Homepagina » Mens en Dier » Rechercheur wordt ‘wakker’: We zijn beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus
rechercheur
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Rechercheur wordt ‘wakker’: We zijn beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus

Niet alleen politieagenten en ME’ers, maar ook rechercheurs kloppen aan bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie. Een vrouwelijke rechercheur zegt zeer bezorgd te zijn over wat er nu allemaal gebeurt in Nederland. Ze zag op YouTube filmpjes voorbijkomen van politiegeweld tegen burgers die haar enorm raakten.

“De doorslag voor mijn ‘wakker’ worden was dat minister Grapperhaus doodleuk zijn bruiloft gevierd bleek te hebben. Tegen alle waarschuwingen in, de waarschuwingen die hij nota bene zelf had geroepen. Hij had zelfs mensen uitgemaakt voor aso’s,” verklaart de rechercheur.

“Ik ben er eens goed naar gaan kijken en er bleken toch een heleboel zaken niet te kloppen. Het begon toen naar buiten te komen dat de uitvinder van de PCR-test, Kary Mullis, uitleg had gegeven over hoe de PCR-test te gebruiken. Dat deze geen coronabesmetting kan aantonen, dat deze PCR-test op een andere wijze gebruikt dient te worden. Helaas is Kary Mullis overleden, hij kan hier geen discussie meer over aangaan,” vervolgt de vrouw.

Er stond ook bij: de dood. Er werd door collega’s gelachen

Ze sprak met collega’s over het virus, de maatregelen en probeerde feiten uit te leggen. Dat er geen oversterfte was in 2020, dat er medicatie is voor corona, dat we gehersenspoeld worden door de media en gemasseerd werden naar een ‘vaccin’ toe, en dat mondkapjes niet werken.

Ze liet collega’s op de website van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA zien dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden bij de ‘vaccins’. “Er stond ook bij: de dood. Er werd door collega’s gelachen.”

De rechercheur zei openlijk dat ze zich niet zou laten vaccineren, dat haar immuunsysteem het zelf kan oplossen en dat de IFR (infection fatality rate) 0,23 procent is. Ze zei ook dat het vaccinatiepaspoort eraan zat te komen en dat er mensen buitengesloten zouden worden. “Sommige collega’s zeiden dat ik me onder andere daarom maar moest laten inenten. Ik was geschokt.”

Ik heb echt gedacht: het is oorlog. In welk land leven we?

Ze zag de beelden van vredelievende, bezorgde burgers die demonstreerden. De beelden van ME’ers en politie te paard die onschuldige, rustige, vredelievende mensen slaan, schoppen en omver walsen. “Dat ging mij te ver. Ik heb erom gehuild. Ik was er totaal kapot van.”

Op 20 maart zag ze de zorgmedewerkers en veteranen die voor de demonstrerende burgers gingen staan. De rechercheur volgde de demonstratie omdat twee zorgmedewerkers die demonstreerden familieleden van haar zijn. Toen ze zag dat ME’ers recht tegenover de veteranen stonden, werd het haar te veel. “Ik dacht: nu is het gebeurd, nu gaan de ME’ers de veteranen en zorgmedewerkers in elkaar slaan. Ik heb echt gedacht: het is oorlog. In welk land leven we?”

Door deze gebeurtenis in Amsterdam, het feit dat ME’ers oog in oog stonden met veteranen en zorgmedewerkers – en blijkbaar klaar om geweld tegen hen te gaan gebruiken – is ze naar eigen zeggen geshockeerd. “Ik zie het zo: we zijn in korte tijd beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus. Waar is ons verstand gebleven?”

Lees hier de volledige verklaring van de rechercheur.

[BPOC]
4.7 91 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
15 dagen geleden

Ze is er wel een beetje laat achter gekomen. Maar beter laat dan noolt!

Gerard
Gerard
Reactie op  Vlinder
15 dagen geleden

Ze is nog helemaal nergens achter gekomen. Ze loopt alleen achter de kruimels van het dwaalspoor aan. Dat dwaalspoor mag alles verkondigen , zolang het de besmettingstheorie maar in stand houdt. Deze vrouw slaapt nog steeds, terwijl ze denkt wakker te zijn. Nineforenews, wijdt aub eens een item aan de germ/terrain contradictie, want op deze manier komen we niets verder en blijft het rondjes draaien.

youtube.com/c/projectgoed
youtube.com/c/projectgoed
Reactie op  Gerard
14 dagen geleden

Zolang de elite zich niet aan de geboden houden, wat ze nooit zullen gaan doen, zullen we in cirkeltjes naar beneden richting openbaring 13:17 gaan.

James.T.Kirk
James.T.Kirk
15 dagen geleden

Het is niet alleen het virus maar de totale verschillen en denkwijzen van de mens die naar boven komt met een onvoorziene gebeurtenis. dat is in feite nog beangstiger dan het virus,Hier kunnen oorlogen door ontstaan helaas.l

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  James.T.Kirk
15 dagen geleden

Het is al oorlog, wordt wakker!

Rob
Rob
Reactie op  J. Onno Dekker
15 dagen geleden

Het is allang totale oorlog tegen de mensheid. En velen voeren die oorlog zelf tegen eigen volk want de elite kan dat niet zelf. Die spelen het alleen maar tegen elkaar uit.

Commander Spock
Commander Spock
Reactie op  James.T.Kirk
15 dagen geleden

Once you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth.

Gerrit Lelystad
Gerrit Lelystad
15 dagen geleden

Lees iedere dag deze berichten maar zit te wachten tot er echt wat gaat gebeuren, harde actie zal er moeten, dit siudderd maar door vrees ik.

King of light
King of light
Reactie op  Gerrit Lelystad
15 dagen geleden

Zou mooi zijn als al die agenten in uniform samen met veteranen en verplegers vooraan gaan staan!!! Kijken wat er dan gebeurd.

Danny
Danny
15 dagen geleden

Een heel sterk verhaal, maar om het dan te eindigen met “Ik ben van mening dat de overheid steken heeft laten vallen bij het naar oplossingen zoeken voor dit virus. “, vind ik zwak uitgedrukt.
De overheid heeft geen steken laten vallen, de overheid doet dit willens en wetens, omdat er een agenda uitgevoerd dient te worden.
Naar de oplossing hoeft ook niet gezocht te worden. Die ligt al jaren op de plank.
Het is crimineel tot op het bot.
Misdaden tegen de mensheid!

Freba
Freba
Reactie op  Danny
13 dagen geleden

Niemand die het weet; we zitten allemaal in het zelfde schuitje; ook de ME-er, de Verpleegkundige en de rest. Ook die dienen zich te houden aan de regels en zitten met jankende kinderen opgescheept; ook die mogen opa en oma niet bezoeken. Uiteindelijk is iedereen sjagrijnig. En vooral omdat NL moeilijk “de boel” kan opengooien als in de rest van de EU alles op slot ziet. Gedeelte smart is halve smart. Een dooddoener waar je wel rekening mee moet houden. Hoe wastieookalweer? Als je geknipt/geschoren wordt moet je stil blijven zitten.

H.J.
H.J.
15 dagen geleden

Inderdaad, de hele opzet van de pionnen van de club van Opa Bernhard, is het creëren van een slaafs volk, zonder eigen inbreng en via herspoelingen te beïnvloeden.

Andere landen gebruiken vaak het leger, voor dit soort onderdrukkingen in Nederland heeft men gekozen voor de politiemacht, aangevuld met Boa’s.
De invoering door Rutte van de spertijd, is daarvan het beste bewijs.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  H.J.
15 dagen geleden

In de hele europese unie zelfde Schwab-agenda.

Lucid Lover
Lucid Lover
Reactie op  H.J.
15 dagen geleden

Precies. En wanneer gaat die avondklok eundigen? Geloven jullie dat dat na 20 april gebeurt? Ik niet….

H.J.
H.J.
Reactie op  Lucid Lover
15 dagen geleden

Kijk in mijn prille jeugd had de Avondklok een andere naam Spertijd noemde men het toen.
Nu noemt de grote leugenaar het Avondklok, maar vlgs mij is het doel het zelfde, onderdrukken van de vrijheden van de Nederlandse bevolking.

salvar
salvar
Reactie op  H.J.
15 dagen geleden

precies.

salvar
salvar
Reactie op  Lucid Lover
15 dagen geleden

ik ook niet , zal wel naar 18.00 uur gaan.
mooi weer en de mensen gaan massaal naar buiten en dat willen ze niet.
er mag niet gepraat worden met elkaar en daar zit de angst bij hen.

Schrander
Schrander
15 dagen geleden

Het is echt absurd dat niemand wil luisteren.

En ondertussen wordt er met levens gesold met dat Astrazeneca (Kill the Stars) en Pfizer. Eerst verbod voor 60- en prompt 60+ ook. Weeks nadat het al eerder was gestaakt. Och het is maar een frikandelletje

Zijn mensen nu echt zo debiel dat ze denken dat voor het goede zaak gaat.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Schrander
15 dagen geleden

Duidelijker kan het tochniet, het is de super omgekochte MEDIA, die zijn spel speeld, het scénario uit rolt, kijk vandaag, Putin met foto meest ….man van Rusland, geen woord over de oorlog in de Oekraïne, en als het gaat zo als voorzien, gaat de USA ook weer oorlog voeren in Syrië hun vloot is op weg, dat zijn dan twee fronten, de pipiline in de Oostzze wordt constant gehinderd gewoon pesten, hoe die Russen zo kalm blijven is mij een raadsel tegen dit Psychopaten gedoe helpt geen praten, dus WWIII is dicht bij behalve in de EU MEDIA !

Arnold
Arnold
Reactie op  Schrander
15 dagen geleden

Ik laat mij niet vaccineren, ik ben echt niet gek.

doornbos
doornbos
Reactie op  Arnold
15 dagen geleden

Ik ben 60 plusser en mijn oproep voor de prik des doods is inmiddels confetti.

salvar
salvar
Reactie op  Schrander
15 dagen geleden

En ondertussen wordt er met levens gesold.
de mensen sollen met zichzelf , je hoef geen spuit te halen.
behalve diegeen die ze dwingen.

ruud
ruud
Reactie op  Schrander
15 dagen geleden

Ja

Freba
Freba
Reactie op  Schrander
13 dagen geleden

Ik laat mij niet vaccineren; iedereen staat dit vrij. Er staat niemand met een pistool op je hoofd gericht, die zegt dat je het wel moet doen. En als je niet kunt reizen zonder eventueel vaccinatiepaspoort, dan maar thuis. Het zonnige buitenland kan niet zonder toeristen. En als er weinig toeristen komen, veranderen de regels. Daar waar geld gemoeid is, zijn de regels zo veranderd. Gaat uit als een nachtkaars.

duitinzakje
duitinzakje
15 dagen geleden

Mensen, we zitten in een communistische overname van het ‘vrije westen’.

We weten niet genoeg hoe onmenselijk deze ideologie is omdat ons onderwijssysteem er niet voldoende aandacht aan heeft besteed. Dat systeem was al overgenomen door de commies.

Atheïstische commies willen alles wat naar God en Zijn Creatie verwijst uit het bewustzijn van de mens verwijderen. In hun ogen zijn wij boerderijdieren die zolang ze produceren mogen ‘leven’ om dan zo snel mogelijk verwijderd te worden.

Het hele natuurlijke bestaan wordt vermoord en vervangen door een kunstmatig systeem van controle en onderdrukking. Het door God gegeven immuunsysteem wordt opzij geschoven om plaats te maken voor vaccins. Net als de dieren in de bio-industrie worden we onderworpen aan voortdurende controle door de medische dictatuur.

‘Intensieve menshouderij’ noemde ooit iemand dat.

Kijk, wat er op Goede Vrijdag is gebeurd in een Poolse kerk in GB. Het is om gek van te worden. En dat allemaal om een ‘levensgevaarlijk virus’ (ahum) te bestrijden.

https://www.youtube.com/watch?v=aqOKm4k2Wcc&t=78s&ab_channel=AndrzejFryzicki

Sjakie
Sjakie
Reactie op  duitinzakje
15 dagen geleden

Intensieve Menshouderij van Jaap Peters en Judith Pouw!

Freba
Freba
Reactie op  duitinzakje
13 dagen geleden

Je weet zeker niet wie over Het Onderwijs in NL gaat? Dat is enen Paultje Rosenmoeller. Die bepaalt wat studenten moeten leren op universiteiten en de rest van de scholen. Rosenmoeller behoort ook tot het volk der Intriganten, tevens goed bevriend met de Oranjes, waar we al vanaf 1568 mee opgescheept zitten. Hier en daar een paar jaar onderbreking. NL is in feite nooit zelfstandig geweest…..en eigenlijk samen met Belgie een provincie van Frankrijk (gebleven)

Rotterdammer
Rotterdammer
15 dagen geleden

Rutte heeft vroeg in de “pandemie” gezegd dat wij in oorlog zijn.
Inmiddels zal duidelijk zijn waarop hij toen doelde.

H.J.
H.J.
Reactie op  Rotterdammer
15 dagen geleden

Spertijd.?

Jani
Jani
Reactie op  Rotterdammer
15 dagen geleden

en…niet te vergeten wat rutte ook in het allereerste begin zei : “het nieuwe normaal ” . Dat ging toen alleen nog over de anderhalve meter.

PowerFlower
PowerFlower
15 dagen geleden

Hartelijk dank lieve rechercheur voor het naar buiten brengen van deze misstanden! Dit is echt uit het hart gegrepen en zeer duidelijk. Dit moet mensen toch de ogen openen. (laten lezen aan anderen!) Dat er nog vele agenten, MEers en rechercheurs hun verhaal gaan doen bij BPOC. Ook de politie hoort nog bij het rotte systeem wat momenteel nog de wereld regeert. Dit zal allemaal omver gaan vallen en er is dan geen plek meer voor dit soort toestanden.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  PowerFlower
15 dagen geleden

Er bestaat ook nog het Juridiese systeem, het door en door corrupte door de overheid bestuurde gerechtelijke macht, leuke goed betaalde baantjes, die bergen pepier creéerd maar geen recht weet te spreken, denk aan de Demminl affaire !

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Jenne Sr.
15 dagen geleden

Inderdaad JenneSr, alles moet 180 graden om, het complete systeem wat nu de wereld ‘heerst’. Stap voor stap gaan we de goede richting in. Lijkt wel alsof dat niet zo is nu met die gigantische chaos, maar ik heb sterk het gevoel van wel, er loopt veel goeds achter de schermen wat niet direct zichtbaar is.

Locke
Locke
15 dagen geleden

Mijn advies voor deze onwetendheid meld je ziek en neem een week de tijd voor verdieping welke agenda is opgesteld, kom uit die NL schelp zie groot en denk ruimtelijk. Waar wij mee te maken hebben is een niveau dat vele malen de kleinburgerlijkheid overstijgt, alleen als meer mensen inzicht krijgen en samenkomen is het einde verhaal voor de monsters die ons willen uitroeien, dit is geen flauwekul maar keiharde realiteit. De klasse die hierachter zit heeft schijt aan alles wat ademt, door de geldcreatie uit het niks is het heel eenvoudig alles en iedereen om te kopen die als placeholder dienst doet om ons als mensheid uiteindelijk geheel ondergeschikt te maken aan de kleptocratie. Het is de 0,1% die alles bezitten en bepalen tegen de 99.9% die deze onderdrukkers niet willen zien en blijven volgen. 99,9% verstand tegen 0,1 verstand, stof tot nadenken. Organiseren en hier een einde aan maken.
Een echte Economie van en voor de mensen is nog nooit gezien op deze aardkloot.
Alles uit het verleden tot heden was en is een poel des verderf.

Zalig Pasen.

Wegmetdepolitiek
Wegmetdepolitiek
Reactie op  Locke
15 dagen geleden

Ik vraag me nog steeds af wat Hugo de Jinge hier toch steeds doet. Hij zet overal 1 duimpje omlaag. Triest voor hem dat ie toch echt alleen staat op deze site. Ik denk dat hij beter maar op Joop nl kan blijven

Locke
Locke
Reactie op  Wegmetdepolitiek
14 dagen geleden

Judas herinnerd dat men altijd alert moet blijven voor de gifbeker.

Jacky
Jacky
Reactie op  Locke
15 dagen geleden

Helemaal mee eens. Zelfs Mengele uit de 2e wereldoorlog is gelinkt aan de Rothschilds. Google daar maar eens naar.
Google ook maar eens naar MK Ultra en wat je met deze techniek kan bewerkstelligen (deze techniek gebruikte Mengele ook). Als 99,9 % zijn verstand ook daadwerkelijk zou gebruiken zouden we er een eind aan kunnen maken, sterker nog, dan was het niet zover gekomen als dat het nu al is.
De schapen worden door de MSM en de regering helemaal gemindcontrolled. De lockdowns en de avondklok werken ook door op de psyche van mensen.
Op deze manier proberen ze je te hersenspoelen en te breken. Daarna is het ook heel makkelijk om mensen tegen elkaar op te zetten. Je kunt nu al merken dat er een tweedeling ontstaat tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden.
Er is alleen nog hoop als het merendeel van de mensen wakker wordt.
Sommigen krijg ik persoonlijk wel wakker, maar er zijn ook mensen die zich direct van je afkeren, die kiezen ervoor de overheid te volgen en geloven alles wat de MSM ze voorkauwt. Jij bent dan de complotdenker en hoe durf je onze wetenschappers te bekritiseren.

Veel mensen voelen zich helaas zo veilig in hun “gevaccineerde bubbel”

Helaas zal die schijnveiligheid niet van hele lange duur zijn…

solo
solo
Reactie op  Locke
15 dagen geleden

Juist Locke, alles wat “georganiseerd” is hebben de touwtjes in handen, de EU, de regering, de WHO, de RIVM, vooral de MEDIA, het leger, de politie, de zorg, Boa’s, de Belastingen, alle cooperaties, enz. En wij maar kris kras lopen demonstreren en schreewen als kippen zonder koppen. Wordt het niet tijd om onze VERZET centraal georganiseerd te regelen?
Samen staan we veel sterker dan het georganiseerde misdaad tegen de mensheid
(lees Locke hierboven).
Kijk ook dit filmpje van Telegram of youtube hoe het kan.(aanrader)
https://www.youtube.com/watch?v=ziWXH7T15zw
https://t.me/Freedom_Warriors/7415
zo moet het, laat je niet bullyen en overbluffen, het democratisch mensenrecht staat aan jou kant, samen staan we sterk.
Mijn Opa zei vaak, wie de bal kaatst kan hem terug verwachten, i.a.w. oog om oog tand om tand, dat had hij uit de bijbel zei hij, de andere wang toekeren is voor onderdanige en goedgelovigen, de niet wakkere.
In de jaren 90 in nieuw zeeland had de regering besloten BTW te heffen op onroerend goed aanslagen, dus belasting op een belasting heffen, daags erop bleef de hele burger beroeps bevolking thuis, ja je raadt het al, binnen 2 dagen teruggedraaid.
Nu de grote vraagstuk, hoe krijg je Nederland wakker, mijn mening is als ze 2 doperwtjes en 1 half aardappel op hun bord vinden gaat het lampje pas branden, helaas al te laat.
Locke dank voor je ingezonden stuk.

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

72
0
We lezen graag je reactie!x