Homepagina » UFO » Oudste man ter wereld (111): “Ik ben gekust door een geest”
Oudste man ter wereld (111): "Ik ben gekust door een geest"

Oudste man ter wereld (111): “Ik ben gekust door een geest”

De oudste man ter wereld, die de invasie van de nazi’s in Polen overleefde door naar Rusland te vluchten, is afgelopen zondag in zijn appartement in New York overleden. Alexander Imich was 111 jaar.

Imich schreef zijn lange levensduur toe aan gezond eten, sporten als jongeling en het vermijden van alcohol. “Ik weet het niet, ik sterf gewoon niet vroeger,” grapte hij vorige maand nog tegenover NBC. “Ik heb geen idee hoe dit is gebeurd.”

Imich, geboren op 4 februari 1903, bracht twee jaar door in een Russisch werkkamp, maar trok in 1952 naar de Verenigde Staten, waar hij werkte als scheikundige. The Jewish Daily Forward meldt dat Imich op zijn dertiende gefascineerd raakte door het bovennatuurlijke. Hij deed onderzoek naar glaasje draaien en Ouijaborden als manieren om met geesten te communiceren.

Na zijn pensioen stortte Imich zich volledig op het paranormale. Hij richtte onder meer het Anomalous Phenomena Research Center in New York op, was gefascineerd door illusionist Uri Geller en onderhield nauw contact met mediums. In zijn boek Incredible Tales of the Paranormal beschrijft Imich zijn ervaring met het Poolse medium Matylda S. Zij riep geesten op, herinnert Imich zich. “Ik zal nooit de kus van een geest vergeten,” zei hij. “Een onzichtbaar gezicht, wiens ademhaling ik voelde en hoorde, kuste het mijne. Het was een krachtig en aangenaam gevoel.”

Dr. Imich heeft genoeg meegemaakt in zijn leven. Hij vertelde dat hij op een dag een explosie hoorde in zijn appartement en een bezoeker – die hij bij de voordeur had verwacht – achter hem op de vloer zag zitten.

Hij geloofde ook in het bestaan van UFO’s en had een foto op zijn bureau staan van vrienden die volgens hem contact hebben gehad met buitenaardsen. Dr. Imich meent dat mensen grotendeels zonder voedsel kunnen overleven. Hij schrijft zijn lange levensduur dan ook deels toe aan weinig eten.

[The Wall Street Journal, The Jewish Daily Forward]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • TheEnzo schreef:

  Indianen in de jungle in zuidamerica die geen contact hebben met de buiten wereld Bijv, leven gezond(er) eten gezond(er) maar leven niet lang(er) das gek he?

  0 likes
  • Edwin schreef:

   Stel je hebt de keuze om 200 jaar oud te worden, maar je moet dan wel heel sober en saai leven…
   of je wordt maar 50 jaar maar maakt wel van alles mee: reizen, lachen, vrijen zuipen dansen etc….

   Welk van de twee opties is beter?

   0 likes
   • andre schreef:

    Of je een fijn leven hebt gehad, of een goede vakantie hebt genoten wordt bepaald in de laatste paar dagen van je leven of vakantie.
    Een realistisch voorbeeld:
    Je gaat op vakantie naar Ibiza.
    Iedereen heeft plezier behalve jij, as Always.
    Je vindt jezelf er niet bij horen.
    Je voelt je klote wanneer iedereen na het stappen met elkaar de liefde bedrijft in het hotell.
    Dat gaat bijna de gehele vakantie zo door.
    Dan, komt er een vrouwtje op je af, die ook is zoals jij, namelijk saai.
    Maar dat vrouwtje is wel een moordwijf a la Cheryl Cole of Doutzen Kroes.
    Ze vraagt of je samen met haar op het verlaten strand wil slapen.
    2 dagen lang zijn jullie verliefd en hebben de time of your life. Soulmates.
    Als ze dan aan je vragen of jij een goede vakantie hebt gehad, dan zeg jij : JA!!

    2 likes
   • biko schreef:

    Sober en saai hoeft het niet te zijn zonder jouw lijstje. Tis maar net waar je interesses liggen.

    0 likes
  • Timo schreef:

   Hoe weet jij nou of ze niet oud worden? De indianen weten vaak niet eens hoe oud ze zijn. Of welk jaar ze zijn geboren. Wij westen leven met de tijd en kalender. En Volgens mij leven ze om te overleven. En wij overleven om te leven.

   0 likes
  • annunakim schreef:

   whuhahaha
   dus, de indianen die geen kontakt hebben met de buiten wereld hè ?! en hoe weet jij dan dat die niet oud worden?
   wat ik weet is ,” indianen worden pas niet oud op het moment dat ze wèl kontakt hebben gekregen”

   0 likes
  • sandra schreef:

   Duh, omdat als ze eerder sterven aan de omstandigheden waarin ze verkeren.
   Wel nadenken, deze man woont in de westerse wereld, waar ondanks alle troep de uiteindelijke leeftijd hoger is dan in een primitief oerwoud.

   0 likes
 • Jan Willem schreef:

  Neem nou dat liedje van Gerrit Dekzeil: “Geld, drank en lekkere wijven (sorry dames)”. Dan vraag je erom om kort maar hevig te leven. Maar dit is niet het ultieme leefsgenot. Kennis, wetenschap, kunst, muziek en sport zijn naar mijn idee de moeite waard om zo lang mogelijk voor te leven.
  Lees ook eens wetenschappelijke boeken naast de romans of thrillers. Geniet van je omgeving. Woon je bv niet in een mooie omgeving ga je er op uit voor een dagje. Lopen,fietsen, met de auto etc. Als je dat niet kan spaar dan voor een mooie smart tv waar je documantaires kan zien waarbij je je waand dat je er zelf bijbent. Youtube staat vol mooie filmpjes zoals bv de bijgevoegde website waar je kan zien hoe de echte omwenteling van de planeten om onze zon eruit ziet. Duurt maar 3.22 minuten.

  1 likes
 • Elene schreef:

  Nou ja Edwin sober en saai hoeft natuurlijk helemaal niet. Wat jij onder sober en saai verstaat hoeft voor een ander niet zo te zijn. Daarnaast 50 jaar met jouw criteria en dan 200 jaar met sober en saai is eigenlijk niet echt een vergelijking. In 200 jaar kun je ook reizen en andere leuke dingen doen lijkt mij.
  En The Enzo hoezo indianen worden niet oud? Heb jij onderzoek gedaan daarna of heb je bij de indianen geleefd dat je dat weet?

  1 likes
 • pietje bell schreef:

  Wijs mens met heel veel ervaringen, En wat hij ook aangaf weinig eten maar wel gezond leef je langer op.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  ufo's

  Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

  Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

  >