Homepagina » Archeologie » Mysterieuze voorwerpen gevonden in Mexicaanse grot. Is dit bewijs voor het bestaan van aliens?
Mysterieuze voorwerpen gevonden in Mexicaanse grot. Is dit bewijs voor het bestaan van aliens?

Mysterieuze voorwerpen gevonden in Mexicaanse grot. Is dit bewijs voor het bestaan van aliens?

Oude voorwerpen die in een grot in Mexico zijn gevonden zouden bewijzen dat de aarde zo’n 5000 jaar geleden is bezocht door buitenaardsen, meldt nieuwssite WND.

In de grot zijn onder meer beeldjes gevonden van wezens met grote ogen en vreemd gevormde hoofden. Andere voorwerpen tonen ruimteschepen die richting het aardoppervlak vliegen.

Beelden van de voorwerpen zijn op YouTube gezet door het kanaal UFOmania. Het kanaal weet niet precies te zeggen waar en wanneer de beelden zijn gevonden.

In strijd

Alienjagers zijn ervan overtuigd dat dit bewijs is voor het bestaan van aliens. Terwijl de beelden viraal gingen, kwamen internetgebruikers met de meest uiteenlopende theorieën.

“Ongelooflijk bewijs van het feit dat buitenaardsen al heel lang contact onderhouden met het menselijk ras,” schreef Jamie Campeau.

Nelio Anderson haalde fel uit naar de autoriteiten en vindt dat we hier meer over te weten moeten komen aangezien de beeldjes in strijd zijn met algemeen aanvaarde theorieën.

Politieke agenda

“Het is walgelijk hoe de wetenschappelijke gemeenschap weigert naar het bewijs te kijken, dat haaks staat op de algemeen geaccepteerde theorie,” schreef Anderson.

“Zij claimen wetenschappers te zijn, maar er is ook duidelijk sprake van een politieke agenda aangezien ze onwelgevallige voorwerpen steeds laten verdwijnen,” zei hij.

“Het is dan ook niet verrassend dat het establishment archeologen, antropologen, paleontologen en geologen aanvalt die het lef hebben om deze bevindingen te publiceren,” klonk het.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: YouTube/UFOmania

[WND]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Hoe weet je nu zeker dat de beeldjes aliens voorstellen? Hoe kun je nu zeggen dat het aliens voorstellen als niemand zeker weet hoe aliens er uit zien… De mens heeft de neiging om zaken te interpreteren naar de eigen belevingswereld toe en dat is uiteraard een grote valkuil in dit soort situaties.

  15 likes
  • LS…

   Waar komt jouw belevingswereld dan vandaan ! Bedenk evengoed dat wij ” mensen ” een met DNA verkrachte soort zijn dat op de lijst mag staan van mislukte buitenaardse experimenten bedoeld als slaven ras…

   2 likes
  • Ja je hebt helemaal gelijk, ze zien er 100% menselijk uit en ze hadden toen duidelijk ook al vliegtuigen!

   1 likes
   • @Elisabethje

    Nee, je ziet iets dat je interpretéért als vliegtuig, maar dat betekent niet dat degene die dat heeft getekend ook een vliegtuig bedoelde.

    Dit is precies wat ik hierboven probeer aan te geven. We hebben de neiging om zaken te interpreteren in ons eigen referentiekader. Wij -in onze tijd- hebben vliegtuigen. We zien iets op een oude afbeelding dat op een vliegtuig lijkt, dus het zal wel een vliegtuig zijn…

    Maar we weten niet wat de belevingswereld of de intentie van de makers was.

    Dat zelfde geldt ook voor het “alien” zijn van de beeldjes. Misschien wordt er wel iets uit hun mythologie ofzo afgebeeld. We weten het gewoon niet zeker!

    Het is gevaarlijk om de redenering “we begrijpen het niet… dus aliens” te volgen. Het houdt ons tegen om te zoeken naar andere en meer voor de hand liggende verklaringen.

    4 likes
  • Ze hadden geen gsm om afgeleid te worden.
   Ik zou maar eens omhoog kijken als je een smsje krijgt.

   0 likes
  • Jij zegt het precies goed, alleen je conclusie is dan wel fout. Wanneer wij mensen iets zien dat wij niet herkennen dan proberen de hersenen er iets van te maken van beelden die het wel kent. In dit geval zou je juist helemaal niet aan Aliens moeten denken maar juist interpreteren als zijnde dat het een beeld van een mens is. Maar al ben je het niet met mij eens. Gezien hoe mooi de beeldjes zijn, zouden de mensen van toen capabel genoeg zijn geweest een beeld van een mens te maken dat ook als een mens uitziet en niet als iets wat niet van deze wereld is.

   0 likes
 2. N.a.v deze reportage, heb ik tijdens mijn vakantie in Mexico, Yucatan, ook enkele rotstekeningen ,van ruim 4000 jaar terug mogen bekijken.
  In een grot in de jungle van Palenqe,was een soort ruimtevaarder te zien, gelijkend op een alien.
  De man zat achter een soort bedieningspanel.
  En dat in een tijd,dat wij nog in berevellen rondliepen.

  24 likes
 3. Op internet zijn er sites die verhandelen over buitenaardsen. En ik heb ooit ergens gelezen dat de buitenaardsen in dit Watermantijdperk niet zullen toestaan dat er kernwapens gebruikt zullen worden. Maar ik vraag me lichtelijk af waarom bij de raketwaarschuwing in Hawaii, waarom deze melding pas na 38 minuten werd ingetrokken? Was er inderdaad een kernraket onderweg naar Hawaii en is deze onschadelijk gemaakt door deze buitenaardsen? Ik vraag het me af.

  14 likes
 4. Wat mij opvalt bij afbeeldingen van zgn aliens is dat ze grote zwarte ogen hebben, net zoals nachtdieren of diepzeevissen. Dus aliens hebben ogen om mee in het duister te zien. Dan kunnen ze zogezegd het daglicht niet of slecht verdragen net zoals nachtdieren. En ik neem aan dat het heelal duister of schemerig is.

  5 likes
  • LS…

   Kijk eens om je heen ! Iedereen loopt tegenwoordig met een zonnebril op en niet alleen omdat Putin er een draagt. Die weet waar het licht vandaan komt…

   1 likes
 5. De wetenschap en de politiek moeten nu eindelijk eens gaan erkennen dat Aliens bestaan.

  5 likes
  • LS…

   Dat doen die schijtlaarzen allang maar dat gaan ze jou (en mij) niet vertellen. Alles stort in elkaar waaronder de religieuze terreur en alles wat daaruit voortvloeit zoals de pedofilie, de politiek en de satanische koningshuizen etc.

   0 likes
 6. Mijn gevoel zegt dat het allemaal te voor de hand ligt, de afbeeldingen vind ik zelf te modern getekend. maar ik kan er ook langs zitten. Wel jammer is dat er weer zoals altijd er heeel veeeeel vraagtekens zijn. B.v. waar en wanneer de beelden gevonden zijn? Plus ongeveer 4 jaar geleden waren deze beelden ook al te zien, oud nieuws opnieuw gepubliceerd?

  4 likes
 7. Ehm? Heb het idee dat dit eerder met een correlatie met een bepaalde beeldvorming betreft. Als je dit soort van afbeeldingen nooit eerder gezien hebt, kom je dan ook tot de conclusie dat het aliens moeten zijn? Ik neig in deze toch echt naar een nee.

  4 likes
 8. De grote ogen in de beelden kunnen duiden op een ruimtepak, dus een helm? Lees over ENKI en de oude geschiedenis van India

  3 likes
 9. Bewijs is niet meer nodig, de vraag is, wanneer maken we contact!!

  2 likes
 10. Het zouden ook voorstellingen geweest kunnen zijn van entiteiten in andere dimensies die men bijvoorbeeld kan zien na gebruik van Ayahuasca. In deze lezing verteld Graham Hancock er meer over.

  Graham Hancock: Elves, Aliens, Angels & Ayahuasca FULL LECTURE
  https://www.youtube.com/watch?v=OMVb3mtdUdI

  2 likes
 11. Grote kans dat het DMT/LSD entiteiten zijn. Timothy Leary is dead…no.no.no,no he’s outside looking ill. Verdiep je eens in Timothy en een nieuwe wereld (dimensie) gaat v oor je open.

  1 likes
 12. Het was gewoon hun godsbeeld, net als de huidige mens van nu zijn genoeg beelden van aanbidding..

  0 likes
  • LS…

   Ons oorspronkelijke gods beeld komt van buitenaardsen. Alleen van Jehova mochten we geen beeld maken want dat was een afzichtelijk buitenaards gedrocht omgeven door radioactiviteit. Vraag het maar aan Moses…

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.