Natuur en Milieu

In dit filmpje van 4 minuten vernietigen 4 klimaatwetenschappers de global warming-mythe

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In onderstaand filmpje van vier minuten vernietigen vier klimaatwetenschappers de global warming-mythe.

Tom Harris, directeur van de International Climate Science Coalition, verwees naar een uitspraak gedaan door de Canadese klimatoloog Tim Ball.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Die heeft gezegd dat het in de afgelopen 10.000 jaar vrijwel altijd warmer is geweest dan nu.

1922

Meteoroloog Stanley B. Goldenberg citeerde uit een alarmerend rapport van de American Meteorological Society, waarin wordt gesteld dat het meeste ijs op aarde binnen nu en enkele jaren zal smelten en dat de meeste kuststeden als gevolg van de zeespiegelstijging onbewoonbaar zullen worden.

Het rapport is geschreven in november 1922.

“Raad eens wat er daarna gebeurde,” zei Goldenberg. “De aarde koelde af.”

Vijf tot 10 procent

Emeritus hoogleraar Richard A. Keen van de Universiteit van Colorado vulde de uitspraak van dr. Ball aan en wees erop dat het sinds het ontstaan van de aarde bijna altijd warmer is geweest dan nu.

Uit het geologische bewijs blijkt dat er in de afgelopen 4,65 miljard jaar gedurende vijf tot 10 procent van die tijd substantiële hoeveelheden ijs op aarde waren, aldus Keen.

Harris voegde daaraan toe dat de CO2-waarden niet eerder zo laag waren als nu.

Stelt niets voor

Hij zei: “440 miljoen jaar geleden, tijdens een zeer koude periode, zat er 1100 procent meer CO2 in de lucht dan nu.”

Dat de concentratie in de afgelopen eeuw met 40 procent is toegenomen, stelt dus niets voor, zei Harris.

Bekijk het filmpje hieronder:

[The Heartland Institute]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

ja en zie dat maar in die botte hersens te prenten hier in t Haagse en Holland b.v……
Dan valt er niks meer te plukken bij de burgers , het financiële belang gaat in dit geval boven de waarheid welke dan ook,. Als het niet zo treurig was zou je er nog om kunnen lachen omdat het spel zo doorzichtig is…aan de andere kant laten we ook alles maar gebeuren…..Alhoewel er steeds meer mensen wel doorhebben dat het zo niet langer kan….In het verleden had je vaak nog een stevige oppositie , maar het is nu meer eigenbelang en een leuke baan, de sociale structuren zijn weg ingeruild voor het verdienmodel ……….Het is niet de vraag wat moet er veranderen maar wanneer…..

marcel Koningen
marcel Koningen
5 jaren geleden

10% overschot sneeuwval en smelten van Groenland is zo’n 70 cm wereldwijd stijging plus b.v.1% Antarctica overschot is al 130 cm bijelkaar =dag Nederland en bijna alle grote steden aan de oceanen.Deze kans wordt steeds realistischer aangezien het zowel op als onderwater warmer wordt.De discussie welles nietes mens oorzaak is kunst matig gecreëerd .De vraag is zijn wij, de mensheid nu ver genoeg om zelf het klimaat de goede richting voor onze mens maatschappij te sturen ongeacht de oorzaak .Er is maar een paar graden voor nodig om wel of geen ijstijd te hebben of wel of geen voor het grootste gedeelte ongeschikt voor landbouw of geschikt.
De stijging van de oceanen is te temperen met het creëren van bos op plaatsen waar alleen zee water is met ontziltings fabrieken.Het overtollige pekel kan mogelijk gebruikt worden om de bel zoet smelt water die de golfstroom afremt weer zout te maken.Kortom voor de creatievelingen onder ons genoeg om over na te denken.
De geld stroom van b.v de Koch industries is zo groot dat elk instituut gekocht of opgericht kan worden .Die truc is al zo oud als de wereld :wiens voedsel men eet wiens passie men preekt.Als ze bemant kunnen worden met de juiste mensen.Een offshore rekening met een miljoentje op nummer of een exorbitante betaling van een rekening of opdracht kan eventueel wonderen verrichten om de volgende boodschap te verkondigen :er is niets aan de hand we kunnen gelukkig gewoon doorgaan met geld verdienen met onze investeringen die nu hun waarde behouden.
Gisteren zag ik waterstofgas als aardgas vervanger die in het bestaande gasnet gebruikt kan worden .
Met masaal vriendelijke stroom uit wind en zon kan waterstof gemaakt worden en dan kan van waterstof weer een vloeistof gemaakt worden door het te koppelen aan een andere molecuul die dan weer als brandstof gebruikt kan worden in verbrandingsmoters Er zijn al twee van die koppelingen ontdekt. Dan zijn we er al bijna zonder te veel extra kosten .Mvrg,Marcel

salvar
salvar
5 jaren geleden

denk maar niet dat milieu idioten of de regering zich hier iets van aantrekken ze gaan verder op de ingeslagen weg,dus onze zakken leegkloppen.
ik ga mijn houtkachel maar eens flink opstoken.

Thomas
Thomas
5 jaren geleden

Ach…waren onze politici maar half zo intelligent als deze 4 wetenschappers.

Maar ja politici met flut opleidingen mogen de dienst uitmaken en bepalen hoe onze levens verpest mogen worden met drogredenen.
Gelukkig is er 1 uitzondering maar die wordt naar hartenlust afgezeken en weggehoond.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x