Buitenland

Wat zit er achter de mysterieuze monolieten die overal opduiken?

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen er een enorme metalen monoliet verscheen in een afgelegen deel van de woestijn in het zuidoosten van Utah veroorzaakte dat een sensatie. Vervolgens verdween het object plotseling. Er dook ook een soortgelijke monoliet op in Roemenië, maar ook die verdween. Op woensdag is een derde monoliet ontdekt in Californië. Niemand weet wie ze heeft gemaakt en of de drie monolieten dezelfde herkomst hebben.

Het begon allemaal toen een bioloog vorige maand vanuit een helikopter een groot object zag. Het leek rechtstreeks afkomstig te zijn uit de film ‘2001: A Space Odyssey’. “We vlogen er precies overheen,” zei piloot Bret Hutchings tegen de lokale zender KSL. “Eén van de biologen zag het en riep dat we om moesten keren.” De piloot schatte dat de zuil tussen de 3 en 3,5 meter hoog was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Midden tussen het rode gesteente stak een vreemde metalen monoliet uit de grond. Hij leek niet te zijn achtergelaten, maar in de grond te zijn geplaatst. Internetspeurders ontdekten waar hij zich precies bevond en kwamen tot de conclusie dat hij ergens tussen augustus 2015 en oktober 2016 was verschenen.

De monoliet uit Utah leek vervolgens zomaar te zijn verdwenen, tot twee mannen beweerden dat ze hem hadden weggehaald. Sylvan Christensen en Andy Lewis plaatsten zelfs een video op YouTube waarin te zien is hoe ze de monoliet weghalen.

Nog één

Kort nadat de monoliet in Utah was ontdekt, dook er nog één op in Roemenië. Dit exemplaar, dat donkerder van kleur was en leek te zijn voorzien van concentrische ringen, zou inmiddels ook verdwenen zijn. “Het 2,8 meter hoge bouwwerk verdween van de ene op de andere dag,” schreef journalist Robert Iosub van de lokale krant Ziar Piatra Neamt.

Er is nu zelfs een derde monoliet gevonden in Californië, bovenop Pine Mountain in Atascadero, zo liet Connor Allen woensdag weten. Wandelaars trokken massaal naar de plek om een glimp van de metalen zuil op te vangen. Allen maakte de volgende foto’s:


Waar komen de monolieten vandaan en van wie zijn ze?

[Zero Hedge via The Most Important News]

4.5 12 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tjeu
Tjeu
3 jaren geleden

Google eens op John McCracken

Matt
Matt
3 jaren geleden
Ertje
Ertje
3 jaren geleden

nieuwe zendmast voor 5G? hahaha

Just me.
Just me.
3 jaren geleden

Dit is /was gewoon een kunstenaars stunt, van dichtbij zag je het slechte laswerk,werd er geschreven. Dat die helicopter daar ‘toevallig’vloog zal wel onderdeel van de grap geweest zijn,en ja dan krijg je natuurlijk navolgers die gaan dan ook snel zo’n ding in elkaar flansen met slecht lakwerk , mensen zijn zo gemakkelijk voor de gek te houden.. hahahah

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x