mogen werken! Waar worden we in godsnaam ingerommeld? Het lijkt erop dat een clubje empathieloze totalitaire technocraten (Kabinet, OMT & RIVM) ons zomaar een controlemaatschappij in rommelt die we misschien niet eens willen hebben. Onze huidige maatschappij is ónze maatschappij, ons leven. Maar ons wordt niets gevraagd! We moeten het maar accepteren. Desnoods kwaadschiks (drang, dwang, verplicht). De 2e-Slaapkamer zit erbij en kijkt ernaar.

Onze ziekenhuizen worden overlopen door een tekort aan capaciteit. Dit heeft niets te maken met gevaccineerd of ongevaccineerd. Want inmiddels is duidelijk dat ook gevaccineerden besmettelijk zijn en kunnen ze het virus oplopen (zgn. doorbraakinfecties). De ziekenhuiscapaciteit is sinds 2015 gehalveerd. Ik heb de indruk dat dit kabinet Rutte haar eigen falen aan het maskeren is over de rug van de ongevaccineerden. Inmiddels sterven in Nederland duizenden mensen aan dit corona-vaccin en nog meer duizenden hebben blijvend letsel (zie LAREB en Meldpuntvaccinatie).

Het kabinet weet dit, maar weigert de vaccinatiecampagne op te schorten voor onderzoek. Onze media weet dit ook, maar ook zij maken hier geen melding van. Men is bang dat dit ten koste gaat van de vaccinatiebereidheid. Men wil koste wat kost die digitale controlepas (QR-pas) invoeren. Waarom ik dat denk? Dit kabinet stelt geen geld beschikbaar voor extra IC-capaciteit en doet men totaal geen moeite om dit tekort op te lossen. Wel worden inmiddels 5.000 handhavings-BOA’s opgeleid om de QR-pas en het gebruik ervan te controleren. 5.000!!! (waarom, deze QR-pas is toch maar tijdelijk ?????).

ongevaccineerde
ongevaccineerde
2 jaren geleden

Onze maatschappij, onze economie, ons hele leven wordt overhoopgehaald voor een coronavirus dat dezelfde mortaliteit heeft als de griep, namelijk 0,15% (bevestigd door het RIVM).

Serieus, als men zich een uur verdiept in deze materie komt men tot dezelfde conclusie. Corona is een feit, mensen worden ziek en mensen gaan dood aan dit virus. Maar dit is niets nieuws. Dit is al honderd jaar zo. Coronavirussen zijn er altijd geweest en gaan ook niet weg. Ook dit virus niet! Ziekenhuizen worden elk jaar overlopen. Alleen wordt het nu steeds duidelijker omdat het aantal bedden in ziekenhuizen is gehalveerd en verpleegkundigen massaal de zorg verlaten, ziek zijn of een burn-out hebben. Dit heeft niets te maken met corona, maar met het beleid van dit kabinet. Denk hier eens over na!

Voert dit kabinet een andere agenda uit? Is er nog een weg terug? Wie kan, wil of durft me te helpen om mijn gedachten, mijn bezorgdheid te ordenen. Ik merk dat bijna niemand stelling durft te nemen omdat men bang is geridiculiseerd te worden. Je zou bijna denken dat we massaal gebrainwasht zijn. Wij, de altijd tolerante en vrijdenkende Nederlanders. Wat is met ons gebeurd?

Open de volgende links eens en ga ervan uit dat nog geen 10% van alle gevallen wordt geregistreerd:
–      http://www.meldpuntvaccinatie.nl
–      http://www.lareb.nl/coronameldingen

RICHARD
RICHARD
2 jaren geleden

In spanje herkent de overheid dat 300 mensen zijn overlijden aan deze “gen-vaccines” waarchijnlijk zijn nog meer en hier de Lareb?. Een ongeschikte zorgminister die nog steeds als veilig noemt, noemen veilig iets dat je kan dood gaan is echter een criminele gedrag. Na 4 doden zal de vaccinatie al gestopt zijn.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x