Homepagina » Het Complot » De donkere kanten van de Bill & Melinda Gates Stichting (video)
Bill & Melinda Gates FOundation

De donkere kanten van de Bill & Melinda Gates Stichting (video)

Bill en Melinda Gates vormen naast het rijkste wellicht ook het meest vrijgevige koppel ter wereld.

De Bill & Melinda Gates Stichting beschikt jaarlijks over een budget van meer dan 2,5 miljard euro. Dat is meer dan de Wereldgezondheidsorganisatie WHO of Unicef.

Toch is er ook een keerzijde aan zo veel vrijgevigheid. Hoe onbaatzuchtig is al het goede werk echt? Journalist Charles Piller van de Los Angeles Times onthulde in welke bedrijven Bill Gates investeert. Bovendien teert zijn stichting alleen op zijn winst en dividend, en blijft zijn fortuin onaangeroerd.

Daarnaast wil Bill Gates het Afrikaanse continent in samenwerking met de omstreden multinational Monsanto overspoelen met genetisch gemodificeerde gewassen. Daar zit de gemiddelde Afrikaanse agrariër niet op te wachten.

Bill & Melinda Gates FOundation

Bron: Deredactie.be

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel interessant? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. ja bil is wel slim eerst goed zijn zakken gevuld nu wil hij mensen dood hebben ..wat een Mafcees …kijk die is wel gek .mijn zoon van 30 weet dit al 2 jaar en maakt zich hier om druk .hij zei tegen mij wat die man met de bevolking wilt is gewoon heel slecht heel slecht .

  0 likes
 2. pure propaganda,aan de ene kant geven ze steun,en aan de ander kant zouden er niet voor terugdeinzen om 6milard mensen om zeep te helpen,;schoon koppel, duivelskoppel

  0 likes
 3. Het moeten sterke schouders zijn die weelde kunnen dragen.Bill en zijn vrouw zijn gaande weg kreupel aan het worden.Reken maar dat de Boer in het filmpje, meer van de natuur afweet, dan dit echtpaar ooit aan kennis zal kunnen bezitten.Geld wordt pas goed, door wat je er mee doet!!iedereen kent die reclame van die bank.Wel dezelfde bank investeerd in wapens als clusterbommen!!Akelig volk wat nodig van de aarde weg geveegd dient te worden.Dit echtpaar kan het geld maar beter aan de boeren zelf geven.Want hun geld doet geen goed,behalve als de boer het doet!!

  0 likes
 4. Door die 2,5 miljard kunnen ze makkelijk betere ziekenhuizen etc bouwen. Waarom doen ze het niet? Omdat het ze deze poppenkat vol willen houden en willen lijken als filantropen terwijl ze op hun eigen winst/dividend teren die door organisaties wordt gegeven die lijnrecht tegenover hun idealen staan… raar he?
  namasté

  0 likes
 5. Ik word heel onpasselijk bij het zien van dat filmpje. Dat er zulke mensen bestaan, lachend zeggen dat ze het zo goed doen terwijl er een dubbele agenda wordt gebruikt.

  0 likes
 6. Nee europese landbouw subsidie is een goed idee . voor de Afrikaanse boer … pff

  0 likes
 7. Er is zo’n 5 jaar geleden een aardig uitgebreid artikel geweest in de LA-Times.

  http://www.latimes.com/news/la-na-gatesx07jan07,0,290910,full.story

  Het beginstuk begint al aardig de toon te zetten.

  Met de ene hand wat gelden uitgeven, met de andere hand flink naar binnen takelen.

  Dat is de charitatieve instelling van de Bill & Melinda Gates Foundation.

  0 likes
 8. Dit koppel wint het vertrouwen van mensen door gul te zijn naar goede doelen en zogenaamd lief te doen (niet zijn) naar kindjes en zwakkeren. Let maar een goed op de uitdrukking op hun gezicht op de foto. Zie je daar een liefdevol paar of zie je er ook een paar kwijlende kwallen doorheen? Weer een slimme zet van duistere figuren.

  0 likes
 9. Oh wat verschrikkelijk, Bill helpt een continent door te investeren in de economie. Nee laten we vooral net als Nederland meer dan 7 miljard door het toilet spoelen(of in de zakken van dictators stoppen). De gemiddelde Nederlander begrijpt nog steeds niet dat al die leuke organisaties die geld schenken geen moer helpen. Hoe komt het dat top-economen in Afrika al jaren roepen te stoppen met die onzin.

  Waarom liever geld in de zakken van dictators dan zoals Bill investeren in de economie en een land op zijn poten te leren staan. Ja hij gebruikt alleen zijn winst en rente om te helpen. Omdat dit gedeelte een vaststaand bedrag is en het bestaande kapitaal op deze manier niet verdwijnt.

  Een voorbeeld hoe kapitaal niet te besteden is Nederland met zijn gasbel. Al het geld wordt gebruikt voor ambtenaren en onrendabele. Terwijl wanneer dit geld gepot zou worden, men jaarlijks miljarden te besteden heeft!

  0 likes
 10. Ha een tijd geleden gingen ze veel geld doneren voor vaccinaties hoezo illuminatie?

  0 likes
 11. Over het investeringsdoel kan men discussieren maar melinda is duidelijk over het feit dat alleen tabak offlimits is.
  De rest v/d investeringen moet poen opleveren “.
  Is een veul duidelijker verhaal als bankiers met het groenwoord

  0 likes
 12. Ongekend… Bill Gates durft met droge ogen over de kinderen te praten die sterven aan malaria… en dan ook nog dat je mensen moet prijzen die hulp bieden. SORRY????

  Meneer Gates, ooit gehoord van Jim Humble??? Ja, die man die MMS ontdekte… een simpel middel, natriumchloride, dat na onderzoek 100% van de malariagevallen GENEEST!!! In een paar uur tijd! Leest u het wel goed? 100%?????? JA! 100% genezing van malaria met MMS, gegarandeerd!

  En wordt Jim Humble geprezen om zijn nobele doelen en hulp aan die arme kinderen?

  WELNEE!!! Jim zit ondergedoken omdat hij zijn leven niet meer zeker is. Mede dankzij kruiperige stinkende figuren als dhr. Gates!!!! Echt, ik moet hiervan kotsen!

  0 likes
 13. [quote name=”liefheksje”]Ongekend… Bill Gates durft met droge ogen over de kinderen te praten die sterven aan malaria…

  Meneer Gates, ooit gehoord van Jim Humble??? Ja, die man die MMS ontdekte… e

  WELNEE!!! Jim zit ondergedoken omdat hij zijn leven niet meer zeker is. [/quote]

  Misschien kunt u uw alu-hoedje even afzetten en de feiten brengen zoals ze zijn. Jawel Jim heeft Bill benadert(Jim zit helemaal niet ondergedoken dat is kul), En Bill heeft netjes bedankt, waarom?? Omdat het product ondanks wel gebruikt als medicijn, het niet onderzocht is in laboratoria, er is dus geen erkend bewijs is dat het werkt. De gevolgen voor Bill wanneer het medicijn bijwerkingen heeft zouden catastrofaal kunnen zijn. Bill heeft dus een gezonde beweging gemaakt. In mijn ogen de juiste. Op deze manier kan hij door blijven werken.

  0 likes
 14. [quote name=”lidlbier”]Over het investeringsdoel kan men discussieren maar melinda is duidelijk over het feit dat alleen tabak offlimits is.
  De rest v/d investeringen moet poen opleveren “.
  Is een veul duidelijker verhaal als bankiers met het groenwoord[/quote]
  Hier kan ik het alleen maar mee eens zijn. Alleen geitenwollensokkenlinksfiguren, denken dat je met kumbaja meer bereikt.

  0 likes
 15. [quote name=”M. Brandenburg”][

  Misschien kunt u uw alu-hoedje even afzetten en de feiten brengen zoals ze zijn. Jawel Jim heeft Bill benadert(Jim zit helemaal niet ondergedoken dat is kul), En Bill heeft netjes bedankt, waarom?? Omdat het product ondanks wel gebruikt als medicijn, het niet onderzocht is in laboratoria, er is dus geen erkend bewijs is dat het werkt. De gevolgen voor Bill wanneer het medicijn bijwerkingen heeft zouden catastrofaal kunnen zijn. Bill heeft dus een gezonde beweging gemaakt. In mijn ogen de juiste. Op deze manier kan hij door blijven werken.[/quote]

  Fijn om te lezen dat iemand een gezonde portie nadenken en redeneren inbrengt in deze discussie, daarom +1.

  De namastés vliegen je al snel om de oren hier, goede argumenten zijn een stuk zeldzamer.

  0 likes
 16. 2 hypocrieten bij elkaar, die zelf ingespoten moeten worden met de vaccinaties die door Bill zelf gefinancierd worden.
  http://www.youtube.com/watch?v=ET0UAdzQkpQ
  Dat zulke mensen nog vrij rond kunnen lopen…en het ergste is dat wij allemaal met zijn software op het net zitten en hebben bijgedragen aan zijn rijkdom waardoor hij een van de machtigste mensen is geworden. Zo raar kan het lopen…

  0 likes
 17. cr jij weet ook veel en wat je zegt Bill is gek ,je zoon heeft ook goed onderzoek gedaan . eerst ook niet gelooft nu wel .jullie gaan nog meer te weten komen wacht maar, wees blij met dit nieuws wat deze site je geeft .

  0 likes
 18. [quote name=”dacross”]…en het ergste is dat wij allemaal met zijn software op het net zitten en hebben bijgedragen aan zijn rijkdom waardoor hij een van de machtigste mensen is geworden. Zo raar kan het lopen…[/quote]

  ubuntu |oǒ’boǒntoō|
  Ubuntu is an ancient African word meaning ‘humanity to others’. It also means ‘I am what I am because of who we all are’. The Ubuntu operating system brings the spirit of Ubuntu to the world of computers. 100% gratis.

  0 likes
 19. [quote name=”Jan”][quote name=”M. Brandenburg”][

  Misschien kunt u uw alu-hoedje even afzetten en de feiten brengen zoals ze zijn. Jawel Jim heeft Bill benadert(Jim zit helemaal niet ondergedoken dat is kul), En Bill heeft netjes bedankt, waarom?? Omdat het product ondanks wel gebruikt als medicijn, het niet onderzocht is in laboratoria, er is dus geen erkend bewijs is dat het werkt. De gevolgen voor Bill wanneer het medicijn bijwerkingen heeft zouden catastrofaal kunnen zijn. Bill heeft dus een gezonde beweging gemaakt. In mijn ogen de juiste. Op deze manier kan hij door blijven werken.[/quote]

  Fijn om te lezen dat iemand een gezonde portie nadenken en redeneren inbrengt in deze discussie, daarom +1.

  De namastés vliegen je al snel om de oren hier, goede argumenten zijn een stuk zeldzamer.[/quote]

  En hoe weet jij dat dit wel waar is? Via de mainstream media?

  0 likes
 20. Ik zelf schrok me de ……. toen ik achter dit allemaal kwam en heb het zoetjes aan tegen mensen gezegd die zelf zijn gaan zoeken ook die schrokken zich kapot. Monsters zijn het hoe durf je aan kinder levens te komen als die nog zo onschuldig zijn dat is pas een zieke geest. 1+1=2 toch duidelijker kan niet…

  En omdat mensen zich druk maken om deze positieve groet zal ik um nog een keer doen of nou ja gewoon altijd omdat ik hem zo leuk vind en heb boeien aan de mensen die zich hier aan storen ik ga me niet veranderen voor anderen laat dat even zeer duidelijk zijn… Ow ja Nederland heeft meer Rebelen nodig…….. Namasté 😉

  0 likes
 21. we wisten toch al dat bill een fanatieke depolatie aanhanger is zie dit
  http://www.youtube.com/results?search_query=bill+gates+depopulation&oq=bill+&gs_l=youtube.1.1.35i39l2j0l2j0i3j0l5.3083.4538.0.6864.5.5.0.0.0.0.94.404.5.5.0…0.0…1ac.0Jjca8xnuxc
  hij gaat dus achter de coulissen al druk aan de gang

  0 likes
 22. [quote name=”AngeliqueS”][quote name=”Jan”][quote name=”M. Brandenburg”]

  En hoe weet jij dat dit wel waar is? Via de mainstream media?[/quote]

  Misschien moet u eens op de naam van de ondergedoken(kuch) held zoeken. Dan ziet u dat deze informatie rechtsstreeks van de bion komt. Oftewel de ondergedoken(kuch) wereldverbeteraar. Ver van de mainstream media dus. Daarbij ga ik nooit af op de MSM, daar die vooral (en zeker in Nederland) het linkse sprookje promoten en keiharde feiten liever verzwijgen, verdraaien of verbloemen. Ook wikipedia zie ik niet als bron, men hoeft maar te zoeken aldaar op globalwarming(of hurricane bawbag) en men ziet een duidelijke desinformatie of politieke overtuiging, elke andere mening wordt per direct verwijderd door de moderators, voor zover een informatiebron. Ik probeer vooral informatie te vinden van de persoon zelf of het gebeuren zelf. Dan alles te overzien en dan een mening te vormen.

  0 likes
 23. Wat een afgunstige ophef hier en bij Terzake. Ach gut, die 2,5 miljard is alleen maar dividend en rente … alleen dat non-argument al! Een Keniaanse boer die vloeibare mest drinkt kun je niet serieus nemen in zijn (wrs. ingefluisterde) mening. Ik vind GM aanvaardbaar wanneer het hongersnood bestrijdt. Dit artikel is erg suggestief en kom aub met wat beters.

  0 likes
 24. Ik zou sommigen willen aanraden even wat verder te zoeken op Monsanto. Je komt dan een hoop vuiligheid tegen. En dat heeft niks te maken met geitenwollensokken personen!

  0 likes
 25. @M. Brandenburg.#9 Quote: “Oh wat verschrikkelijk, Bill helpt een continent door te investeren in de economie.”

  Daar is op zich niets mis mee. Maar wat is die investering in de economie dan eigenlijk? Waar bestaat deze uit? Kun je aantonen dat het de economie in Afrika helpt?

  Quote: “… dan zoals Bill investeren in de economie en een land op zijn poten te leren staan.”

  Op zijn eigen poten te leren staan? Hoe dan?

  Quote: “Hoe komt het dat top-economen in Afrika al jaren roepen te stoppen met die onzin.

  Kun je bronnen weergeven van deze top-economen?

  Wordt vervolgd!

  0 likes
 26. deel 2
  @M.Brandenburg:
  Quote: #13 “Misschien kunt u uw alu-hoedje even afzetten…”

  Wat bedoel je hiermee?

  Quote: #14 “Alleen geitenwollensok kenlinksfiguren , denken dat je met kumbaja meer bereikt.”

  Wie of wat bedoel je hiermee? Deze opmerking heeft niets met het artikel van doen.

  Quote #22: “Ik probeer vooral informatie te vinden van de persoon zelf of het gebeuren zelf.”

  Heb je Bill Gates hierover ook zelf gesproken?

  Je doet heftige uitspraken maar geeft geen feiten of bronnen van informatie.

  0 likes
 27. Stem SOPN 12 september 2012 / Partij voor de mensen. kijk op http://www.sopn.nl
  Iedereen wil leven in vrijheid en onafhankelijkheid! Weg met de graaicultuur Zijn wij er voor de banken ? of zijn de banken er voor ons ?
  De tijd van vernieuwing is NU

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Madrid in Portugal, de maan als planeet, orang-oetans in de Amazone en pijnlijke spelfouten. De stroom schandalig NOS-nieuws droogt niet op

Madrid in Portugal, de maan als planeet, orang-oetans in de Amazone en pijnlijke spelfouten. De stroom schandalig NOS-nieuws droogt niet op

De stroom schandalig NOS-nieuws droogt niet op, ...

Volgens F1-coureur Lewis Hamilton zal ons ras uitsterven door global warming tenzij we allemaal veganist worden. Zo reageerde het internet

Volgens F1-coureur Lewis Hamilton zal ons ras uitsterven door global warming tenzij we allemaal veganist worden. Zo reageert het internet

Je kent ze wel, die beroemdheden en ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.