Homepagina » Buitenland » De wereldwijde politieke revolutie is nog maar net begonnen. Nigel Farage waarschuwt de elite
De wereldwijde politieke revolutie is nog maar net begonnen. Nigel Farage waarschuwt de elite
Foto: YouTube/Brexit Party MEPs

De wereldwijde politieke revolutie is nog maar net begonnen. Nigel Farage waarschuwt de elite

Wat er in 2016 is gebeurd, is niet zomaar iets. Het is een voorbode van wat ons staat te wachten. Dat zei Brexit Party-leider Nigel Farage in gesprek met de Daily Caller.

2016 was het jaar waarin Groot-Brittannië stemde om uit de Europese Unie te stappen. Het was ook het jaar waarin Donald Trump president werd van de Verenigde Staten.

Beide gebeurtenissen worden gezien als een grote overwinning voor de oprukkende populistische beweging in het Westen.

Waarschuwing

In onderstaande video vertelt Farage waarom de Brexit en de verkiezing van Trump het politieke landschap voor altijd hebben veranderd, en wat we nog meer kunnen verwachten.

Hij heeft een waarschuwing voor de politieke elite: “De wereldwijde politieke revolutie die in 2016 plaatsvond, is nog lang niet voorbij.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Daily Caller]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rene schreef:

  Laten we inderdaad hopen dat die politieke revolutie zal doorzetten en NL zich aansluit bij de Britten. De grote meerderheid van Nederland spreekt zich al lang uit tegen de migratie en tegen geldverkwisting rondom klimaat en tegen alsmaar uitdijende bestuurslagen en globalisering die niet langer de gewone burger dient.

  En dan die politieke correctheid, nu ook rondom het Boerka verbod. Zeg gewoonweg dat de grote meerderheid van de Nederlanders de Boerka niet wil omdat dit staat voor geloofsovertuiging met maatschappelijke gevolgen die hier niet past. Het is natuurlijk niet alleen om de veiligheid, spreek het gewoon uit. De mensen hebben het toch wel door.
  Die hoogverheven discussies over godsdienstvrijheid en vrijheid van de mens is best nodig aan de praattafels met een glaasje wijn. Maar voer wel de wil van de grote meerderheid van de Nederlanders uit.

  De volgende vraag is natuurlijk, is er wel een meerderheid voor?
  Houd een bindend referendum zou ik tegen deze vraagstellers zeggen.

  Artikel 53 wetboek van strafrecht geeft iedere burger het recht een ander aan te houden bij een strafbaar feit en gepaste dwang te gebruiken. De burger kan daarom ook actief bijdragen aan handhaving.

  27 likes
  • Rene schreef:

   Zoals Pim Fortuijn al aangaf, het is een achterlijke cultuur. Een cultuur die we hier niet willen hebben en hier wordt Mohammed afgebeeld zoals we maar willen.

   Zie in bijgaande link, waar verdere migratie toe leidt en al die hoogverheven vrijheidsdiscussies:
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/1217434715/meer-opzeggingen-amnesty-na-boerka-pleidooi

   Het lijkt wel een tijd van uitverkoop!

   13 likes
   • Jets schreef:

    Beste Rene, ik ben geen moslim, maar mijn vader (wijlen) heeft ALLE “heilige boeken” bestudeerd, meerdere malen van kaft tot kaft) en heeft aantekenigen van gemaakt. Ieder geloof kent extremisten, ja ook het Christendom.
    De zogenaamde Nederlandse waarden en normen zijn niets anders dan universele waarden en normen. Wie in iets of iemand gelooft is prima, wie dat niet doet is ook prima. Ieder zijn eigen smaak.
    Mijn vrouw en ik hebben destijds LPF gestemd, omdat Pim Fortuyn een frisse wind was in Den Haag. Helaas, met de dood van Pim is LPF van het toneel verdwenen, maar Pim’s gedachtengoed is blijven bestaan.

    Een korte YT film (Villa Felderhof, origineel gezien):
    https://www.youtube.com/watch?v=kRz407an55E

    En wat dacht u hiervan:
    https://pimfortuyn.com/

    Moge u een stuk wijzer worden, nadat u dit allemaal heeft bestudeerd.

    7 likes
    • Rene schreef:

     Het blijft heel jammer dat we nooit precies zullen weten op welke manier zijn unieke brein tegen de huidige situatie had aangekeken. Eén ding is wel duidelijk, zijn idee dat de Islam gevaarlijk zou zijn voor Nederland is nu al deels uitgekomen.

     Momenteel zal iedere politieke partij met de hoofdthema’s op:
     – Stoppen migratie en geen halfbakken antwoorden meer, alleen échte vluchtelingen maken kans
     – Klimaat hysterie aanpakken (zonder klimaatverandering te ontkennen (Maar ook niet alleen als een domme de mens en CO2 als probleem aanwijzen))
     – Een economie van eerlijk delen voor iedereen die meedoet en inzien dat we leven in een economie van relatieve overvloed en daar ook beleidstechnisch naar gaan handelen. En excessen aanpakken, zoals een geldvlucht via uitkeringen naar het buitenland.

     9 likes
 • Elise schreef:

  Sorry, maar ik heb er totaal geen vertrouwen meer in dat het goed komt. Links of rechts om: het wordt een grote chaos. Die chaos is een middel om de NWO af te ronden.
  Via de ceo’s vallen branches onder 1 dak. Dat zie je al een tijdje gebeuren. Veel merken en toch 1 baas. vb: UPC=ziggo en vodafone. Via overnames. Werkt als pacman. Bij elke overname: gewone man de dupe/ontslag. En zo ook met energie etc. Op deze manier is uiteindelijk de NWO een feit.
  Als men het nog een beetje leefbaar wil houden, dan moeten we van het potjesverdeel systeem af. Geld benutten waar het echt nodig is. Op de werkvloer. Systeem veranderen, zodat mensen weer voor elkaar kunnen zorgen zonder financieel afgestraft te worden.(voor mensen onderaan de ladder is dit niet eens meer mogelijk). enz. Het moet weer leefbaar worden.

  16 likes
 • m.koningen schreef:

  In Engeland zijn dezelfde families al zo’n dikke 800 jaar aan de macht.Hoe ze dat doen is eigelijk heel eenvoudig namelijk zij zijn verantwoordelijk achter de schermen voor alles,zodra zij te ver zijn gegaan zetten ze achter de schermen uiteraard gecontroleerde oppositie in met de voor dat moment juiste kritiek .Als het zo gelukt is hebben zij het weer voor het zeggen,als het niet lukt hebben zij het nog steeds voor het zeggen ,als het half lukt hebben zij het ook voor het zeggen uiteraard achter de schermen van de verschillende partijen.Op een manier dat er langzaam vernieuwingen gesaboteerd worden met behulp van b.v schaak doormiddel van een onvoorspelbaar disident paard dat alle kanten op springt[nigel of bij ons otten] of backcammon technieken een onoverkomelijke hindernis of een hindernis die maar op een manier kan worden genomen.
  Weltrusten gewone man en vrouw voor altijd.Ga maar t.v. kijken naar kunstmatige avonturen in een trans veroorzakende frequentie op een beeldbuis[je] vol met kunstmatige vrouwlijke hormonen gestopt en kanker verwekkende chemicalien berooft van economie en werkers rechten ,krom belasting betalend.
  Nigel is multie miljonair weet u wel,de economische klasse.Otten komt uit de city [geld industrie]En zo zijn er rijen gouden lepel politieke aanvoerders schijn baar voor het oprapen.
  En nu koffie,mvrg Marcel

  12 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Geen vertrouwen erin dat de neoliberale elite gaat vallen. Deze misdadigers hebben het leger en de politie achter zich staan.

  10 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  >