Homepagina » Buitenaards » Nieuwe foto opgedoken ‘van autopsie op alien in Area 51’
Nieuwe foto 'van autopsie op alien in Area 51' duikt op

Nieuwe foto opgedoken ‘van autopsie op alien in Area 51’

Een onderzoeker beweert een scherpe foto in zijn bezit te hebben van een alien uit Area 51. De foto dateert uit 1947, het jaar waarin een vliegend object zou zijn neergestort in de buurt van de Amerikaanse plaats Roswell. Dat meldt de Britse krant Metro.

UFO-expert Tom Carey kreeg beelden toegestuurd van de autopsie op ‘insectachtige’ aliens. De foto’s zijn gemaakt door een vrouw die naar verluidt werkzaam is geweest voor één van de Amerikaanse inlichtingendiensten.

Carey spreekt van een ‘smoking gun’. Hij heeft contact opgenomen met historici van fotografiebedrijf Kodak om de authenticiteit van de beelden te bevestigen. Hij wil zijn bevindingen begin volgend jaar bekendmaken.

De foto’s laten volgens Carey duidelijk zien dat er een lijkschouw wordt uitgevoerd op aliens, iets wat de Verenigde Staten altijd hebben ontkend. Diverse medewerkers van firma’s zoals Lockheed Martin beweren niet alleen dat er aliens werden onderzocht in Area 51, maar ook dat hun technologie werd gebruikt om geavanceerde vaartuigen te maken.

Tom Carey doet al sinds 1991 onderzoek naar het Roswellincident en heeft verschillende boeken over het onderwerp geschreven. Velen geloven dat de Amerikaanse overheid autopsie heeft uitgevoerd op aliens of dat er levende aliens gevangen zijn genomen.

Nieuwe foto opgedoken 'van autopsie op alien in Area 51'

International UFO Museum and Research Center in Roswell (Andrew Poertner)

Volgens Carey is de nieuwe foto gecertificeerd door de officiële historicus van Kodak. De expert heeft de kleurlagen van de Kodachrome van een ‘buitenaards’ lichaam in een kist geanalyseerd.

“De officiële historicus van Kodak in Rochester, New York zei dat de film dateert van 1947,” zei Carey. “Het zijn originele beelden uit 1947 die niet kunnen zijn gephotoshopt. Ze laten een alien in een kist zien die deels is ontleed.”

Hij heeft de foto’s gekregen van een stel uit Texas. “De vrouw is een advocaat met een vliegbrevet. We denken dat ze in de Tweede Wereldoorlog werkte voor een inlichtingendienst. Haar echtgenoot werkte als geoloog voor een oliebedrijf,” aldus Carey.

[Metro]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
5 jaren geleden

Zo gauw er spontaan foto’s zijn van een gevechtsvliegtuig die de MH17 neergeschoten heeft en na meer dan 50 jaar zomaar foto’s komen van aliens is het wel een geheel gemaakte wereld.

De illusie waar wij in leven is heel groot maar ik denk dat het heel erg schrikken word als die alle realiteit van iedereen compleet wegvaagt.

Nizno
Nizno
5 jaren geleden

En waar is de foto?

Marc
Marc
5 jaren geleden

En waar kunnen we die foto/video zien?

Pascal
Pascal
Reactie op  Marc
5 jaren geleden

Wat boeit dat nog, volgend jaar heb je ze op de koffie, als ze dat lusten.

Kal-Purush
Kal-Purush
5 jaren geleden

Klik eens op de naam Metro : Dat meldt de Britse krant Metro.
In bovenstaande artikel laatste woord van het eerste stukje.

Mich
Mich
5 jaren geleden

Pascal, hoe ziet de “werkelijkheid” volgens jou er dan uit?

Pascal
Pascal
Reactie op  Mich
5 jaren geleden

@Mich

Er gaat binnenkort iets heel heftigs gebeuren wat echt ongelooflijk positief is. Met de stijgende bewustzijn van de mens gaat de mens dat vanzelf zien en om dit te voorkomen krijgen we iedere dag weer een berg Bullshit te zien en te horen.

21-12-2012 zijn er 3 TIJDPERKEN geëindigd dus gaan we straks met een geheel nieuwe civilisatie beginnen en dat mogen wij niet weten.

Dit is het enige waar de wereld nu om draait en waar de Bullshit om draait.

Boppie
Boppie
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

@Pascal

Dat is dus ook wat Peter Deunov voorspeld in 1944… Tot die tijd geniet ik met volle teugen van het leven en onrwikkel en ontplooi mezelf elke dag stapje voor stapje.

http://www.arendlandman.nl/2011/09/het-aquarius-tijdperk-volgens-peter-deunov-gouden-tijdperk-na-2012-de-nieuwe-tijd-in-de-toekomst-zal-in-het-teken-staan-van-de-liefde-aldus-peter-deunov-ook-bekend-als-beinsa-douno/

Pascal
Pascal
Reactie op  Boppie
5 jaren geleden

Hoi @Boppie

Het is wel moeilijk voor mij want ik weet wat er en wanneer het gaat gebeuren. Het staat gewoon in de bijbel wat er binnenkort gaat gebeuren maar die is in poëtische wijze geschreven en dan word hij niet begrepen. Vele zeggen, ja hij is wel in 20 manieren te interpreteren maar dat is niet zo!! Het is maar 1 dikke manier. Je moet hem alleen anders gaan begrijpen!!

Ik heb 2 jaar geleden een film gezien op Duitse TV van mensen die terug gaan in de tijd. Het ging erom dat die mensen die tijd veilig stelden voor het verdere verloop van de mens en planeet. Ik denk dat het nu ook gebeurd.

Films zeggen heel veel maar vele kijken ernaar als fantasie. Wil de naam weten van die film!!?

Het was een film van mensen met spijkerbroek tijd die terug gaan naar de zwaardvecht tijd.

Boppie
Boppie
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

@Pascal

Bedankt voor jouw reactie. Het is waar dat de bijbel op meerdere manieren is te interpreteren.

Ik weet dat veel boodschappen zijn verborgen in films. Ik ben een filmfan 🙂 . Ik zal eens rondkijken of ik die film kan vinden en laat het je wel weten.

Denise
Denise
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

kruistocht in spijkerbroek. Is dat de film die je bedoeld?
In het engels heet het Crusade in Jeans

Anoniem
Anoniem
Reactie op  Pascal
4 jaren geleden

Heb jij dan Brown gelezen ofzo

yehante
yehante
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

@Pascal, maar hoe weet je dit.. ik ben hier erg geïnteresseerd in maar probeer het geloofwaardige van het ongeloofwaardige te scheiden en vind dit erg moeilijk omdat als je er over nadenkt, alles wel mogelijk is. Helemaal als je eenmaal diep verzonken bent in berichten over complottheorieën. Omdat ik erg opensta voor informatie over buitenaardsen etc. moet ik erg oppassen dat ik niet alles als mogelijk ga beschouwen want dan spreek ik mezelf niet alleen tegen, ik word gewoon gek. Quote: ‘Er gaat binnenkort iets heel heftigs gebeuren wat echt ongelooflijk positief is.’ Wanneer is binnenkort volgens jou? Ga ik dit als 25 jarige nog meemaken? Is dit iets waar jij sterk in gelooft of heeft iemand anders jou hiervan overtuigt? Nu ik dit type besef ik met dat het ook niet anders kan. Informatie gaat van mens naar mens en laat de mens nu een erg creatief en ‘gullable’ zijn voor wat hij/zij graag wil geloven. Ik zou zo graag, net als vele anderen, een keertje echt bewijs willen krijgen. Dan wordt het trouwe geloof eindelijk eens beloond.

Pascal
Pascal
Reactie op  yehante
5 jaren geleden

Beste @yehante

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik het heel moeilijk vind om het hier uit te leggen. Wat er gaat gebeuren staat in de Bijbel en er zijn zelfs films van gemaakt. Wanneer het gaat gebeuren ben ik met veel toevalligheden die NIET bestaan achter gekomen. Ik ben er dus van overtuigd dat het op die datum moet gebeuren ivm de gebeurtenissen die dan volgen in die maand.

Dit zijn al wat hinten maar ik denk dat de geheime genootschappen niet blij met mij zijn als ik het op twitter zet of hier zodat iemand anders het op twitter zet.

Ik hoop dat je me begrijpt.

yehante
yehante
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

@Pascal Ja ik begrijp je wel. Misschien dan toch maar eens de bijbel goed lezen.. al moet ik eerlijk bekennen dat ik er altijd een grote afkeer tegen heb gehad. De bijbel is naar mijn inzien ook ‘maar door de mens’ geschreven. En ik vertrouw de mens niet. Wij creëren alles qua propaganda.. ook vroeger. Daarbij komt kijken dat de bijbel het best/meest verkochte boek in de wereld is (dacht ik) en dus het grootste bereik heeft van alle propaganda ooit geschreven. En het overtuigd mensen van hele enge dingen.. waar je de hele beschaving mee onder druk kan zetten. Ga je toch ook bij stilstaan? Snap je wat ik bedoel met dat het zo moeilijk is om voor jezelf te oordelen wat de juiste informatie is en wat niet? Wat goed voor je is en wat niet. Daar zit ik erg mee. Daarom bewonder ik mensen die zichzelf zo hebben kunnen overtuigen en echt achter hun geloof durven te staan. Ik zweef nog in een grijs gebied 😉

Padja
Padja
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

@yehante
Je kunt ook terug lezen op niburu. Jaren terug:

In de oude artikelen over geld vind je meestal reacties over nesara dat BINNENKORT ingevoerd wordt. DE Cabal, Illuminatie en de NWO.

Oude artikelen over aliens; reacties over de disclosure, 21-12-12, de aliens die ons redden, THE EVENT wat erg schrikbarend is en BINNENKORT gaat plaatsvinden.

Oude artikelen over de bijbel; reacties over doomsday, profetieën, THE sources.

En de oude channeling, Salusa; die ons jarenlang voorbereide op de grote redding, verandering, EVENT . DAT BINNENKORT ging plaatsvinden.

Sinds de oprichting van Niburu (ninefornews voorheen) lezen we al over al die zaken die BIJNA of BINNENKORT gaan gebeuren.
Je kunt dus jaren en jaren terug!

Meestal duikt er een nieuwe lichting op met insiders, lichtwerkers nu de wakkeren.
Meestal vaag en bijna, maar er mag niet teveel gezegd worden want stel je voor.

Pascal
Pascal
Reactie op  yehante
5 jaren geleden

@yehante

Ik heb er even over nagedacht en als je naar deze link gaat kijken en je leest mijn reacties en die van anoniem moet je het een beetje gaan begrijpen. Je hoeft dus niet die bijbel te gaan lezen want met die poëtische schrijfwijze is die op vele manieren te interpreteren. Geloof me, het is maar op 1 manier!!! Het zijn verhalen die in de bijbel staan waar een poëtisch rollenspel in zit. Als je het rollen gaat zien ga je het begrijpen.

“Jezus was getrouwd met prostituee en kreeg twee kinderen met haar” https://www.ninefornews.nl/jezus-getrouwd-met-prostituee-en-kreeg-twee-kinderen-met-haar/

yehante
yehante
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

Heel erg bedankt voor jullie reacties, Pascal en Padja. Ik waardeer het heel erg dat jullie even de tijd voor mij hebben genomen om me op weg te helpen.

Pascal
Pascal
Reactie op  Pascal
5 jaren geleden

@yehante

Misschien kan je ninefornews privé schrijven en mijn email bemachtigen zodat ik je het tot in detail kan uitleggen.

pietje
pietje
5 jaren geleden

We worden bedrogen terwijl we erbij zitten ! Het hele leven is een leugen dat besef ik steeds meer !

gijs
gijs
Reactie op  pietje
5 jaren geleden

je hebt gelijk pietje,de leugen regeert.
maakt niets uit waar je ook om je heen kijkt en welk onderwerp je kan bedenken.

Lyra
Lyra
Reactie op  pietje
5 jaren geleden

Voor wie graag in UFO’s gelooft:
https://www.youtube.com/watch?v=2FTT5RPMDws

Wakker
Wakker
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

In “ufo’s” geloof je niet. Het is geen religie of iets onzichtbaars wonderbaarlijks. Het zijn gewoon waarnemingen van ongeidentificeerde objecten die door de lucht vliegen. Waarvan je dus niet weet wat het is. Je ziet ze dus echt….je gelooft er niet in….

Jimmy
Jimmy
Reactie op  pietje
5 jaren geleden

Uw buitenwereld kan een leugen zijn, uw innerlijk leven is dat niet deze is uw werkelijkheid.

J@n
5 jaren geleden

En het is nog niemand opgevallen dat het vaak gaat om personen die of met pensioen gaan en/of reeds met pensioen zijn……reden….nog ff geld scoren?

Vind het redelijke ongeloofwaardig.

Faith
Faith
5 jaren geleden

Dit lijkt me typisch weer zo’n hoax die alleen de yankees verzinnen. Als je zo ver ontwikkeld bent dat je met je voertuig op planeet Aarde kan landen hoef je toch niet te crashen? Komop hee! Wie gelooft dit! En dan laat je je al helemaal niet vangen dooor die boertjes hier. Dat ze in de U.S aan een ernstig geval van sensatiezucht lijden is ook al heel lang bekend.

Marc
Marc
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

Accidents happen…

Jayden
Jayden
5 jaren geleden

Wat betekent ‘gedissecteerd’ ? Het woord komt niet voor in het Nederlands woordenboek.

9forNews
9forNews
Reactie op  Jayden
5 jaren geleden

Bedankt voor de oplettendheid, het had moeten zijn ‘ontleed’. Het is inmiddels aangepast. (Overigens staat ‘dissecteren’ wel in de Dikke Van Dale).

blub
blub
5 jaren geleden

Als het echt Kodachrome film is, hoeft dat onderzoek niet zo lang te duren lijkt mij. Het is immers diafilm. Op een lichtbak, loep erbij en dan zie je snel genoeg of er met de dia geknoeid is.
Jaar waarin het gebruikt is is ook te herleiden aan code op de film.

x

Check Also

Honderden mensen willen Australisch Area 51 gaan bestormen. Worden hier ook aliens bewaard?

Honderden mensen willen Australisch Area 51 gaan bestormen. Worden hier ook aliens bewaard?

Er zijn verschillende Facebookpagina’s verschenen die oproepen ...

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

De Tonopah Test Range is een militaire ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x