Homepagina » Gezondheid » Niet-ingeënte mensen ‘krijgen minder vaak kanker en reuma’
Niet-ingeënte kinderen krijgen minder vaak kanker en reuma

Niet-ingeënte mensen ‘krijgen minder vaak kanker en reuma’

Een antroposofisch huisarts die afgelopen week in het EO-programma De Vijfde Dag aan het woord kwam, stelt dat kanker vaker voorkomt onder gevaccineerde mensen dan onder niet-gevaccineerden.

Antroposofen hebben zo hun eigen beweegredenen om kinderen niet in te enten. “Vertrouw op het eigen afweersysteem.”

Voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Artsen Madeleen Winkler zegt tijdens het spreekuur tegen patiënten: “Er is onlangs in een gerenommeerd medisch tijdschrift weer een artikel verschenen waaruit blijkt dat onder mensen die ingeënt zijn, meer kanker, reuma en ernstige chronische ziekten gevonden wordt.”

Beschermende factor

Winkler verwijst naar een artikel uit 2006 in Cancer Detection and Prevention, waaruit ze concludeert dat ‘het doormaken van acute infecties waarschijnlijk een beschermende factor is’.

Jaap van Dissel, de nieuwe directeur infectieziektenbestrijding van het RIVM, zegt dat je dit niet zo stellig uit het artikel kunt halen. De opvolger van Roel Coutinho noemt de uitspraken van Winkler onverstandig.

Vooral kinderen uit antroposofische en conservatief christelijke gezinnen zijn getroffen door de huidige mazelenepidemie. Van Dissel verwacht dat de epidemie uiteindelijk een omvang van 20.000 tot 30.000 infecties zal bereiken.

Massavaccinatie

Maar waar hebben we het hier eigenlijk over? In 1972 schreef de Gezondheidsraad in een advies over massavaccinatie aan de toenmalige minister: “Mazelen is een infectieziekte die gekenmerkt wordt door een zo hoge mate van infectiositeit dat van de kinderen in Nederland omstreeks 70 procent vóór de leeftijd van vijf jaar en ongeveer 98 procent vóór de leeftijd van 10 jaar de ziekte heeft doorgemaakt. De mortaliteit ten gevolge van mazelen bedraagt ongeveer 1 à 2 per 1.000.000 inwoners.”

Met andere woorden: voordat het BMR-vaccin in 1976 werd opgenomen in het Nederlandse Rijksvaccinatieprogramma kreeg bijna iedereen de ziekte en ging er vrijwel niemand aan dood. De angstcampagne in de media is volstrekt overbodig.

Tijdens het programma wordt ook een bezoek gebracht aan het echtpaar Matthias Crum en Eline Wippert. Zij wonen samen met hun drie niet-gevaccineerde kinderen op een biologische boerderij. “Ik wil niet iets onnatuurlijks in mijn kind gespoten hebben.”

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biko steve
biko steve
7 jaren geleden

‘Een antroposofisch huisarts’….. Daar ga je al.

Jan
Jan
7 jaren geleden

Helemaal mee eens, als oudste van een gezin van 8 kinderen ben ik niet ingeënt, ik kan mij niet herinneren dat ik langer dan twee dagen ziek ben geweest. Al de andere zijn ingeënt, een is gestorven aan kanker, diabetisch hebben er een aantal, reuma in diverse vormen komen voor enz.
Maar let wel op wat je eet, ander krijg je vergif met bakken te gelijk binnen.

mens
mens
7 jaren geleden

er zijn minder mensen niet gevaccineerd dan wel, logisch gevolg is dat er minder kanker en reuma is bij niet gevaccineerde, omdat ze in aantal al minder zijn

lies
lies
7 jaren geleden

[quote name=”mens”]er zijn minder mensen niet gevaccineerd dan wel, logisch gevolg is dat er minder kanker en reuma is bij niet gevaccineerde, omdat ze in aantal al minder zijn[/quote]
het gaat hier om verhoudingen he, niet om totale aantallen.

Pascal
Pascal
7 jaren geleden

Naar mijn mening ontstaan ziektes uit trillingen vanuit het heelal. Ook heeft de mens in ieder tijdperk een langere of kortere levensduur. Deze materie kennen wij nog niet maar zal binnenkort wel eens naar voren gaan komen. In de krant Trouw werd een vraagstelling gehouden wat je ervan zou vinden als je 150 jaar oud zou worden. De vraag is dan tevens een boodschap!

Mevrouw S.
Mevrouw S.
7 jaren geleden

[quote name=”mens”]er zijn minder mensen niet gevaccineerd dan wel, logisch gevolg is dat er minder kanker en reuma is bij niet gevaccineerde, omdat ze in aantal al minder zijn[/quote]
De mazelen inenting is pas in 1987 begonnen, dus je vergelijking – dat er minder in aantal zijn – klopt niet helemaal.

redice
redice
7 jaren geleden

mijn overgrootouders werden allen bijna honderd jaar en toen bestonden vaccinaties nog niet..
vertrouw het zelf ook niet, dus laat al jaren geen meer zetten en ben zelden ziek en dat was vroeger wel anders toen ik ze nog wel kreeg.
plus ze bevatten kwik en dat tast hersenweefsel aan met alzheimer en dementie als gevolg..

Jippiiii
Jippiiii
7 jaren geleden

“Vertrouw op het eigen afweersysteem.”

Nou daar zit echt wel wat in hoor! 6u7e5

RRR
RRR
7 jaren geleden

Sinds de ‘ouderen’ standaard worden ingespoten met een griepvaccin sinds enkele jaren is dementie met sprongen toe genomen !
Ook zijn de mensen bijna het hele jaar door verkouden/grieperig/moe en hebben ze meer last van ‘vreemde kwaaltjes’.

Dit heb ik van betrouwbare bronnen vernomen van mensen die in de zorg werken.

R
R
7 jaren geleden

Het bevestigd dat de medische wetenschap weinig weet en maar wat doet of roept. Alles blijft eigenlijk “open” …..je KAN er kanker van krijgen, het KAN autisme veroorzaken enz. Geen feiten maar “kijken wat er gebeurd” en dan vervolgens tig theorieën er op los gooien.
Worden hiervoor een eeuw aan dierenleed (laborproeven met dieren) gedaan? Als je er goed over nadenkt is ons systeem schandalig waarop vertrouwen steeds meer plaats maakt voor wantrouwen, en terecht.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

italiaanse

Zo kan het ook: 30.000 Italiaanse horecaondernemers negeren lockdown

Officieel is in Italië nog steeds een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x