Homepagina » Het Complot » Reptielen aan de macht
Reptielen aan de macht!

Reptielen aan de macht

De Republikeinen hebben de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten gewonnen. Ze behielden hun meerderheid in het Huis van Afgevaardigden en hebben een meerderheid in de Senaat gekregen.

Miljoenen Amerikanen zijn van mening dat hun land wordt bestuurd door reptielwezens. In 2008 ontstond er zelfs ophef over omdat iemand in Minnesota had gestemd op de ‘lizard people’ (hagedismensen).

Reptielwezens zijn koudbloedige humanoïde reptielen die een menselijke vorm kunnen aannemen. Volgens schrijver David Icke hebben deze wezens in de oudheid de aarde overgenomen en zijn wereldleiders als koningin Elizabeth II, George W. Bush, Henry Kissinger, de Clintons en Bob Hope allemaal reptielwezens.

Icke beweert ook dat de reptielen achter geheime genootschappen als de vrijmetselaars en de Illuminati zitten, meldt Time. In zijn boek The Biggest Secret staat een interview met twee Britten die beweren dat leden van de koninklijke familie niets meer zijn dan ‘reptielen met een kroon’. Icke stelt dat deze Anunnaki (reptielen) de mensheid lang gelden tot slaaf hebben gemaakt.

In april 2013 bleek uit een peiling dat vier procent van alle Amerikanen gelooft in het bestaan van de reptielwezens. Nog eens zeven procent weet het niet zeker. Dat zijn pakweg 12 miljoen Amerikanen, merkte Philip Bump van de Washington Post op.

De reptielwezens zouden met name afkomstig zijn uit het sterrenbeeld Draak, hoewel reptielachtigen volgens sommige theorieën uit andere stelsels komen, waaronder Sirius en Orion.

Draconem, het Latijnse woord voor draak, betekent ‘enorme slang’. Reptielachtigen afkomstig uit Draak zijn naar verluidt erg lang en hebben intrekbare vleugels, aldus Reptoids.com.

Tijdens de senaatsrace voor de staat Minnesota zorgde Lucas Davenport voor opschudding toen hij stemde op de ‘lizard people’. “Ik vond de kandidaten maar niets, dus ik wilde in eerste instantie ‘revolutie’ opschrijven,” vertelde hij aan Minnesota Public Radio. “Ik dacht toen dat het nog grappiger zou zijn om Lizard People in te vullen.”


Op de lijst van reptielwezens staan verder: Barack Obama, Donald Rumsfeld, Madonna, Katy Perry en Angelina Jolie, aldus Metafilter.

In onderstaande video interviewt de Nieuw-Zeelandse presentator David Farrier leadzanger van de Britse band Muse Matthew Bellamy over reptielwezens.

[Vox]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Selten
J. Selten
6 jaren geleden

Ik weet niet waarom, ik moet opeens aan de serie V denken… :/

Roy
Roy
Reactie op  J. Selten
6 jaren geleden

Volgens mij heeft de heer Icke de serie V en de film They Live een beetje te veel gekeken… Hij dacht waarschijnlijk dat het waargebeurde verhalen waren..

Dr. Why
Dr. Why
Reactie op  J. Selten
6 jaren geleden

nou, ik eerder aan Dr. Who, maar goed, dat is evengoed fantasie…

Carlijn
Carlijn
6 jaren geleden

Voor diegene die nieuwsgierig zijn wie de echte Reptiel-wezens zijn:
Hun ras stamt van miljoenen jaren geleden en ook al komen zo oorspronkelijk van andere sterrenclusters, ze zijn hier al miljoenen jaren op aarde. Zij vinden zelf dat zij hier het eerste op aarde waren en zien ze de dinosauriërs als hun mede-voorouders welke zeer intelligente wezens waren.
Ze werden vaak benoemd in de Bijbel en vele oude volkeren ware bekend met hun aanwezigheid hier op aarde waarvan sommige in beeld en kunst te vinden zijn. In religies hebben ze de Reptielen altijd weggeschreven als duivelse en demonische wezens maar dat hebben ze volgens de Reptielen helemaal verkeerd opgevat. Zij vinden zich wel ‘superieur’ boven mensen omdat de Reptielen via natuurlijke evolutie zijn ontstaan en het menselijke ras is een kunstmatig ras, aldus de Reptielen. Echter is de mens niet kunstmatig door Reptielen ontwikkeld maar door extraterrestrials genaamd de Ilojim (Elohim).

Reptielen hebben alleen een voornaam en geen achternamen maar hun voornaam is wel uniek in uitspraak.
Zij hebben ondergrondse basissen verspreid over de wereld echter zijn ze grote aanbidders van de zon maar ze hebben in hun ondergrondse basis een kunstmatige zon-ruimte waar ze van kunnen genieten. Veel van hun ruimtevaartuigen kunnen ongezien de aarde en en uit vliegen meestal bij bergachtig gebied omdat ze tech op hun schepen hebben wat ze onzichtbaar maakt. De ruimtevaartuigen in de vorm van een sigaar zijn bijna altijd van de Reptielen. Soms zijn ze wel eens gespot en had dat te maken met defecte tech of een onvoorzichtige bestuurder. Hun ingangen naar hun wereld zijn zeer geavanceerd verborgen en niet waar te nemen met ons menselijk bewustzijn.

Ze hebben geen familiebanden zoals mensen die hebben maar horen bij bepaalde groepen.
De vrouwen Reptielen leggen eieren maar niets zoals primitieve reptielen maar groeit in een baarmoeder van de vrouwelijke Reptiel en geven dan geboorte aan een kind nog in het ei en het kleine kindje komt er dan naar een paar minuten uit.

Ze eten net zoals mensen fruit, groenten, vlees en bepaalde paddenstoelen en schimmels. Ze kunnen echter niet zoals mensen geheel zonder vlees.

Volgens de Reptielen zijn hun Dinosauriër voorouders niet massaal 65 miljoenen jaar geleden aan hun einde gekomen door een grote meteoriet maar door een oorlog tussen 2 bepaalde vijandige extraterrestrials (Procyons + en een geheel ander Reptielen soort). Na deze oorlog hebben de Reptiel humaniods zich verder kunnen ontwikkelen in evolutie.

Zoals ik eerder zei hebben vele oude beschavingen deze Reptiele wezens vereerd en beschreven en zijn ze in werkelijkheid heel vredelievend. Ze zijn vele miljoenen jaren langer geëvolueerd dan mensen en zijn altijd al tussen ons geweest. Er zijn ook nog andere buitenaardse soorten aanwezig op aarde waar wij mensen veel meer van te duchten hebben.

Ik kan best een beschuitje met een Reptiel-wezen eten, we hebben niks te vrezen van ze, allicht zitten er slechte tussen maar dat is met mensen precies het zelfde.

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

@ Carlijn:

Zijn die zogezegde reptielwezens uit om zoveel mogelijk macht over de Aarde te verkrijgen ?
Als mogelijk ?

Ons menselijk brein heeft door het verder ontwikkelen en de groei der hersenen ook nogal delen waarin de reptielhersens zitten in uw en mijn hoofd zeg maar.

Later door verdere ontwikkeling van de hersenen bij bijvoorbeeld zoogdierwezens ging de hersenontwikkeling verder

en zo en zo en zo ……………..

Carlijn
Carlijn
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

@Aardebewoner, Nee, de reptielen waren er in principe nooit echt op uit om totale macht over de mensheid te hebben, het ging er meer om dat zij hun leven op aarde konden voortzetten en om hun eigen bestaan te beschermen. De aarde is hun thuis. Er zijn wel verschillende soorten reptielen, het is niet 1 soort. Sommige hadden bepaalde bedoelingen met de mensen, maar de meesten willen gewoon een vredig bestaan op deze planeet. De illuminati weet van het bestaan van deze reptielen soorten af en brengen ze in diskrediet. En het klopt dat mensen ook een reptielen brein hebben of althans een gedeelte daarvan. Dat heeft te maken met onze mix van diverse soorten ET’s.
Onze hersenen zouden de volle 100% moeten kunnen werken en die update krijgen we nu langzaam aan vanuit de kosmos.
Waar het eigenlijk allemaal omgaat is moeder Aarde. Zij stond op het punt het loodje te leggen en de afspraak was dat alle wezens zowel de mensen als de buitenaardsen en inner-aardsen alles vrijheid hebben om te doen wat ze willen, tot het punt dat de aarde in gevaar zou komen. En dat punt kwam toen de kernbommen werden gebruikt. Dat sloeg grote gaten in de elektromagnetische sfeer en aura van de aarde. En dat was het keerpunt. Toen is besloten om in te grijpen, met name vanuit de Bron, nou en als de Bron (de Schepper van alles wat er IS) zegt dat het genoeg is, dan is het klaar.
Daarom wordt nu alles vrijgegeven want de mensheid maakt eigenlijk er het grootste potje van, als je de mensheid uit hun agressie haald en weer terug zet in het liefdevolle wezens wat de mens eigenlijk altijd al was, dan is de aarde voor een groot deel gered.
Veel mensen denken dus dat het allemaal om de mensheid gaat, maar in feite draait het om moeder aarde. Zij is super heilig, absoluut beschermd tot aan de Schepper toe.

Marc
Marc
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Wat jij allemaal leest in jouw Akashic Times, Carlijn, ik weet niet precies wat ik ermee moet. Je strijkt elk plooitje liefdevol glad en elk wetenschappelijk bezwaar wordt handig weggewuifd in een wolk van optimisme over de ons omringende werkelijkheid. Het is wel interessant om te lezen en het geeft weer eens een wat andere blik op de reptilians, op de prehistorie, op ons verleden.

Madrox
Madrox
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Carlijn, kom je nog met bewijzen of hoe zit dat? je weet namelijk alles zo haar fijn uit te leggen.

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

@ Carlijn: u hangt de gaialogiereligie aan van moeder aarde. Dat is de religie die achter agenda 21 zit om mensen als een plaag te zien voor moeder aarde. Dit is niet zo, mensen hebben met hun werk veel nieuwe ecosystemen op aarde gemaakt en CO2 is goed voor de plantengroei.

Binnen de new age beweging heb ik allerlei angstzaaierij berichten gehoord dat bijvoorbeeld de aardespirit weg zou zijn (och jee moeder gaia is dood Hellup !) . Grote onzin. Het is arrogant te denken dat moeder aarde of zo door de mensheid zou sterven.

Allemaal babbels en wijsmakerij van new agegoeroes en jawel schuldgevoelens aanpraten. In het verleden zijn er perioden geweest dat er vele soorten uitstierven en daarna kwam er altijd weer meer biodiversiteit voor terug.

Binnenaarde sja dat zijn sprookjesverhalen en daar geloof ik niet veel van.

Carlijn je laat je van alles wijsmaken (of je bent een trol) om mensen maar te verwarren zodat men maar accepteert dat er een ellendige dictatuur komt waarbij de mens zich helemaal overgeeft aan de Luciferiaanse religie van moeder aarde en zich op z’n laten we zeggen 65 jaar laat euthenaseren (doordspuiten) om geen “last meer te zijn voor moeder aarde. Pleziertejs zoals auto rijden, vlees eten, vakantie reizen en met een boot gaan varen zijn dan passe. De voortplanting wordt dan bepaald door de overheid. Er is een gedachtenpolitie dan die iedereen in de gaten houdt en mensen die nog iets van een ego hebben en individualist zijn worden in heropvoedingskampen zoveel mogelijk omgevormd tot kruiperige collectivisten die zelfmoord plegen wanneer dat gevraagd wordt om moeder aarde maar niet tot last te zijn.

En dan zijn de vrijheidslievende mensen al lang kapotgemaakt in de derde wereldoorlog. En de conformistische mensen zijn erin getuind.

earthaxis
earthaxis
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Beste goedgelovige medemensen,
Wees u ervan bewust dat veiligheids- en inlichtingendiensten disinformatie op het internet verspreiden om de waarheid te verhullen en om organisaties/individuen die te dicht bij de waarheid komen in diskrediet te brengen, denk aan de alom verguisde aluhoedjes. Met “Reptilians” is het niet anders… de mensheid had in werkelijkheid in de oudheid een sterrecultus. Binnen deze religie stond de het sterrenbeeld waaruit destijds de poolster kwam centraal. Dit was sterrenbeeld Draconis, de Draak, letterlijk de Grote Slang. Aanbidders van deze religie waren aanbidders van de poolster Draconis en werden draken (vandaar Reptillians) genoemd. Het symbool van de geneeskunde (slang die kronkelt om een paal – pool) is afgeleid van hun `mascotte`, de slang van Draconis die bovenaan stond aan de hemel, door de uitlijning met de aardas (pool) destijd. Deze kennis gaat nog veel verder, maar ik laat het nu hierbij, aangezien “Reptillians” hiermee de menselijke verklaring hebben gekregen die ze zo fanatiek proberen te verhullen. Veel koningshuizen stammen inderdaad af van een zgn. Drakenbloedlijn. Achter al de lachwekkende reptillian-alien theorieën gaat dus een mysterieuze aardse waarheid schuil, waarvan je je kunt afvragen waarom men dit zo probeert te verhullen. Wees nieuwsgierig en geloof niet te veel in deze vergezochte theorieën, want dat is waarschijnlijk precies wat de “Reptillians” juist willen…. De draken-bloedlijn koningshuizen ontlenen waarschijnlijk hun macht aan het feit dat de bevolking niet weet van wie zij werkelijk afstammen. Het belangrijkst is dus te achterhalen wat de ware oorsprong is van al deze koninklijke bloedlijnen en waarom wij daar juist niet achter mogen komen. Als deze waarheid hun macht in diskrediet kan brengen, dan is dit dus voor ons burgers zeker van belang. In ieder geval veel belangrijker dan doelbewust dom worden gehouden met verhalen over alien-reptillian sprookjes, waardoor ons de ware geschiedenis wordt onthouden…

Carlijn
Carlijn
Reactie op  earthaxis
6 jaren geleden

@earthaxis, ik geef jou groot gelijk. Wat is manipulatie en wat niet. Blijf vragen stellen, ga zelf op onderzoek uit. Het internet staat vol met informatie, en resoneer je alleen met dat wat het meest met je gevoel overeenkomt. Ik kan wel van alles vertellen over reptielen, maar het bewijs komt altijd vanuit jezelf. Wij hebben zelf de macht, en eigenlijk maakt het niet uit wat nou waarheid is en niet, zolang je maar in jezelf blijft geloven en vooral met jezelf door 1 deur kan. Dan maak je jouw eigen fijne en liefdevolle realiteit en dan is er ook niks en niemand die jou nog kan manipuleren.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  earthaxis
6 jaren geleden

” Achter al de lachwekkende reptillian-alien theorieën gaat dus een mysterieuze aardse waarheid schuil, waarvan je je kunt afvragen waarom men dit zo probeert te verhullen.”

Ja maar ons aller Carlijn heeft het ons nu toch allemaal haarfijn uitgelegd?
Het zijn allemaal hartstikke symphatieke vredelievende rechtopstaande Komodo-Varanen die niets liever willen dan gezellig een kopje bloesem thee met ons drinken met event. een beschuitje erbij.
En als deze WAARHEID van Carlijntje niet prettig resoneert met je Hartchakra: gewoon weer lekker loslaten joh….

Dr. Why
Dr. Why
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

wat een geluk dat jij dat allemaal weet.

Misschien kun je eens een ontmoeting regelen met zo’n wezen en mij?

pieter
pieter
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

Vraag nooit naar een rendez-vous met een reptiliaan. Je zou wel eens op hun bord kunnen belanden.

Dr. Why
Dr. Why
Reactie op  pieter
6 jaren geleden

ik ben oud en taai…
Dus laat maar komen, die reptielen. Ik zet de thermostaat alvast een graadje lager. Worden ze wat trager van, iets waar wij geen last van hebben 🙂

Boppie
Boppie
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

@ Carlijn

Ik weet niet wat ik ervan moet denken.

Wat ik wel weet en voel is dat wanneer we ergens veel aandacht aan geven, het ook groeit. Misschien zou het zomaar kunnen zijn dat deze wezens machtiger worden omdat er hele groepen mensen zijn die deze wezens die macht geven.

En misschien is het de taak van David Icke wel om die reptielen in het zadel te houden omdat er miljoenen mensen zijn die daarin zijn geloven… dankzij Icke. Wat is waar en wat is niet waar?

Niets is wat het lijkt.

Maar wel bedankt voor het delen Carlijn. Ik kan toch altijd weer genieten van je bijdragen ook al heb ik mijn eigen waarheid.

Carlijn
Carlijn
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

@Boppie @Iedereen, Ik verkondig niet zozeer een waarheid, het is alleen informatie en mijn versie van het verhaal. Wat ik vooral probeer te vertellen is het loslaten van angst. Angst is HET middel van de Illuminati om de mensen in hun greep te krijgen. Angst is bijv. een reden waarom mensen met elkaar in oorlog gaan, vooral angst voor het onbekende heeft een groot effect op de mensen. Daarom geven ze de mensen geen of de verkeerde informatie, hoe minder men weet, hoe meer men in angst zit. Daarom vertel ik zoveel, al geloof je het niet, toch geeft het meer inzicht wat er allemaal nog meer is of nog meer kan zijn. Het opent bewustzijn. Natuurlijk snap ik dat de mensen nog helemaal niks begrijpen of geloven van Reptiel wezens laat staan buitenaards leven of inner-aardsleven. Ik kan je vertellen dat de verscheidenheid aan extraterrestrials enorm is. Er zijn vele duizenden soorten ET’s alleen al in ons sterrenstelsel waarvan het gros zeer fatsoenlijk mee te communiceren is. Het is best belangrijk dat wij mensen (als we verder willen met elkaar en de wereld) elkaar NIET meer oordelen over ons uiterlijk of over onze staat van Zijn. Het is makkelijk om Reptiel wezens weg te zetten als kwaadaardige wezens alleen maar omdat ze er eigenaardig uitzien. Los van het feit of je er in gelooft of niet. De Illuminati is gewoon menselijk, ze zijn mensen zoals wij en ik en gebruiken de Reptielen ook weer om angst te zaaien, maar ze bestaan wel degelijk en nog vele vele andere soorten. Net zoals je zoveel verscheidenheid hebt in de dierenwereld. En ook mensen hebben verschillende soorten.

Ik begrijp dat mensen die nu pas wakker worden nog waakzaam zijn op informatie, blijf dat vooral doen, ik verkondig geen waarheid. Voor mijn is mijn leuke huisje waarin ik woon mijn waarheid, maar voor een ander ziet het als een goedkope hut en is er niks leuks aan, snap je. Mijn perspectief van mijn realiteit is dat niet van een ander.

De boodschap is vooral: WEES NIET IN ANGST !
Er is ook niks om bang voor te zijn, echt niet.
Ik ben niet van de duistere kant, ben ik nooit geweest, ik kom speciaal uit mijn comfort zone uit het prachtige Licht om hier te assisteren.
De Bron (de Schepper) houdt het hier strak in de gaten, we moeten de vrije wil van de Illuminati tot het laatst respecteren en heeft het ook te maken met het vrij maken van karma (karma gaat over vergeving) en er zal niet worden toegestaan om de Illuminati grote oorlogen of rampen te laten veroorzaken. Dat is allemaal over of ten einde. Er worden hier en daar nog ruzies uitgevochten wat allemaal leidt naar wereldvrede en overvloed voor alle mensen op aarde. En de onrust die ze nog opwekken zorgt ook weer voor bewustwording en ontwaking. Dus alles speelt zich af zoals het zich afspelen moet. En er komt een hoop stof opwaaien, dat is niet anders. Als je een nieuw huis wilt bouwen zal je eerst het oude huis moeten afbreken, met een hoop stof en rommel als resultaat, maar uiteindelijk is het nieuwe huis klaar en was al dat stof gewoon even nodig maar het resultaat mag er wezen en was het meer dan de moeite waard.

En het onzichtbare wordt nu zichtbaar en dat is wat eng in het begin, maar wees gerust, alles is in orde !!

Boppie
Boppie
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Lieve Carlijn,

Ik heb respect voor je vredelievendheid, voor de manier waarop je jouw boodschap doorgeeft maar ook dat je in liefde blijft.

Begrijpen doe ik je niet altijd maar ik voel dat jouw energie goed is. Over de energieeen waarover jij het hebt begrijp ik. Het universum communiceert met ons op een bepaalde manier. Het heeft mijn leven op vele manieren gered omdat ik er op dat moment persoonlijk open voor stond. Het delen van die ervaringen was schier onmogelijk. Mijn vader begon het pas te begriijpen toen hij op zijn sterfbed lag en ineens zijn hele familie om zich heen zag staan. Hoe mooi kan het leven zich ontvouwen als je daar toch nog open voor staat.

Uit jouw comfortzone stappen, ik vind het moedig van je. Echt heel moedig.

Ik blijf jouw bijdragen met liefde lezen en haal er datgene uit wat ik op dat moment kan gebruiken en verder helpt op mijn levenspad.

Ik dank je dat je voor mij en vele anderen een lichtend voorbeeld van liefde bent op dit forum.

Carlijn
Carlijn
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

@Boppie, wat een mooie woorden van jou, dank je wel.
Ja de wereld gaat naar een op het hart gebaseerde realiteit, dus het openstellen van je hart is het enige wat nodig is. Dat vergt enige moed inderdaad want normaal was het een zwaktepunt als je met een open hart leefde. Maar dat was het oude tijdperk, wij mensen (want ik ben in het Nu ook gewoon mens) komen dus steeds meer tot de ontdekking dat alles maar een illusie was.
Iedereen kan zich zelf weer zijn, het oude overlevingsspel is voorbij, voorgoed! Het was een leerproces en een experiment tegelijk.
We kunnen ons hart weer geheel openstellen, zo makkelijk is.
Iedereen heeft een vonk van puur Licht in zich, anders had men niet eens kunnen bestaan. Dus zie het Licht in iedereen en vooral het prachtige Licht IN jezelf. Jippie.. tot voor een vrolijk feestje 🙂

Elene
Elene
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Precies ANGST dat is the keyword……dit is de VOEDINGSBODEM van alles, oorlog, religie, ja als je niet gelooft ga je naar de hel en dat soort dingen. Helemaal waar. Maak de mens maar goed bang, of hoe zei Hitler dat ook alweer maak de leugen nog zo groot dan…

max
max
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Nou lieve schat, bij die Procyon ga je al danig de mist in want dat is namelijk een STER (http://nl.wikipedia.org/wiki/Procyon_(ster)) en hoe jij die reptielen omschrijft kan ook niet, want dat zou tegen de natuurwetten zijn. Reptielen leggen gewoon eieren en niet op de manier zoals jij beschrijft.

Volgens mij moet je niet zo vaak V kijken en wat vaker buiten komen en minder aan het lijmpotje snuiven..

jolanda
jolanda
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

@ Carlijn, geen idee waar je al die ‘wijsheid’ vandaan hebt maar ‘t klinkt alsof je ‘ze’ persoonlijk kent! 😉
Je schrijft leuk, maar zeg er ook even bij dat het gewoon science-fiction is, dan weten we waar we aan toe zijn . Niet?

Eddy
Eddy
Reactie op  jolanda
6 jaren geleden

Nou ja die “science” kun je weglaten hoor 😉

Rory
Rory
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Wel grappig dat Dr. Who bijna precies dezelfde theorie omschrijft met hun in-fictie Silurians.

Ik heb een open mind maar er zijn zo ontzettend veel verschillende theorieen en verhalen hoe het zit met alle aardbewoners dat ik af en toe vergeet dat ALLES WAAR IS. Omdat als je net zoals ik geloof dat alles bestaat tegelijkertijd NU. Moet dus ook alles waar zijn. Alleen is het dan even goed zoeken wat er precies allemaal waar is in mijn eigen realiteit. Want wat in mijn realiteit niet voorkomt betekend niet automatisch dat het in andere realiteiten ook niet voorkomt. De bewustzijns verandering onder de mensen op het moment maakt echter zo’n grote sprong dat we dus ook makkelijker informatie binnen krijgen van andere realiteiten.

Het is een interessante tijd 🙂 “May you live in interesting times!”

Light
Light
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Ik vrees dat sommigen hier dagelijks te veel softdrugs consumeren en spontaan op die toetsenbord beginnen te zweven.
Wat een tegenstrijdige informatie en wat een vredelievende lariekoek.
Men drijft met de jaren verder en verder van de kade af…

Klopklop…. Earth is calling! WIJ moeten meer dan 600 miljoen euro aan Brussel betalen, bedrijven omzeilen honderden miljarden belastinggeld die WIJ uit onze zakken moeten aanvullen, Onze bejaarden worden van hun pensioen geroofd en van hun recht op zorg ontnomen, we betalen ons scheel aan ziekte kosten door de hielen likkende ambtenaren bij de big pharma, bouw fraude, studenten verliezen hun recht op een basis beurs, huizen zijn minder waard geworden maar de belasting heffing WOZ word jaarlijks gewoon verhoogd, steeds meer gezinnen die onder de armoede grens raken waar geen hulp voor is, geweld toename binnen en op straat, stijgend aantal gezinsdrama’s, stijgende lijn zelfdodingen door de druk van deze samenleving, meer angst en haat, pedofielen dreiging in onze buurten/scholen en in onze regering, etc…etc..

Wellicht dat de bovengenoemde onderwerpen wel serieus onze aandacht verdienen dan dit slappe geneuzel. Het gaat uiteindelijk wel om jou en jou omgeving die ten onder dreigt te gaan…..
We zijn als maatschappij te veel onze focus op dat wat belangrijk is verloren en houden er nu geitenwollensokken theorieën en dwalingen op na.

Als volgens GWST (geitenwollensokken theorieën) de reptielen en aliens hier op aarde zouden huishouden, vele malen meer intelligenter dan ons zouden zijn en controle over ons hebben dan hadden zij zich nooit voor de mens verscholen ook niet in deze tijd want dat draagt namelijk geen logica. Met verstoppen is macht of gelijkheid afdwingen bij een ander gewoonweg niet mogelijk. En volgens de oude mythe waren wij niet toen al niet bang voor hun dus als ze zouden bestaan dan waren wij nu ook niet bang voor ze.

Nonsens dus, sommige Paddotrips hebben bij enkele echt bizarre fantasieën teweeg gebracht, ik raad een kleine check bij de dokter aan voor het geval je bent blijven hangen in zo’n trip en daar nog niet bewust van bent.

Voor de goede orde, schrijvers als David Icke en Drunvalo Melchizedek hebben in de afgelopen jaren naar december 2012 toe Dik!… zelfs heel dik aan de verkoop van hun verhalen verdient…. ongetwijfeld lachen ze zich telkens weer suf over hoe het mogelijk is dat die nullen voor de komma op hun bankrekening blijven vermeerderen.

Zelfs na de onzin van december 2012 blijven er onbewuste mensen dwalen en verder afdwalen terwijl problemen in hun maatschappij en onder hun neus verergeren, wat moet er eerst gebeuren voordat men wakker wordt vraag ik mij af?

Padja
Padja
Reactie op  Light
6 jaren geleden

@light. Helemaal waar.
Alle lieve lichtwerkers met wie we zo naar 2012 toeleefden zijn inmiddels (jammer genoeg) afgehaakt.
Wees lief, resoneer en tril komt het allemaal goed. Er mogen van de schepper geen rampen oorlog e.d. meer plaatsvinden was de boodschap toen.
Helaas, de realiteit was anders. De boodschappen uit channelingen en ook de Akashic records kronieken bleken van geen kant te kloppen.

Lieve Carlijn, ik vind je boodschappen enig om te lezen hoor. Echt. Superleuk dat er weer een lichtwerker is hier.
Moedig en buiten je comfort zone vind ik het niet.
Ik zie het meer als jezelf verstoppen in je licht en liefde hoop. Als je je afsluit voor het nieuws van wat zich werkelijk afspeelt op de aardbol kun je zo denken.
De realiteit is dat er nog steeds mensen doodgaan van de honger, kinderen geronseld worden in legers die in oorlogen strijden die WEL DEGELIJK plaatsvinden.
Maar hé, in NL BEN JE RELATIEF VEILIG. kun je gezellig de liefde prediken.

Ik vraag me af,,,,,,WIE O WIE HEEFT ER NU HET MEESTE BAAD BIJ ALS DE MASSA DE HELE DAG LIEF ZIT TE TRILLEN.
Wees Lief, wees lief wees lief.
Kom niet in opstand. Negeer slechte berichten. Keer vooral je andere wang toe.

Ronny
Ronny
6 jaren geleden

weet niet welke drugs die David Icke gebruikt maar hij begint er steeds dommer van te brabbelen. als hij geen drugs gebruikt wordt het tijd dat hij heel snel onder behandeling genomen gaat worden.

Eddy
Eddy
Reactie op  Ronny
6 jaren geleden

Zelf met drugs hoef je nog niet eens dit soort waanideeën te hebben/krijgen. Die kerel heeft ze niet op een rijtje joh.
Wel knap dat die gek er z’n brood mee verdient, misschien ook maar eens overwegen haha.

Dr. Why
Dr. Why
Reactie op  Eddy
6 jaren geleden

het is misschien knap dat ie er zijn brood mee verdient, maar ook erg beangstigend. Mensen betalen voor die onzin. Veel mensen. Dat zegt veel meer over de mensheid dan over Icke. Dat wil zeggen dat je mensen als hem gewoon op straat tegen komt…

FantasyWorld
FantasyWorld
6 jaren geleden

Zou je betaald krijgen om allerlei leuke fantasie verhaaltjes op te schrijven in de commentaren hier?

En zou er vervolgens ook een “grens” zijn van wat je allemaal zomaar kan neerpennen als “jouw waarheid”?

Stel voor om verhaaltjes voortaan tussen @te [email protected] Dan is het direct duidelijk dat je een verhaaltje leest.

pietje
pietje
6 jaren geleden

Nooit zou ik een beschuitje met deze wezens willen eten zou het niet eens overwegen ! Weg met die rotzooi !!! Dit willen wij niet op onze aarde !

Carlijn
Carlijn
Reactie op  pietje
6 jaren geleden

Pietje, ik begrijp jouw reactie. Reptielen zijn van een anders soort met hun eigen agenda.
Persoonlijk denk ik dat we de Reptielen en de Illuminati wel overal de schuld van kunnen geven, maar laten we niet vergeten dat de mens zelf ook aardig een duit in het zakje had heh. De reptielen haalden de trekker niet over bij een oorlog maar het waren de mensen zelf. Het waren niet de Reptielen die een hele bio-industrie opzette zonder enig gevoel van medeleven voor dieren, ik noem maar een voorbeeld maar ik kan de hele dag doorgaan over dingen die de mensheid elkaar allemaal hebben aangedaan. Ookal werd de mens gemanipuleerd, het liet zich braaf heersen en ging er netjes in mee. We moeten dus ook gewoon naar ons zelf kijken, of eigenlijk moeten we EERST naar ons zelf kijken. Ook nu er van alles naar boven komt blijft iedereen braaf in zijn/haar stoel zitten af te wachten en alles wat maar raar en absurd klinkt vanuit de luie stoel achter een veilig computerscherm af te kraken. Ik bedoel het niet negatief, maar de mensheid heeft er zelf ook aan deelgenomen.
En dat geeft niet, daar hebben we met z’n allen veel van geleerd, maar we willen verder. En de Reptielen horen er ook bij, elkaar vergeven is de oplossing!

earthaxis
earthaxis
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Carlijn ik zou je graag geloven, kun je even een fotootje van zo`n Reptilian laten zien? De bal ligt bij jou.

Faith
Faith
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Wie zegt dat iedereen braaf in zijn stoel blijft zitten? Er zijn door de jaren heen zoveel mensen geweest die mensen probeerden wakker te schudden. Artiesten werden via de artiestenuitgang uit de media afgevoerd. Na de hippie tijd kwam de punk ook niet aan die maatschappij mee wilden doen. Die schopten tegen alles aan waar de hippies met hun jointjes die realiteit wilden omzeilen. En de punkbeweging kreeg het systeem ook niet om. Dat het maar snel om mag vallen, dan is het alle moeite goed waard geweest.

https://www.youtube.com/watch?v=DVfUlh9dDF0

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Carlijn
6 jaren geleden

Ja, we snappen het nou wel: jij bent van het Illuminatie PR Buro….

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Zoidberg
6 jaren geleden

@ Zoidberg:

Ja het PR-bureau van de illuminati om mensen op (alweer) een dwaalspoor te zetten. Die hele new age is een groot opgezette PSY-ops om mensen maar in verwarring te brengen en de bijbehorende psychologische spelletjes komen rechtstreeks van het kwaad in de vorm van de “liefde en licht” en eenheidsdeceptie.

Idere keer hetlzefde truckje dat je je ego moet wegdoen om op te gaan in een klef collectief om jezelf op te offeren. Opofferign roept het kwaad op en dat is juist de bedoeling om mensen zichzelf te doen weg gooien.

Dit soort psychologisch gepeuter aan mensen zag je ook bij Stalins communisme, Pol Pot Cambodja, China van Mao enzovoort.

Iedere keer hetzelfde liedje. Individualisten kapot maken en mensen omvormen tot kleffe collectivisten.

Dit geldt natuurlijk niet voor de elite die blijft lekker zichzelf en lacht om die kruiperige slaafse collectivisten.

pietje
pietje
6 jaren geleden

Carlijn en dat is goed oor jou ????????? Ik wil dat ze gaan weg van hieR !!!!!

pietje
pietje
6 jaren geleden

Hoe kunnen zulk een wezens dulden op onze aarde ……ik begrijp het niet !!!!!!! Weg ermee ga naar je vandaan kwam !Q

Eric
Eric
6 jaren geleden

Met verbazing en een grote glimlach heb ik het artikel gelezen. Maar mijn mond viel open bij het lezen van de reactie van Carlijn! Ik ben zeker overtuigd dat er meer gaande is op onze planeet dan wat wij daadwerkelijk weten, maar dit gaat zelfs mijn enigszins psychotische PTSS brein veel te ver. Aan de andere kant…. de wereld is een grote slangenkuil!

earthaxis
earthaxis
6 jaren geleden

Toch? Of niet?

FantasyWorld
FantasyWorld
6 jaren geleden

Wat een wonderbaarlijke nonsense praten we bijelkaar. Wie zou hier geld aan verdienen?

@Carlijn
Je mag mijn nickname wel gaan gebruiken als je dat wilt.

x

Check Also

david icke

David Icke zet Londen op stelten: ‘Doe je mondkapje af! Vrijheid!’

Zaterdag verzamelden vele duizenden betogers zich op ...

londen

Kippenvel-beelden uit Londen: ‘VRIJHEID! VRIJHEID!’

Vandaag zijn twee dingen duidelijk geworden: Europa ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

78
0
We lezen graag je reactie!x