Homepagina » Propaganda » Nog nooit was de westerse wereld zo verdeeld. Luiden deze apocalyptische tijden het einde van een zeer duistere periode in?
Nog nooit was de westerse wereld zo verdeeld. Luiden deze apocalyptische tijden het einde van een zeer duistere periode in?

Nog nooit was de westerse wereld zo verdeeld. Luiden deze apocalyptische tijden het einde van een zeer duistere periode in?

De westerse wereld is nooit eerder zo verdeeld geweest als nu, door de komst, de intenties en acties van de voor velen raadselachtige of afschuwelijke, of steengoede Amerikaanse president Donald J. Trump.

Zelden is er een grotere anti-lobby van de media gelanceerd. Op die manier laten de media zich wel heel duidelijk in de kaart kijken: overduidelijk blijkt dat ze meer gekleurde politiek bedrijven dan objectieve informatie verschaffen.

Uit al die commotie blijkt ook in wat voor zeer spannende tijd we leven. Hoe spannend, hangt in belangrijke mate af van het antwoord op de vraag of Trump al dan niet kan doorgaan als president.

Op 6 november a.s. zijn er tussentijdse verkiezingen in de VS. Voor die tijd zal men proberen Trump weg te werken. De meeste congresleden zijn immers nog ‘neocons’ uit de vorige regeringen die allemaal niets van Trump moeten hebben.

Oud-medewerker van het NOS Journaal Janneke Monshouwer:

“Ik zie het als bewustwording en transformatie van het Angelsaksische imperialisme. Naar mijn idee zijn met Donald Trump grootse verbeteringen mogelijk. Maar als de anti-Trump lobbyisten gaan winnen, dan ziet de toekomst er zeer donker uit. Daarom is het van groot belang om met informatie gebaseerd op feiten te komen in plaats van propaganda. Ik was ziek geworden van alle oorlogen en valse-vlag-aanslagen en pedofilie-feiten over de Amerikaanse regeringen sinds de Reagan-Bush sr-regering, dan Bush sr, dan Clinton, dan Bush jr, dan Obama. Daarover schreef ik mijn boek Ander Nieuws, wat het Journaal niet uitzond.

En nu met Trump, denk ik… “wie zonder zonde is werpe de eerste steen”…

Een punt is wel: sinds Trump president is hebben we nog geen nieuwe oorlog gehad… en nog veel méér, waar ik graag over vertel.

Sommigen beweren zelfs dat sinds Trump minder geld betaalt aan de Klimaatakkoorden, er minder chemtrails zijn waargenomen…

Het gaat toch al lang niet meer om rechts of links? Maar het gaat toch om menselijkheid? Laten we menselijkheid alsjeblieft niet verwarren met ‘populisme’… en alles op één hoop gooien van ‘rechts’ of ‘populisme’.

Als Trump kan doorgaan als president, met nieuwe congresleden, dan volgt er ook een onafhankelijk onderzoek naar 9/11 en dan wordt ‘de swamp’ nog veel meer ‘uitgebaggerd’.

In Amerika bestaat nu een enorme beweging, mensen die allemaal kiezen voor Trump en zijn intenties. Ze vinden dat Trump al veel beloften heeft waargemaakt. Stel dat hij gevangen wordt genomen voor zaken die niet te vergelijken zijn met die van zijn voorgangers, ben ik bang dat er een burgeroorlog in de VS ontstaat. Dat beseffen ze zelf natuurlijk ook wel…, hoop ik. En laat dat dan svp niet het begin zijn van een nieuwe wereldoorlog.

De media

De berichtgeving in de media is zo suggestief dat het peil bij mij diepe schaamte oproept.

De vraag is: is het journalistiek professioneel als in RTL Late Night (6 september 2018) een dame als Stormy Daniels wordt geïnterviewd, die beweert dat ze ‘haar verhaal naar buiten brengt om Trump weg te werken’ zonder dat haar antecedenten grondig zijn gescreend? En zij zou een feministisch rolmodel ‘moeten’ zijn voor vrouwen? Zijn we als ‘beschaving’ gezakt tot zo’n diep peil?

Iets anders: op 7 september zei premier Mark Rutte in het Journaal dat hij het draagvlak niet wil verliezen “om mensen op te vangen die echt op de vlucht zijn, zoals uit Syrië voor een verschrikkelijke dictator die zijn eigen volk bombardeert”… Maar president Assad wordt door het overgrote deel van de eigen bevolking niet als een dictator gezien. Integendeel, hij wordt op handen gedragen. Hij heeft nooit ‘zijn eigen volk gebombardeerd’. En chemische wapens zijn materiaal voor terroristen. Dat is meermaals aangetoond. De gasaanvallen werden uitgevoerd door terroristen (zogenaamde rebellen) om een inval van het Westen uit te lokken, dan kon het Westen op een ‘legale’ manier Syrië ‘overnemen’ en Assad wegwerken, net als in Irak en Libië was gebeurd.

Volgens de Vlaamse Pater Daniël Maes die in een klooster in Syrië woont, had president Assad de vele terroristen die zich nog in het laatste terroristische bolwerk in Idlib ophouden, gewaarschuwd dat ze moesten vertrekken – en als ze niet zouden vertrekken, het Syrische leger zou ingrijpen. Pater Daniël noemt dit “de moeder van alle veldslagen”. Het gaat om het overwinnen van terroristen, en niet om het bombarderen van de eigen bevolking, dat weet het Westen heel goed. Het terroristengebied wordt nu zwaar gebombardeerd, onder meer door Russische bommenwerpers. Het Syrische leger brengt intussen zwaar Russisch en Iraans militair materieel samen en maakt zich klaar voor een grondoffensief.

Syrië heeft hulp van Rusland en Iran. Als het Westen gaat ingrijpen, dan kan daaruit ook een wereldoorlog uit ontstaan. En wat is dan de rol van de VS? En de rol van president Donald Trump met de grootste helft van de Amerikaanse bevolking als achterban – maar met sterke tegenstanders in de VS en het buitenland om Trump weg te werken en ook Poetin, en het Chinese Zijderoute-initiatief?

Kortom…

Anderen noemen het apocalyptische tijden. Voor mijzelf zie ik dit NIET als einde van de wereld, maar meer als een mogelijk einde van een zeer duistere periode.

En verder ben ik natuurlijk reuze benieuwd hoe het gaat lopen.”

Op donderdagavond 11 oktober geeft Janneke Monshouwer hierover een lezing in de Sacramentskerk in Breda. Meer informatie vind je hier.

Foto: Gage Skidmore Wikimedia CommonsVind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

40 reacties

 1. Het lijkt er op dit moment zelfs op dat Donald Trump de komende verkiezingen gaat winnen. Dat zou mooi zijn om Iran te ontdoen van zijn nucleaire programma.

  5 likes
  • Ik kan niet geloven dat ik dit hier lees.

   27 likes
   • Iran heeft de afgelopen 200 jaar geen enkel land aangevallen ! (als het niet zelf aangevallen werd ) en Amerika doet de laatste 60 jaar niets anders dan andere landen aanvallen .Waarom zijn wij toch zo bang voor landen die voor niemand een bedreiging zijn en een land wat permanent in een of andere oorlog is ,als vredelievend democratisch en vooruitstrevend zien ?zijn wij soms gehersenspoeld of lijkt dat maar zo.

    22 likes
    • @Frits

     Goede opmerking van je. En wat opvalt aan het demoniseren van landen is dat het landen zijn die zich zelfstandig willen profileren en daarbij kiezen voor een defensieve houding ten opzichte van landen door wie ze worden bedreigd. Als de VS en ISR beweren dat Iran een bedreiging voor ze vormt, dan denk ik dat het eerder andersom is.

     En nota bene is Israël degene die feitelijk gezien helemaal geen bestaansrecht heeft in zijn huidige vorm en slechts bestaat, omdat het met geweld zichzelf heeft uitgeroepen tussen landen die alle recht hebben Israel te veroordelen. Dat Israël überhaupt met rust is gelaten sinds 1948 laat m.i. eerder zien dat omringende landen redelijk tolerant zijn.

     Israel is de Krim van het Midden-Oosten, maar dan wel met geweld veroverd tegen de Palestijnse bevolking, met steun van gekke Bennie de VS, onder aanvoering van de Rothschilds.

     Het lijkt mij dan ook dat Israël en Amerika meer agressie ooit hebben laten zien dan een land als bijv. Noord-Korea of Iran of als al die landen die ze hebben vernietigd.

     14 likes
   • ik ook niet

    pffff….

    15 likes
   • och, het is onze huistrol.

    ff offtopic: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-positieve-van-de-landelijke-dna-database-naast-het-oplossen-van-moordzaken/

    Martin kaart hier iets aan dat zeker met aandacht gelezen moet worden.
    Het is makkelijker om DNA spoor te plaatsen dan een vingerafdruk. Ook kan DNA gemaakt worden.

    5 likes
  • René van Zalk,

   Zie jou, zeker ook lid van de synagoge van satan.

   15 likes
  • @ René van Zalk…
   Waarom zou het mooi zijn om al die oorlogs speeltjes weg te halen uit Iran , ze hebben ze heel bewust daar neer gezet zo’n 30 jaar geleden…
   Bovendien is Iran op het ogenblik vriendjes met Rusland , nou Putin heeft niet stil gezeten hoor…Iran kan de nieuwste vernietigings wapens zo krijgen ….
   Nou ben ik niet van de oorlog ,zooooo primitief……Maar ja de hele mensheid is nogal primitief en voorspelbaar….
   Maar ja het is wel handig om op de hoogte te blijven, voor dat we allemaal tegelijk gaan hamsteren , want dan heb je binnen de kortste keren een oorlog binnen een oorlog…..
   .

   9 likes
  • @René van Zalk

   Binnenkort zal Groenland ook beschikken over nucleaire wapens of anders wel krijgt het land het predicaat van een terroristische staat met een dictatuur.

   https://www.nd.nl/nieuws/buitenland/groenland-staat-delven-zeldzame-aardmetalen-toe.385827.lynkx

   8 likes
 2. De westerse elite is zo vals geweest als de pest. Daar begonnen de problemen mee. Gelukkig had de aardbol ook nog een paar verstandige mensen rondlopen die het op sommeerde of het beestje bij hun naam noemde. Hier is één van hen;

  https://www.youtube.com/watch?v=hdNCr1MjROU

  En hier;

  https://www.youtube.com/watch?v=yh3jwyqg0GQ

  14 likes
 3. De wereld is een in en in trieste plek geworden. We hebben het over de verrotheid van de groten der aarde die als slijm, slijk en als een kwaadaardige ziekte de planeet in een Armageddon zullen storten, maar persoonlijk beleef ik ook steeds vaker hoe deze verrotheid der mensheid is doorgedrongen tot in de kleinste haarvaatjes van onze maatschappij en wel bij mensen die zonder het misschien eerkelijk te willen beseffen meewerken aan de ondergang van de wereld.

  Klein voorbeeld: bij het bezoeken van een aller aardigste makelaarster in het buitenland, die zich voordeed als vriendelijk en heel sociaal, kwam ik er achter, door zelf verder te onderzoeken, dat deze dame en haar collega’s niets anders zijn dan koele en koude calculators die met leugens en dommetje spelen proberen geld uit de zakken van mensen los te peuteren, zonder ook maar voor een moment daarvan wakker te liggen. Zelfs de advocate die ik had probeerde zich voor te doen als mijn belangenbehartiger, maar probeerde net als de makelaarster informatie achter te houden en door dommetje te spelen mij de verkeerde beslissingen of keuzes te laten maken, waardoor iemand in zeer grote problemen kan komen.

  Natuurlijk, al wat met financiële en onroerende zaken heeft te doen, was altijd al zo, is met grote argwaan te betrachten, maar ook het soort mens wat daar weer omheen of onder hangt is tegenwoordig is meer en meer gevallen voor de verlokkingen van het satanische werk. Zeg maar: “grote, maar ook kleine smeerlappen en judassen zijn tegenwoordig zwaar in de meerderheid” en dit alles zijn m.i. duidelijke voortekenen van het grote verval en steeds dichterbij komen van de mondiale ondergang, omdat de balans tussen goed en slecht volledig is doorgeslagen naar slecht engroot en ook klein daaraan hun deel bijdragen.

  6 likes
  • Kent ´weg met ons´ de wet van de aantrekkingskracht?

   4 likes
   • @Rikk

    Ik ken wel de wet van binnenhalen, leegzuigen, optieven en volgende patiënt, zie deze wet dagelijks om mij heen toegepast worden. Misschien uit pure nood, misschien uit pure rotheid.

    Ben goed op de hoogte en niemand vertelt mij dat deze wereld niet door en door verrot is in alle gelederen of dit op mezelf zal moeten betrekken hoe zaken te benaderen. Kende ook zo’n clown die “alles is liefde” noemde en dat de massa om zich heen probeerde wijs te maken, maar ondertussen flink aan het binnenharken was met z’n linkse hippie gezever, totdat hij een doorgedraaide moslim voor de deur had staan en zijn raam eruit gooide, toen kwam even de realiteit weer langs.

    Wel bedankt voor je reactie.

    2 likes
    • De wet van de wederkerigheid hoort natuurlijk ook bij de 1e 10 van de universele wetten.
     Je ziet de wereld zoals je bent.

     5 likes
     • @Rikk

      Je ziet de wereld zoals je bent? Hahaha, was het maar zo eenvoudig.

      Dergelijke wijsheden leer je op de zweefschool?
      Even aan de knopjes van de frontale hersenkwab draaien en de wereld is vol liefde en saamhorigheid?

      5 likes
     • @Rikk

      “Wie goed doet goed ontmoet”….Zaken die jij aanhaalt zijn an sich niet verkeerd en als mensen zo met elkaar zouden omgaan dan is er zeker een kentering mogelijk.

      Beste Rikk, de tijd die ik besteed heb aan het onderzoeken naar de goedheid opwekken in mensen heeft weinig gebracht. Al de bekende frasen der goedheid heb ik uitgeprobeerd, maar stootte daarbij constant op een muur van onbegrip, omdat de mens hardnekkig is en blijft doen wat het gersenspoelde programma van ze verlangt, is het daarom, in mijn optiek, zinloos geworden om mensen nog filosofisch of met een soort van braafheid en begrip te benaderen.

      Ik ben van alles afgestapt en ben een voorbeeld voor anderen geworden door geen voorbeeld meer te zijn, maar een voorbeeld voor mezelf.

      4 likes
     • Wie goed doet, goed ontmoet (En andersom)

      2 likes
     • @ wegmetons en rikk
      Ken je het boek ‘wat zeg je’
      Komt hier op neer. Alles wat je zegt is Nets war je schrijft op je toetsenbord en verschijnt op het beeldscherm. Die energie komt naar voor en zet je uit de wereld in.
      En dat geldt oorvelen hier op het forum.
      Zet uit wat je wilt bereiken. Dan gaat daar de energie naar toe ipvnaar waar je naar verwijst. En hou je in stand wat je juist anderswt.
      Succes!!!!

      0 likes
    • Beste “Weg met ons”.

     Het is voor mij ook (dagelijks) duidelijk dat het geen eenvoudige weg is en er zeker eentje is van “tegen de stroom” in.
     Maar IEDERE andere weg loopt in ieder geval dood.Het enige dat wellicht helpt, zijn de hele kleine dingen die je in de praktijk voor een ander kunt doen.

     1 likes
   • Er was een tijd dat ik een vakantiehuis steeds per half jaar verhuurde. Dat ging zeven jaren lang zonder enig probleem. Toen kwam er een stelletje in en die vroegen bij aanvang of ze extra schuifsloten mochten plaatsen, want het huisje lag een beetje afgelegen. Nu laat ik zelf de deur altijd gewoon open maar goed, toch maar wat schuifsloten geplaatst. Een maand later werd er ingebroken bij het stelletje…. Bij vertrek van het stelletje de schuifsloten weer verwijderd en de jaren daarna geen enkel probleem meer gehad.

    Dit is slechts één voorbeeld, je ziet het als je er voor open staat.

    5 likes
  • Beste WMO, advocaten, politici en verkopers, U zult bij hun alleen maar een masker zien, en dat masker is veel belovend. En wie gelooft er nu in een masker…..

   1 likes
 4. Onder Obama en daarna Killary zou het Oorlog geweest zijn met Rusland en ging Europa het slagveld geweest zijn waarop de Amerikanen hun belangen gingen uitvechten. Een fan van Trump ben ik ook niet , maar nog liever hem dan die giftige slangen.

  24 likes
  • Precies zoals de OP schrijft er is to hedendaags nog geen nieuwe oorlog gestart als alleen dat ze in Syrië nog bezig zijn hun eigen gecreëerde moord machine die ISIS heet te ontmantelen en te stoppen maar helaas nog steeds gevoed word door de democraten wereldwijd zoals onze eigen regering die maar vrolijk heeft mee lopen sponseren om onafhankelijke terroristische organen vol te pompen met goederen en geld.

   Geld en aansturing die waarschijnlijk mede door Soros foundation tot stand gekomen is om ons kleine politiek landje om te kopen en de leiders van ons land zakken met geld te geven om beleidsplannen te hervormen ten behoeve van de DS wat voor mij as DS door een vergiet staat..

   1 likes
 5. de wereld vergaat nooit , wij kunnen vergaan.
  de wereld draait gewoon door of zij nu zo blijft of het wordt een woestijn maakt voor de aarde niets uit.
  ik zie nog steeds de rede niet wat mensen elkaar aandoen terwijl iedereen op deze aardbol een prachtig leven kan hebben als je deelt.

  13 likes
 6. http://gedachtenvoer.nl/burger-oorlog-amerika/

  Burger Oorlog Alert: Links stelt openlijk massale executies van conservatieven voor, de Democraten geven huisadressen van Republikeinse Senatoren vrij …Burger Oorlog Alert: Links stelt openlijk massale executies van conservatieven voor, de Democraten geven huisadressen van Republikeinse Senatoren vrij …

  4 likes
 7. Ik weet het allemaal niet. Iedereen heeft zijn eigen werkelijkheid. Wat me opviel in deze speech (Trump at the UN general assembly ) is hoe hij eindigde; God bless all the nations. Wat mij betreft een grote verandering van inzicht, wie god ook moge zijn. “God bless America” vond ik altijd al een rare.. ende rest dan?!? Bekijk de hele speech https://www.youtube.com/watch?v=4KIpnPapquY, soms tenenkrommend, soms erg verlichtend. De man is moeilijk op waarde te schatten.

  5 likes
 8. Trump is een ongeleid projectiel zonder doel of richting en het is de plicht van de journalistiek om hierover te berichten. Hijzelf is zijn eigen grootste vijand, daar heeft hij de media niet voor nodig. Zoeken naar een diepere betekenis van zijn woorden of daden is verspilde moeite want die zijn er n
  Niey

  8 likes
 9. Ohm namo narai !

  Als doomdenker ben ik nog steeds een beetje depressief omdat eind 2012 de Wereld niet is vergaan …
  Mijn psychiaters van der Bent en Pals Verlinde zeggen, maak je maar niet druk de Wereld vergaat nog wel een keer , maar ik geloof ze niet die zeikerts .
  Nooit gedaan ook . Toch kunnen zij het weten !
  Ik had ze eind 1997 aan de K.K.P. te Groningen tijdens mijn dwangopname immers over die Kerst Tsunami in Zuid oost Azië verteld ! Eind 2004, Zeven jaar na dato nota bene !
  En,
  In het slaaphuis eind 2008 over die L’Aquila Italia aardbeving April 2009 .
  Zo nog veel en veel meer….. .
  Waarom ze dit dan zo angstvallig geheim houden in Groningen , Zuidlaren en omstreken komt
  waarschijnlijk door de activiteiten van de diverse 9e cirkel leden die hier college kwamen volgen van het begin tot halverwege de 90er jaren .
  Bovendien kende ik die pedo´s in en om en nabij Zuidlaren zelf ook al langer dan me lief is .
  Zo noem ik o.a. Mengele , Gotlieb , Gonsalves en van Leeuwen uit ervaring opeenvolgend in een en dezelfde adem .

  ´Ze´ (van den Hoofdakker en o.a. Rikus Knechterink, A.Z.G.) kunnen hun diagnoses van eind 1995 niet bewijzen , met alle gevolgen van dien, en ik verdenk ze sterk van M.K. Ultra en of Project Monarch capriolen .
  Best mogelijk , zo is inmiddels in Nepal aantoonbaar gemaakt met de arrestatie van een van die G.G.Z. pedocraten !
  L~llig want daarom houden ze het bewijs dat God bestaat nog steeds zo angstvallig geheim ..
  Waarschijnlijk kunnen ze zich het een en ander aangaande geloofszaken niet meer permitteren vanwege hun onverbeterlijke buitensporige gedrag . . .
  Ze hadden immers massaal de satan verkozen !
  Zo zijn velen inmiddels verworden tot duivelse zielen en satanisch geesten .
  Ik heb het hier voor mijn ogen zien gebeuren ..
  Maar misschien is het voor anderen wel interessant en de moeite waard om dit even uit te zoeken
  21 jaar na dato..
  Van der Bent en Pals Verlinde had ik eind 1997 over die Tsunami verteld en in het Slaaphuis over L’Aquila om maar eens mee te beginnen .
  De rest komt later . ( Op de blogsites is het donder en bliksem concert van 2014 en die Nepal aardbeving misschien nog wel te achterhalen .
  Plus die donderbuien eind mei en April in verband met mijn reacties ter verdediging tegen die satanische gang stalkers van de inrichtingendienst .
  Ze hebben het ver van te voren in hun rapportages opgenomen dus kunnen zij aannemelijk of zelfs bewijsbaar maken dat God bestaat !

  Het zal ze wel niet lekker zitten, maar ja ik zat daar ook niet lekker daar aan de Heereweg eind 1997 .. …
  Maar er zit wel iets in, dus als je het ziet zitten . . . .

  De Groeten

  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  3 likes
 10. Marduk’s Revenge

  Heb je er wel is bij stilgestaan dat er twee vechten om 1 been.
  Twee partijen of verschillende loges van de Free Masons/illuminatie/Zion etc
  flinke bonje hebben onder elkaar om de macht.
  Bijvoorbeeld lucifer tegen beal! Zoiets.
  Vergeet niet trouwens, ze hebben gezegd het maakt niet uit wie of wat je kiest
  links of rechts etc, we beheersen het allemaal.
  mogelijk gebruiken ze nu beide kanten om tegen elkaar op te zetten om hun
  eigen dominantie en machtspositie te behalen.
  Hier word veelte weinig over nagedacht volgens mij.
  Dat ze onder mekaar simpelweg, ja bonje hebben.

  1 likes
  • Wakkere Joost

   probleem hier is dat de bankiers alles en iedereen tegen elkaar opzetten.

   Dat vechten om een been en een derde gaat ermee lopen…
   Die derde zijn de iluminati bankiers hebben alle regie dus zo winnen/wonnen ze altijd
   Dat is die vuiligheid van die zionisten, zij laten alles en iedereen vechten en zij plukken alle vruchten van alle leed oorlogen die hun deepstate via de VS over de planeet voeren.
   Iedere oorlog is zo opgestart de laatste 300j in opdracht rothschilds die altijd beide kanten die om dat been vochten financierden en als enige winnaar uit al die oorlogen kwamen en landen kon overnemen vanwege oorlogschuld.

   Alle staatsschulden wat een land heeft is om aan die bankiers om die oorlogen terug te betalen, dit perverse systeem is tot stand gekomen omdat politici zich laten omkopen door die bankiers, om dan satanist freemason te kunnen worden om dan hun land, volk alles te verraden aan die bankiers voor keiharde cash wat ze van de bankiers krijgen via EU, bilderberg en rest

   1 likes
 11. In Idlip wonen 3 miljoen mensen en die worden zwaar gebombardeerd. Gelukkig weten die bommen precies wie een terrorist is en wie gewoon burger is.

  1 likes
 12. Dat zat er aan te komen, Trump wil terug naar nationaliteit en geen globalisatie?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

trump

Trump strikes again: ‘Extreemlinkse fascisten hebben onze scholen, redacties en bedrijven overgenomen’

President Trump heeft in een toespraak aan ...