Buitenland

Japanse stad bedekt met mysterieus schuim na krachtige aardbeving

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de afgelopen dagen werd Japan meerdere keren opgeschrikt door zware aardbevingen. De bevingen hadden in de stad Fukuoka ook een vreemd neveneffect. Een mysterieus schuim bedekte de stad als een dik tapijt, zo schrijft The Independent.

Fukuoka, gelegen in het zuiden van Japan, bevond zich op 90 kilometer van het epicentrum toen een krachtige aardbeving van 7,3 op de schaal van Richter de stad trof. Op zaterdag waren de straten van de stad bedekt met wit schuim.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op de sociale media werden veel foto’s geplaatst van het merkwaardige verschijnsel. Sommigen dachten dat door de aardbeving misschien een ondergrondse leiding was gebarsten. Een woordvoerder van de stad zei niets over het schuim te weten. Het fenomeen blijft dus vooralsnog een mysterie.


[DeMorgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
josie
josie
8 jaren geleden

Heel bizar.
Waar ik woon (Midden frankrijk) was vorig jaar na een lange droogte, na een regenbui ook een beetje schuim te zien in onze straten. Dat vond ik al bizar. Dit is nog veel vreemder.
Staat daar ergens een opslag van iets wat naar de knoppen is gegaan? Daar lijkt het wel op en de wind enzo doen de rest. Hopelijk ruikt het lekker en is er niks aa het handje. In iedergeval kon je er in lopen zonder dat het je huid aantast zo te zien.

Sebas0570
Sebas0570
8 jaren geleden

haha geweldig! Heel veel ook MSM kranten schrijven erover.
Binnen 2 minuten was ik erachter dat Fukuoka een zeepfabriek heeft, google = your friend.
D’r zal wel een leiding zijn geraakt op een droog opslag. Met een beetje wind ligt de schuim zo door de stad.
http://www.pref.fukuoka.lg.jp/somu/multilingual/english/flash0707.html

Willie
Willie
8 jaren geleden

Misschien een heftig orgasme van moeder aarde? Maar, alle gekheid op een stokkie: werk aan de winkel voor laboranten en/of chemici.

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Lees eens: jaar zonder zomer 1816.(gekleurde sneeuw, heftige klimaat veranderingen, honger en dood over de gehele wereld) Zitten wij ook in zo’n periode? De aardbevingen, vulkaanuitbarstingen. En is dit de reden dat de elite al het geld naar zich toegetrokken heeft om er schuilkelders van te bouwen. De CIA heeft veel geld ingestoken in klimaatbeheersing. Zijn er daarom FEMA kampen met duizenden lijkkisten gebouwd. Is de shemitha(schuldenvereffening, graanschuren voor 1 jaar volstouwen) berekening hierop(terugkerend natuur fenomeen/200 jaar) afgestemd? Is dit de reden dat het westen Oekraïne(graanschuur/land van het oosten) wil hebben?
Ik denk dat het verstandig is om hierop voor te bereiden. De wind is nu te lang koud. De lucht is te droog. Het weer te veranderlijk. De snelle omslag van koud naar warm en van warm naar koud.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x