Buitenaards

Nieuwe foto opgedoken ‘van autopsie op alien in Area 51’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een onderzoeker beweert een scherpe foto in zijn bezit te hebben van een alien uit Area 51. De foto dateert uit 1947, het jaar waarin een vliegend object zou zijn neergestort in de buurt van de Amerikaanse plaats Roswell. Dat meldt de Britse krant Metro.

UFO-expert Tom Carey kreeg beelden toegestuurd van de autopsie op ‘insectachtige’ aliens. De foto’s zijn gemaakt door een vrouw die naar verluidt werkzaam is geweest voor één van de Amerikaanse inlichtingendiensten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Carey spreekt van een ‘smoking gun’. Hij heeft contact opgenomen met historici van fotografiebedrijf Kodak om de authenticiteit van de beelden te bevestigen. Hij wil zijn bevindingen begin volgend jaar bekendmaken.

De foto’s laten volgens Carey duidelijk zien dat er een lijkschouw wordt uitgevoerd op aliens, iets wat de Verenigde Staten altijd hebben ontkend. Diverse medewerkers van firma’s zoals Lockheed Martin beweren niet alleen dat er aliens werden onderzocht in Area 51, maar ook dat hun technologie werd gebruikt om geavanceerde vaartuigen te maken.

Tom Carey doet al sinds 1991 onderzoek naar het Roswellincident en heeft verschillende boeken over het onderwerp geschreven. Velen geloven dat de Amerikaanse overheid autopsie heeft uitgevoerd op aliens of dat er levende aliens gevangen zijn genomen.

Nieuwe foto opgedoken 'van autopsie op alien in Area 51'
International UFO Museum and Research Center in Roswell (Andrew Poertner)

Volgens Carey is de nieuwe foto gecertificeerd door de officiële historicus van Kodak. De expert heeft de kleurlagen van de Kodachrome van een ‘buitenaards’ lichaam in een kist geanalyseerd.

“De officiële historicus van Kodak in Rochester, New York zei dat de film dateert van 1947,” zei Carey. “Het zijn originele beelden uit 1947 die niet kunnen zijn gephotoshopt. Ze laten een alien in een kist zien die deels is ontleed.”

Hij heeft de foto’s gekregen van een stel uit Texas. “De vrouw is een advocaat met een vliegbrevet. We denken dat ze in de Tweede Wereldoorlog werkte voor een inlichtingendienst. Haar echtgenoot werkte als geoloog voor een oliebedrijf,” aldus Carey.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Zo gauw er spontaan foto’s zijn van een gevechtsvliegtuig die de MH17 neergeschoten heeft en na meer dan 50 jaar zomaar foto’s komen van aliens is het wel een geheel gemaakte wereld.

De illusie waar wij in leven is heel groot maar ik denk dat het heel erg schrikken word als die alle realiteit van iedereen compleet wegvaagt.

Nizno
Nizno
9 jaren geleden

En waar is de foto?

Marc
Marc
9 jaren geleden

En waar kunnen we die foto/video zien?

Kal-Purush
Kal-Purush
9 jaren geleden

Klik eens op de naam Metro : Dat meldt de Britse krant Metro.
In bovenstaande artikel laatste woord van het eerste stukje.

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x