BuitenlandCorona

Niet voor zwakke magen: coronavaccin verandert benen van vrouw (34) in ‘gigantische blaren’

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Schotse vrouw kreeg na de AstraZeneca-vaccinatie allemaal met bloed gevulde blaren op haar benen die begonnen samen te klonteren. Sarah Beuckmann uit Glasgow kreeg halverwege maart last van griepklachten toen ze haar eerste dosis had gehaald.

De 34-jarige vrouw had na een week ook een tintelend gevoel in haar benen. Daarnaast kreeg ze rond haar enkels last van huiduitslag. Ze belde haar huisarts om een afspraak te maken, maar nog diezelfde dag verschenen er overal blaren op haar benen.

Ze werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en was bang dat haar benen geamputeerd moesten worden. Beuckmann lag 16 dagen in het ziekenhuis. Ze kreeg ook blaren op haar handen, gezicht, armen en billen. Ze zit in een rolstoel omdat ze amper kan lopen vanwege de blaren op haar voetzolen.

Reactie veroorzaakt door vaccin

Haar arts heeft haar geadviseerd om de tweede dosis van het vaccin ‘niet te nemen’. Na het uitvoeren van een biopsie kwamen artsen tot de conclusie dat het vaccin de reactie heeft veroorzaakt, schrijft de Schotse krant Daily Record.

Beuckmann kreeg steroïden om haar immuunsysteem te kalmeren en de reactie tegen te gaan. Ook kreeg ze de eerste negen dagen veel morfine toegediend.


[Daily Mail]

4.4 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
1 jaar geleden

zeldzame bijwerking toch?
net zoals alle zeldzame bijwerkingen.

waarom volgen er geen arrestaties.
waar blijven de aanklachten?

kunnen we ons niet met alle lezers (vrijwillig) samenpakken en samen aanklachten indienen?

Robin,
kun jij niet een poll doen hoeveel interesse hiervoor is?
ik wil het het juridisch aspect wel mee uitzoeken.
met velen blijven de kosten laag en is de groep groot en het geluid hard.
we moeten ergens beginnen met arresteren en aanklagen.
we kunnen niet blijven lezen en er iets van vinden.

het is aan ons want het gaat om ons.

fff

Guz
Guz
1 jaar geleden

Mijn buurman twijfelt nog,ik ga hem dit laten zien en de lijst met bijwerkingen.Hopelijk gaat dit hem redden.

W Appie??
W Appie??
1 jaar geleden

Je zou nu zeggen we zijn er klaar mee ? Nee want t weegt niet op tegen de positieve gevallen?inderdaad ven de spuit WORD je positief wat een bullshit Alles ja alles op een rij zet is er iets heel ziekelijke bezig Man Word Vrouw Vrouwen worden Mannen Babies zijn neutraal Ziek is Gezond Vergif maakt je beter Van vrije burger naar Slaaf Bezittingen worden van de staat Duurzaam vernietigd de natuur zuurstof verandert in stikstof Ik vraag me af welke entiteiten er bezig zijn om zich de aarde toe t eigenen?En wij moeten aangesloten worden op A Is en gemonitoord worden en gereduceerd naar een paar miljoen Ze nemen de wereld over en 80 procent is ziende blind Word een hele enge situatie waar we in beland zijn Ik hou mijn ❤️ vast voor de toekomst van de mensheid???

Ertje
Ertje
1 jaar geleden

Verschrikkelijk!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x