CoronaBuitenland

Renner doet boekje open over ‘vreemde’ Tour de France: ‘Veel jongens hebben last van ademhalingsproblemen’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Victor Lafay (26) stapte in etappe 13 van de Tour de France af. De Fransman van Cofidis, die op voorhand hier en daar werd getipt als mogelijke kanshebber voor een ritzege, zei dat het sinds etappe zes echt niet meer ging.

Voor de camera van Eurosport zei Lafay dat hij het peloton niet meer kon bijhouden en alleen kwam te zitten. De interviewer vroeg hem of hij ziek was. “Ja, ik ben ziek. Ik ben niet de enige in het peloton. Ik sprak Castro (Jonathan Castroviejo, red.) bij de start en die vertelde me dat hij zich ook niet goed voelt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Niet genoeg zuurstof

“Hij kwam naar me toe en vroeg me: ‘Ben je ziek? Heb je ook last van ademhalingsproblemen?’ Ik heb grote moeite met ademhalen. Het voelt alsof ik niet genoeg zuurstof krijg. Ik heb overal pijn, in mijn benen, enzovoorts. Ik heb geen kracht en dat wordt elke etappe erger,” zei de renner.

De interviewer vroeg of het corona kan zijn. “Alle coronatesten waren negatief. Veel renners voelen zich zo, maar zijn ook allemaal negatief getest. Ik ben geen arts, maar velen van ons hebben dezelfde klachten en worstelen op de fiets,” aldus Lafay.

De wielrenner zei nog dat dit een ‘vreemde’ Tour de France is.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arno
Arno
1 jaar geleden

Hebben ze wel allemaal als gemene deler dat ze zijn gevaccineerd?

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Gaaf he prikkie!

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Prikje!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Gevaccineerde Wielrenners hoeven zich niet al teveel zorgen te maken om die ademhalingsproblemen….Die Grafeenhydroxide & Bloedklonters die ze in hun aderen hebben zitten is het Échte probleem…Als je namelijk gaat Sporten gaat je Bloed sneller stromen…Die Grafeenhydroxide werkt dan als Scheermesjes & snijden je aderen finaal aan Flarden, Bloedklonters leiden op de Langetermijn vanzelf tot Hartaanvallen & Herseninfarcten met als gevolg een Semi-Natuurlijke Dood…

Back to top button
146
0
We lezen graag je reactie!x