Archeologie

Mysterieuze voorwerpen gevonden in Mexicaanse grot. Is dit bewijs voor het bestaan van aliens?

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oude voorwerpen die in een grot in Mexico zijn gevonden zouden bewijzen dat de aarde zo’n 5000 jaar geleden is bezocht door buitenaardsen, meldt nieuwssite WND.

In de grot zijn onder meer beeldjes gevonden van wezens met grote ogen en vreemd gevormde hoofden. Andere voorwerpen tonen ruimteschepen die richting het aardoppervlak vliegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Beelden van de voorwerpen zijn op YouTube gezet door het kanaal UFOmania. Het kanaal weet niet precies te zeggen waar en wanneer de beelden zijn gevonden.

In strijd

Alienjagers zijn ervan overtuigd dat dit bewijs is voor het bestaan van aliens. Terwijl de beelden viraal gingen, kwamen internetgebruikers met de meest uiteenlopende theorieën.

“Ongelooflijk bewijs van het feit dat buitenaardsen al heel lang contact onderhouden met het menselijk ras,” schreef Jamie Campeau.

Nelio Anderson haalde fel uit naar de autoriteiten en vindt dat we hier meer over te weten moeten komen aangezien de beeldjes in strijd zijn met algemeen aanvaarde theorieën.

Politieke agenda

“Het is walgelijk hoe de wetenschappelijke gemeenschap weigert naar het bewijs te kijken, dat haaks staat op de algemeen geaccepteerde theorie,” schreef Anderson.

“Zij claimen wetenschappers te zijn, maar er is ook duidelijk sprake van een politieke agenda aangezien ze onwelgevallige voorwerpen steeds laten verdwijnen,” zei hij.

“Het is dan ook niet verrassend dat het establishment archeologen, antropologen, paleontologen en geologen aanvalt die het lef hebben om deze bevindingen te publiceren,” klonk het.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: YouTube/UFOmania

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
6 jaren geleden

N.a.v deze reportage, heb ik tijdens mijn vakantie in Mexico, Yucatan, ook enkele rotstekeningen ,van ruim 4000 jaar terug mogen bekijken.
In een grot in de jungle van Palenqe,was een soort ruimtevaarder te zien, gelijkend op een alien.
De man zat achter een soort bedieningspanel.
En dat in een tijd,dat wij nog in berevellen rondliepen.

helder
helder
6 jaren geleden

Wat mij opvalt bij afbeeldingen van zgn aliens is dat ze grote zwarte ogen hebben, net zoals nachtdieren of diepzeevissen. Dus aliens hebben ogen om mee in het duister te zien. Dan kunnen ze zogezegd het daglicht niet of slecht verdragen net zoals nachtdieren. En ik neem aan dat het heelal duister of schemerig is.

helder
helder
6 jaren geleden

Op internet zijn er sites die verhandelen over buitenaardsen. En ik heb ooit ergens gelezen dat de buitenaardsen in dit Watermantijdperk niet zullen toestaan dat er kernwapens gebruikt zullen worden. Maar ik vraag me lichtelijk af waarom bij de raketwaarschuwing in Hawaii, waarom deze melding pas na 38 minuten werd ingetrokken? Was er inderdaad een kernraket onderweg naar Hawaii en is deze onschadelijk gemaakt door deze buitenaardsen? Ik vraag het me af.

pleiadian
pleiadian
6 jaren geleden

Hoe weet je nu zeker dat de beeldjes aliens voorstellen? Hoe kun je nu zeggen dat het aliens voorstellen als niemand zeker weet hoe aliens er uit zien… De mens heeft de neiging om zaken te interpreteren naar de eigen belevingswereld toe en dat is uiteraard een grote valkuil in dit soort situaties.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x