CoronaBuitenland

Renner doet boekje open over ‘vreemde’ Tour de France: ‘Veel jongens hebben last van ademhalingsproblemen’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Victor Lafay (26) stapte in etappe 13 van de Tour de France af. De Fransman van Cofidis, die op voorhand hier en daar werd getipt als mogelijke kanshebber voor een ritzege, zei dat het sinds etappe zes echt niet meer ging.

Voor de camera van Eurosport zei Lafay dat hij het peloton niet meer kon bijhouden en alleen kwam te zitten. De interviewer vroeg hem of hij ziek was. “Ja, ik ben ziek. Ik ben niet de enige in het peloton. Ik sprak Castro (Jonathan Castroviejo, red.) bij de start en die vertelde me dat hij zich ook niet goed voelt.”

Niet genoeg zuurstof

“Hij kwam naar me toe en vroeg me: ‘Ben je ziek? Heb je ook last van ademhalingsproblemen?’ Ik heb grote moeite met ademhalen. Het voelt alsof ik niet genoeg zuurstof krijg. Ik heb overal pijn, in mijn benen, enzovoorts. Ik heb geen kracht en dat wordt elke etappe erger,” zei de renner.

De interviewer vroeg of het corona kan zijn. “Alle coronatesten waren negatief. Veel renners voelen zich zo, maar zijn ook allemaal negatief getest. Ik ben geen arts, maar velen van ons hebben dezelfde klachten en worstelen op de fiets,” aldus Lafay.

De wielrenner zei nog dat dit een ‘vreemde’ Tour de France is.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arno
Arno
4 maanden geleden

Hebben ze wel allemaal als gemene deler dat ze zijn gevaccineerd?

Jojo
Jojo
4 maanden geleden

Gaaf he prikkie!

Vlinder
Vlinder
4 maanden geleden

Prikje!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
4 maanden geleden

Gevaccineerde Wielrenners hoeven zich niet al teveel zorgen te maken om die ademhalingsproblemen….Die Grafeenhydroxide & Bloedklonters die ze in hun aderen hebben zitten is het Échte probleem…Als je namelijk gaat Sporten gaat je Bloed sneller stromen…Die Grafeenhydroxide werkt dan als Scheermesjes & snijden je aderen finaal aan Flarden, Bloedklonters leiden op de Langetermijn vanzelf tot Hartaanvallen & Herseninfarcten met als gevolg een Semi-Natuurlijke Dood…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

146
0
We lezen graag je reactie!x