UFO

Oudste man ter wereld (111): “Ik ben gekust door een geest”

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De oudste man ter wereld, die de invasie van de nazi’s in Polen overleefde door naar Rusland te vluchten, is afgelopen zondag in zijn appartement in New York overleden. Alexander Imich was 111 jaar.

Imich schreef zijn lange levensduur toe aan gezond eten, sporten als jongeling en het vermijden van alcohol. “Ik weet het niet, ik sterf gewoon niet vroeger,” grapte hij vorige maand nog tegenover NBC. “Ik heb geen idee hoe dit is gebeurd.”

Imich, geboren op 4 februari 1903, bracht twee jaar door in een Russisch werkkamp, maar trok in 1952 naar de Verenigde Staten, waar hij werkte als scheikundige. The Jewish Daily Forward meldt dat Imich op zijn dertiende gefascineerd raakte door het bovennatuurlijke. Hij deed onderzoek naar glaasje draaien en Ouijaborden als manieren om met geesten te communiceren.

Na zijn pensioen stortte Imich zich volledig op het paranormale. Hij richtte onder meer het Anomalous Phenomena Research Center in New York op, was gefascineerd door illusionist Uri Geller en onderhield nauw contact met mediums. In zijn boek Incredible Tales of the Paranormal beschrijft Imich zijn ervaring met het Poolse medium Matylda S. Zij riep geesten op, herinnert Imich zich. “Ik zal nooit de kus van een geest vergeten,” zei hij. “Een onzichtbaar gezicht, wiens ademhaling ik voelde en hoorde, kuste het mijne. Het was een krachtig en aangenaam gevoel.”

Dr. Imich heeft genoeg meegemaakt in zijn leven. Hij vertelde dat hij op een dag een explosie hoorde in zijn appartement en een bezoeker – die hij bij de voordeur had verwacht – achter hem op de vloer zag zitten.

Hij geloofde ook in het bestaan van UFO’s en had een foto op zijn bureau staan van vrienden die volgens hem contact hebben gehad met buitenaardsen. Dr. Imich meent dat mensen grotendeels zonder voedsel kunnen overleven. Hij schrijft zijn lange levensduur dan ook deels toe aan weinig eten.

[The Wall Street Journal, The Jewish Daily Forward]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

Wijs mens met heel veel ervaringen, En wat hij ook aangaf weinig eten maar wel gezond leef je langer op.

TheEnzo
TheEnzo
8 jaren geleden

Indianen in de jungle in zuidamerica die geen contact hebben met de buiten wereld Bijv, leven gezond(er) eten gezond(er) maar leven niet lang(er) das gek he?

Jan Willem
Jan Willem
8 jaren geleden

Neem nou dat liedje van Gerrit Dekzeil: “Geld, drank en lekkere wijven (sorry dames)”. Dan vraag je erom om kort maar hevig te leven. Maar dit is niet het ultieme leefsgenot. Kennis, wetenschap, kunst, muziek en sport zijn naar mijn idee de moeite waard om zo lang mogelijk voor te leven.
Lees ook eens wetenschappelijke boeken naast de romans of thrillers. Geniet van je omgeving. Woon je bv niet in een mooie omgeving ga je er op uit voor een dagje. Lopen,fietsen, met de auto etc. Als je dat niet kan spaar dan voor een mooie smart tv waar je documantaires kan zien waarbij je je waand dat je er zelf bijbent. Youtube staat vol mooie filmpjes zoals bv de bijgevoegde website waar je kan zien hoe de echte omwenteling van de planeten om onze zon eruit ziet. Duurt maar 3.22 minuten.

Elene
Elene
8 jaren geleden

Nou ja Edwin sober en saai hoeft natuurlijk helemaal niet. Wat jij onder sober en saai verstaat hoeft voor een ander niet zo te zijn. Daarnaast 50 jaar met jouw criteria en dan 200 jaar met sober en saai is eigenlijk niet echt een vergelijking. In 200 jaar kun je ook reizen en andere leuke dingen doen lijkt mij.
En The Enzo hoezo indianen worden niet oud? Heb jij onderzoek gedaan daarna of heb je bij de indianen geleefd dat je dat weet?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x