CoronaBinnenland

Nooit eerder zo druk op spoedeisende hulpafdelingen: ‘Niemand durft link te leggen naar vaccin’

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Artsen slaan alarm om de toenemende drukte op de spoedeisende hulpafdelingen. Patiëntenstops zijn aan de orde van de dag. Bijna wekelijks moeten ze noodgedwongen enkele uren de deuren sluiten. Ambulances moeten dan uitwijken naar andere ziekenhuizen.

Zo moest de spoedeisende hulp van het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem dinsdag twee uur dicht omdat het er té druk was. Volgens een woordvoerder moeten de deuren de laatste tijd steeds vaker tijdelijk sluiten. “De toestroom van patiënten is groot,” citeert De Gelderlander de woordvoerder.

“De toename van spoedpatiënten is enorm in deze periode,” zei bestuurder Peter Langenbach van het Maasstad Ziekenhuis tegenover De Telegraaf.

Vooral stolsels, neurologische problemen, valpartijen

Lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren laat weten dat hij iemand kent die op de spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis werkt. “Artsen en verplegers zeggen dat het nog nooit zo druk is geweest. Soms zelfs opnamestops. Ambulances moeten uitwijken,” schrijft Vermeeren.

“Vooral stolsels, neurologische problemen, valpartijen. Niemand durft de link te leggen naar het vaccin,” aldus de wetenschapper.

Australië

Ook in andere landen is er sprake van toenemende drukte op de spoedeisende hulp. Journalist Annelies Strikkers heeft beelden uit Australië op social media geplaatst en vraagt: “Heeft iemand enig idee wat de oorzaak is van deze grote toename van het aantal patiënten dat een ziekenhuisbed nodig heeft in Australië?”

De 40 procent toename in hartklachten, daar is klimaatverandering toch wel de meest plausibele uitleg van. Aan de prikken kan het niet liggen, want zonder was alles nog een miljoen keer erger geweest natuurlijk, zegt ze sarcastisch.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Shem64
Shem64
11 maanden geleden

Ik hoor ze ook de hele dag door, de een na de ander, al maanden.
Wat zou er aan de hand zijn …?

Geert-Jan
Geert-Jan
11 maanden geleden

Cognitieve desonantie
Hoe ongemakkelijk is het he,de waarheid

Guus Velraeds
Guus Velraeds
11 maanden geleden

Ik kan het bevestigen. Woon vlak bij ziekenhuis. Dag en nacht horen we de ambulances af en aan rijden.

S.L
S.L
11 maanden geleden

Is hier ook al het geval.
Stond gisteren in het NHD.
Verder niets aan de hand.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x