Mens en Dier

‘Volledig gesloopte’ ME’er: Ik help mee Nederland te gronde te richten, in dienst van een repressief regime

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een ME’er die al 12 jaar bij de politie zit, heeft zich gemeld bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 vanwege het geweld tegen demonstranten en overtreders van de coronamaatregelen.

“We worden nu ingezet in situaties waar we voorheen nooit ingezet werden. Demonstraties die rustig verlopen en die door toedoen van de politie en ME volledig uit de hand lopen. Er wordt van ons verwacht dat we mensen uiteenslaan, letterlijk, of terugdrijven naar een open gebied, waar ze vervolgens door collega’s aangehouden worden,” verklaarde hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik durf hier stellig te beweren dat dit beleid is vanuit de leiding,” zei de ME’er. “We worden geïnstrueerd om demonstranten op te drijven en direct geweld te gebruiken. Er is geen enkel respect meer voor burgers waar wij tegen optreden. We worden als agent geïnstrueerd geen enkele tegenspraak te accepteren, maar wanneer je onschuldige mensen tegenover je hebt – vrouwen en kinderen – dan snijdt je dat door de ziel.”

Grote problemen

De politieagent onthulde dat ME’ers geen enkele ruimte hebben om zich te onttrekken aan het geweld. “Niet meedoen betekent grote problemen, tot ontslag aan toe.”

De politie doet tijdens coronademonstraties volgens hem juíst wat raddraaiers vroeger deden: de zaak volledig uit de hand laten lopen. Het gevolg is dat goede mensen zich ziekmelden en de agressieve figuren overblijven.

De leiding vindt dat overigens een goede ontwikkeling, verklaarde de agent. De ‘zwakke broeders’ eruit zodat alleen de ‘sterke en gemotiveerde dienders’ overblijven.

In de ogen kijken

“Ik ben als mens het afgelopen jaar volledig gesloopt,” zei de agent. “Ik voel me misbruikt en besmeurd door een werkgever die mij gebruikt voor het onderdrukken van onschuldige burgers. Door een overheid die mij misbruikt om vrijheden van mensen in te perken en grondrechten zoals het recht op demonstratie met voeten te treden.”

“Ik help mee Nederland te gronde te richten. In dienst van een repressief regime,” aldus de ME’er, die van plan is om ontslag te nemen en vervolgens zelf tussen de demonstranten op het Malieveld of Museumplein te gaan staan. Daar zal hij zijn voormalige collega’s recht in de ogen kijken en vragen: ben je trots op jezelf?

Lees hier zijn hele verklaring.

[BPOC]

4.7 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mac tolmat
mac tolmat
3 jaren geleden

eindelijk een ware bericht geving

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Repressief regime?

Het is een totalitair regiem. Niets minder dan dat.

Trouwens Rutte ontkent alles. Hij lijdt weer eens aan geheugenverlies.

Waldemar
Waldemar
3 jaren geleden

DAT ER VELE MOGE VOLGEN!

Marion
Marion
3 jaren geleden

Deze ME er is een ware held net als zijn voorgangers die naar het Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 zijn gegaan. Zij zien het onrecht, zij hebben nog een geweten. Deze helden zijn de sterken en de zwakken blijven in de ME, dat worden moordmachines.

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x