Homepagina » Gezondheid » Na 19 jaar weer nieuwe polio-uitbraak op de Filipijnen. Raad eens wat de oorzaak is
Na 19 jaar weer nieuwe polio-uitbraak op de Filipijnen. Raad eens wat de oorzaak is
Foto: Wikimedia Commons

Na 19 jaar weer nieuwe polio-uitbraak op de Filipijnen. Raad eens wat de oorzaak is

Op de Filipijnen is sprake van een polio-uitbraak. Bijna twee decennia geleden verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het land nog poliovrij.

En nu komt het: de uitbraak is veroorzaakt door poliovaccins.

Persbureau AP meldt dat de WHO en Unicef in een gezamenlijke verklaring schrijven dat ‘de uitbraak op de Filipijnen verontrustend is omdat hij is veroorzaakt door het poliovirus type 2 in vaccins’.

Laatst bekende geval

“Het verzwakte virus dat gebruikt wordt in vaccins vermenigvuldigt zich gedurende korte tijd in de darmen van kinderen en verlaat het lichaam vervolgens via de ontlasting,” klinkt het.

Vaak wordt beweerd dat poliovaccins ervoor hebben gezorgd dat de ziekte is uitgeroeid.

In werkelijkheid worden vrijwel alle gevallen van polio in de moderne wereld veroorzaakt door het poliovaccin.

AP: “Het laatste bekende geval van wilde polio op de Filipijnen dateert van 1993.”

Sterfgevallen

Het persbureau erkent ook dat vaccins leiden tot sterfgevallen.

In 2017 werd een denguevaccin gemaakt door de Franse farmareus Sanofi Pasteur door overheidsfunctionarissen gelinkt aan de dood van tenminste drie kinderen.

Overigens bleek dit vaccins het risico op denguekoorts juist te verhogen, aldus AP.

De overheid staakte het vaccinatieprogramma nadat uit een studie was gebleken dat het vaccin het risico op zware besmetting verhoogt.

Nieuwe vaccinatiecampagne

Ondertussen waren al meer dan 830.000 kinderen ingeënt.

Hoe wil de Filipijnse regering het probleem oplossen? Een nieuwe vaccinatiecampagne!

De overheid (lees: Big Pharma) wil alle Filipijnse kinderen jongeren dan vijf jaar het vaccin tegen de ziekte toedienen.

[AP]


Vond je deze info goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Natuurlijk , dat komt allemaal door de vaccins , kom een bij mij om de hoek kijken, daar zijn er een aantal niet geënt die liggen of an de beademing of zijn gedeeltelijk verlamd. Ga lekker door met ongefundeerde lariekoek.

  4 likes
 2. De duivel maakt flink wat overuren om onschuldige kinderen uit te moorden . Het lijkt zo goed bedoeld , maar daar zit hem nou juist de kneep .
  Geld verdienen aan leugencampagnes . Het is triest , in-triest gesteld met al die valse vaccinatiepropaganda .
  En de overheden stinken er steeds weer in . Of ……..verlenen hun medewerking om de wereldbevolking terug te dringen en wassen hun handen in onschuld ……….

  10 likes
  • Bewust. je leeft nog teveel in de fantasie wereld van de Duivel,met daarin natuurlijk de nodige Angsten, de Kneep is zeg je ,is dan ook dat geld verdienen, leugencampagnes,valse vaccinatie propaganda, overheden die hun medewerking geven om uit te roeien en hun handen wassen in onschuld allemaal toe geschreven worden, Aan een Duivels gebeuren zoals je zegt, het is daarom ook duivels als men dat soort uitspraken doet, je bent juist in zijn macht.

   2 likes
 3. Vaccinatie, het helpt of het helpt niet, dat blijkt wel uit de gebeurtenissen erin en ermee, het stofje kan voor de Een toch een schadelijk effect hebben en voor ander helpt het gewoon de patiënt weer op de been, het zicht is daarop troebel, en dat is met vele medicijnen zo ,[ niet allemaal] zo is er ook als men een medicijn neemt, waarin men het denkt [een soort geloof] dat het helpt ,dat het wel ook eens meer kracht kan geven om zijn werking te doen,dat blijkt ook wel uit het placebo effect, eigenlijk loopt het door elkaar verweven heen, het is een soort geloof erin en ermee,de een slikt het gewoon die vertrouwt blindelings het medicijn ,geeft er ook niet echt aandacht aan, wat men slikt, men vertrouwt het gewoon ,en vertrouwen is geen geloof ,dat zijn twee dingen ,bij de een helpt het ,en bij de ander niet, de polio uitbraak kan door het stofje ,eigenlijk is het zo dat stofje ook wel eens de oorzaak ervan kan zijn ,als er geen polio aanwezig is, of nog geen sprake ervan is, en men ent mensen in om het te voorkomen ,kan het weleens zo zijn dat het juist word opgewekt, en kunnen er weleens ook mensen aan een inenting sterven, terwijl men de kwaal niet eens onder de leden heeft, een voorbeeld als men word gebeten door een slang dan is het gif aanwezig in het lichaam,dan krijgt men een tegengif die van de slang afkomstig is, en dat gaat dat stofje de strijd tegen het gif voortijdig inenten kan dus bijdragen aan een uitbraak.

  4 likes
  • Mensen hebben een natuurlijke afweer systeem ,die bij de Een hoger kan zijn dan bij de ander, als een ziekte nog niet aanwezig is het lichaam en men gaat voor die ziekte zich inenten kan het juist een tegenstrijdige effect optreden, het kan dan ook een soort gif zijn, die gevolgen kan hebben van bijwerkingen of zelfs gehandicapt erdoor worden of zelfs de dood, het ligt er maar net aan hoe krachtig het afweer systeem is, de Een kan het verdragen om voortijdig te worden ingeënt en een Ander niet, het afweer systeem is een moeilijk te zien hoe krachtig deze is in het lichaam, het ligt er maar aan hoeveel soldaatjes [afweersysteem]er in het lichaam aanwezig zijn ,hoe meer soldaatjes er zijn hoe meer men de vijand kan tegen houden ,Zijn er te weinig dan heeft de tegen partij de overhand en verslaan de soldaatjes, [de inenting] het lichamelijke afweer systeem]

   3 likes
 4. De polio is veroorzaakt door vaccins, zie hier de toediening van het stof , die een voor of tegenstander kan zijn ,zo werkt het ,en zo werkt het niet meer ,,rara , hoe komt dat?

  6 likes
 5. Ach @rop houdt toch op ! Je commentaren zijn slecht geschreven, nauwelijks te ontwarren, meestal op talloze manieren te interpreteren en verwarrend bovendien. Kortom het voegt niets toe. Als je al wat te melden denkt te hebben, wees eens wat concreter en duidelijker. Je commentaren zijn verwarrender dan de duivel zich zou kunnen wensen, proficiat daarmee.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...

WHO

WHO: ‘Coronapandemie voorbij? Het ergste moet nog komen’

Dus jij dacht dat de eerste coronagolf ...