Binnenland

De nieuwe schoolstrijd: meldpunt voor indoctrinatie op scholen en universiteiten geopend. Stuur nu je ervaringen in

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer leerlingen en ouders krijgen genoeg van de indoctrinatie in het Nederlandse onderwijs.

Leerlingen en studenten worden aan de lopende band geïndoctrineerd met de politieke opvattingen van hun leraren. Dat gebeurt op subtiele, maar ook op minder subtiele wijze.

“Bijna dagelijks krijgen we berichten binnen van ouders en leerlingen die zich zorgen maken over indoctrinatie in het Nederlandse onderwijs,” zegt FvD’er Rob Rooken.

Op het matje

Een docent van het ROC van Twente, locatie De Gieterij in Hengelo, hield bijvoorbeeld een minutenlange tirade over FvD-leider Thierry Baudet. Leerlingen noemden de uitspraken van de docent linkse indoctrinatie.

Het ROC zei de uitspraken van de docent af te keuren en heeft de man op het matje geroepen.

De leraar sprak over een ontmoeting van Baudet met iemand met ‘extreem-rechtse denkbeelden’ en beweerde (onterecht) dat Baudet gezegd had dat er een verschil is in IQ tussen verschillende rassen.

Heftige discussie

“Ik wilde dit even genoemd hebben, want heel veel mensen weten niet dat Baudet dit gedaan heeft. Alle studenten die ik in mijn klas heb zitten, wil ik het gezegd hebben: dat je híer op stemt…”

Na de uitspraken ontstond er een heftige discussie in het klaslokaal.

What the fuck is dit voor linkse indoctrinatie? Je mag toch zelf weten waar je op stemt?” zei een scholiere.

Meldpunt

Om de omvang van dit probleem in kaart te brengen heeft Forum voor Democratie een meldpunt geopend waar iedereen voorbeelden van indoctrinatie naartoe kan sturen.

Er zijn al scholieren en studenten die zelf meldingen verzamelen en FvD wil deze initiatieven steunen.

Het Renaissance Instituut, het wetenschappelijke instituut van FvD, gaat onderzoek doen naar de omvang, achtergronden en oorzaken van deze beïnvloeding van nieuwe generaties, en voorstellen doen om het onderwijs structureel te verbeteren.

Je kunt je ervaringen met vooringenomen toetsen, politiek gekleurde examenvragen, eenzijdige lesboeken en partijdige docenten sturen naar: [email protected].

Bekijk ook onderstaande video:

[Renaissance Instituut]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
3 jaren geleden

Tja, nou walgelijk vindt de VVD dit plan……..Nou is die indoctrinatie al zolang aan de gang, dat de gemiddelde leerling al lang niet meer weet of het indoctrinatie is….
Nou ben ik niet zo’n voorstander van kinderen/ jongeren te gebruiken., voorbeeld is het klimaat gezeik, natuurlijk zijn die kinderen/ jongeren ook geïndoctrineerd ……..Je kunt pas een oordeel vellen als je alle standpunten kent……..
Het hypocriete is natuurlijk weer……..als je niet voor me bent , ben je tegen me, en dat mag niet……
Een dictatuur in de vorm van democratie……of anders om……

Mookse
Mookse
3 jaren geleden

Fail van het onderwijs

gijs meulenmeesters
gijs meulenmeesters
3 jaren geleden

nu het niet in het voordeel is van de gevestigde orde is alles geoorloofd volgens hen om de FVD af te branden. Maar ik ben blij dat er onder de jeugd, personen zijn die uit komen voor hun standpunt. ze hebben nu iemand waar ze in geloven.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Linksom of rechtsom: NSB 2.0?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x