Gezondheid

Europees Geneesmiddelenbureau wil risicoanalyse HPV-vaccin Gardasil

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In navolging op de recente ontdekking door SANE Vax dat het HPV-vaccin Gardasil genetisch gemodificeerd viraal DNA bevat werd een aankondiging uitgezonden door het Ierse radiostation TippFM.

De Irish Medicine Board (IMB) en het Europees Geneesmiddelenbureau EMA zijn op de hoogte van de recente ontdekking en willen dat per direct een risicoanalyse wordt uitgevoerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het Gardasil-vaccin mag sinds 2006 worden verspreid binnen de EU-landen. Een risicoanalyse betekent dat de vergunninghouder van Gardasil moet vaststellen wat de omvang is van de besmetting en moet aangeven of er potentiële gezondheidsrisico’s zijn verbonden aan HPV-rDNA dat zich hecht aan de aluminium hulpstof die wordt geïnjecteerd in het menselijk lichaam.

Gedacht wordt dat het recombinante (op kunstmatige wijze in een laboratorium verkregen) HPV-DNA het menselijk DNA kan veranderen en op deze wijze kanker en verschillende soorten auto-immuunziekten kan veroorzaken.

De producent van Gardasil, de farmaceutische reus Merck, ging tot het uiterste om verschillende instanties over de gehele wereld te overtuigen dat er geen viraal DNA in het vaccin te vinden is. Merck vertelde gezondheidsdiensten herhaaldelijk dat het vaccin enkel virusachtige deeltjes bevat die worden gemaakt van het eiwit L1. Ze baseerden zich op de uitspraken van Merck toen ze het vaccin goedkeurden.

SANE Vax is blij met de stappen die zijn genomen door onder meer het Europese Geneesmiddelenbureau. Het bedrijf stelde tevens de Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit FDA op de hoogte van de ontdekking van besmet HPV-rDNA in Gardasil-vaccins. Waarom houdt dit agentschap van de federale regering haar kaken stijf op elkaar?

Bron: Bolsonweb.com

Gerelateerd: Topwetenschapper Merck gaf aanwezigheid virussen in vaccins toe (video)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x