Bewustzijn

Wat zou jij willen weten van je overleden dierbare?

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op het moment dat ik dit schrijf is het 18 december 2018. Het is vroeg in de avond en het is donker buiten. De kerstdagen staan weer voor de deur.

Het is een periode die voor iedereen fijn zou moeten zijn. Helaas is de realiteit soms anders. Er zijn veel mensen, misschien jij ook wel, die de feestdagen meemaken terwijl er iemand ontbreekt. Je wordt geboren, je leeft en uiteindelijk sterf je. Het hoort er allemaal bij, zeggen ze.

Natuurlijk weet je dat allemaal wel, maar toch is het erg moeilijk als je een dierbare hebt verloren. Vooral tijdens dagen als deze.

Ik kwam een mooi gedicht tegen op het internet. De schrijver is anoniem, maar verdient wel alle credits.Contact met een overleden dierbare

Luisteren in de stilte

Een tijd geleden kwam ik op het idee om een speciale hypnosesessie te maken. Eentje die je helpt om je gedachten stil te maken. Intens diep stil. Zó stil dat je de geluiden van de andere kant kunt gaan horen. Geluiden van die mystieke wereld waar je naartoe reist, zodra je deze fysieke wereld achter je gelaten hebt.

Het resultaat kan emotioneel zijn, maar geeft je veel voldoening. Je stelt jezelf in staat om met deze sessie te communiceren met een verloren dierbare. Iemand die overgegaan is naar de andere kant. Het kan je helpen om meer rust te krijgen. Om tóch nog even dat teken te krijgen, waar je zo naar verlangt.

Zo ver weg, toch zo dichtbij

Weten dat ze er nog zijn is belangrijk. Want ik geloof niet dat het helemaal over is als je het fysieke achter je gelaten hebt. Er is te veel overtuigend bewijs dat je bewustzijn voortleeft in die andere dimensie, die zo ongrijpbaar lijkt en tóch dichtbij is.

En het werkt. Je kunt leren grip te krijgen op het ongrijpbare. Dus neem daarom deze stap en ontdek dat je in staat bent om contact te krijgen met diegene die je zo mist!

Je kunt vragen stellen en antwoorden krijgen. Het zal je helpen om een stuk innerlijke rust te krijgen. Speciaal tijdens deze dagen kan dat een erg welkom geschenk zijn.

Normaal is deze sessie € 49,99, maar als speciaal kerst-aanbod krijg je 50% korting!

Je bespaart dus 25 euro!

Download hier de sessie Contact met een overleden dierbare.

Doe het vandaag nog en vier deze Kerst met ál je geliefden, ook degenen die er fysiek niet meer zijn…

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

voor een overledene vervaagd deze wereld.
ik heb weleens gelezen dat een overledene die naar deze wereld kijkt een zeer donkere planeet zie.
ze verlaten deze wereld en zien het verdriet van de achter blijvers.
als je overlijd dan ga je naar huis waar je thuis hoort en eigenlijk zou je blij moeten zijn voor die geen die overleden zijn.
het is nu eenmaal moeilijk om te bevatten voor de achterblijvers maar we zien elkaar terug en dat kan ik je garanderen.

Silbereye
Silbereye
3 jaren geleden

Ja het doet zeer heel zeer tot dat ook jou navelstreng verbroken mag worden, en je terug keert naar je schepper.

(Prediker 12)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.