CoronaBuitenland

‘Meest iconische stem in comedy’ overleden aan hartaandoening, haalde kortgeleden de boosterprik

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse komiek Gilbert Gottfried is op 67-jarige leeftijd overleden. Zijn familie, die hem roemt als de ‘meest iconische stem in comedy’, heeft dat op Twitter bekendgemaakt. Hij is bekend vanwege zijn voice-overwerk in tekenfilms, waaronder Aladdin, en controversiële grappen.

Vijf maanden geleden zei Gottfried in de podcast van Joe Rogan dat hij twee coronaprikken en een booster had gehaald. Zijn publicist liet aan Infowars weten dat hij is overleden aan ventrikeltachycardie, een hartaandoening waarbij de kamers van het hart te snel slaan, als gevolg van myotone dystrofie, een spierziekte.

Myocarditis

“Ja, ik heb twee normale prikken gehaald en ik heb zelfs de booster gehaald,” zei de komiek tegen Rogan. Op social media vragen veel mensen zich af of de experimentele coronaprik zijn aandoening heeft verergerd.

Volgens Healthline en de Johns Hopkins-universiteit wordt ventrikeltachycardie veroorzaakt door onder andere myocarditis, ontsteking van de hartspier. In juli vorig jaar is een studie gepubliceerd waarin het gebruik van de coronavaccins wordt gelinkt aan ventrikeltachycardie.

Plotseling en onverwachts

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft toegegeven dat de mRNA-prikken kunnen leiden tot hartproblemen, waaronder myocarditis. In juli vorig jaar maakte het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) bekend dat myocarditis wordt opgenomen in de bijsluiter van de coronavaccins van Pfizer en Moderna als mogelijke bijwerking.

In mei vorig jaar promootte Gottfried het coronavaccin. “Je moet je laten vaccineren, geen grap. Dit is een kwestie van leven en dood.” De komiek lijkt plotseling en onverwachts te zijn overleden, aangezien hij meerdere shows gepland had staan.


5 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
4 maanden geleden

Told you so

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden
Hollewijn
Hollewijn
4 maanden geleden

Geintje, meneer Gottfried?

Joka
Joka
4 maanden geleden

Dit is nou karma, eigen schuld dikke bult.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x