Homepagina » Het Complot » Niets is wat het lijkt. Hierdoor verandert je kijk op de wereld voorgoed
Niets is wat het lijkt. Hierdoor verandert je kijk op de wereld voorgoed

Niets is wat het lijkt. Hierdoor verandert je kijk op de wereld voorgoed

We denken in het Westen dat we onze media en machthebbers kunnen vertrouwen. Is dat wel zo? Je wordt bedrogen, toont oud-beurscommentator Willem Middelkoop aan in zijn nieuwe boek Patronen van bedrog.

Volgens Middelkoop, die zelf jarenlang werkzaam is geweest in de mediawereld, worden journalisten continu op het verkeerde been gezet door de overheid.

De westerse overheden weten namelijk dat de media alles wat zij aanleveren, klakkeloos overnemen. “Tachtig procent van wat in de krant staat is letterlijk overgenomen uit persberichten,” klinkt het.

Riskant

Hij spreekt van journalistiek vakken vullen: zo goedkoop en zo snel mogelijk de blokken vol zien te krijgen.

“Dan kies je er als journalist voor om vaak de veilige weg te volgen,” zegt hij. “Voor je carrière en je positie is het riskant om je nek uit te steken.”

Het blijkt dat veel informatie die de overheid verstrekt, niet klopt.

False flag

Zo verdiepte Middelkoop zich in de Vietnamoorlog, die zou zijn begonnen na een aanval van Noord-Vietnam op Amerikaanse schepen in de Golf van Tonkin.

Tot zijn verbazing las hij op de officiële website van de Amerikaanse marine dat dit een false flag is geweest om een oorlog te kunnen uitlokken.

Hij deed ook onderzoek naar Operatie Gladio, een geheim netwerk gesponsord door de NAVO en de CIA dat aanslagen uitvoerde op de eigen bevolking.

Hier klopt iets niet

Zo werd Middelkoop in de jaren tachtig als fotograaf naar België gestuurd, om foto’s te maken van de ‘overvallen’ die de Bende van Nijvel had gepleegd.

Na deze bloederige overvallen, waarbij nauwelijks iets buit werd gemaakt, kreeg de Belgische Rijkswacht opeens de beschikking over mitrailleurs en snelle Golf GTI’s.

“Ik heb altijd al gedacht: hier klopt iets niets,” zegt Middelkoop.

Continu

Jaren later bleek dat Operatie Gladio was gebruikt, of eigenlijk misbruikt, om ervoor te zorgen dat in verschillende Europese landen een ruk naar rechts zou komen.

Op dezelfde manier werd de aanval op Pearl Harbor, die de Amerikaanse autoriteiten al van ver zagen aankomen, gebruikt om de VS te kunnen betrekken bij de Tweede Wereldoorlog.

“Dit model zie je continu overal terugkomen,” zegt Middelkoop.

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Boekentip: Patronen van bedrog

[Café Weltschmerz]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

EN de aarde is plat, en niet een draaiende bal in een schijnbaar oneindig universum vol met vacuüm.

leon***
leon***
Reactie op  Arwijn
2 jaren geleden

Arwijn,dat zou ik best willen geloven.

maar hoe gaat dan de zon op de platte aarde ?

van nederland naar zuid-afrika is 1 zelfde tijdlijn.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  leon***
2 jaren geleden

De zon is geen fysiek object, noch zijn de andere hemellichamen. De tijd lijn is overal hetzelfde, enkel zijn de tijden van daglicht en nacht verschillend van oost naar west.

Frans2
Frans2
Reactie op  Arwijn
2 jaren geleden

Hoe gaat het met je vliegreisje Santiago – Sydney?

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Ik wacht totdat je ticket voor mij in de post arriveert.

Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

We worden onophoudelijk bedrogen op nagenoeg alle gebied. Dit alles om ons vooral uit onze kracht en kennis te houden om zich constant tussen ons en onze oorsprong te wringen. Om te voorkomen dat we ontdekken wie en wat we eigenlijk zijn. Dat is hun grote vrees, op dat moment stort de cabal als een kaartenhuis in elkaar. Er komen echter steeds meer mensen achter dat dit het geval is. Vandaar dat ze op een zeer paniekerige en overtrokken manier naar echt nieuws wijzen als zou het fake nieuws zijn en hun fake nieuws als echt nieuws trachten te slijten. Dat lukt echter steeds minder goed. Ze worden nerveus nu !

Ivanneau
Ivanneau
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

Volgens mij is het helemaal niet nodig om daar nerveus van te worden. Om mij heen zie ik alleen maar mensen in een ver gevorderde comateuze toestand met holle bolle rode oogjes op hun schermpje turen. Het enige waaraan je kunt zien dat ze nog leven is het bewegen van hun vingers tot ze er een gewrichtsontsteking van opdoen. In plaats van wakker worden zie ik er steeds meer in slaap vallen. Aangezien de meesten niets anders lezen dan hun sociale media en wat hun “sterren” allemaal doen kan men ze van alles wijs maken. Buiten het ‘welzijn’ van hun ‘vrienden’ en ‘sterren’ is er niets wat hen tot leven kan wekken. Triest maar realiteit.

Finadi
Finadi
Reactie op  Ivanneau
2 jaren geleden

Misschien zijn ze bezig op hun scherm met vol verbazing Ninefor news te lezen ? Beginnende hun tocht door de konijnshol … Nee, serieus.Als ik verrelijkt met in 2006 wanneer ik ondektte deze faascinerende doch scary werkelijkheid, Ik hoor dat veel mensen hebben het door en veel zijn nog aan het ontwaken.

eksegese
eksegese
Reactie op  Ivanneau
2 jaren geleden

@Ivanneau, naar alle waarschijnlijkheid wonen wij ten eerste niet in exact dezelfde omgeving. Dat kan per provincie, woonplaats, ja zelfs per woonbuurt nog sterk verschillen. Maar dat internet en de alternatieve media en nieuwssites een veel meer bewustzijn teweeg heeft gebracht t.a.v wat er om ons heen gebeurt kan intussen niemand meer ontgaan zijn. Als ik 15 jaar geleden op een verjaardag sprak over de verderfelijke invloed van de cabal wist niemand waar ik het over had, wilde niemand daar ook maar iets over horen. Heden ten dage vult men mij niet zelden aan met feiten die ik zelf nog niet eens ontdekt had. Het verschil is in de totale breedte niet te ontkennen. In ietwat bekrompen sub cultuurtjes en cabal gerelateerde en gehersenspoelde gemeenschappen zal men ook zwijgen in alle talen hierover denk ik. Meesta,l als ik al in groter gezelschap verkeer vind ik aansluiting in mijn gedachtengoed. Dat is echt wel ooit anders geweest. En dat beste @Ivanneau duidt ontegenzeggelijk op verandering in de gunstige zin van het woord.

eksegese
eksegese
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Dit @Ivanneau, was jaren geleden absoluut onmogelijk geweest. Toen was vaccineren nog onbetwistbaar en onvoorwaardelijk goed bevonden door nagenoeg iedereen behalve hen die door religie gehinderd werden.

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13443:elite-gaat-de-vaccinatiestrijd-verliezen&catid=17:gezondheid&Itemid=30

krikke
krikke
2 jaren geleden

heee arwijn wat doe jij bij de wijn .

Arwijn
Arwijn
Reactie op  krikke
2 jaren geleden

Meestal biologische vegetarische spaghetti.

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

@Arwijn
Ha ha ha ha ha ha. De zon is niet echt en de sterren ook niet?.ha ha ha ha ha..Dus de Egyotenaren (en ander intellegent volk) waren zo slim dat ze de piramides op dezelfde graat als de sterren staan,gebouwd hebben..Zonder te oefenen!!!,maar volgens jou waren ze oliedom,want er bestaan geen sterren…ha ha ha..
Jaren lang werk voor de honds ballen..ha ha ha ..
Goedendag

Gladiator
Gladiator
Reactie op  PREDATOR
2 jaren geleden

@PREDATOR,

Beste,

Alvorens commentaar te geven op iemand die ook naar mijn mening redelijk in de richting zit te vissen, is mijn advies aan u……leer uw geschiedenis!!!

De Egyptenaren hebben de geen enkele Piramide gebouwd, althans niet die waar u op doelt!!!

En beste, de zon is ook niet wat u denkt dat deze is, en dat weten “onze” “wetenschappers” al héél lang alleen zullen ze dat absoluut niet bekend maken net zoals ze ook niet bekend zullen maken wat er allemaal boven uw en mijn hoofd te zien is.

Zou u meer info hierover willen dan zou ik zeggen, Google eerst eens eventjes ZELF, en indien u er dan niet uitkomt dan hoor ik dat wel!!

Dan geef ik u de richting wel aan oké!!
Schot voor de boeg,

De zon is een convertor, de zonnevlammen zijn heter dan de zon en daar vindt ook fusie plaats en NIET in cq naar uw inzicht OP de zon.
Licht bestaat niet in het luchtledige wat ook niet mogelijk kan zijn en dus…………is de conclusie alvast een beetje voor u dat alle theorietjes van de “deskundigen” gebaseerd op lichtjaren netjes naar de prullenbak verwezen kunnen worden!!

En @Arwijn, THUMBS UP!! van mij!!

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Amen!!!
@Arwen ik geloof ook niet in wat ze ons wijsmaken,je hebt NERGENS een kromming aan de horizon die bewijst dat de aarde een bol is, overal is de horizon kaarsrecht wat niet kan als de aarde rond is, dit is voor mij een bewijs dat de aarde geen bol is

deurbel
deurbel
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Horizon overal kaarsrecht? Over welke altitudes hebben we het hier om verondersteld die kromming waar te kunnen nemen? Dat kun je niet door eventjes de Maastoren te beklimmen. Je zult toch echt vele kilometers moeten bedwingen om die kromming tegemoet te treden, want de Aarde verdomd groot.

Kwam zojuist dit tegen:

https://www.youtube.com/watch?v=vvbN-cWe0A0

Waaruit blijkt dat de Aarde toch echt wel een bol is, of iets wat daarop lijkt.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  deurbel
2 jaren geleden

op 11000 km hoogte vanuit een vliegtuig blijft de horizon KAARSRECHT wat niet kan indien de aarde rond is, heb 100den keren gevlogen in mijn leven dus ik weet waarover ik praat, zelfde met ballonvlucht blijft de ganse horizon kaarsrecht

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  deurbel
2 jaren geleden

oei 11.000 meter 11 km

Gladiator
Gladiator
Reactie op  deurbel
2 jaren geleden

@deurbel,

Beste,

Het fabeltje van Baumgartner die een veel te sterke FISHEYELENS gemonteerd heeft op zijn camera is niet voor niet zo op het www gepromoot!!
Gecorrigeerd is dit ook te zien met de uitkomst dat het een mooie rechte lijn is….die horizon!! en zelf goed te vinden, dus zelf ff verder googelen!!

Als de aarde zo’n kromming geeft welke rond minuut 2.48 te zien is op 120.000 feet = ongeveer 40 km dan geloof je met zekerheid ook in de kerstman….toch!!
Doe mij een lol en kijk eens wat verder dan die Red Bull promo filmpjes!!

Maar doe gewoon eens zelf de test.
Ga naar een kanaal in de buurt en richt er een laserstraal over, dit heeft Rob Skiba ook gedaan en is te bekijken op zijn YT kanaal.

Water beste is altijd level of zoekt a.s.a.p. level.
En een bol die ronddraait volgens NASA (let op, dit is een MILITAIRE ORGANISATIE!!!) met 1000 mph (alles in mijlen) op de evenaar, en deze zgnd bol draait met 67.000 mph met “zijn” maan
rond de zon welke als geheel met een snelheid van 500.000 mph meevliegt in de rand van ons melkwegstelsel welk met een snelheid van 670.000.000 mph door het universum katapulteerd…..ehhhhhh, en dan zie je op ONZE aarde ondertussen o.a. dit https://pxhere.com/nl/photo/1403501

YEP, veel succes met verder alles geloven van Never A Straight Answer!!!

Oh ja, voor ik het vergeet te zeggen,

Degene die zo overtuigd is van de BOLLE AARDE en zin heeft in GRATIS 10.000 dollar…..ook dat kan, wel zelf aantonen en zonder de fabeltjeskrant van nassi ehh ik bedoel nasa!!
Dit is namelijk uitgeloofd door meerdere kanelen op YT. Google ZELF maar eens een keertje!

Gladiator

deurbel
deurbel
Reactie op  deurbel
2 jaren geleden

@Gladiator

“Water beste is altijd level of zoekt a.s.a.p. level.
En een bol die ronddraait volgens NASA (let op, dit is een MILITAIRE ORGANISATIE!!!) met 1000 mph (alles in mijlen) op de evenaar, en deze zgnd bol draait met 67.000 mph met “zijn” maan
rond de zon welke als geheel met een snelheid van 500.000 mph meevliegt in de rand van ons melkwegstelsel welk met een snelheid van 670.000.000 mph door het universum katapulteerd…..ehhhhhh, en dan zie je op ONZE aarde ondertussen o.a. dit https://pxhere.com/nl/photo/140350

De Aarde zorgt voor zijn eigen zelfbehoud. Niet voor niets heeft de Aarde verschillende luchtlagen die elk een eigen klimaat hebben.

Ter verduidelijking:
Als je in een vliegtuig zit, is alles rustig om je heen, maar daarbuiten is het een windtunnel. Zo werkt dat ook met de Aarde. Tussen de verschillende luchtlagen om de Aarde gelden weer andere natuurwetten dan daarbuiten, en die lagen zorgen ervoor dat de atmosfeer op het Aardoppervlak tot rust komt.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Beste, ik ben het altijd met U eens geweest, maar nu op dit onderwerp ‘ platte aarde’ kan ik mij niet met Uw mening vinden. Ik heb een nautische opleiding gehad en mijn hele werkzame leven op zee door gebracht, min of meer proefondervindelijk ervaren dat de aarde bol is.
Ik ben er van overtuigd dat we in een simulatie leven. De maker van een simulatie is beter af met ons op een bol in een ‘zeepbel’ te laten leven dan op een platte schijf waar niets wiskundig te bewijzen is.
Er is een wezenlijk verschil tussen de afstanden volgens loxodroom(rechtlijnig) en grootcirkel(elke 4 uur een graad van de koers afhalen). Dit zou op een platte aarde niet mogelijk zijn. Als men op de domtoren staat zou men bij helder weer de wadden eilanden moeten zien; en dit is gewoon niet zo. Aan het strand ziet men eerst de schoorsteen en later pas het hele schip tevoorschijn komen. Zo kan ik wel even doorgaan.
Alle posities en afstanden op aarde worden m.b.v. Bolgonio berekend en niet met platte wiskunde.
Wel moet ik toegeven dat het voor mij een raadsel is dat een mens op de noordpool net zoveel weegt als aan de evenaar waar men met dik 1600 km per uur rond geslingerd word.
Maar toch een zeepbel lijkt mij logischer dan een pannekoek met allerlei compensaties.
Beste, dit ter overdenking.
Hartelijke Groet

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Henk Azie
2 jaren geleden

@Henk Azië,

Beste,

Nergens heb ik gezegd dat IK de aarde plat vind!!

Ik weet het eerlijk gezegd niet en ben enorm in dubio!

Wij draaien echter met zeer grote zekerheid NIET ROND, althans naar mijn idee!!

En u kunt best eea meten, en indien u gevaren heeft heeft u wat dat betreft ook veel meer kennis op dat niveau waarbij ik het moet hebben van zoeken op het www!!

Indien u echter kunt aantonen met daadwerkelijk BEWIJS welk NIET AFKOMSTIG IS VAN NASA en andere “ruimtevaart organisaties” omdat deze consequent blijven liegen, dat de aarde een bol is én ronddraait met de door u opgegeven snelheid bent u de gelukkige WINNAAR van op zijn minst 10.000,- dollar, ja, u leest het goed, TIEN DUIZEND DOLLAR!!

Echter, wel eerst bewijzen onder de genoemde voorwaarden.

Zoek dit met plezier voor u op.
Dan als slot, want ga nu echt slapen, dag was iets gestresst,

Ik ben eigenlijk meer geneigd om de aarde als plat in te delen, met name door de bolling welke door NASA wordt opgegeven alsmede door wikiligia, welke m.i ABSOLUUT NIET KAN KLOPPEN!!

Heeft u trouwens al eens naar een voordracht gekeken van o.a. Rob Skiba en dan evt met Dr. Robert Sungenis!!!
Zo niet dan doe dit eens en wel met een open mind.

Ik denk dat ik nog wel meer zaken voor u zou kunnen aandragen, o.a. de zon, de sterren en planeten waarvan naar mijn idee niets maar dan ook helemaal niets klopt en kan kloppen!!

Ik zie uw commentaar graag tegemoet!

Gegroet en natuurlijk van harte en bedankt voopr uw reactie,

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

inderdaad 🙂

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Dus volgens Arwijn kwamen de goden vroeger WEL uit het westen?????Hmm,vreemd zeg als die muurtekeningen toch echt laten zien dat ze van boven kwamen..
Volgens het Soemerisch geschrift waren het bollen uit de hemel en die kwamen van een andere wereld…Allemaal onzin he..Die mensen waren dan
pas echt dom…
Nee jongen.Daar heb jij het mis..Als je nooit zoon vliegend ding hebt gezien,kun je er ook niet opkomen om er 1 te tekenen..Ze zijn echt wel gezien vroeger..Dat is gewoon wetenschap
Goedendag

Enki
Enki
Reactie op  PREDATOR
2 jaren geleden

Heftige discussie altijd…. plat, rond, hol, bol. Ik zelf laat het nog even in het midden. Welk argument ik wel sterk vindt van de platte groep. De aarde draait rond, de aarde draait om de zon. de zon en zijn planeten draaien in zijn geheel weer. onze Galaxy draait met ons in zijn staart… en toch staan dezelfde sterren iedere avond weer op dezelfde plek al eeuwen. Ze veranderen misschien wel positie door het jaar heen, maar…. altijd in dezelfde formatie. geweldig toch? Wat zouden we toch in een mooie omgeving kunnen leven. Vooral als al dat gespuis dat deze mooie omgeving vervuild vernietigd is

Enki
Enki
Reactie op  Enki
2 jaren geleden

Laten we eerst is gaan verzinnen hoe we dat gaan doen

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Zonder woorden!!!!!!!!!!!!!!!!!! en duurt maar 4 minuten!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Od6cz08962k&ab_channel=BofJoy

En kijk daarna eventjes op de blogsite van Xandernieuws!!

Zal de link bijvoegen……….en gewoon ff lezen!!
Ze hebben GENOEG VAN ONS omdat we te MONDIG zijn geworden en op het punt staan de kritieke massa te bereiken (naar mijn inschatting is dit tussen de 3 en 5 % vd bevolking die ECHT WAKKER IS!!)

Hiddema had er er reeds over bij Harrie Mens en in de 2e kamer MOGEN ZE ER NIETS OVER VRAGEN!!!

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/VN-invasie-Europa-en-Amerika-met-600-miljoen-tot-2-miljard-migranten-is-begonnen

By the way, ik heb hier al eens voor gewaarschuwd (een keer of 10) maar ik denk dat IEDEREEN (ook hier!!) denkt dat dit wel mee zal vallen!! DAAAAAAAAAAAAACCCCCCCCHHHHHHHTTTTTTTTTT het niet.

Als men binnenkort (kleine 6 jaartjes) tussen allemaal negers aan de bushalte staat of als enige BLANKE ‘s avonds in een trein zit tussen een HONDERDTAL mensen DIE HIER ABSOLUUT NIET THUISHOREN en bij het minste of geringste een flink pak slaag mogen incasseren na eerst flink lastiggevallen te zijn piept men wel anders!!!

En hulp van het politie gepeupel welk langzaamaan omgevormd is tot breinloze wezens welke elke opdracht van hun meerdere klakkeloos opvolgen en dan jouw arresteren wegens intimidatie of iets dergelijks, hoef je dus NIET TE VERWACHTEN!!!

Maar we maken ons nog steeds druk op dat politieke gezwets welk geheel ihkv geef ze brood en spelen en tevens verdeel en heers wordt rondgebazuind!!
Het is werkelijk om doodziek van te worden dat men nergens anders toe bereid is dan beeldschermvervuiling middels een toetsenbord te verrichten!!!

Nou, slaap dan maar lekker verder!
En Willem Middelkoop, wat doet hij!!?????

Hij schrijft een boek met daarin het aller- aller hoogste TOPJE vd bekende ijsberg en loopt nog veel meer binnen en zit vanavond weer mooi in zijn grote leren zetel in zijn miljoenen villa te genieten!!

Niet dat ik hem of überhaupt iemand ook maar iets misgun maar mensen……please wake up, really wake up!!

Gladiator

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Beste, ter illustratie van Uw posting zoek op youtube ff naar ‘antiracistHitler’, kan niet duidelijker.
Hartelijke Groet

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Henk Azie
2 jaren geleden

@Henk Azië,

Beste, ik zal het maar gelijk plaatsen hier, kan IEDEREEN ERVAN MEEGENIETEN!!!

Bij deze in samenwerking met Henk Azië (als ik zo vrij mag zijn!!)

https://www.youtube.com/watch?v=lKDeyuM0-Og&ab_channel=WhiteRabbitRadioTV

10 minuutjes genieten van een heus TEKENFILMPJE en een waarheid als een koe!

Gladiator

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

wow….
10 minuten keiharde: WAARHEID
ff gedownload, straf dit, CHAPEAU!!!!
Amai dit moet je zien, keiharde confrontatie met de waarheid.

1 land op aarde WEIGERT immigratie, WEIGERT andere rassen etc…
WEIGEREN MULTICULTURELE MAATSCHAPPIJ IN HUN EIGEN LAND
MAAR DRINGEN DIT WEL DE VS CANADA EN EU OP via soros zijn NGO’s rothschilds bilderberg en al die lobbyisten hier ….
Pffiewwww wat een cartoon

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

trump

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x