Gezondheid

Na 19 jaar weer nieuwe polio-uitbraak op de Filipijnen. Raad eens wat de oorzaak is

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op de Filipijnen is sprake van een polio-uitbraak. Bijna twee decennia geleden verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het land nog poliovrij.

En nu komt het: de uitbraak is veroorzaakt door poliovaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Persbureau AP meldt dat de WHO en Unicef in een gezamenlijke verklaring schrijven dat ‘de uitbraak op de Filipijnen verontrustend is omdat hij is veroorzaakt door het poliovirus type 2 in vaccins’.

Laatst bekende geval

“Het verzwakte virus dat gebruikt wordt in vaccins vermenigvuldigt zich gedurende korte tijd in de darmen van kinderen en verlaat het lichaam vervolgens via de ontlasting,” klinkt het.

Vaak wordt beweerd dat poliovaccins ervoor hebben gezorgd dat de ziekte is uitgeroeid.

In werkelijkheid worden vrijwel alle gevallen van polio in de moderne wereld veroorzaakt door het poliovaccin.

AP: “Het laatste bekende geval van wilde polio op de Filipijnen dateert van 1993.”

Sterfgevallen

Het persbureau erkent ook dat vaccins leiden tot sterfgevallen.

In 2017 werd een denguevaccin gemaakt door de Franse farmareus Sanofi Pasteur door overheidsfunctionarissen gelinkt aan de dood van tenminste drie kinderen.

Overigens bleek dit vaccins het risico op denguekoorts juist te verhogen, aldus AP.

De overheid staakte het vaccinatieprogramma nadat uit een studie was gebleken dat het vaccin het risico op zware besmetting verhoogt.

Nieuwe vaccinatiecampagne

Ondertussen waren al meer dan 830.000 kinderen ingeënt.

Hoe wil de Filipijnse regering het probleem oplossen? Een nieuwe vaccinatiecampagne!

De overheid (lees: Big Pharma) wil alle Filipijnse kinderen jongeren dan vijf jaar het vaccin tegen de ziekte toedienen.

[AP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
4 jaren geleden

De polio is veroorzaakt door vaccins, zie hier de toediening van het stof , die een voor of tegenstander kan zijn ,zo werkt het ,en zo werkt het niet meer ,,rara , hoe komt dat?

Bewust
Bewust
4 jaren geleden

De duivel maakt flink wat overuren om onschuldige kinderen uit te moorden . Het lijkt zo goed bedoeld , maar daar zit hem nou juist de kneep .
Geld verdienen aan leugencampagnes . Het is triest , in-triest gesteld met al die valse vaccinatiepropaganda .
En de overheden stinken er steeds weer in . Of ……..verlenen hun medewerking om de wereldbevolking terug te dringen en wassen hun handen in onschuld ……….

Louis .
Louis .
4 jaren geleden

Natuurlijk , dat komt allemaal door de vaccins , kom een bij mij om de hoek kijken, daar zijn er een aantal niet geënt die liggen of an de beademing of zijn gedeeltelijk verlamd. Ga lekker door met ongefundeerde lariekoek.

rop
rop
4 jaren geleden

Vaccinatie, het helpt of het helpt niet, dat blijkt wel uit de gebeurtenissen erin en ermee, het stofje kan voor de Een toch een schadelijk effect hebben en voor ander helpt het gewoon de patiënt weer op de been, het zicht is daarop troebel, en dat is met vele medicijnen zo ,[ niet allemaal] zo is er ook als men een medicijn neemt, waarin men het denkt [een soort geloof] dat het helpt ,dat het wel ook eens meer kracht kan geven om zijn werking te doen,dat blijkt ook wel uit het placebo effect, eigenlijk loopt het door elkaar verweven heen, het is een soort geloof erin en ermee,de een slikt het gewoon die vertrouwt blindelings het medicijn ,geeft er ook niet echt aandacht aan, wat men slikt, men vertrouwt het gewoon ,en vertrouwen is geen geloof ,dat zijn twee dingen ,bij de een helpt het ,en bij de ander niet, de polio uitbraak kan door het stofje ,eigenlijk is het zo dat stofje ook wel eens de oorzaak ervan kan zijn ,als er geen polio aanwezig is, of nog geen sprake ervan is, en men ent mensen in om het te voorkomen ,kan het weleens zo zijn dat het juist word opgewekt, en kunnen er weleens ook mensen aan een inenting sterven, terwijl men de kwaal niet eens onder de leden heeft, een voorbeeld als men word gebeten door een slang dan is het gif aanwezig in het lichaam,dan krijgt men een tegengif die van de slang afkomstig is, en dat gaat dat stofje de strijd tegen het gif voortijdig inenten kan dus bijdragen aan een uitbraak.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x