Homepagina » Binnenland » De nieuwe schoolstrijd: meldpunt voor indoctrinatie op scholen en universiteiten geopend. Stuur nu je ervaringen in
De nieuwe schoolstrijd: meldpunt voor indoctrinatie op scholen en universiteiten geopend. Stuur nu je ervaringen in

De nieuwe schoolstrijd: meldpunt voor indoctrinatie op scholen en universiteiten geopend. Stuur nu je ervaringen in

Steeds meer leerlingen en ouders krijgen genoeg van de indoctrinatie in het Nederlandse onderwijs.

Leerlingen en studenten worden aan de lopende band geïndoctrineerd met de politieke opvattingen van hun leraren. Dat gebeurt op subtiele, maar ook op minder subtiele wijze.

“Bijna dagelijks krijgen we berichten binnen van ouders en leerlingen die zich zorgen maken over indoctrinatie in het Nederlandse onderwijs,” zegt FvD’er Rob Rooken.

Op het matje

Een docent van het ROC van Twente, locatie De Gieterij in Hengelo, hield bijvoorbeeld een minutenlange tirade over FvD-leider Thierry Baudet. Leerlingen noemden de uitspraken van de docent linkse indoctrinatie.

Het ROC zei de uitspraken van de docent af te keuren en heeft de man op het matje geroepen.

De leraar sprak over een ontmoeting van Baudet met iemand met ‘extreem-rechtse denkbeelden’ en beweerde (onterecht) dat Baudet gezegd had dat er een verschil is in IQ tussen verschillende rassen.

Heftige discussie

“Ik wilde dit even genoemd hebben, want heel veel mensen weten niet dat Baudet dit gedaan heeft. Alle studenten die ik in mijn klas heb zitten, wil ik het gezegd hebben: dat je híer op stemt…”

Na de uitspraken ontstond er een heftige discussie in het klaslokaal.

What the fuck is dit voor linkse indoctrinatie? Je mag toch zelf weten waar je op stemt?” zei een scholiere.

Meldpunt

Om de omvang van dit probleem in kaart te brengen heeft Forum voor Democratie een meldpunt geopend waar iedereen voorbeelden van indoctrinatie naartoe kan sturen.

Er zijn al scholieren en studenten die zelf meldingen verzamelen en FvD wil deze initiatieven steunen.

Het Renaissance Instituut, het wetenschappelijke instituut van FvD, gaat onderzoek doen naar de omvang, achtergronden en oorzaken van deze beïnvloeding van nieuwe generaties, en voorstellen doen om het onderwijs structureel te verbeteren.

Je kunt je ervaringen met vooringenomen toetsen, politiek gekleurde examenvragen, eenzijdige lesboeken en partijdige docenten sturen naar: [email protected].

Bekijk ook onderstaande video:

[Renaissance Instituut]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • gijs meulenmeesters schreef:

  nu het niet in het voordeel is van de gevestigde orde is alles geoorloofd volgens hen om de FVD af te branden. Maar ik ben blij dat er onder de jeugd, personen zijn die uit komen voor hun standpunt. ze hebben nu iemand waar ze in geloven.

  15 likes
  • Geenweet schreef:

   Volgens mij hebben de meeste van jullie het niet door.
   Mnr. Baudet heeft nog niks bewezen/gedaan of hij wordt al gezien als de redder van NL. Hoevaak moet dit ciurcus nog herhaald worden totdat men beseft dat dit allemaal een spelletje is. Rechts Links, rood blauw paars. Wanneer jij stemt geef jij toestemming dit circus in leven te houden.
   Wat schuilt er werkelijk achter een Hiddema?, mnr kan niet eens normaal antwoord geven op een vraag over ex staats generaal van justitie ‘er is geen bewijs’ .
   Totdat er werkelijk positieven dingen veranderen is Baudet net als de rest gewoon een scheinheiligert in de naam van Minerva en Co.

   Kinderen die worden gebruikt om agenda punten er doorheen te drammen. Kinderen die nog vrij weining weet hebben van de realiteit. Makkelijk aan te sturen d.m.v. emotie en angst zaaierij. Hoe kan een kind de bomen door het bos zien als het kind niets geleerd heeft over het bos. School leert je vrij weining tot niets over dit sprookjesbos. ‘De jeugd’ is een flexibel gereedschap makkelijk te sturen mits jij weet hoe en waarheen.

   Blijf kritisch nadenken niets is wat het lijkt.
   Kennis is oneindig.

   12 likes
   • Peter snijder schreef:

    Jouw verhaal geeft aan dat een meldpunt hard nodig is.
    Linkse indoctrinatie gaat veel te ver in ons onderwijs.

    8 likes
   • ster schreef:

    Als alle mensen die niet meer geloven in de overheid niet zouden stemmen blijven alleen de VVD over en de D66 en de CDA stemmers over en verandert er nooit wat. Nu heb je teminste een kleine kans dat er een andere wind komt als de gne die kritisch zijn teminste wel gaan stemmen.

    2 likes
   • Rob schreef:

    @Geenweet. Er zijn al voorbeelden die laten zien dat de FvD niet anders is dan al die andere kartelpartijen. Baudet wordt als boegbeeld van de FvD gezien maar een boegbeeld is er alleen maar om het er mooi uit te laten zien. De besturing vindt op de achtergrond plaats. Daar zitten twee types die bij ht globalisme horen: Hiddema die verdwijning van het blanke ras steunt (Karnegi plan) en ene Otten die een klasgenoot is van Klaas Knot van de Nederlandse (centrale Rothschild) Bank. Het Binnenhof is en blijf een centrum voor kapiatisme en globalisme. Daar worden alleen diegenen toegestaand ie die belangen behartigen, de rest wordt weg gewerkt.

    Baudet heeft al laten zien dat hij niet voor het volk staat. Hij heeft tegen het terug draaien van de belastingverhoging van 6 naar 9% gestemd. Dan nog het voorbeeld van glyfosaat van Monsanto en Bayer. FvD stemde tegen verbod en voor blijvend gebruik van dat gif.
    https://twitter.com/estherouwehand/status/1103271891857563654

    1 likes
 • Louise schreef:

  Tja, nou walgelijk vindt de VVD dit plan……..Nou is die indoctrinatie al zolang aan de gang, dat de gemiddelde leerling al lang niet meer weet of het indoctrinatie is….
  Nou ben ik niet zo’n voorstander van kinderen/ jongeren te gebruiken., voorbeeld is het klimaat gezeik, natuurlijk zijn die kinderen/ jongeren ook geïndoctrineerd ……..Je kunt pas een oordeel vellen als je alle standpunten kent……..
  Het hypocriete is natuurlijk weer……..als je niet voor me bent , ben je tegen me, en dat mag niet……
  Een dictatuur in de vorm van democratie……of anders om……

  16 likes
  • Rikk schreef:

   Zelf ben ik zo´n 30 á 40 jaar ook volledig geindoctrineerd. Dat de markt van vraag en aanbod alles zou regelen, dat er altijd schaarste is, dat een kleine overheid veel beter is voor de maatschappij en dat je vooral voor JeZelf moet zorgen, flink presteren en wereldkampioen worden want dan hoor je erbij, anders ben je een watje. Etcetera….

   En heden ten dage is het niet heel anders gesteld met het onderwijzen van de kindjes, gewoonweg klaarstomen om ook een Economische Eenheid te worden.

   Een beetje slimmerik hoeft daar geen meldpunt voor te openen….. Vind je wel?

   8 likes
   • Louise schreef:

    Je hebt gelijk Rik daar hoef je geen meldpunt. van te maken….
    Iedereen weet dat het onderwijs naar beneden genivelleerd is…
    Maar kinderen hebben ook ouders en die hebben als eerste de verantwoording om hun kinderen normen en waarden bij te brengen, plus een realistisch wereldbeeld , sociale vorming en verantwoording ,en heel veel liefde….

    6 likes
  • Dirk schreef:

   Hoe bedoel je, de VVD heeft dit al in het verleden ingevoerd, niets nieuws dus waar de FvD mee aankomt.

   Maar nu het volgende:
   Heeft dat onderwijs in Nederland het zo slecht gedaan als dit kleine pispot landje het ver geschopt heeft tegen de grootmachten?

   Ik ben benieuwd naar uw reactie.

   0 likes
 • salvar schreef:

  @geenweet
  Totdat er werkelijk positieven dingen veranderen is Baudet net als de rest gewoon een scheinheiligert in de naam van Minerva en Co.

  nog niets bewezen en waarom brand je hem dan af???
  afwachten dus en niet roep toeteren vanb te voren.

  6 likes
  • Wil schreef:

   Precies Salvar!,

   Hij moet zeker nog beginnen en zal ook water bij de wijn moeten doen om iets te bereiken.
   Als hij zijn fundamentele standpunten maar blijft verdedigen dan zullen we zien wat het wordt
   In ieder geval zijn ze zo groot geworden omdat heel veel Nederlanders toch een andere wind willen zien waaien.

   3 likes
   • peter schreef:

    prima die baudet.
    geef hem het voordeel van de twijjfel.
    met de klimaatzwendel en nu het meldpunt van onderwijsindoctrinatie, gaat hij mijn inziens de goede kant op.

    1 likes
 • Mookse schreef:

  Fail van het onderwijs

  6 likes
 • Peter schreef:

  Linksom of rechtsom: NSB 2.0?

  4 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Waar Marxisten en links-mentaal-gehinderde personen toe in staat zijn, hebben 86 millioen mensen over de afgelopen 130 jaar niet na kunnen vertellen. Laat dat even inzinken en kom dan met een realistische reactie.
  Die zogenaamde leraar, al stamelend en zoekende in zijn eigen beperkte diepgang, krijgt zo iemand loon? Wat is de waarde van geld hahaha!

  4 likes
 • Dirk schreef:

  Tja eigen land eerst kun je natuurlijk op verschillende manieren uitleggen.

  3 likes
 • zondertoekomst schreef:

  Verdeel en heers is niet zo moeilijk te begrijpen, je kan het iedere dag in de media en politiek zien.
  Baudet is evengoed een gecontroleerde oppositietrol. 1 Europa zonder grenzen en identiteit komt er alleen maar door de bevolking verdeeld te houden en dmv massa immigratie de identiteit meer en meer te vertroebelen. Vergeet niet dat dit alles tegen de blanke autochtone bevolking is gericht, en om hen de mond te snoeren.
  https://sembrouthes.wordpress.com/the-venetian-black-nobility-a-history/

  1 likes
 • Lbery schreef:

  Paar dagen geleden kwam mijn zoontje van net 7 jaar thuis van school, ikke hallo schatje hoe was het op school. Hij gewoon. Ik wat heb he geleerd vandaag? Hij wij hebben het vandaag over paarse vrijdag gehad.

  Ik uuuuh ok . Wat is dat ….hij dat is de dag dat alle mensen vandaag stil staan om steun te betuigen voor de mensen die houden van hetzelfde geslacht. Hij bijvoorbeeld een vrouw die met een vrouw wil trouwen. Ik uuuh oke……

  0 likes
 • x

  Check Also

  baudet

  Baudet stelt D66-minister Kaag kritische vraag over Soros: ‘Kwalijke aantijging’

  D66 wil alle Nederlandse soevereiniteit weggeven. Maar ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  >