Buitenland

NOS probeert ook in Rusland leugens te verspreiden en zo wordt erop gereageerd

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Dagenlang was de levering van tanks voor Oekraïne door westerse landen het belangrijkste nieuws. De Verenigde Staten zullen 31 Abrams-tanks naar het land sturen. Duitsland stuurt vergelijkbare Leopard-tanks. NOS-correspondent Iris de Graaf peilde in Rusland op straat de reacties.

“Gisteren was er groot nieuws, dat de VS en Duitsland tanks sturen naar Oekraïne,” zei de NOS-verslaggeefster tegen een Russische vrouw.

“Wat zal ik zeggen? Wat betreft Duitsland: dat heeft nu een probleem,” reageerde de vrouw. “Als ze weer de Russische overwinningsvlag willen zien op de Rijksdag, dan kunnen ze hem krijgen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rusland vecht tegen het fascisme

“En de Amerikanen zullen ook hun verdiende loon krijgen,” vervolgde ze.

De Graaf vroeg haar of ze denkt dat het conflict gaat escaleren. “De escalatie komt niet van Rusland. U weet dat Rusland vecht tegen het fascisme,” benadrukte de vrouw.

U liegt

De NOS-correspondent beweerde vervolgens dat iedereen in Oekraïne zegt dat daar geen fascisten zijn en dat ze geen deel van Rusland willen zijn.

“U liegt! Moet u niet doen. U bent in het westen geweest, niet in het oosten,” bracht de vrouw daar tegenin. “Wel waar,” hield De Graaf vol. “Niet doen. U liegt,” herhaalde de vrouw. “Dat is uw propaganda, u wordt daarvoor betaald. U wordt niet betaald voor de waarheid.”

4.9 183 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Stuiptrekkingen van een teloorgegane hegemonie.

Zacky
Zacky
1 maand geleden

👍🙏👌👌👍

Johan van Spijker
Johan van Spijker
1 maand geleden

Geweldig mooi en realistisch zoals de vrouw reageerde.

Noir
Noir
1 maand geleden

Waarom verbaast me dit weer niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

117
0
We lezen graag je reactie!x