Het Complot

De donkere kanten van de Bill & Melinda Gates Stichting (video)

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bill en Melinda Gates vormen naast het rijkste wellicht ook het meest vrijgevige koppel ter wereld.

De Bill & Melinda Gates Stichting beschikt jaarlijks over een budget van meer dan 2,5 miljard euro. Dat is meer dan de Wereldgezondheidsorganisatie WHO of Unicef.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Toch is er ook een keerzijde aan zo veel vrijgevigheid. Hoe onbaatzuchtig is al het goede werk echt? Journalist Charles Piller van de Los Angeles Times onthulde in welke bedrijven Bill Gates investeert. Bovendien teert zijn stichting alleen op zijn winst en dividend, en blijft zijn fortuin onaangeroerd.

Daarnaast wil Bill Gates het Afrikaanse continent in samenwerking met de omstreden multinational Monsanto overspoelen met genetisch gemodificeerde gewassen. Daar zit de gemiddelde Afrikaanse agrariër niet op te wachten.

Bill & Melinda Gates FOundation

Bron: Deredactie.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cr
cr
11 jaren geleden

ja bil is wel slim eerst goed zijn zakken gevuld nu wil hij mensen dood hebben ..wat een Mafcees …kijk die is wel gek .mijn zoon van 30 weet dit al 2 jaar en maakt zich hier om druk .hij zei tegen mij wat die man met de bevolking wilt is gewoon heel slecht heel slecht .

noel busselot
noel busselot
11 jaren geleden

pure propaganda,aan de ene kant geven ze steun,en aan de ander kant zouden er niet voor terugdeinzen om 6milard mensen om zeep te helpen,;schoon koppel, duivelskoppel

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Het moeten sterke schouders zijn die weelde kunnen dragen.Bill en zijn vrouw zijn gaande weg kreupel aan het worden.Reken maar dat de Boer in het filmpje, meer van de natuur afweet, dan dit echtpaar ooit aan kennis zal kunnen bezitten.Geld wordt pas goed, door wat je er mee doet!!iedereen kent die reclame van die bank.Wel dezelfde bank investeerd in wapens als clusterbommen!!Akelig volk wat nodig van de aarde weg geveegd dient te worden.Dit echtpaar kan het geld maar beter aan de boeren zelf geven.Want hun geld doet geen goed,behalve als de boer het doet!!

Natsu
Natsu
11 jaren geleden

Door die 2,5 miljard kunnen ze makkelijk betere ziekenhuizen etc bouwen. Waarom doen ze het niet? Omdat het ze deze poppenkat vol willen houden en willen lijken als filantropen terwijl ze op hun eigen winst/dividend teren die door organisaties wordt gegeven die lijnrecht tegenover hun idealen staan… raar he?
namasté

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x