Binnenland

Duizenden medische professionals vinden dat Nederland niet akkoord moet gaan met machtsgreep van WHO

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Woensdagmiddag debatteert de Tweede Kamer met demissionair minister voor Medische Zorg Pia Dijkstra (D66) over de effecten en gevolgen van het pandemieverdrag.

Het Artsen Collectief, waar ruim 2700 medische professionals bij aangesloten zijn, vindt dat Nederland niet akkoord moet gaan met deze machtsgreep van de WHO. Nationale medisch adviserende instituten moeten volgens de organisatie leidend blijven in het geval van een (dreigende) pandemie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het verdrag is een aanval op de soevereiniteit van nationale overheden en bevolkingen om hun eigen gezondheidszorg in te richten ten tijde van pandemieën, waarschuwt het Artsen Collectief.

Zeg ‘nee’ tegen de WHO-cratie

Wereldwijd is er zoveel oppositie ontstaan dat WHO-baas Tedros eerder waarschuwde voor het mislukken van het verdrag.

Soevereiniteit is het vermogen om jezelf te regeren. Als je toestaat dat iets of iemand anders je geheel of gedeeltelijk regeert, geef je de soevereiniteit op over alles wat die ander kan afdwingen.

“Zeg ‘nee’ tegen de WHO-cratie!” aldus het Artsen Collectief.

Niet verenigbaar

Arts Jona Walk wijst erop dat het pandemieverdrag grote invloed kan hebben op onze toekomst. “Het betreft gezamenlijk optreden vanuit de WHO bij nieuwe infectieziekten. De documenten leggen een sterke nadruk op massaal testen, lockdowns en vaccinatiepaspoorten. Centrale aansturing met weinig ruimte voor (culturele) diversiteit of aandacht voor grondrechten,” schrijft Walk.

Dit is niet verenigbaar met haar beeld van gezondheid, zorg en samenleving.

Samenwerking stoppen

“Het huidige ministerie van VWS is groot voorstander van dit verdrag. Als wij – de Nederlandse bevolking – daar anders over denken zullen we ons hard moeten laten horen.”

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer stelt dat alleen al de centrale rol, de onzin die de WHO tijdens corona uitdroeg, en de schade die is aangebracht aan met name de jeugd, genoeg reden is om de samenwerking zo spoedig mogelijk te stoppen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 205 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Riastopt
Riastopt
15 dagen geleden

Natuurlijk

Marijke
Marijke
15 dagen geleden

Woh vuurwerk vanmiddag!!
Opheffen die WHO.

Annette
Annette
15 dagen geleden

Ik ben, héél eerlijk, zeer blij verrast te lezen, dat er bij het Artsen Collectief maar liefst 2700 artsen zijn aangesloten.

Dat zijn er VEEL meer dan ik in mijn stoutste dromen had kunnen geloven. Ik schrijf vaak over de artsen in Nederland en heb het dan meestal over een handjevol.

Nu…. 2700 zijn wel een beetje meer dan een handjevol.

Uiteraard vind ik het een prachtig initiatief van dit Collectief en ook ZEKER nodig.

Ik wil hier wel een kanttekening bij plaatsen:

Zoals de meesten van jullie wel weten, is er praktisch in alle instituties al JAREN lang geïnfiltreerd door “poppetjes”, die direct of indirect onder de controle staan van World Economic Forum, VN EN de WHO.

Het is uiteraard niet voor niets, dat het Ministerie van VWS een groot voorstander is van het eind mei a.s. af te sluiten akkoord. Dat raadt je de koekoek!

Ik maak mij dan ook geen enkele illusie, dat de Nederlandse vertegenwoordiger (oud omroepster Pia Dijkstra in de rol van minister van VWS?) zonder blikken of blozen haar handtekening zal plaatsen.

Maar dan nog… Mijn man en ik hebben al VIER JAAR geleden het besluit genomen om NERGENS aan mee te doen. Waar ze ook mee komen.

Als er maar GENOEG mensen weigeren om welke idiote maatregel dan ook op te volgen, stort het kaartenhuis vanzelf in elkaar.

Even off-topic:
Vanochtend las ik op Telegram, dat een persoon een brief had gekregen van de Energiewacht, dat hij verplicht werd om een zogenaamde slimme meter te laten plaatsen. Mocht hij blijven weigeren, dan zouden zij genoodzaakt zijn om met politie langs te komen.
Daarna kwam er een heftige discussie op gang over de vraag of dit nu wel of niet volgens de wet was.
Zelf hebben mijn man en ik, op aanraden van een vriendin, in september 2021 de slimme meter door Leander laten vervangen door een analoge meter.
Ik denk dus zelf, dat wij, althans voorlopig, nog geen probleem hebben.
WIE van jullie heeft ook nog steeds een analoge meter? Of heeft ook inmiddels een brief ontvangen om deze te laten vervangen?

dna
dna
15 dagen geleden

beginnen ze het eindelijk te snappen? Wakker worden opstaan, hup, en opschieten! verwende luilakken met te groot ego.

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x