CoronaBuitenland

New York Supreme Court: alle medewerkers die zijn ontslagen vanwege hun vaccinatiestatus krijgen baan terug

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Het New York Supreme Court heeft bepaald dat alle medewerkers die zijn ontslagen omdat ze niet gevaccineerd waren, hun baan terugkrijgen. Ze krijgen ook achterstallig loon uitbetaald. Het Hof zegt dat hun rechten zijn geschonden.

Door je te laten vaccineren voorkom je niet dat je corona kunt krijgen of overdragen, stelt het Hof. Burgemeester van New York Eric Adams zei eerder dat hij medewerkers die zijn ontslagen vanwege hun vaccinatiestatus niet opnieuw zou aannemen.

Het tij keert

Alleen al in New York City werden eerder dit jaar 1400 medewerkers ontslagen nadat oud-burgemeester Bill de Blasio een vaccinatieplicht had ingevoerd. Het ging daarbij vooral om politieagenten en brandweerlieden.

“Het tij keert,” reageert commentator James Melville. Professor Jay Bhattacharya zegt: “Dit is geweldig nieuws voor medewerkers die zijn ontslagen vanwege de irrationele vaccinatiemandaten.”

De stad heeft al laten weten in beroep te gaan tegen het vonnis.

4.9 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Ze gaan die ontslagen politiemannen broodnodig hebben als de volkswoede omwille van de aanstormende hongersnood losbarst…

Herman R
Herman R
3 maanden geleden

Mooi😁 nieuws op deze avond🥳

Hamalage
Hamalage
3 maanden geleden

Er komt licht vanuit de tunnel v Hugo de Jonge
Onterecht ontslagen burgers weer in ere hersteld zo zien we weer dat die Fakenieuwsmedia steeds verder in de modder zakt👍💪

Koenraad
Koenraad
3 maanden geleden

Dat die stad het lef nog heeft in beroep te gaan is gewoon een schande en hopelijk krijgen ze nog een schade uitbetaling voorgeschoteld om die 1400 mensen te vergoeden .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x