BuitenlandCorona

Indiase gezondheidsambassadeur sterft 2 dagen na coronavaccin

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gezondheidsambassadeur van India, de populaire acteur en komiek Vivek, liet zich onlangs vaccineren tegen corona. Hij overleed twee dagen nadat hij was ingeënt. Vivek, die door de overheid was ingehuurd om de vaccinatie te promoten, nam het coronavaccin Covaxin afgelopen week en riep anderen op hetzelfde te doen.


“Veel mensen hebben twijfels over vaccins en hun bijwerkingen. Er gaan veel geruchten rond,” zei Vivek tegen de media nadat hij zijn eerste dosis had gekregen. “Ik wil een einde maken aan de geruchten. Ik wil mensen laten zien dat het niet gevaarlijk is om je te laten vaccineren. In tegendeel: het beschermt ons.”

Hij voegde toe dat er nog altijd een kans is dat je na vaccinatie besmet raakt met corona en dat het om die reden belangrijk is om je aan de veiligheidsregels te houden. Twee dagen later kreeg de 59-jarige Vivek een hartstilstand.

De gezondheidsambassadeur liet zich voor de camera vaccineren en tv-zenders toonden foto’s van het moment waarop hij de prik kreeg. Toen hij twee dagen na de inenting overleed, begonnen mensen zich af te vragen of hij was gestorven als gevolg van de bijwerkingen van het vaccin.


Bloedproppen

Autoriteiten beweren dat zijn dood niet gelinkt is aan het vaccin. India stelde begin deze maand een onderzoek in naar meldingen over bloedproppen na vaccinatie met de vaccins van AstraZeneca en Covaxin.

[Infowars]

4.5 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Een “mooiere” anti reclame kun je je niet wensen! Mag ik eerlijk zeggen dat ik met deze man absoluut geen medelijden heb. Ik heb wel medelijden met alle mensen die dankzij hem ook die prik zijn gaan halen. Maar in dit geval zeg ik: Karma is a bitch! Eén ding is zeker: ze hebben niet voor de show een zoutoplossing ingespoten. Dat is zo klaar als een klontje.

AvaP
AvaP
2 jaren geleden

Hoe duidelijk willen mensen het in vredesnaam nog hebben dat dit domweg genocide is.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Even nog een kleine aanvulling: je zou toch warempel verwachten van een gezondheidsambassadeur, dat hij wel IETS weet over gezondheid. Niet dus. Hij had zich beter alleen met acteren bezig kunnen houden. Veel minder dodelijk.

Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

Dood in verband met Corona zelf was er natuurlijk altijd wel, maar ga je dood na het vaccin nooit.

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x