Homepagina » Het Complot » Henry Kissinger roept op tot Nieuwe Wereldorde
Henry Kissinger roept op tot Nieuwe Wereldorde

Henry Kissinger roept op tot Nieuwe Wereldorde

Henry Kissinger, nestor van de nationale veiligheidselite in Washington, roept de Verenigde Staten op een nieuwe wereldorde te stichten. In The Wall Street Journal legt hij uit waarom de tijd volgens hem rijp is voor een nieuwe wereldorde.

Kissinger diende van 1973 tot 1977 de presidenten Richard Nixon en Gerald Ford als minister van Buitenlandse Zaken, en is de auteur van tientallen werken over het Amerikaanse buitenlandse beleid en over zijn eigen plaats in de wereld.

Hij manipuleerde China en de Sovjet-Unie die de supermacht van Amerika bedreigden op dezelfde manier als hij zijn concurrenten in de strijd om aandacht van Nixon tegen elkaar opzette, zodat hij zelf zijn positie kon handhaven.

Rockefeller

Ook sloot Kissinger de Zuid-Vietnamese president Nguyen Van Thieu uit van de Amerikaanse vredesonderhandelingen met Noord-Vietnam zoals hij leden van zijn staf bij de Nationale Veiligheidsraad op een zijspoor schoof voordat zij een plaats op een voorbalkon van de macht konden veroveren.

Kissinger werd in 1923 geboren in het Zuid-Duitse Fürth uit joodse ouders. Tijdens een bezoek in 1973 van de Israëlische premier Golda Meir en haar minister van Buitenlandse Zaken Abba Eban aan de VS, zou Nixon tegen haar hebben gezegd: “Grappig, we hebben beiden een joodse minister van Buitenlandse Zaken. “Klopt,” antwoordde Meir, “maar die van mij spreekt Engels.”

Halverwege de jaren vijftig kwam Kissinger in contact met de Republikeinse gouverneur Nelson Rockefeller, die veelvuldig heeft meegedongen naar het Amerikaanse presidentschap. Kissinger werd diens belangrijkste raadgever op het gebied van buitenlandse zaken.

Oorlogsmisdaden

Rockefeller bracht Nixon en Kissinger bij elkaar. Daarop bood de nieuwe president Kissinger de positie van nationale veiligheidsadviseur aan. Hij speelde onder meer de hoofdrol bij geheime bombardementen op Cambodja, dat als doorvoerroute diende voor de Vietnamese communisten.

De auteurs Christopher Hitchens en William Shawcross brandmerkten hem hierom als een medeplichtige aan oorlogsmisdaden. Volgens onderzoeksjournalist Seymour Hersh liegt Kissinger zoals andere mensen ademen.

Toen het aantal gesneuvelde militairen in Vietnam gestaag toenam, werd Kissinger door de aanzwellende protestbeweging voor oorlogsmisdadiger uitgemaakt. Een Raspoetin achter de troon van Nixon. Toch kreeg hij in 1973 de Nobelprijs voor de Vrede uitgereikt.

Kissinger maakte daarnaast tientallen geheime reizen naar China en de Sovjet-Unie. Een interventie die hem op vlammende kritiek kwam te staan, was de Amerikaanse betrokkenheid bij het verjagen van de democratisch verkozen Chileense president Salvador Allende in 1973.

Operatie Condor

Ook onderhield Kissinger banden met Operatie Condor, de codenaam voor een samenwerkingsverband van junta’s die in veel Zuid-Amerikaanse landen afrekende met linkse activiteiten.

CIA-documenten die in 2002 zijn vrijgegeven laten zien dat de militaire dictatuur in Argentinië tussen 1976 en 1983 bekend was en werd toegelaten door het ministerie van Kissinger. Tijdens deze zogeheten Vuile Oorlog was Jorge Zorreguieta, de vader van koningin Máxima, onderminister van Landbouw.

Kissinger begint zijn betoog als volgt:

Libya is in civil war, fundamentalist armies are building a self-declared caliphate across Syria and Iraq and Afghanistan’s young democracy is on the verge of paralysis. To these troubles are added a resurgence of tensions with Russia and a relationship with China divided between pledges of cooperation and public recrimination. The concept of order that has underpinned the modern era is in crisis.

Lees zijn artikel hier in het geheel.

[The Wall Street Journal]


Vond je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. Oude mensen behoren wijsheid te hebben verzameld over jaren en te hebben geleerd van fouten die ze hebben gemaakt of hebben ervaren en dit over te dragen op een jongere generatie goedwillende mensen.

  Maar ik vrees dat de oudjes die, waarvan sommigen al half in het graf liggen, nog steeds deel uitmaken van de gevestigde orde met al zijn macht niet bezig zijn met vrede brengen en menselijke kennis overbrengen.

  Eerder zijn ze dieper en dieper in hun eigen verrotte levens weggezonken en doen ze volgens mijn mening alleen maar het satanische werk. Deze kille, eeuwig calculerende mensen weten hoe ze moeten bespelen, ze weten hoe je geld, waarover ze macht hebben, moet gebruiken om te sturen en macht uit te oefenen, ze weten hoe je tactische en strategische (oorlog) zetten moet maken en hoe je de psyche van leiders/marionetten moet beïnvloeden en sturen, deze mensen denken te weten hoe deze wereld volgens hun draaiboek moet functioneren, het zijn scherpe geesten die, wonderbaarlijk genoeg, een niet aflatende demonische energie hebben (gestuurd vanuit de uiteindes van één of andere donkere kosmos of door een satanische -geestelijke- macht??). Al wat deze mensen doen en tot stand brengen is het hier en nu en de toekomst precies daarheen sturen waar ze het willen hebben, desnoods middels opofferen van miljoenen levens.

  Dit soort mensen zijn er al duizenden jaren en hebben al duizenden jaren op een foute manier aangeleerd hoe de wereld in feite niet zou moeten zijn. En het gekke is en ook tegelijk het wrange, wij hebben ergens ons leven te danken aan deze mensen. Want was er bijv. geen WOII geweest die dergelijke mensen hebben gefinancierd en geregisseerd, dan waren wij er niet geweest en had de geschiedenis er heel anders uit gezien. en deze gedachte of feit kan er de reden van zijn dat wij ze misschien ergens in onze onderbewustzijn daarom hun gang laten gaan. Zijn deze mensen, hoe raar ook, een noodzakelijk kwaad en wil de hogere macht (welke macht?) dat we hier leven volgens of richting een voorgeprogrammeerde geschiedenis?

  Maar goed, deze ‘mensen’ of liefdeloos dolende zielen begrijpen helemaal, compleet, totaal en absoluut niets van liefde, vrede, harmonie, gezondheid, menselijke interactie, warmte, geborgenheid en begrijpen al helemaal niet dat er een andere wereld is of kan zijn die vele malen mooier en beter functioneert dan de wereld die zij hebben gemaakt of voor ogen hebben.

  Het eeuwige lege gewauwel van ze over een nieuwe wereld orde, het eeuwig gekrakeel over het verdrekte geld, het eeuwige sturen via list en bedrog met mensenlevens op het geweten, het is een aaneenschakeling van feiten, gedachten en doen of laten van alleen maar rot, rotter, rotst!

  Deze man en velen van zijn soort zouden zich moeten afvragen wie of wat ze zijn en ik persoonlijk vind het onbegrijpelijk dat dit soort mensen nog steeds een geesteszieke toon mogen zetten en over iedereen en alles kunnen beslissen.

  72 likes
  • tja, dat soort mensen heeft alleen maar macht omdat de domme massa hen macht geeft.
   Den Henry is voor niet zo veel verantwoordelijk, net zo min als Hitler voor zoveel verantwaardelijk was. Hitler heeft bijvoorbeeld niet al de joden vermoord, dat zou fysiek gewoon onmogelijk zijn geweest. Een heleboel “gewone” mensen heeft daar aan meegedaan. Als ze allemaal nee gezegd hadden tegen Adolf was er geen holocaust geweest.
   Maar ja, je moet geen verantwoordelijkheid nemen als je volgt, natuurlijk…

   8 likes
   • Goed punt wat je hier aanhaalt. Wij stervelingen zijn altijd geneigd de “grote leiders” aan te wijzen als schuldige. Maar wanneer eenieder zou weigeren een wapen ter hand te nemen voor het afdwingen van de NWO, dan zouden types als deze Kissinger slechts nog een handjevol roependen in de woestijn zijn, totaal genegeerd door de rest van de mensheid en daarom machteloos.

    In hoeverre de NWO gerealiseerd wordt hangt niet af van de Kissingers van deze wereld, maar van de hoeveelheid domme en onbewuste mensen die bereid zijn een wapen op te pakken en met geweld de NWO op te leggen aan hun medemensen.

    7 likes
    • Nog even een toevoeging op mijn eigen post.

     Dit is een quote van Kissinger:

     “Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.”

     Het is maar dat u het even weet…..

     5 likes
   • @Dr. Why

    Je hebt gelijk dat de mens zelf verantwoordelijk is of mede schuldig, maar dat betekent natuurlijk niet dat deze fijne en zogenaamde nette ‘mensen’ daarmee het recht hebben of ze het recht geeft om te doen wat ze feitelijk al eeuwen en nog eens eeuwen reeds doen.

    Je kunt niet dat wat ze doen of is vergoelijken met het feit dat men het toelaat of omdat de massa nu eenmaal boter op het hoofd heeft. Heb jij het recht iemand half doodtrappen of anderszins iets aandoen omdat deze zich niet verweerd of te dom is om weg te lopen of jouw zelfs een beste vent noemt en alles maar toelaat en jij je gang kunt of mag gaan?

    1 likes
    • corr…Heb jij het recht of mag je iemand half doodtrappen of anderszins iets aandoen omdat deze zich niet verweerd….en jij daarom je gang kunt of mag gaan?

     Omdat een mens of massa te dom is om voor de duvel te dansen dat geeft de zogenaamde machthebbers nog niet het recht om mensen als drek te behandelen of ze te gebruiken als slaaf. Als de machtigen der aarde en hun gladde chaperonnes goed en zuiver van geest waren dan zou de wereld er heel anders uitzien en de massa meer beseffen of leren dan nu het geval is.

     Wat men absoluut massa’s mensen wel kwalijk kan nemen is dat men niet verder gebruik wenst te maken van het medium ‘internet’ en vele slaven het gewoon vertikken om verder te kijken dan de mainstream.

     3 likes
     • we hebben allemaal hersenen gekregen, en we weten doorgaans wel wat goed of slecht is. En we weten ook donders goed wanneer we iets mispeuteren, van kleins af al.

      Het is een kwestie van verantwoordelijkheid nemen. En daar hoef je geen genie voor te zijn. En er zijn meer dan genoeg mensen die boter op het hoofd hebben en dat donders goed weten. Maar ja, zoals de Duitsers het destijds zo mooi verwoordden: Befehl ist Befehl. Of, ’twas mijn schuld niet, ik moest, dus ‘t is ook mijn verantwoordelijkheid niet.

      En om op je vraag te antwoorden, nee dat recht heb ik niet. Maar zelfs als ik dat zou doen, dan hoef jij me daar nog niet in te volgen 🙂

      2 likes
  • de onbeschrijflijke pijn die de zielen van dat soort mensen zullen ervaren nadat ze zullen overleden zijn zal van een extreme orde zijn

   7 likes
  • I applaud you, very well written..

   7 likes
  • Het gros van de mensheid wil het ook niet begrijpen en zien het leven vol vermaak. Ze klagen over van alles en nog wat en volgen de kudde. Sep Blatter met de minuut stilte van Nelson Mandela.. hoeveel van die mensen zullen uitzicht zelf een minuut stilte hebben genomen voor nelson mandela.. ze volgen maar de kudde.. die sep blatter deed het misschien zo slecht nog niet.. hypocriete op en top misschien wel hoe iedereen een medelevend gevoel tentoon spreid om misschien vooral zelf niet buiten de boot te vallen.. wat die elite doet is misschien wel kots misselijk degelijker tijd is het misschien wel die elite die de mensheid probeert wakker te maken op hun bewustzijn

   3 likes
  • Wow IIS, ik vrees dat je op heel veel punten gelijk hebt. Moet het nog verder laten bezinken. Wow!

   2 likes
  • Amen, dit is precies zoals het is. Ik denk werkelijk dat dit soort mensen de demonen zijn die afkomstig zijn van de kinderen van de gevallen engelen, de nephilim zoals staat beschreven in het boek van Enoch en de bijbel.

   1 likes
  • Zonder WO II waren wij er niet geweest?
   Problem, reaction, solution.

   Die types zijn misschien nog wel scherper en meedogenlozer dan een ‘normaal’ mens kan bevatten

   0 likes
  • Zelfs als die mensen er niet waren zouden ik en jij er wel zijn hoor,alleen in een andere manier van leven …

   0 likes
 2. Kissinger is Top-Bilderberg en Top-Illuminati, niet zo’n lekkere tijdgenoot dus..

  15 likes
  • Die hele Bilderberg-kliek mogen ze van mij ruimen:zoveel misdaad op een kluit!

   2 likes
   • Goh, dat ik dit nu moet lezen. Laatst kreeg ik commentaar op mijn reactie, dat als we de plaats, de tijd en de bezoekers v.d. bilderbergmeeting kennen het heel handig zou zijn er een bom op te gooien, dat ik niet zo grof zou moeten zijn.
    Besef eens hoe weinig mensen überhaupt afweten van een groep als Bilderberg of de Illuminatie. En besef ook eens hoe weinig het de massa interesseert wat die gasten uitspoken.
    Dat, en alleen dat is de reden dat zij zolang ongestraft en ongehinderd hun gang kunnen gaan. Het is onze eigen schuld. En dat er een handje vol mensen de website bezoekt van een “alternatieve ” nieuwsverstrekker, om te weten te komen wat er speelt ,mag nog niet eens een druppel op die gloeiende plaat genoemd worden.
    Want als een van jullie vertelt waar deze info te lezen is, wat is dan de reactie ?
    Positief of meewarig, zo van , daar heb je er weer 1.
    Wij kunnen HIER wel wat roepen, maar wil iemand hier er ook daadwerkelijk wat aan doen. Protestacties organiseren. Oproepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid ?
    Denk het niet heh ….

    10 likes
 3. Het zijn roerige tijden en dat is een understatement. Niet geheel onverwacht maar toch voor velen alsnog een openbaring is het artikel van Henry Kissinger, politicoloog en voormalig minister van Buitenlandse Zaken van de VS, in de Wall Street Journal van enkele dagen geleden waarin hij oproept tot een Nieuwe Wereld Orde. Dat is dezelfde orde waarvan vader Bush al sprak ten tijde van de Golfoorlog. En waaraan in het geheim wordt gewerkt vanaf dat Adam Weishaupt in 1776 de Orde van de Illuminati oprichtte die de opdracht kreeg om in de top van de samenleving te infiltereren, vooral in de tot dan toe nog onschuldige vrijmetselarij (die het trouwens nog steeds is in de lagere graden). Tot nu toe bijna niets daarover in de reguliere Nederlandse pers. Dat daar nu door de global machtselite zelf zo openlijk over wordt gesproken geeft al aan dat ze van mening zijn dat hun tijd eindelijk gekomen is en “het werk” bijna volbracht. Het is niet voor niets Kissinger, adviseur van verschillende Amerikaanse presidenten, die zelf een duister verleden heeft van leugens en bedrog en die behoort tot de inner circle van de elite, die de “heils” boodschap mag brengen. Gezien alle desastreuze ontwikkelingen die zich momenteel op wereldniveau in rap tempo aan het ontwikkelen zijn, van oorlogen en terrorismedreigingen tot extreme droogten en van levenbedreigende virussen tot een onhoudbare schuldensituatie, zou ieder weldenkend mens een geheel nieuwe wereldorde eigenlijk best wel willen verwelkomen. Alles beter dan wat er nu allemaal gebeurt, is de logica daarachter. En daar wordt dan ook op ingespeeld want volgens Kissinger is de keus een nieuwe wereld orde of totale chaos en wie wil dat? Maar niets is wat het lijkt want de al lang geleden geplande nieuwe orde zal er een zijn die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. Om hun doel te bereiken zijn altijd alle middelen geoorloofd (geweest). Het geplande totalitaire “Vierde” rijk zal gebaseerd zijn op het symbool van het Amerikaanse één dollar biljet: de capstone op de pyramide met het alziende oog. Oftewel een uiterst kleine elite die de macht heeft over al het geld, goud en grondstoffen, alle informatie en alle middelen om een wereldictatuur uit te kunnen oefenen zoals voorspeld in het boek Daniel en in verschillende andere bronnen zoals die van de Indiaanse cultuur. Dat is geen complotdenken maar de keiharde, rationele werkelijkheid. Bij het allereerste begin van wat uiteindelijk de EU zou worden is al op het Europees Congres van 1948 openlijk gesproken over een toekomstige wereldregering als einddoel. De achtergronden van de EU als een van de toekomstige acht machtsblokken in de wereld worden in de rubriek Mededelingen van deze site uit de doeken gedaan. Onder andere door een artikel van professor Bob Smalhout in de Telegraaf. Onderbouwing van bovenstaande argumentatie is onder andere het feit dat het gehele centrale bankenstelsel van de hele wereld al enige tijd beheerd wordt door slechts een paar mensen in Basel bij de Bank for International Settlements (BIS), de centrale bank van de centrale banken. Een bank die geen enkele rekenschap hoeft te geven aan wie dan ook en dus geheel autonoom opereert. Niemand weet precies wie de mensen achter de schermen zijn en of er bijvoorbeeld nog goud in Fort Knox ligt of waar ons eigen goud ligt verborgen. Is dat democratie cq een rechtvaardige volksvertegenwoordiging? Daarnaast is een feit dat via steeds krachtiger gigacomputers nu al meer dan 1 miljard mensen dagelijks worden gevolgd in al hun doen en laten en dat zal snel verder worden uitgebreid. Dagelijks worden er meer camera`s geplaatst op belangrijke plekken. Zijn we soms allemaal potentiele terroristen geworden? Wel in de ogen van de globale machtselite. De reguliere politiek is zich volkomen onbewust wat er zich in de diverse laboratoria ter wereld aan het afspelen is en dat voorspelt niet veel goeds. Het uiteindelijke plan van de elite is namelijk om de huidige natuurorde zoveel mogelijk uit te bannen en te vervangen door een virtuele herschepping zoals bijvoorbeeld het geval is met genetisch gemanipuleerd voedsel en andere schadelijke chemische consumentenproducten. De Codex Alimentarius is onder andere hun hulpmiddel daarbij. Onnatuurlijke, schadelijke straling van mobiele netwerken en draadloze technologie zal de rest doen aan de bio-energetische systemen van mens en natuur. Er wordt tevens officieel en met medeweten van regeringen gewerkt aan diverse vormen van trans-humanism, dat wil zeggen een mensrobot of andersom. De VS is bezig met het opbouwen van een robotleger omdat mensen nog een geweten hebben en dus “onbetrouwbaar” kunnen zijn om onmenselijke bevelen op te volgen. De ontwikkelingen van implanteerbare nanochips is vergevorderd en de dwang tot verplichte vaccinatie wordt langzaam opgevoerd, zeker nu al in de VS. Voorlopig worden we nog in slaap gesust met een stortvloed aan entertainment en sport zoals vroeger brood en spelen in het Romeinse rijk. WVP roept daarom op om uiterst waakzaam te zijn en vooral trouw te blijven aan de authentieke natuurorde en je eigen bezielde geweten. Dat is ook een van de drie pilaren waarop WVP rust: Rechtvaardigheid, Natuurlijkhed en Openheid. Zoek je eigen persoonlijke balans van lichaam, geest en ziel en laat je niet leiden door de waan van de dag. Het zal de Goddelijke natuur zijn die ons uiteindelijk zal gaan redden. Rechtvaardigheid zal zegevieren aan allen die geen gehoor geven aan een valse nieuwe wereld orde waarvan de leiders momenteel een oorlog voeren tegen mensheid en natuur (lees Matth. 24 en 25). warevolkspartij.nl houdt U op de hoogte van nieuwe politieke ontwikkelingen op dit gebied.

  5 likes
  • Heel mooi stukje.
   Ik ben er achter gekomen hoe het in elkaar zit.
   Er wordt voorspeld door de tegenhanger van de Illuminati, dat in de herfst van 2016 er iets gaat gebeuren.
   Zelf na veel filosoferen weet ik nu wat er gaat gebeuren.
   We zullen rond die tijd via bekende wetenschappers geïnformeerd worden dat ze de ziel hebben ontdekt en met fysiek bewijs.
   Dit wordt nu dus ten koste van alles tegen gehouden, want hierna zal het niet meer lukken.
   Ook proberen de illuminati een supermens te creëren. Oftewel iemand die nooit dood gaat en mechanisch in leven wordt gehouden of door chips. Zo zullen we nog wel gezond blijven, maar mocht de jeugd zo ver geindoctrineerd worden, en dat kan met de huidige propaganda, dan zullen ze daar in trappen en eeuwig op aarde willen leven??
   Zo kan de heerser van de illuminati/ de tegenhanger van de alles omvattende intelligentie in het universum( de eerste bron, god, etc.) eeuwig op aarde heersen.
   Daarom zegt de bijbel (niet altijd propaganda natuurlijk) your kingdom will come, zodat hij(anu) (hindi for god) zijn troon op aarde kan bestijgen. Ik verwacht ook dat hij rond 2017 zijn intrede zal doen als de messias van de…. ISIS RAMON EL israel.
   Maar zoals de tegenhanger van hem ons heeft ingegeven, dat wij tegen die tijd ontdekken (een kritiek aantal mensen die zullen realiseren dat de ziel bestaat en het fysieke bewijs er is, en zij gaan handelen naar dat er veel meer is dan alleen dit leven=grand portal) wat ons volledige potentie is, de wereld op ze kop zal gaan, en wij de verbinding met liefde en broeders uit andere dimensies, planeten, sterrenstelsels, etc. kunnen herstellen, zij niet meer kunnen winnen. Dan nemen we de controle over onze eigen realiteit terug en zal deze aarde nooit meer zo ver kunnen gaan dat we de afgrond in gaan.
   Tuurlijk zal de illuminati alles uit de kast halen om ons hier eeuwig te willen laten leven met technologie, maar als jij je bewust ben van je echte ziel die al jouw ervaringen opslaat en een ander perspectief heeft. Dan zal je instinctief weten hoe je wilt leven en je laten leiden door je hart.
   Of het waar is zullen we snel genoeg zien maar ik heb er vertrouwen in dat als zulke dorre mensen bestaan(slechter dan psygopaten die alleen op kleine schaal handelen en voor eigen belang)(deze mensen handelen in belang van een demoon, een vreemde doch hele slimme persoon die ons heeft verleid, onze ziel te laten incarneren op aarde voor transformatie, maar vervolgens de mens zo gemanipuleerd heeft(dieren niet, die handelen instinctief) dat wij onze ware diepe innerlijke zelf niet meer kennen, en dus ook niet weten wat we echt willen diep van binnen en dat ook niet kunnen realiseren, waardoor onze ziel earthbound begon te worden en niet voor niets dat het zo´n zooitje kan zijn op aarde(hoeveel miljoen doden de laatste 100 jaar??). Dit zouden wij nooit laten gebeuren als we weten dat we eeuwig leven en hiervan bewust zijn.
   Hoop dat het een beetje leesbaar is, excuus hiervoor.
   Food for thought

   4 likes
   • Goed stuk stressloos, Ik vond het helder genoeg om je commentaar makkelijk te volgen , laten we hopen dat dit spelletje welke op onze pijnlijke ruggen word uitgevochten nu heel snel en in ons voordeel voor altijd … ten einde gaat komen !

    1 likes
  • Een goed stuk Dirk, al was ik even verbaasd door de politieke boodschap namens de ware volks partij aan het einde van je epistel; rechtvaardigheid, natuurlijkheid en openheid klinken echter niet verkeerd. Ik sla de tekst op in een bestandje op mijn computer, zodat ik het later nog eens na kan lezen. Als je dat goed vindt, natuurlijk…

   Ik lees op dit moment het boek van Glenn Greenwald over Edward Snowden en de NSA en de inhoud is redelijk ontluisterend, maar niet onbekend. Echt waanzinnig dat al die informatie, inderdaad miljoenen, miljarden mensen die gevolgd worden wereldwijd, en dat wordt dan allemaal opgeslagen in een supercomputer ergens in Utah.

   Zo langzamerhand ontvouwt zich een orwelliaanse wereld met een toegenomen vrijheids- en identiteitsberoving. Dit geldt nu voor in eerste instantie voor de Amerikaanse bevolking, door het goedkeuren van de Patriot Act. Die actie, om mensen hun persoonlijke rechten te ontnemen en legaal te kunnen bespioneren, was een noodzakelijke stap voor hen die streven naar wereldheerschappij en kon alleen maar bereikt worden door 9-11 en het terroristische gevaar en daarin ligt een belangrijk motief.

   0 likes
 4. Jammer dat hij nog niet onder de groene zoden ligt!

  3 likes
 5. Verklaring van James Paul Warburg tegenover de senaat van de VS op 17 februari 1950: “We krijgen een wereldregering, of we dat nu leuk vinden of niet. De enige vraag is of we dit voor elkaar zullen krijgen via instemming, dan wel via verovering.”

  James Paul Warburg (1896-1969) was de zoon van Paul Moritz Warburg, een neef van Felix Warburg en van Jacob Schiff, beiden werkzaam bij Kuhn, Loeb & Company, het bedrijf dat de Russische revolutie heeft gefinancierd via Max, de broer van James (voormalig overheidsbankier van Duitsland).

  Henry Kissinger leidde de National Security Council, die in 1974 een studie opstelde waarin werd beweerd dat de bevolkingsgroei in onderontwikkelde landen een ernstig gevaar vormde voor de nationale veiligheid van de VS. Sinds 1974 vormt voedsel als wapen een vast onderdeel van het Amerikaanse beleid. In november 1975 ontwikkelde president Ford een plan om de bevolkingsgroei in onderontwikkelde landen terug te dringen via geboortecontrole, oorlog en hongersnood. Brent Scowcroft, de veiligheidsadviseur van Ford, moest dit plan voor genocide via voedsel en oorlog samen met George H. W. Bush, toenmalig hoofd van de CIA, uitvoeren.

  “Give me control of a nation’s money and I care not who makes its laws.” — Mayer Amschel Bauer Rothschild (1744-1812)

  “If my sons did not want war, there would be none.” — Gutle Schnapper Rothschild (1753-1849)

  “I care not what puppet is placed upon the throne of England to rule the Empire on which the sun never sets. The man who controls Britain’s money supply controls the British Empire, and I control the British money supply.” — Nathan Mayer Rothschild (1777-1836)

  5 likes
 6. Wow IIS, ik vrees dat je gelijk hebt; moet het nog even laten bezinken. Wow, hevig!

  4 likes
 7. Ipv. een NWO na te streven kunnen ze beter de komst van een Wereldleraar aspireren.

  4 likes
 8. Geboren in Fürth vlakbij Nürnberg. Al bij de geallieerden was hij planner voor de bombardementen.
  Een paar oude Duitsers hebben mij verteld dat hij geen bommen op Fürth wilde hebben. Vanwege familie, vrienden. Al bijna 70 jaar in het centrum van de macht. Griezelig.

  4 likes
 9. Wat ik vind, dat de oude garde plaats moet maken voor de Aquaris tijdperk en de nieuwe generatie.

  2 likes
 10. Ik geef je helemaal gelijk huisheks. Wisten we maar waar die vieze vuile klootzakken zich bevonden met hun jaarlijkse stiekeme bilderberg bijeenkomst. Maar indd helaas teveel onwetendheid, vooral in Nederland. Ik hoop echt dat dit op tijd veranderd. Maar de jeugd van nu zuipt zich liever elk weekend vol op o zulke mooie festivals of waar dan ook. Bah ik begin steeds meer van deze tijd te walgen. Maar goed wie de kudde achtervolgt zal Door een hoop stront moeten lopen.

  2 likes
 11. ze hebben aan de EU toch ook de nobelprijs van de vrede gegeven, toch wel raar ook dat er aan deze kant wordt gescheld naar Rusland terwijl het hier nog erger is.

  1 likes
 12. Een wereldorde lijkt me de meest logische weg, en uiteindelijk onvermijdelijk. Zal nog wel een hele tijd duren voordat dit wereldwijd wordt ingezien. Religie en andere vormen van onderontwikkeling zoals angstgedreven zucht naar macht, het vasthouden aan cultuur en andere valse identiteiten etc etc zullen voorlopig nog voor veel ellende zorgen.

  1 likes
 13. Die oude NAZI zou ik persoonlijk tegen de muur willen zetten !

  1 likes
 14. Volgens mij weet niemand hoe de huidige wereldorde eruit ziet …. sterker, kan het nog slechter dan ? Per slot van rekening zullen wij, die de verandering/nieuwe wereldorde zullen ondergaan , eerst zelf onze goedkeuring daaraan moeten geven nietwaar ? Deze verdachtmakingen gaan er gemakshalve er vanuit deze nieuwe wereldordes uitsluitend van bovenaf worden gestuurd , vervolgens ingevoert.. nou dat idee past namelijk alleen in het oude plaatje van wat nieuw of revolutionair heet te zijn … maar die listigheid zal niet meer werken . Hoe het ook zij, wie het ook zegt , het bewijs van een echte nieuwe wereldorde zal doormiddel van vrijwilligheid tot stand komen , en een bevrijding van alle oude dogma,s op religeus , economische blijken te zijn.

  Leiderschap is een natuurlijke aanleg waar de mensen zich uiteindelijk graag voor inzetten , omdat leiding een zekerheid bied waar iedereen zich er in kan vinden.. – Doe even gewoon – want onze gekheid opnieuw opzoeken hebben we te lang aangemoedigd ..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

greta

Greta Thunberg onder vuur door hypocriete klimaatoproep: ‘Ik zie haar niet in Peking of Delhi’

Historicus Niall Ferguson heeft uitgehaald naar Greta ...

davos

Tegenpolen Trump en Thunberg in Davos: president veegt vloer aan met klimaatalarmisten en onthult hun achterliggende agenda

In het Zwitserse Davos is het World ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.