Homepagina » Mens en Dier » President Obama: “Groot deel wereldleiders compleet gestoord”

President Obama: “Groot deel wereldleiders compleet gestoord”

In het zevende seizoen van zijn webshow Comedians in Cars Getting Coffee rijdt Jerry Seinfeld een rondje rond het Witte Huis. Zijn eerste gast is president Barack Obama.

Al zeven jaar haalt Seinfeld collega-grappenmakers op in bijzondere auto’s om koffie met ze te gaan drinken. Onderweg praten ze over koffie, auto’s en koetjes en kalfjes.

‘Aanzienlijk percentage’

“Obama heeft genoeg grappige zinnen gehad in toespraken om zich net te kwalificeren voor dit programma,” legt Seinfeld uit op weg naar het Witte Huis.

De Amerikaanse president liet zich tijdens het interview met Seinfeld ontvallen dat een aantal wereldleiders gek is. “Hoeveel wereldleiders, denkt u, zijn compleet gestoord?” vroeg de komiek. “Een vrij aanzienlijk percentage,” reageerde Obama.

Meest gênante ervaring

“Hoe langer ze in functie blijven, hoe waarschijnlijker het is dat het zal gebeuren,” voegde hij toe. Seinfeld informeerde verder wat de meest gênante presidentiële ervaring van Obama was. “Dat zou dit wel eens kunnen zijn,” grapte de president.

Obama hoefde niet ver te reizen voor het gesprek. Het interview vond deels plaats in de auto van de komiek, maar die mocht om veiligheidsredenen alleen langzaam rondjes rijden op het terrein van het Witte Huis. Later dronken de mannen nog een kop koffie in een eetzaal voor medewerkers van Obama.

[BNR]


Vond je dit artikel interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

  25 likes
 2. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, ………………………?

  24 likes
 3. Als Obama het aandurft om de financiële wereld echt te hervormen en dit segment moraliteit te leren is hij de man maar ik denk dat hij dan J.F. Kennedy en zijn broer Robert achter na gaat. Zo worden in de Verenigde Staten de problemen met onwelwillende wereldleiders opgelost. Dus wie is er gestoord? Ik denk dat de US meer onschuldig bloed aan zijn handen heeft dan Assad en IS samen. Wat mij opvalt is dat Israël met alles buiten schot blijft van IS of zou Israël ……..

  14 likes
  • Isis weet donders goed dat als ze Israël aanvallen ze een genadeloos pak slaag krijgen. En dat hun haatkalifaat binnen 1 maand van de kaart is geveegd.

   3 likes
 4. President Obama: “Alle wereldleiders zijn compleet gestoord inclusief Obama

  15 likes
 5. Overheden en Regeringen zijn gevaarlijke Monsters in de handen van Pshychopaten!
  We moeten helemaal AF van een alles bepalende regering of overheid in de toekomst!
  De Burgers moeten via verschillende on omkoopbare systemen veel meer recht krijgen om beslissingen te kunnen nemen en zelf te bepalen wat er in hun en met hun land gebeurd!

  Het is inmiddels 2016 en al eeuwen hebben overheden en regeringen de mensheid steeds weer in complete ellende gebracht en veroorzaakt!
  Presidenten en ministers die grote bedrijven dienen en niet het volk is niet correct!
  Er moet een systeem komen waar burger DIRECT een president of een Minister er uit kunnen stammen als er iets niet correct verloopt of het Volk er niet mee eens is!
  Tevens zullen Presidenten en Ministers eerst GOED gescreend dienen te worden voordat ze in hun macht gezet worden! Het is toch belachelijk dat wij als Nederlanders niet eens weten wie onze minister echt is en wat voor andere machten hij dient naast zijn ambt!

  Het HELE Systeem moet om!
  REGERINGEN en OVERHEDEN in de verkeerde handen, worden Moordende MONSTERS!

  2016 we hebben NOGSTEEDS NIETS GELEERD UIT HET VERLEDEN…
  We geven ze nogsteeds veelste veel macht!
  Erg jammer…

  11 likes
 6. Rondjes reiden op het terrein van het Witte Huis – de gek maag niet eruit uit het gekkenhuis.

  6 likes
 7. Hij weet waar hij over praat, woont met een transgender samen die hij Michael noemt. Dat doe je als je homo bent en er niet voor uit durft te komen, je adopteert gewoon je kinderen en laat je vriend ombouwen. Gelukkig is Rutte niet zo maf.

  5 likes
 8. Ja leuk ja, denk toch echt.dat de bevolking gestoorder is dan de wereldleiders .
  De wereldleiders spelen allemaal met elkaar mee dus het zijn wij die massaal voor de gek gehouden worden en gestoord zijn ……………..

  3 likes
 9. Nice Corvette C2

  1 likes
 10. Enige interessante in dit artikel is de Corvette C2, die’s tenminste nog niet gek 🙂

  1 likes
 11. Geslaagd tot hoog in de boom binnen (aldus door de seriemoordenaar ‘mindset’ feitelijk overgenomen) “overheden” geïnfiltreerde ‘adapted compensated psychopaths’ zijn in staat tot het voorhanden hebben en ijskoud gooien van atoombommen op steden.

  Daar is niets grappigs aan, behalve dat biologerend acterende psychopaten, hoewel moreel dood van binnen, nogal eens de lachers op hun hand weten te krijgen.

  Dergelijke onselectief tegen alle leven gerichte buitenissige gruwel, is voor normale overheidsadministraties ten enen male ONDENKBAAR en een weerzinwekkend misdrijf dat met inzet van alle middelen internationaal strafrechtelijk vervolgd zou moeten worden. Desnoods 70 jaar later nog.

  0 likes
 12. Goh hij vertelt eens de waarheid, vooral de westerse met Merkel voorop.

  0 likes
 13. Haha en hij spant de kroon zeker. Goed dat ie zich bewust is van zijn eigen psychische toestand :p

  0 likes
 14. I know i’m crazy,
  so don’t ruin my moment!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Corrupte Obama en Biden moeten 50 jaar de gevangenis in’

Donald Trump heeft geëist dat oud-president Barack ...

obamagate

‘Obamagate’ is het ‘grootste politieke schandaal van onze tijd’ (en de media weten het)

Uit documenten die onlangs zijn vrijgegeven, blijkt ...