Homepagina » Mens en Dier » Noord-Ierse arts geschorst omdat ze waarschuwt dat covid-injecties ‘ernstige schade veroorzaken’
arts
Foto: Anne McCloskey (Videostill Rumble/HealthImpactNews)

Noord-Ierse arts geschorst omdat ze waarschuwt dat covid-injecties ‘ernstige schade veroorzaken’

Een arts uit Noord-Ierland is geschorst omdat ze in een videoboodschap waarschuwt voor de gevaren van de experimentele coronavaccins. Dr. Anne McCloskey heeft een tijdelijk beroepsverbod opgelegd gekregen en daarnaast is er een onderzoek ingesteld naar haar uitlatingen over negatieve effecten van de coronaprikken, bericht de Belfast Telegraph.

McCloskey plaatste onlangs een video op social media waarin ze waarschuwt dat de corona-injecties ernstige schade veroorzaken. De video werd al snel verwijderd door YouTube, maar de beelden zijn nog wel op andere platforms te bekijken.

De arts zegt in de video dat ze recentelijk ‘heel veel zieke en getraumatiseerde mensen’ heeft behandeld. Vrijwel al deze mensen hadden ‘twee injecties van een experimentele gentherapie’ gekregen.

Gedwongen of omgekocht

Ze zegt ook dat haar patiënten de coronaprik hadden genomen vanwege hun werk of nadat ze ‘gedwongen of omgekocht’ waren. Sommigen mochten bijvoorbeeld pas weer op bezoek bij vrienden of familieleden als ze de prik hadden gehaald.

McCloskey merkt op dat het in de ziekenhuizen in haar regio normaal gesproken erg rustig is rond deze tijd van het jaar, maar dat het dit jaar ‘heel anders’ is. Ziekenhuizen ‘puilen uit’ van patiënten die positief testen op corona terwijl ze twee prikken hebben gehad, zegt ze.

Verontrustende trend

Ze ziet een verontrustende trend: gezonde jonge mensen wier lichaam nu beschadigd is als gevolg van deze experimentele injecties.

De arts roept mensen op een vuist te maken tegen medische tirannie, met name om de kinderen te beschermen. Ze bespreekt gevallen waarbij jongeren schokkende complicaties hebben opgelopen terwijl hun artsen beweren dat er geen link is met de prikken die ze vlak daarvoor hadden gekregen.

[Infowars]
4.8 54 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 maanden geleden

Integere mensen, zoals deze arts, wordt de mond gesnoerd.
De leugen regeert, zoveel is wel duidelijk.
Wat ik dan wel als positief ervaar, is dat er steeds meer mensen gaan opstaan. Het zijn er absoluut nog te weinig, maar dit zal toch wel het effect kunnen krijgen (hoop ik althans) van een sneeuwbal. Een sneeuwbal begint ook klein, maar kan uiteindelijk héél groot worden. Laten wij daar maar op hopen.
Ondertussen gaan de tegenstanders steeds verder met hun terreuracties. Een ander woord kan ik er echt niet voor vinden.
Er zijn mensen, die denken dat wij het ergste hebben gehad. Helaas zie ik dat een beetje anders.
Ik denk, dat wij pas aan het begin staan. Wij hebben vast en zeker nog wel een lange weg te gaan.
Maar….. WIJ ZULLEN DOORGAAN.

Opa
Opa
2 maanden geleden

Karakter!

Frans
Frans
2 maanden geleden

Tja

Dirk
Dirk
2 maanden geleden

Kijk wat er straks gaat gebeuren als de 2 tot 12 jarigen hun shot moeten halen. Je houdt je hart vast. Wanneer komt de omslag dat bij de mensen het gezonde verstand terugkeert?

x

Check Also

medewerkers

Spoedeisende hulp dicht omdat medewerkers weigeren zich te laten vaccineren

De spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis in ...

limburg

Limburg: ergste corona-uitbraken in meest gevaccineerde gebieden

Het aantal besmettingen in de Belgische provincie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x