Het Complot

Reptielen aan de macht

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Republikeinen hebben de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten gewonnen. Ze behielden hun meerderheid in het Huis van Afgevaardigden en hebben een meerderheid in de Senaat gekregen.

Miljoenen Amerikanen zijn van mening dat hun land wordt bestuurd door reptielwezens. In 2008 ontstond er zelfs ophef over omdat iemand in Minnesota had gestemd op de ‘lizard people’ (hagedismensen).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Reptielwezens zijn koudbloedige humanoïde reptielen die een menselijke vorm kunnen aannemen. Volgens schrijver David Icke hebben deze wezens in de oudheid de aarde overgenomen en zijn wereldleiders als koningin Elizabeth II, George W. Bush, Henry Kissinger, de Clintons en Bob Hope allemaal reptielwezens.

Icke beweert ook dat de reptielen achter geheime genootschappen als de vrijmetselaars en de Illuminati zitten, meldt Time. In zijn boek The Biggest Secret staat een interview met twee Britten die beweren dat leden van de koninklijke familie niets meer zijn dan ‘reptielen met een kroon’. Icke stelt dat deze Anunnaki (reptielen) de mensheid lang gelden tot slaaf hebben gemaakt.

In april 2013 bleek uit een peiling dat vier procent van alle Amerikanen gelooft in het bestaan van de reptielwezens. Nog eens zeven procent weet het niet zeker. Dat zijn pakweg 12 miljoen Amerikanen, merkte Philip Bump van de Washington Post op.

De reptielwezens zouden met name afkomstig zijn uit het sterrenbeeld Draak, hoewel reptielachtigen volgens sommige theorieën uit andere stelsels komen, waaronder Sirius en Orion.

Draconem, het Latijnse woord voor draak, betekent ‘enorme slang’. Reptielachtigen afkomstig uit Draak zijn naar verluidt erg lang en hebben intrekbare vleugels, aldus Reptoids.com.

Tijdens de senaatsrace voor de staat Minnesota zorgde Lucas Davenport voor opschudding toen hij stemde op de ‘lizard people’. “Ik vond de kandidaten maar niets, dus ik wilde in eerste instantie ‘revolutie’ opschrijven,” vertelde hij aan Minnesota Public Radio. “Ik dacht toen dat het nog grappiger zou zijn om Lizard People in te vullen.”


Op de lijst van reptielwezens staan verder: Barack Obama, Donald Rumsfeld, Madonna, Katy Perry en Angelina Jolie, aldus Metafilter.

In onderstaande video interviewt de Nieuw-Zeelandse presentator David Farrier leadzanger van de Britse band Muse Matthew Bellamy over reptielwezens.

[Vox]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Selten
J. Selten
9 jaren geleden

Ik weet niet waarom, ik moet opeens aan de serie V denken… :/

Carlijn
Carlijn
9 jaren geleden

Voor diegene die nieuwsgierig zijn wie de echte Reptiel-wezens zijn:
Hun ras stamt van miljoenen jaren geleden en ook al komen zo oorspronkelijk van andere sterrenclusters, ze zijn hier al miljoenen jaren op aarde. Zij vinden zelf dat zij hier het eerste op aarde waren en zien ze de dinosauriërs als hun mede-voorouders welke zeer intelligente wezens waren.
Ze werden vaak benoemd in de Bijbel en vele oude volkeren ware bekend met hun aanwezigheid hier op aarde waarvan sommige in beeld en kunst te vinden zijn. In religies hebben ze de Reptielen altijd weggeschreven als duivelse en demonische wezens maar dat hebben ze volgens de Reptielen helemaal verkeerd opgevat. Zij vinden zich wel ‘superieur’ boven mensen omdat de Reptielen via natuurlijke evolutie zijn ontstaan en het menselijke ras is een kunstmatig ras, aldus de Reptielen. Echter is de mens niet kunstmatig door Reptielen ontwikkeld maar door extraterrestrials genaamd de Ilojim (Elohim).

Reptielen hebben alleen een voornaam en geen achternamen maar hun voornaam is wel uniek in uitspraak.
Zij hebben ondergrondse basissen verspreid over de wereld echter zijn ze grote aanbidders van de zon maar ze hebben in hun ondergrondse basis een kunstmatige zon-ruimte waar ze van kunnen genieten. Veel van hun ruimtevaartuigen kunnen ongezien de aarde en en uit vliegen meestal bij bergachtig gebied omdat ze tech op hun schepen hebben wat ze onzichtbaar maakt. De ruimtevaartuigen in de vorm van een sigaar zijn bijna altijd van de Reptielen. Soms zijn ze wel eens gespot en had dat te maken met defecte tech of een onvoorzichtige bestuurder. Hun ingangen naar hun wereld zijn zeer geavanceerd verborgen en niet waar te nemen met ons menselijk bewustzijn.

Ze hebben geen familiebanden zoals mensen die hebben maar horen bij bepaalde groepen.
De vrouwen Reptielen leggen eieren maar niets zoals primitieve reptielen maar groeit in een baarmoeder van de vrouwelijke Reptiel en geven dan geboorte aan een kind nog in het ei en het kleine kindje komt er dan naar een paar minuten uit.

Ze eten net zoals mensen fruit, groenten, vlees en bepaalde paddenstoelen en schimmels. Ze kunnen echter niet zoals mensen geheel zonder vlees.

Volgens de Reptielen zijn hun Dinosauriër voorouders niet massaal 65 miljoenen jaar geleden aan hun einde gekomen door een grote meteoriet maar door een oorlog tussen 2 bepaalde vijandige extraterrestrials (Procyons + en een geheel ander Reptielen soort). Na deze oorlog hebben de Reptiel humaniods zich verder kunnen ontwikkelen in evolutie.

Zoals ik eerder zei hebben vele oude beschavingen deze Reptiele wezens vereerd en beschreven en zijn ze in werkelijkheid heel vredelievend. Ze zijn vele miljoenen jaren langer geëvolueerd dan mensen en zijn altijd al tussen ons geweest. Er zijn ook nog andere buitenaardse soorten aanwezig op aarde waar wij mensen veel meer van te duchten hebben.

Ik kan best een beschuitje met een Reptiel-wezen eten, we hebben niks te vrezen van ze, allicht zitten er slechte tussen maar dat is met mensen precies het zelfde.

Ronny
Ronny
9 jaren geleden

weet niet welke drugs die David Icke gebruikt maar hij begint er steeds dommer van te brabbelen. als hij geen drugs gebruikt wordt het tijd dat hij heel snel onder behandeling genomen gaat worden.

FantasyWorld
FantasyWorld
9 jaren geleden

Zou je betaald krijgen om allerlei leuke fantasie verhaaltjes op te schrijven in de commentaren hier?

En zou er vervolgens ook een “grens” zijn van wat je allemaal zomaar kan neerpennen als “jouw waarheid”?

Stel voor om verhaaltjes voortaan tussen @te plaatsen@. Dan is het direct duidelijk dat je een verhaaltje leest.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x