CoronaBuitenland

‘Meest iconische stem in comedy’ overleden aan hartaandoening, haalde kortgeleden de boosterprik

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

De Amerikaanse komiek Gilbert Gottfried is op 67-jarige leeftijd overleden. Zijn familie, die hem roemt als de ‘meest iconische stem in comedy’, heeft dat op Twitter bekendgemaakt. Hij is bekend vanwege zijn voice-overwerk in tekenfilms, waaronder Aladdin, en controversiële grappen.

Vijf maanden geleden zei Gottfried in de podcast van Joe Rogan dat hij twee coronaprikken en een booster had gehaald. Zijn publicist liet aan Infowars weten dat hij is overleden aan ventrikeltachycardie, een hartaandoening waarbij de kamers van het hart te snel slaan, als gevolg van myotone dystrofie, een spierziekte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Myocarditis

“Ja, ik heb twee normale prikken gehaald en ik heb zelfs de booster gehaald,” zei de komiek tegen Rogan. Op social media vragen veel mensen zich af of de experimentele coronaprik zijn aandoening heeft verergerd.

Volgens Healthline en de Johns Hopkins-universiteit wordt ventrikeltachycardie veroorzaakt door onder andere myocarditis, ontsteking van de hartspier. In juli vorig jaar is een studie gepubliceerd waarin het gebruik van de coronavaccins wordt gelinkt aan ventrikeltachycardie.

Plotseling en onverwachts

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft toegegeven dat de mRNA-prikken kunnen leiden tot hartproblemen, waaronder myocarditis. In juli vorig jaar maakte het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) bekend dat myocarditis wordt opgenomen in de bijsluiter van de coronavaccins van Pfizer en Moderna als mogelijke bijwerking.

In mei vorig jaar promootte Gottfried het coronavaccin. “Je moet je laten vaccineren, geen grap. Dit is een kwestie van leven en dood.” De komiek lijkt plotseling en onverwachts te zijn overleden, aangezien hij meerdere shows gepland had staan.


5 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Told you so

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden
Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Geintje, meneer Gottfried?

Joka
Joka
2 jaren geleden

Dit is nou karma, eigen schuld dikke bult.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x