Homepagina » Buitenland » Poetin onthult waarom Tweede Wereldoorlog is uitgebroken. Zoiets is ‘nog nooit eerder voorgekomen in de Russische geschiedenis’
poetin
Foto: Kremlin.ru CC BY 4.0 Wikimedia Commons

Poetin onthult waarom Tweede Wereldoorlog is uitgebroken. Zoiets is ‘nog nooit eerder voorgekomen in de Russische geschiedenis’

Tijdens een bijeenkomst van de GOS-landen in Sint-Petersburg presenteerde de Russische president Poetin historische documenten die laten zien waarom de Tweede Wereldoorlog is uitgebroken.

Zoiets is nog nooit eerder voorgekomen in de moderne Russische geschiedenis, meldde nieuwsprogramma Vesti.

Officieel waren de Poolse soldaten onze bevrijders, maar de documenten die Poetin had meegebracht, schetsen een ander beeld.

Mooi standbeeld

Zo schreef de Poolse ambassadeur in Duitsland Jozef Lipski op 20 september 1938 aan de Poolse minister van Buitenlandse Zaken Jozef Beck:

“Als Hitlers voorstel om Joden naar Afrika te deporteren kan rekenen op goedkeuring, plaatsen we een mooi standbeeld van hem in Warschau.”

Het is bekend dat Beck geregeld ontmoetingen had met nazi-functionarissen en met de Führer.

Het pact tussen Hitler en de Poolse staatsman Jozef Pilsudski was het eerste niet-aanvalsverdrag tussen een Europees land en nazi-Duitsland.

Het is in 1934 ondertekend.

Overzicht van de verdragen

Een jaar later, in 1935, kwam het Brits-Duitse vlootverdrag tot stand, dat Duitsland in staat stelde om weer slagschepen en onderzeeboten te bouwen.

Op 30 september 1938 sloten de Britse premier Chamberlain en Hitler ook onderling nog een verdrag.

Op 6 december 1938 sloten de Franse en Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Bonnet en Ribbentrop, bovendien een verdrag in Parijs.

Daarnaast is op 22 maart 1939 in Berlijn een pact gesloten tussen de Litouwse minister van Buitenlandse Zaken en Ribbentrop.

Tot slot sloot Duitsland op 7 juni 1939 een niet-aanvalsverdrag met Letland.

Polen in de aanval

Uit de documenten blijkt dat Frankrijk Polen niet zag als een betrouwbare bondgenoot en bang was dat het land in de aanval zou gaan.

Polen weerhield Frankrijk er vervolgens van om haar bondgenoot Tsjechoslowakije te beschermen.

Het land dreigde bovendien op de Russen te vuren als zij te hulp zouden schieten.

De stukken laten zien dat de opdeling van Tsjechoslowakije door Polen en Duitsland extreem gewelddadig verliep.

Onvermijdelijk

Iconische beelden van een Poolse en Duitse soldaat die elkaar omhelzen en een Poolse soldaat die in de stad Tesin poseert met een Duitse helm, zul je vandaag de dag niet meer tegenkomen in de geschiedenisboeken.

Frankrijk en andere grootmachten lieten hun bondgenoten in de steek. Alleen de Sovjet-Unie was bereid om Tsjechoslowakije te helpen.

De Tweede Wereldoorlog was onvermijdelijk geworden.

Tijdens de Processen van Neurenberg werd de vraag gesteld of Duitsland Tsjechoslowakije zou hebben aangevallen als landen als Frankrijk en Groot-Brittannië hun bondgenoten in Praag hadden gesteund.

Niet sterk genoeg

Hierop antwoordde de Duitse veldmaarschalk Wilhelm Keitel: “Nee. We waren niet sterk genoeg.”

En zo kon het dat Polen in 1939 werd aangevallen met tanks die waren gemaakt door Skoda.

Volgens sommige bronnen werd één op de vier Duitse bommen geproduceerd in Tsjechische fabrieken.

Naar verluidt verslechterden de verhoudingen tussen Polen en Duitsland omdat de Poolse regering niet tegemoet wilde komen aan de wensen van Berlijn.

De westerse landen, waaronder Polen, hebben hun bevolking destijds voor de bus gegooid, aldus Poetin.

Bekijk de beelden van de bijeenkomst hieronder:

[Vesti]
5 9 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Hij had wat mij betreft een punt gehad, als hij dan ook gelijk de genocide onder Lenin en Stalin bespreekbaar had gemaakt. Hand in eigen boezem steken, maakt je zaak sterker.

jeanine
jeanine
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

dan zijn er héél wat handen in eigen boezem te steken, als je het mij vraagt. Lenin en Stalin waren zionistische agenten die met hulp van het westen die genocide hebben uitgevoerd om te kunnen beschikken over de giga bodemschatten van het onmetelijke Russische rijk. Lees daarover o.a. het boek van Janneke monshouwer: Ander Nieuws, wat het journaal nooit heeft verteld. NAZI betekent overigens niet Nationaal Socialist want dan was het NASO geweest. Het betekent Nationaal Zionist. Uiteindelijk zal het allemaal duidelijk worden want: “al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt het wel”.

Jeff
Jeff
Reactie op  jeanine
1 jaar geleden

Beste Jeanine, ik ben bekend met de geschiedenis. Maar je vertaling van NAZI is toch echt niet meer als een bedenksel. Klinkt eerder als iets voor een cabaretier en niet geheel zonder reden. Dank voor je feed-back.

Инабелла
Инабелла
Reactie op  jeanine
1 jaar geleden

Jeff,Stalin was beste leider ooit in Soviet Union.
Hij was socialist.Tot nu toe mensen herinneren hem met respect.Hij heeft heel veel goeie dingen gedaan voor land en volk.En Lenin en Trockij waren geheime agenten van USA.Als niet Stalin,heeft Soviet Union nooit tweede Wereldoorlog gevonen.Dankbaar soldaten van Soviet Union lopen Europeanen lekker vrij en vliegen duiven in Vrede.

oskaar
oskaar
Reactie op  Инабелла
1 jaar geleden

En de russische slachtoffers van stalin?… die zwijgen voorgoed..

DigisUk
DigisUk
Reactie op  oskaar
11 maanden geleden

Kunt u wel opnemen en lezen wat een Russische inwoner u verteld?
Blijkbaar niet en u geloofd nog steeds de westerse propaganda over Stalin.
Als we het over Rusland hebben is er voor u maar 1 naam die er toe doet, …Stalin.
Maar…
Als we het over Spanje hebben zullen we dan ook Franco hebben en het zo’n verschrikkelijke moordenaar voor eigen volk was?
Als we het over Duitsland hebben zullen we het dan ook over Hitler hebben die complete volksstammen wilde uitroeien?
Als we het over Belgie hebben heeft u het dan ook over Koning Leopold die vreselijk heeft huisgehouden in Afrika?
Als we het over Nederland hebben zullen we het dan ook over Wilhelmina hebben die er persoonlijk toe heeft bijgedragen dat de joden deportatie door kon gaan?
Als we het over Nederland hebben zullen we het dan ook hebben over hoe deze hebben huisgehouden in Indonesie?
Als we het over Chili hebben is het dan alleen Pinochet die bij u opkomt?
Als we het over Argentinie hebben is er dan alleen Vidal die bij u opkomt?
Als we het over Cambodja hebben is er dan alleen Pol Pot voor u?
Als we het over Oeganda hebben is er alleen Idi Amin voor u?
Als we het over Centraal Afrikaanse Republiek hebben dan is er alleen Jean-Bédel Bokassa voor u?

En ja, we hebben het over hoe de oorlog is begonnen en hebben het hier niet over Stalin.
Als dat het enige is wat u over Rusland weet dan is het erg met u gesteld en dient u eerst te worden ontdaan van westerse indoctrinatie.
Misschien dat er dan iets zinnigs uitkomt bij u en u niet langer een idioot bent.
Voor nu gedraagt u zich als een idioot eerste klas.
Waarom?
Omdat u het veel beter had kunnen weten.

DigisUk
DigisUk
Reactie op  jeanine
11 maanden geleden

Waar haalt u zoveel onzin vandaan?
Man, man , man, uw fantasie slaat werkelijk totaal door en berust niet op feiten maar op uw eigen fantasieën.
Hoe is het toch mogelijk dat dit soort totale onzin bedacht kan worden…..

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Jeff
1 jaar geleden

Heeft hij in het verleden reeds gedaan en de schuld aan de ‘Joden’ gegeven.

salvar
salvar
1 jaar geleden

nou is hij helemaal de boeman.

Bas
Bas
1 jaar geleden

Het klopt wel ongeveer wat Poetin verteld maar het is niet het hele verhaal, de 2de wereldoorlog is eigenlijk een voortzetting van de 1ste wereldoorlog. Britse buitenlandse politiek die geen concurrentie wenste, de Britse tegenwerking toen Duitsland trachtte zich op vreedzame wijze een plaats op de wereldmarkt te veroveren. Ook hoort men heel weinig over de Franse manipulaties in bijvoorbeeld Algerije en later in Marokko en nog minder over de aard en strekking van de Frans Russische geheime militaire alliantie, die toch de vernietiging van Duitsland als doelstelling had. Ook over de rol van Rusland in die tijd, bij haar machtspolitiek op de Balkan om maar niet te spreken van de rol van Servië dat in die Russische politiek een zeer kwalijke rol heeft gespeeld, uitmondend in de moord op de Oostenrijk-Hongaarse troonopvolger Franz Ferdinand en zijn echtgenote, met alle gevolgen van dien.

Het einde van de 1ste wereldoorlog was ingezet en Duitsland werd onder financiële en in en export curatele gezet. Duitsland mocht niets importeren en exporteren en werd klein gehouden zodat ze geen dominantie konden krijgen op financieel gebied. Echter liep dit niet helemaal als geplanned aangezien Duitsland vol met grondstoffen zat en slimme maar ook hard werkende burgers had. Duitsland was rond 1930 al weer helemaal terug en had hun land en welvaart opnieuw opgebouwd. Sterker nog het ging beter dan Rusland, Frankrijk en Britannica/Engeland.

In de rest van het westen lag de economie op zijn kont en kort door de bocht pikte de Europese landen dit niet en Duitsland werd weer aan zware sancties onderworpen en de soevereiniteit van Duitsland weer in gevaar kwam. Dit heeft er toe geleid dat Hitler zeer populair werd en geliefd werd.

De Sovjet unie Frankrijk Engeland en een aantal andere landen hadden een pact gemaakt om wederom Duitsland klein te krijgen en het plan was dat de Sovjet unie Duitsland zou annexeren. Polen was ook een onderdeel van de Sovjet unie en de troepen stonden al klaar. Ondertussen had Duitsland ook een pact gesloten met Italie Bulgarije Japan en nog enkele anderen. Deze werden de Asmogenden genoemd.
Duitsers waren zo ontzet door het verdrag van Versallie wat ook een zware depressie had veroorzaakt na de 1ste wereldoorlog waardoor Hilter voet aan de grond kreeg bij zijn bevolking.
Het idee was, als jullie ONS kapot willen maken en over willen nemen dan maken we jullie kapot en proberen we jullie over te nemen.
Wederom was er een wereldoorlog die puur ging over macht en welvaartsverdeling in de wereld.
Ook toen der tijd waren de Joden/zionisten die het geld en de machtstructuur in de wereld in handen hadden en tevens de geldschieters die de hele oorlog vanuit het westen financierden. Dit heeft geleid tot te Jodenhaat in de oorlog. Vandaag de dag zijn nog steeds deze families die eigenlijk op de achtergrond aan de touwtjes trekken.
De economie lag nogmaals op zijn kont, nou dan is een oorlog een goed middel om je industrie en economie weer een boost te geven.
Het had nooit gebeurd als koning Wilhelm volgensmij was het II van Duitsland het oude pact met Rusland heel had gehouden. de Europese landen hadden het niet in hun hoofd gehaald om DLD voor de 2x aan te vallen maar de koning schijnt een domme kloot geweest te zijn en Frankrijk had het in de gaten dat het pact niet was verlengt en Frankrijk was een pact met de Russen aangegaan want Frankrijk zocht revance van de 1ste wereldoorlog. Uiteindelijk is dit zo uit de hand gelopen dat Duitsland er klaar mee was en voelde zich verraden en heeft Polen aangevallen. Hitler had er veel aan gedaan om vrienden te maken zoals met Polen en het Nazisme te verwijderen. Polen die een legerregering had heeft na gemaakte afspraken toch de kant van Rusland gekozen toen besloot Hitler Polen aan te vallen wat het begin van de 2de wereldoorlog heeft ingeluid.

Ik heb veel verteld maar eigenlijk is dit nog kort door de bocht, ik typ dit uit mijn hoofd en uit gelezen kennis dus fouten onder voorbehoud. Dit is ook niet bedoeld om Nazisme of iets dergelijks te bevorderen integendeel zelfs maar Engeland/Britannica Frankrijk en Amerika en Rusland waren de grote agressors. Als je jarenlang word onderdrukt je land heeft zich opnieuw opgebouwd en ze doen het weer wat zou jij dan doen?
Precies terugvechten en de grootste verrader als eerste op zijn bek rammen. De hele wereld is en zeker de westerse wereld is 1 vieze bende. Churchill was ook een grote zuiplap die 24/7 bezopen was en liet zich gek praten door legerleiding en de rijke elite. Dit zijn mensen die de werkelijke schuld hadden van de 2de wereldoorlog.
De Andere Waarheid – Hans Andriessen Een goed boek met een andere kijk op de 1ste wereldoorlog wat meteen het begin verhaal vertelt van de 2de wereldoorlog.

Gezinusk
Gezinusk
1 jaar geleden

Bedankt voor de link en daarop volgend deze https://www.youtube.com/watch?v=FbY0VpyjtuI

En de winnaar van de beste quote was volgens mij;

”What is happening in Europe as well. The ruling elites has broken away from the people. The obvious problem is the gap between the interests of the elites and the overwhelming majority of the people.”

– Poetin

Ik denk dat Poetin hier de Nieuwe Wereld Orde aankaart. Het geluid van Washington, Brussel, waaronder maestro Mark Rutte, die hierdoor drie termijnen lang sorry moest zeggen tegen zijn bevolking omtrent tientallen beloftes die niet door gingen. Rutte functioneerde volgens dan ook als een enorme marionet. En als je je dan nog aangesproken voelt, hetzij in de verdrukking voelt komen? Dan zeg je maar gewoon dat je je het niet meer kan herinneren, en kom je er vervolgens mee weg. Niet opmerkelijk dat deze lui niet meer serieus genomen worden.

Tante Maart
Tante Maart
Reactie op  Gezinusk
1 jaar geleden

In deze verklaring wordt echter niet gewezen op de kwaadaardigheid die van het beleid van het kabinet Rutte uit is gegaan. De kwaadaardigheid van Rutte – met name schending van de rechten van Nederlanders – is in feite een oorlogsverklaring aaan het Nederlandse volk.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Gezinusk
10 maanden geleden

Het is duidelijk in een oorlog is het eerste wat sneuvelt waarheid. De koude oorlog was er in feite ook al voor de 2e wereld oorlog. Hitler is daar handig op in gesprongen. In eersge instantie gesponserd door het westen en coöperaties. Ze zagen in hem een machtige bondgenoot om 2 vliegen in 1 klap te slaan. De bevolking onderdrukken en het communisme te vernietigen. Totdat ze er achter kwamen dat Hitler een andere agenda had.
Zoals ook straks zal blijken aan diegene die nu de elite op handen dragen, omdat ze het zo goed doen, ook hun zal de nonchalance en het lachen snel vergaan wanner de eerste niet gevaccineerde ineens met onbekende bestemming worden gedeporteerd.

Инабелла
Инабелла
1 jaar geleden

Jeff,Stalin was goede leider,volk houden van hem tot nu toe.Hij heeft heel veel gedaan voor SovietU en volk.
Lenin en Trockij waren geheime agenten van USA.
Dankbaar SovietUnion volk en Stalin tweede wereld oorlog is Soviet Union gevonen,en Hitler is kapot.Dankbaar Soviet soldaten,lopen Europeanen vrij en in Vrede.

Dat is de echte waarheid.Meeste Europianen lezen verkeerde geschiedenis,omdat regering wilt niet dat jullie waarheid over Stalin en socialisme van Soviet weten.Ze willen dat jullie allen maar denken dat Stalin slecht.
Ook nu vooral laatste 6 jaren,sinds wanneer oorlog begonnen na Maidan,EU media allen maar vertellen dat Putin slecht is,maar dat is niet waar.Putin is beste leider welke kan Russen dromen.
Putin altijd zei dat Oekraïners en Russen zijn een volk.
En alle problemen in Oekraïne begonnen door Amerika.
Lieve groeten

Bas
Bas
Reactie op  Инабелла
1 jaar geleden

Stalin was wel machtswellustig vooral in economische zin net zoals Engeland en Frankrijk. Stalin en Hitler hadden een geheim pact om de verrader Polen aan te pakken het zogenaamd Molotov-Ribbentroppact. Duitsland kreeg oost Polen en de USSR west Polen.
Stalin gaf vervolgens in 1940 opdracht om vele duizenden Poolse krijgsgevangen (met name alle Poolse officieren) en intellectuelen te vermoorden, onder andere in Katyn. De meeste graven zijn nog steeds niet gevonden. In de winter van 1939 viel het Rode Leger Finland binnen. Hoewel de Finnen zich hevig verzetten, moesten zij in de lente van 1940 de wapens neerleggen en vrede sluiten. Grote stukken van Oost-Finland (Karelië) vielen in handen van de Russen. In de loop van 1940 volgden de Baltische Staten.

De troepensamentrekkingen van ruim vijf miljoen Duitse soldaten op bevel van Hitler bij de grens met de Sovjet-Unie en berichten van Russische diplomaten over een ophanden zijnde Duitse aanval maakten Stalin weliswaar bezorgd, maar hij vreesde het slachtoffer te worden van een Brits complot (destijds het Britse wereldrijk) dat Rusland en Duitsland tegen elkaar wilde opzetten om de Britse hegemoniale positie in de wereld te verbeteren en bleef tegen beter weten in hopen dat een oorlog zou uitblijven. Op 22 juni 1941 viel Duitsland echter toch de Sovjet-Unie binnen (Operatie Barbarossa).

Aanvankelijk reageerde Stalin niet. Hij had al rekening gehouden met oorlog maar niet zo snel en werd door Hitler verrast. De schok nam nog toe toen de Duitsers enorme overwinningen op de Sovjetlegers boekten en oprukten naar Riga, Leningrad, Minsk en Kiev. De eerste dagen van de oorlog trok hij zich in zijn datsja terug. Toen de overige leden van het Centraal Bureau naar zijn datsja kwamen om hem te smeken maatregelen te nemen, meende Stalin aanvankelijk dat ze hem kwamen arresteren.

Stalin herpakte zich en nam inderdaad zijn maatregelen. Hij reorganiseerde de Sovjet-Russische samenleving tot een volledige oorlogseconomie, met hemzelf als symbool van onverzettelijkheid. De grootscheepse evacuatie van honderden industrieën vanuit het door de Duitsers bedreigde westen naar het Oeral-gebergte en nog oostelijker, was beslissend voor het winnen van deze oorlog. Militair ging het minder goed; pas toen de Russische winter inviel, liep de Duitse inval vast. Stalin betaalde nu de prijs voor de Grote Zuivering; er waren vrijwel geen ervaren capabele militaire officieren meer. Begin december 1941 stond het Duitse leger voor Moskou. De voorste Duitse spitsen kwamen tot 30 km afstand en konden het Kremlin al in de verte zien liggen. Het regeringsapparaat werd verplaatst naar Koejbysjev (Samara), maar Stalin weigerde Moskou te verlaten.

De reden dat Hitler zover kon doorstoten was omdat Stalin in Rusland de grote zuivering had gepleegd en al zijn politieke tegenstanders had laten vermoorden. De Russische winter heeft uiteindelijk Hitler en zijn troepen tegengehouden.
@Инабелла, alle grootmachten waren slecht toen der tijd. Alles draaide om geld en machtsverdeling. Of het nu Rusland/USSR was de Fransen de Britten of Amerika. Stalin heeft in 3 jaar ruim 2 miljoen mensen naar de Goelag gestuurd. De slachtoffers van de Grote Zuivering waren voormalige oppositieleiders binnen de partij, staatshoofden, premiers en partijleiders van de deelrepublieken, intellectuelen, officieren, kunstenaars, trotskisten, rechtsen en hun familieleden, vrienden en naamgenoten. Ook willekeurig gekozen gewone burgers werden het slachtoffer van Stalins ‘zuiveringen’. Veel van deze mensen kwamen terecht in kampen van de Goelag, tientallen prominente partijleden en militairen werden na schijnprocessen te Moskou geëxecuteerd. Ook etnische minderheden, door Stalin als ‘anti-sovjet’ gekenmerkt, werden slachtoffer van de Grote Zuivering. Sommige etnische groepen werden zelfs geheel of gedeeltelijk gedeporteerd naar afgelegen gebieden in Centraal-Azië en Siberië en velen van hen kwamen tijdens het transport hierheen om het leven.
Dan nog niet eens te spreken over het vermoorden van de russische tsaar Nicolas de 2de waar ook de vrouwen en kinderen zonder proces werden geëxecuteerd door Lenin aan het einde van de eerste wereldoorlog. Ook dit was voor machts overdracht van de koningshuizen naar de de kleine vriendengroep van Lenin en Stalin.
Met koninghuizen bedoel ik eigenlijk de Tartaren, hier vielen Tsaren, Pruisen e.d. onder. De macht en het geld lag bij hun en de bevolking in Europa en USSR hadden het best goed. Dit was een wereldwijd complot voor de 1ste wereldoorlog om de Tartaanse Monargieen over te nemen en kapot te maken.
Dit is een stuk historie wat uit de geschiedenisboeken is gewist. Hierdoor onstond een macht vacuüm waar iedereen in verschillende landen de macht probeerden te grijpen. Rond 1870 is er een wereldwijde modderstroom geweest en miljoenen zoniet miljaren mensen zijn toen wereldwijd gestorven. Dit was een mooie kans voor vele partijen om de Tartaanse monargieen te vervangen voor een kapitalistisch of communistisch systeem.
Zoals ik in mijn vorige post al zei de wereld was toen der tijd ziek en verrot, goede waren er bijna niet enkel mensen die de macht en geld wilden.
Overigens ben ik het compleet met je eens dat Poetin een goede president is en de Oekraine is idd slachtoffer maar niet zozeer Amerikaanse inmengingen maar vooral de NAVO die de vooral Poetin zwart wil maken. Ook met Trump gebeurd hetzelfde.

DigisUk
DigisUk
Reactie op  Bas
11 maanden geleden

Zoveel onzin heb ik nog nooit gehoord?
Typisch gevalletje indoctinatie.

Molotov-Ribbentroppact geheim? Rusland was het laatste land waarmee Duitsland een pact sloot.
Alleen het Russische niet aanvalsverdrag werd gezien als een duivels pact en alle anderen dan?
Och nee, dat waren westerse duivelspacten met Hitler.
Die tellen blijkbaar niet mee.
Voor iets meer info hierover:
https://theduran.com/7-non-aggression-pacts-and-treaties-signed-by-european-countries-with-nazi-germany/?fbclid=IwAR3GqZ2KcoM1YTo7vYACUv12hwruTT2W3DML2XVIuYHXvDVgO9oVX5tV1B8

Er is zelfs in 1941 een niet aanvalsverdrag getekend tussen Rusland en Japan.

Verder ga ik niet in op uw betoog want het raakt nog kant nog wal en is te ver van de waarheid verwijdert.
Kost me teveel energie om alles wat u uitkraamt te bestrijden.
Als enige goede tip wil ik u adviseren om nog heel goed de ware geschiedenis te bestuderen. En niet alles van één kant te horen.
Want dat is wat ik bij u lees en kan het niet anders dan een gevalletje indoctrinatie noemen.

Margie
Margie
1 jaar geleden

Vrede komt van Rusland

dna
dna
1 jaar geleden

Tempeliers, babylon, tartar, bloedvergieten en stelen

frans
frans
1 jaar geleden

De waarheid druppelt binnen in ons bewustzijn. Mooi.
Wat erg belangrijk is, is dat al de 1e wereld oorlog is ontstaan omdat midden Europa, Duitsland dus.
elk Europees land niet zijn eigen landeigen geest en spirituele en daaruit voortkomende materiele doelstellingen heeft gegund.
Dat elk Europees land zijn vrijheid had moeten krijgen.
Nee. Het was die Wilson in 1917 die met zijn 14 regels als een schoolmeester zonder kennis van Europa een
kapitalistisch blok Eu wilde hebben onder anglo-amerikaanse tirannie.
En Engeland heeft toen europa en met name Duitsland de rug toegekeerd omdat ze eigen belangen hadden gesmeed met de VS.
En waar staan wij nu? Eerst de werkelijke oorzaken helder krijgen.
Dan vervolgens het Anglo-Amerikaanse monster dat kapitalisme en imperialisme heet dat een etterend gezwel is geworden, en een ernstige ziekte over Europa heeft gebracht, nl. de onvrijheid, te verwijderen van het Europese vaste land.
Echt, dat moet echt, het was fout dat de leiders van toen geen helder bewustzijn hadden over Europa!
Maar wij moeten het Anglo-Amerikanisme ook echt zat zijn. Het moet ons de strot uithangen.
Anders herkrijgen wij onze Europese vrijheid niet.
Regeringen hier moeten vervangen worden! Of vernieuwd en met een echte Europese grondstemming
van start gaan. En die stemming heet; in vrijheid ontwikkelen.

DigisUk
DigisUk
Reactie op  frans
11 maanden geleden

Prima betoog…
Dat wij nog steeds bezet zijn door de VS behoeft geen verdere uitleg.
Dat wij daar vanaf willen is duidelijk.
Geen natie ter wereld heeft zo lang en voor zo veel ellende gezorgd als de VS.

Maar wat gaat de EU worden met de massa immigratie van islam?
De EU en Soros willen een ander Europa creëren dan u en ik. Ze streven naar een “nieuw, gemengd, moslimachtig Europa” zonder binnengrenzen en zonder westerse normen, waarden en vrijheden.

Hopelijk kent u de moslim ideologie en weet wat u te wachten staat als dit doorgang blijft vinden.

Ankorvat
Ankorvat
3 maanden geleden

Putin wilt er een boek over schrijven waarom fascistisch nazi Duitsland erger was dan totalitaire soviet Rusland

x

Check Also

bewoners

Klokkenluider: 25% bewoners Duits verzorgingstehuis sterft na Pfizer-vaccin

Advocaten Reiner Fuellmich en Viviane Fischer spraken ...

vaccin

Vaccinatiedrama: ‘Ze prikken onze grootouders gewoon weg!’

Vorige week dinsdag werd de demente oma ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x