Homepagina » Buitenland » VS gaat in vijf jaar tijd zeven landen uitschakelen. Komen de voorspellingen van generaal Wesley Clark uit?
VS gaat in vijf jaar tijd zeven landen uitschakelen. Komen de voorspellingen van generaal Wesley Clark uit?

VS gaat in vijf jaar tijd zeven landen uitschakelen. Komen de voorspellingen van generaal Wesley Clark uit?

Het hoofd van de Iraanse Revolutionaire Garde heeft gezegd dat de VS en Israël een verwoestende wraakactie kunnen verwachten na de aanval op de militaire parade afgelopen zaterdag.

Iran heeft de VS en Israël beschuldigd van betrokkenheid bij de aanslag die aan 25 mensen het leven kostte.

Een confrontatie tussen Iran en de VS lijkt steeds dichterbij te komen.

Zeven landen

De gepensioneerde Amerikaanse generaal Wesley Clark waarschuwde hier ruim een decennium geleden al voor.

De voorzitter van de gezamenlijke stafchefs onder Bill Clinton claimde in een interview dat Iran op een lijst van zeven landen staat die Washington wilde binnenvallen en vernietigen.

De gepensioneerde generaal zei in het interview uit 2007 dat het doel van de 9/11-aanslagen was om binnen vijf jaar tijd zeven landen uit te schakelen.

Die zeven landen waren Irak, Syrië, Somalië, Libië, Soedan, Jemen en Iran.

Irak

Al die landen zijn recentelijk direct of indirect het slachtoffer geworden van Amerikaanse agressie.

Clark vertelde dat hij 10 dagen na 9/11 in het Pentagon was en daar sprak met enkele van de stafchefs die voor hem hadden gewerkt.

Eén van de generaals zei tegen hem: “We hebben besloten om oorlog te voeren tegen Irak.”

Clark vroeg hem waarom. “Ik heb geen idee. Ik denk dat ze niks beters te doen hebben,” klonk het.

Niets gevonden

Hij besloot door te vragen. “Hebben ze informatie gevonden die Saddam [Hoessein] linkt aan Al Qaida?”

“Nee, er is niets nieuws gevonden. Ze hebben gewoon besloten om oorlog te voeren tegen Irak,” zei de generaal.

Enkele weken later, toen de VS al bezig was met het bombarderen van Afghanistan, sprak Clark opnieuw met de generaal in het Pentagon.

“Gaan we nog steeds oorlog voeren tegen Irak?” vroeg hij.

Erger

De generaal antwoordde: “Het is nog erger dan dat.”

Hij pakte daarop een vertrouwelijke memo van het ministerie van Defensie van zijn bureau waarin stond dat in vijf jaar tijd zeven landen uitgeschakeld moesten worden, te beginnen met Irak en vervolgens Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan en als laatste Iran.

Het hele interview is hieronder te bekijken:

Foto: Wikimedia Commons

[Press TV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Amerika heeft zich ooit de rol toegemeten van een zogenaamde mondiale politiemacht die overal in de wereld orde en vrede zei te moeten brengen. Tenminste, dat is waar ze al decennialang de wereld mee heeft gehersenspoeld en de wereld heeft dat idee altijd geslikt voor zoete koek. Mede natuurlijk doordat Amerika praktisch gezien overal aan de touwtjes trekt aan de door hen geïnstalleerde marionetten wereldwijd.

  Ook Nederland (politiek Den Haag) is zo’n Amerkaans marionetten land. Het moet in Nederland heel wat kijken, met vrijheid, vrede en democratie (LOL!!!) en alsof de burger volksvertegenwoordigers kiest die optreden voor hun electoraat, maar dat is façade, alles pure nep en totale onzin (geworden), en is de gang naar de stembus een complete komedie en schertsvertoning, omdat vooraf al duidelijk is bepaald (door de Bilderberg/Rothschild/ ISR, ZIO VS) welke de politici er moeten komen en hoe ze zich hebben te gedragen en hebben mee te werken de wereld te storten in moreel verval, chaos en een economische en monetaire faillissement. Nodig om te komen tot een finale genadeklap!!

  Daarom is pro NL, rebel en enige en echte volksvertegenwoordiger ooit, Pim Fortuyn door de VS, met geweld afgeslacht, als duidelijke boodschap en voorbeeld voor toekomstige politieke rebellen. “Wie niet luistert naar de ZIO VS, gaat eraan!!”

  ZIO Amerika doet het zo makkelijk, het vernietigen van landen en mensen, zonder ook maar met de ogen te kinpperen vernietigd ze mensenlevens aan de lopende band. Alles wat hen in de weg staat wordt met de grond gelijk gemaakt.

  Ergens is er iets heel erg fout gegaan in de koppen van de Amerikaanse leiders toen ze dachten -onze- planeet ondergeschikt te kunnen of mogen maken aan hun psychopatische, ZIONISTISCHE macht, want i.p.v. orde en vrede heeft het dood, ellende en verderf gezaaid op -onze- planeet. En daar zijn ze nog steeds, onophoudelijk mee bezig en is dit oorlogsmaffia land voortdurend bezig zichzelf te profileren als redder van de planeet door alles wat op haar pad komt te vernietigen.

  Nog een opmerking….Hoorde dat Obama, de door velen op handen gedragen en geroemde oud president van Amerika in Nederland was en daar een zaal vol idioten heeft toegesproken hoe te gek, te aardig en te grappig hij zichzelf vindt (kosten kaartje 1000 euro p.bezoeker). Onbegrijpelijk dat er volk is dat nota bene 1000 euro p.b. hebben betaald of zelfs ook maar de moeite hebben genomen om te luisteren naar wat een zoveelste mondiale ZIO VS moordenaar heeft te vertellen.

  Verbijsterend gewoon!! Geen rotte eieren, geen pek en veren, geen tribunaal, maar als beloning voor dood en verderf zaaien miljoenen komen toucheren!? Onvoorstelbaar en verbijsterend……

  47 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Prachtig gezegd ‘weg met ons’

   4 likes
   • weg met ons schreef:

    @J.Hofman

    Dankjewel. Moet alleen nog eens ‘leren’ foutloos een reactie te plaatsen…☺️

    Om verder duidelijk te maken wat er zoal speelt in Nederland, doe eens een -Rutte Bilderberg- zoekopdracht in je Browser en ga naar video’s. Om te kotsen gewoon wat je daar ziet hoe politici zich openlijk laten zien hoe ze het electoraat minachten. Kan me wel voor het hoofd slaan dat ik ooit op wat voor tuig dan ook heb gestemd.

    Deze man gaat never en nooit meer waar of op wie dan ook een stem uitbrengen. Hoe graag ik dan ook FVD wil geloven, maar al deze clubjes zijn m.i. een soort bliksemafleiders en gemaakt om het volk een uitlaatklep te bieden, waarna er vervolgens niets veranderd.

    5 likes
    • J. Hofmans schreef:

     Allemaal goed te volgen hoor. Wat het stemmen betreft: idem. Mensen vinden bijna dat ik een misdrijf pleeg door niet te stemmen. Ik denk dat zij juist een misdrijf plegen tegen de mensheid. Dat een partij goede punten heeft zegt helemaal niets. De vraag blijft of ze het willen en mogen uitvoeren. Vaak niet dus.

     7 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   400.000 dollar om even te speechen, obama wou ook zo naar B komen maar dat werd afgelast na enorme verontwaardiging en ook omdat de beveiliging het veelvoud kostte van die 400.000 dollar , mss daarom is hij nu in Amsterdam geweest.

   Hoe rijm je dit een ex president die komt “spreken (grappen over Trump)” en casht daar 400.000 dollar voor?
   Begrijp niet dat de huidige president zich zo laat beledigen een Am president kan en mag je niet beledigen/tegenwerken niets.. Want je vliegt de gevangenis in, is hun wetgeving.

   Probeer als burger maar eens een staatshoofd te beledigen of anoniem in kranten verhaaltjes vertellen om de president te schaden, je vliegt de gevangenis/gekhuis in
   Enne FBI NSA vallen dan media binnen op zoek naar wie de president schaadt, nu gebeurt niets van dat, Trump start niets op om te onderzoeken of aan te klagen wie hem zo verbrand via anonieme brieven in die VS media.

   https://www.hln.be/nieuws/buitenland/obama-grapt-over-trump-tijdens-peperdure-speech-in-amsterdam~a5b42265/

   11 likes
  • Gladiator schreef:

   @weg met ons,

   Beste, kent u de docu serie “The Golden Web” (part 1, 2 & 3).

   Zo niet dan lijkt het me erg goed om deze eens te bekijken in een stil uurtje (x8).

   Helaas duurt deze erg lang echter het was voor mij in elk geval na “Europe_The last Battle” een gigantische eyeopener!!

   Kan er ook niets aan doen dat deze zo lang duurt en je moet er on elk geval de Engelse taal redelijk tot goed voor beheersen. Daarbij is het veel scherm kijken, meelezen en begrijpen wat ook nog eens best moeilijk is, althans ik vond dit zo!!

   Kijk zelf maar wat je ermee doet, echter deze gelijk downloaden en opslaan kan nooit kwaad!!

   Gegroet,

   Gladiator

   7 likes
 • wolfje schreef:

  het is toch verschrikkelijk dat dit over de hoofden van de volkeren gaat. daar mag je dan op stemmen. en als je niet stemt mag je niet klagen ook. jaja …

  29 likes
  • eksegese schreef:

   Zo is het @wolfje, al wat macht heeft of wil krijgen via onze politieke stem is gewetenloos tuig en er is geen enkele uitzondering indien ze bereid zijn de eed af te leggen trouw te zijn en blijven aan de koning.
   Niet meer stemmen dus !

   23 likes
  • Mikkie schreef:

   Ik stuur dit soort artikelen ( bijna alles van 9 for news) naar alle grote kranten. Wie doet er mee? Alleen zo kunnen we een punt maken!

   14 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  wij weten niets over Iran.

  Blijkbaar hebben zij meer dan 3000j oude Anunnaki waterputten (gigantisch veel water hebben zij zo onder de grond.)

  Blijkbaar heeft Iran zo het meeste drinkwater van dat MO
  Die Iraniers hebben nog veel wat ze rechtstreeks gebruiken van die Anunnaki geschiedenis.

  Verbaas u over Iran (5min) misschien willen ze het water van Iran ipv die olie

  Iran irrigation Ancient hidden technologies Annunaki

  https://youtu.be/8oeW86gCo2U

  het regent amper 5cm per jaar in Iran maar ze hebben het meeste water dankzij de Anunnaki hoe die duizenden jaren geleden Iran Mesopotamië gecreëerd hebben.
  Dit zal MSM nooit uitzenden hoe Iran 100% zelf voorziend is dankzij die Anunnaki die dat daar opbouwden.

  Iran ancient underground power plants, Kariz كاريزها و فناوري باستاني آب در ايران

  https://youtu.be/zockOFKKX2E

  9 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Maar er is rrn tekort aan water in Iran, althans het zou momenteel het grootste probleem van het land zijn. Zou dat een leugen zijn? Wat zou er dan achter zitten?

   0 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    Er wordt zoveel gelogen hier zodoende ga ik steeds bij de bron zelf informeren.
    Heb ooit Iraniërs gekend en veel van geleerd ivm oudheid Mesopotamië en Summerie, ook ivm islam het verschil sjiiet en de moordende soennnieten van SA

    hier is Qanat, hun water is blijkbaar unesco wereldgoed erkend

    “Throughout the arid regions of Iran, agricultural and permanent settlements are supported by the ancient qanat system of tapping alluvial aquifers at the heads of valleys and conducting the water along underground tunne
    ls by gravity, often over many kilometres. The eleven qanats representing this system include rest areas for workers, water reservoirs and watermills. The traditional communal management system still in place allows equitable and sustainable water sharing and distribution. The qanats provide exceptional testimony to cultural traditions and civilizations in desert areas with an arid climate.” Inscribed in World Heritage UNESCO list in 2016.

    https://youtu.be/gXZ-aNl9kc0

    AANRADER: 5000 Years of Iranian Engineering English Teaser (3min)

    https://youtu.be/K_YIJ6W5KyA

    ook aan Petra Jordanie hebben ze zo water

    Ancient Nabatean Underground Water Systems at Petra Uncovered

    https://youtu.be/Mhrjttq7Pmk

    Fascinerend die geschiedenis van Iran, NIETS weten wij hiervan

    IRAN – Historic Burnt City in Sistan & Baluchestan (11min)

    https://youtu.be/v6l5gzTH1Go

    3 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Ik ben nu zeker 15 keer in Iran geweest. Echt niet te vergelijken met al die landen daar. De Perzen hebben geschiedenis geschreven en zijn.echt niet dom. Wat jij schrijft wist ik niet, maar het zou mij ook niet verbazen.

   5 likes
 • Suus schreef:

  Video uit 2014. Oud!!
  Trump is geen neocon. Hij moet eerst het witte huis op orde krijgen. De rechterlijke macht en de CIA zuiveren. Bijna klaar.
  Als hij de midterms wint gaat hij los. En ik verwacht in het voordeel van de mensheid. Alle vertrouwen in hem. Ook de Mossad komt aan bod.

  10 likes
 • salvar schreef:

  je koop als leger een bende tanks,bommenwerpers,slagschepen en massa,s gehersenspoelde manschappen en het kan los gaan,je moet toch gebruik maken met het geen je koop.
  de psychopaten weten er wel raad mee.
  dit is heel erg maar wast nog erger is dat onze regeringen achter deze idioten aan blijven lopen o,sorry ze zijn zelf ook niet goed in die bovenkamer.
  he rutte waar blijven onze straaljagers waar al miljarden in gestoken zijn het wordt toch tijd onderhands he we zo weer ergens onschuldige mensen plat gooien dus……… kom rutte waarom ben je hier altijd zo stil onder.
  nog een prettige oorlog verder kabinet.

  10 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Iran vergelijken met landen zoals Irak, Syrië, Somalië, Libië, Soedan, en Jemen? Nou, succes.

  Zou het misschien daarom zolang duren? Iran aanvallen is geen makkie, geloof me. Een woord: chaos.

  4 likes
  • Arwijn schreef:

   Ja, Iran is niet een standaard moslim land met barbaren. Hun islamitische regime is echter niet voor de poes en heeft een wijd gespreide invloed over de wereld.
   Van mij mag het land prima terug naar de originele staat modern Perzië voordat de VS het in een islamitisch land veranderde met hun bemoeizucht… Zonder vrouwen onderdrukking, en met vrijheid van meningsuiting en keuze.

   Of America (met of zonder Trump) zoiets voor mekaar gaat krijgen daar is voor mij een raadsel.

   3 likes
   • J. Hofmans schreef:

    Mee eens. Dat is ook wat zeker 80% van de bevolking wil. Als je een aantal Iraniërs leert kennen, dan kom je daar ook wel achter. Maar ja, de vraag is moeilijk te beantwoorden: wie gaat voor de verandering zorgen en wat houdt dat dan in?

    2 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  Israehel heeft in de jaren 80 onder Reagan Iran tot de tanden bewapend ivm Irak-Iran oorlog.
  Toen steunden ze Iran, gans dat gebied ginder is verbonden met elkaar ondergronds.
  Ge kunt van N.Korea bv zo onder de grond naar Irak, Iran. Heb daar eens een docu over gezien hoe tunnels onder de aarde overal landen en continenten verbinden.

  Men zegt:

  – Dat N. Korea atoom wapens zo gaf aan Iran

  – Dat China zeer vuile rol heeft in het bevoorraden van Iran en eventuele bio/atoom wapens wat ze eerder kochten van israehel.

  – Dat Obama de technologie en duizenden centrifuges leverden

  – Dat Israehel ook al in de jaren 80 (atoom???)wapens geleverd zou hebben aan Iran ivm Irak-Iran oorlog

  1 ding staat vast: Iran moet eraan van VS en israehel
  Maar ik denk dat Iran een verrassing heeft.
  Israehel is doodsbang van Iran, israehel wilt de totale vernietiging van Iran.
  Waarom? Omdat Iran toch atoomwapens heeft?

  Je weet en voelt dat israehel hier gaat verliezen. Wij allemaal trouwens…
  Die Iraniers offeren zichzelf land en al op, dat israehel denkt in hun hoogmoed al gewonnen te hebben… Het laatste land op aarde Iran zal de poorten van de hel openzetten voor de planeet. Maar ja die zionisten verklaren ook openlijk dat de vernietiging van israel land in dat MO ook hun plan is, die illuminati willen alles verwoesten vernietigen zeker de ECHTE joden in israehel, staat allemaal mooi beschreven

  protocollen zion lezen en dit:

  Illuminati Plan to destroy Real Torah Jews (Yahuwthim) and Christianity (Yahuwshuites). . QUOTE: “And at this point let me stress a prime feature of the Illuminati plans. When and if their blueprint for world control, the Protocols Of The Elders Of Zion, is discovered and exposed, they would wipe all the Jews off the face of the earth in order to divert suspicions from themselves. If you think this is far fetched, bear in mind that they permitted Hitler, a liberal socialist himself, who was financed by corrupt Kennedy, the Warburgs, and the Rothschilds, to incinerate 600,000 Jews.” . “There have of old been Jews of two descriptions, so different as to be like two different races (religions). There were Jews who saw God and proclaimed His law; and those who worshipped the golden calf and yearned for the flesh-pots of Egypt. There were Jews who followed Jesus (Yahuwshua Ha Mashiach); and those who crucified Him.” — Russian Jews And Gentiles by Z.A.Rogozin, 1881. . Russian Jews and Gentiles

  (link): https://www.scribd.com/doc/289472958/Russian-Jews-and-Gentiles

  8 likes
 • Defixiones schreef:

  Net zoals Joegoslavië plat gebombardeerd is onder leiding van de joodse generaal Wesley Clark. Hij zal wel trots zijn.

  7 likes
 • P. Puk schreef:

  … en dat stiekem achter m’n rug om …

  1 likes
 • pietje schreef:

  mIKKIE NIEMAND DOET ER IETS MEE VANWEGE DE INVLOED VAN DE REGERING HELAAS ! zOU HET ANDERS WILLEN MAAE HELAAS KAN DAT NOG NIET

  0 likes
 • Jerrel schreef:

  Hij heeft de inval van de landen niet voorspeld, maar had van dit plan vernomen.
  Bestond er maar een Goyim-resistente virus die de kwallen van de Cabal kon vernietigen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  >