Mens en Dier

Brisant: AANSLAG gepleegd op auto Van Meijeren?

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!

In december vorig jaar reed FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren de parkeergarage van de Tweede Kamer uit, waarbij één van de wielen van zijn auto heel erg begon te trillen. Het wiel liet vervolgens helemaal los.

Hij vond dat vreemd, aangezien de auto relatief nieuw is. Vervolgens reed Van Meijeren op drie wielen naar een parkeerplaats. “Het voelde net alsof ik GTA aan het spelen was,” zei hij maandag in Forum Inside.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op dat moment reden er ook een aantal politiewagens achter hem, ‘wat heel bevreemdend was’. “Die hebben mij op een wat onprettige manier bejegend,” zei hij. Eén van de agenten verwees naar hem als ‘die jongen van Forum’. “Ik vond de sfeer wat provocatief, wat intimiderend. Als ik een vraag stelde, was het antwoord: je moet je bek houden.”

Ik dacht dat ik in een val gelokt zou worden

FVD-voorman Thierry Baudet merkte op: “Die politiemensen stonden om jou heen terwijl jij dacht: er is een aanslag op mijn auto gepleegd.”

“Ik dacht dat ik in een val gelokt zou worden, ik vertrouwde het totaal niet,” reageerde Van Meijeren. Saillant detail: in die periode beet het Kamerlid zich vast in het dossier over satanisch ritueel kindermisbruik. “Ik ben in die periode vaker staande gehouden door de politie om totaal onduidelijke redenen.” Zo bleef de politie een aantal keren achter of naast hem rijden. “Ik had daar al een wat vreemd gevoel bij.”

Bizar dit

Het wiel is overigens nooit teruggevonden. Baudet vroeg Van Meijeren of hij denkt dat het sabotage was. “Dat kan haast niet anders toch,” zei Kamerlid Ralf Dekker.

Van Meijeren: “Dat is inderdaad wel aannemelijk. Die bouten laten niet zomaar los natuurlijk.”

“Bizar dit,” zei Dekker nog.

4.7 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

164 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Als omkopen of Honeytrapping niet lukt, dan gaan ze over op bedreiging en intimidatie als dat niet lukt dan ruimen ze je gewoon uit de weg…Zo herinner ik me nog een paar voorvalletjes met JFK, Pim Fortuyn, Maarten van Traa, Michael Hastings en Kary Mullis….een eindeloze lijst…

Ron
Ron
1 jaar geleden

Tijd voor de dashcam

b.kornet
b.kornet
1 jaar geleden

En daar kom je nu pas mee naar buiten???????

Huzaar
Huzaar
1 jaar geleden

Waar rook is, is vuur…

Back to top button
164
0
We lezen graag je reactie!x