BuitenlandCorona

Het komt steeds dichterbij: 10 Duitsers sterven na coronavaccin

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als iemand met corona en onderliggende aandoeningen komt te overlijden, dan is deze persoon een coronadode. Maar als iemand met onderliggend lijden sterft na de coronaprik, dan kan dat volgens de ‘experts’ niets met elkaar te maken hebben. Toch blijft het aantal raadselachtige sterfgevallen na coronavaccinatie oplopen.

In Duitsland worden momenteel 10 sterfgevallen onderzocht die mogelijk verband houden met de vaccinatie. Woensdag stierf een 89-jarige vrouw uit Weyhe in deelstaat Hessen vlak nadat ze was ingeënt tegen corona, meldt tv-programma buten un binnen. Medisch personeel probeerde haar tevergeefs te reanimeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Politiek ontkent verband

Districtsvoorzitter Cord Bockhop (CDU) stelde dat het overlijden van de vrouw ‘geen verband houdt met de vaccinatie’ en dat men gewoon doorgaat met vaccineren.

Het Paul-Ehrlich-Institut, het Duitse federaal instituut voor vaccins, doet momenteel onderzoek naar dit sterfgeval en 9 andere gevallen. “Op basis van de gegevens die we nu hebben, gaan we ervan uit dat de patiënten stierven aan hun onderliggende ziekte,” zei Brigitte Keller-Stanislawski van het instituut.

Schandaal: er zouden stervenden ingeënt zijn

Het zouden ernstig zieke patiënten met veel onderliggende ziekten zijn geweest van wie sommigen al palliatieve zorg kregen, aldus Keller-Stanislawski. Als dat het geval is, kun je gerust spreken van een schandaal, schrijft weekblad Wochenblick. “Waarom zou je mensen die al stervende zijn een vaccinatie met een nieuwe mRNA-technologie toedienen die nog nooit eerder is goedgekeurd en nog nooit is getest op oudere patiënten?”

De voorzitter van het Robert Koch-instituut, het Duitse RIVM, wees er enkele weken geleden op ‘dat het statistisch gezien waarschijnlijk is dat zich na de vaccinatie sterfgevallen zullen voordoen’.

[Wochenblick]

4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
3 jaren geleden

Dit is mensonterend!

Ertje
Ertje
3 jaren geleden

we zijn gewoon proefkonijnen!

MartinRimas
MartinRimas
3 jaren geleden

Genocide tegen mens gaat vole gan. En niemand is schuldig.

Arnie
Arnie
3 jaren geleden

The purge…

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x