Buitenland

De wereldwijde politieke revolutie is nog maar net begonnen. Nigel Farage waarschuwt de elite

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat er in 2016 is gebeurd, is niet zomaar iets. Het is een voorbode van wat ons staat te wachten. Dat zei Brexit Party-leider Nigel Farage in gesprek met de Daily Caller.

2016 was het jaar waarin Groot-Brittannië stemde om uit de Europese Unie te stappen. Het was ook het jaar waarin Donald Trump president werd van de Verenigde Staten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Beide gebeurtenissen worden gezien als een grote overwinning voor de oprukkende populistische beweging in het Westen.

Waarschuwing

In onderstaande video vertelt Farage waarom de Brexit en de verkiezing van Trump het politieke landschap voor altijd hebben veranderd, en wat we nog meer kunnen verwachten.

Hij heeft een waarschuwing voor de politieke elite: “De wereldwijde politieke revolutie die in 2016 plaatsvond, is nog lang niet voorbij.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Daily Caller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rene
Rene
4 jaren geleden

Laten we inderdaad hopen dat die politieke revolutie zal doorzetten en NL zich aansluit bij de Britten. De grote meerderheid van Nederland spreekt zich al lang uit tegen de migratie en tegen geldverkwisting rondom klimaat en tegen alsmaar uitdijende bestuurslagen en globalisering die niet langer de gewone burger dient.

En dan die politieke correctheid, nu ook rondom het Boerka verbod. Zeg gewoonweg dat de grote meerderheid van de Nederlanders de Boerka niet wil omdat dit staat voor geloofsovertuiging met maatschappelijke gevolgen die hier niet past. Het is natuurlijk niet alleen om de veiligheid, spreek het gewoon uit. De mensen hebben het toch wel door.
Die hoogverheven discussies over godsdienstvrijheid en vrijheid van de mens is best nodig aan de praattafels met een glaasje wijn. Maar voer wel de wil van de grote meerderheid van de Nederlanders uit.

De volgende vraag is natuurlijk, is er wel een meerderheid voor?
Houd een bindend referendum zou ik tegen deze vraagstellers zeggen.

Artikel 53 wetboek van strafrecht geeft iedere burger het recht een ander aan te houden bij een strafbaar feit en gepaste dwang te gebruiken. De burger kan daarom ook actief bijdragen aan handhaving.

Elise
Elise
4 jaren geleden

Sorry, maar ik heb er totaal geen vertrouwen meer in dat het goed komt. Links of rechts om: het wordt een grote chaos. Die chaos is een middel om de NWO af te ronden.
Via de ceo’s vallen branches onder 1 dak. Dat zie je al een tijdje gebeuren. Veel merken en toch 1 baas. vb: UPC=ziggo en vodafone. Via overnames. Werkt als pacman. Bij elke overname: gewone man de dupe/ontslag. En zo ook met energie etc. Op deze manier is uiteindelijk de NWO een feit.
Als men het nog een beetje leefbaar wil houden, dan moeten we van het potjesverdeel systeem af. Geld benutten waar het echt nodig is. Op de werkvloer. Systeem veranderen, zodat mensen weer voor elkaar kunnen zorgen zonder financieel afgestraft te worden.(voor mensen onderaan de ladder is dit niet eens meer mogelijk). enz. Het moet weer leefbaar worden.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Geen vertrouwen erin dat de neoliberale elite gaat vallen. Deze misdadigers hebben het leger en de politie achter zich staan.

m.koningen
m.koningen
4 jaren geleden

In Engeland zijn dezelfde families al zo’n dikke 800 jaar aan de macht.Hoe ze dat doen is eigelijk heel eenvoudig namelijk zij zijn verantwoordelijk achter de schermen voor alles,zodra zij te ver zijn gegaan zetten ze achter de schermen uiteraard gecontroleerde oppositie in met de voor dat moment juiste kritiek .Als het zo gelukt is hebben zij het weer voor het zeggen,als het niet lukt hebben zij het nog steeds voor het zeggen ,als het half lukt hebben zij het ook voor het zeggen uiteraard achter de schermen van de verschillende partijen.Op een manier dat er langzaam vernieuwingen gesaboteerd worden met behulp van b.v schaak doormiddel van een onvoorspelbaar disident paard dat alle kanten op springt[nigel of bij ons otten] of backcammon technieken een onoverkomelijke hindernis of een hindernis die maar op een manier kan worden genomen.
Weltrusten gewone man en vrouw voor altijd.Ga maar t.v. kijken naar kunstmatige avonturen in een trans veroorzakende frequentie op een beeldbuis[je] vol met kunstmatige vrouwlijke hormonen gestopt en kanker verwekkende chemicalien berooft van economie en werkers rechten ,krom belasting betalend.
Nigel is multie miljonair weet u wel,de economische klasse.Otten komt uit de city [geld industrie]En zo zijn er rijen gouden lepel politieke aanvoerders schijn baar voor het oprapen.
En nu koffie,mvrg Marcel

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x