Buitenland

2016: Dodelijk virus ontsnapt uit Amerikaans lab in Oekraïne en richt ravage aan

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!

In januari 2016 meldde persbureau DONi dat meer dan 20 Oekraïense soldaten waren gestorven en ruim 200 soldaten in het ziekenhuis waren beland na de uitbraak van een nieuw en dodelijk virus dat immuun bleek te zijn voor alle medicijnen.

Het inlichtingenapparaat van de Volksrepubliek Donetsk liet weten dat het virus, de Californische griep, was ontsnapt uit een Amerikaans lab in de buurt van de stad Charkov, die onlangs is bevrijd door Rusland. Mensen die besmet raakten met het virus, kregen hoge koorts en overleden in de meeste gevallen binnen twee dagen.

Amerikaanse legerexperts

Het laboratorium bevindt zich in Sjelkostantsija, op zo’n 30 kilometer van Charkov, en wordt bemenst door Amerikaanse legerexperts, zei Edoeard Basoerin van de volksmilitie van Donetsk. Hij voegde toe dat de dodelijke variant van de Californische griep uit dat lab was ontsnapt. Basoerin zei verder dat de autoriteiten probeerden het incident in de doofpot te stoppen.

Toenmalig Europarlementariër Eleftherios Synadinos vroeg de Europese Commissie welke maatregelen genomen gaan worden om te voorkomen dat het virus zich verspreidt naar EU-lidstaten.

In de gaten

Die zei de situatie ‘in de gaten’ te zullen houden. De Commissie voegde toe dat vaccinatie ‘de belangrijkste maatregel’ is om griepbesmettingen te voorkomen.

De Oekraïense ‘factchecker’ StopFake beweerde dat het bericht ‘nep’ is, maar kwam niet met tegenargumenten.

4.7 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hugo
Hugo
11 maanden geleden

het wordt gepromoot of dat de Russen de criminelen zijn, maar we weten nu toch wel dat de Amerikanen het sop der aarde is en daar hoort ook de EU bij. Ik schaam mij diep dat ik als Nederlander bij de EU en de NAVO hoort. wat een gedrochten.

T.a
T.a
11 maanden geleden

Voor geen enkel virus laat ik me vaccineren.
Als dat mijn dood moet zijn dan jammer.maar een vaccinatie met al die risico’s daar pas ik voor.

Ze willen ons voor altijd aan vaccins en dat leven wil ik niet en pas ik voor

waterman
waterman
11 maanden geleden

De mens weer bang maken.

Zonnebloem
Zonnebloem
11 maanden geleden

Zo gaat het dus…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x