Buitenland

Magazine legt duistere geheimen sekscult NXIVM bloot. Hoe deze lief ogende actrice zich ontpopte tot wrede mensensmokkelaar

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Allison Mack, de voormalige Smallville-actrice die wordt beschuldigd van mensenhandel voor prostitutie en dwangarbeid, sloot zich 12 jaar geleden aan bij sekscult NXIVM. De Hollywood Reporter doet een boekje open.

Ze had als ‘meester’ een centrale rol in de sekte en rekruteerde ‘seksslaven’ voor leider Keith Raniere. Twee daarvan waren slechts 12 en 15 jaar oud.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Mack kreeg te horen dat Raniere haar kon helpen met haar acteercarrière. Tijdens het vijfde seizoen van Smallville raakte ze nauw betrokken bij de sekte. Ze werd de Tom Cruise van NXIVM.

Ongelooflijk intimiderend

Ze kreeg de leiding over de geheime sekscult binnen de groep, Dominus Obsequious Sororium oftewel ‘meester van de slavenvrouwen’ geheten.

Macks groep bestond uit zo’n 50 slaven, die stuk voor stuk zeiden dat de actrice ongelooflijk intimiderend, wreed en bestraffend was.

Mack dwong de vrouwen om met Raniere naar bed te gaan. Ook minderjarige meisjes maakten deel uit van de groep.

Levenslang

Raniere en Mack hangt levenslang boven het hoofd. Raniere wordt vastgehouden in Brooklyn, terwijl Mack op borgtocht is vrijgelaten. Ze woont bij haar ouders in Californië en draagt een enkelband.

Het proces begint op 1 oktober.

Ondertussen zijn er nieuwe aanklachten ingediend tegen het tweetal. Ze worden nu ook beschuldigd van mensensmokkel en onderdak bieden aan illegalen.

Foto: Facebook/Allison Mack

[Hollywood Reporter]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teun
Teun
5 jaren geleden

Liever ten prooi aan Alison dan aan de ISLAM…..

Marcel
Marcel
5 jaren geleden

NXVIM heeft connecties naar…. tromgeroffel… de Clintons.

Nehemia
Nehemia
5 jaren geleden

Saillant detail is dat alle ‘slaven’ ook werden gebrandmerkt als vee. De initialen van respectievelijk Raniere en Allison Mack werden in hun vlees rond de schaamstreek ingeschroeid. Er circuleren ook foto’s in de alt media rond van Stormy Daniels (pornoactrice – zaak Trump) dat zij ook een NXIVM brandmerk rond haar schaamstreek heeft. Zij verkondigde dat dit door een operatie kwam. Yeah right.

Over deze sekscult. Er komen steeds meer details naar buiten (uiteraard zeer weinig in de mainstream media) dat ze werden gehersenspoeld. Zo werden de slaven gedwongen om naar de meest gruwelijke video”s te kijken. Denk aan onthoofdingsfilmpjes, martelvideo’s en noem het maar op. Deze mensen zijn ziek. Het zijn monsters. Er werden ook kinderen misbruikt en verhandelt en erger. Zoals iemand hierboven al opmerkte – de Clintons zijn er als vanouds weer bij betrokken.

Uit de New York Times:
Each woman was told to undress and lie on a massage table, while three others restrained her legs and shoulders. According to one of them, their “master,” a top Nxivm official named Lauren Salzman, instructed them to say: “Master, please brand me, it would be an honor.”

A female doctor proceeded to use a cauterizing device to sear a two-inch-square symbol below each woman’s hip, a procedure that took 20 to 30 minutes. For hours, muffled screams and the smell of burning tissue filled the room.

“I wept the whole time,” Ms. Edmondson recalled. “I disassociated out of my body.” –New York Times

Wat het allemaal zo gruwelijk maakt is dat op het eerste gezicht NXIVM oogt als een charitatieve instelling met nobele doelstellingen terwijl het in werkelijkheid exact het tegendeel is. Deze zaken zijn schering en inslag. Men wil bijvoorbeeld niet weten welke gruwelen in Hollywood allemaal achter de schermen plaats vinden. Harvey Weinstein (Hollywood zwaargewicht) is onlangs gearresteerd, maar dit is nog maar het minuscule topje van de ijsberg. Onder het water schuilt een diepe zwarte wereld van kindermisbruik, satanisme, deceptie en corruptie. Mensenhandel, kindermisbruik, rituele offeringen zijn virulent en dat is wereldwijd. Ook het Vaticaan en bepaalde koningshuizen grossieren in deze gruwelpraktijken. Waarom horen we daar bijna nooit wat over in de mainstreammedia? Voor wie werken de mainstreammedia? Wie bepaalt wat er in de kranten komt te staan? Waarom zwijgen media over bepaalde zaken of doen ze aan selectief winkelen? Alles is verbonden met elkaar.

Richard
Richard
5 jaren geleden

Hillary kloon?

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x