Mens en Dier

Rechercheur wordt ‘wakker’: We zijn beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niet alleen politieagenten en ME’ers, maar ook rechercheurs kloppen aan bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie. Een vrouwelijke rechercheur zegt zeer bezorgd te zijn over wat er nu allemaal gebeurt in Nederland. Ze zag op YouTube filmpjes voorbijkomen van politiegeweld tegen burgers die haar enorm raakten.

“De doorslag voor mijn ‘wakker’ worden was dat minister Grapperhaus doodleuk zijn bruiloft gevierd bleek te hebben. Tegen alle waarschuwingen in, de waarschuwingen die hij nota bene zelf had geroepen. Hij had zelfs mensen uitgemaakt voor aso’s,” verklaart de rechercheur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik ben er eens goed naar gaan kijken en er bleken toch een heleboel zaken niet te kloppen. Het begon toen naar buiten te komen dat de uitvinder van de PCR-test, Kary Mullis, uitleg had gegeven over hoe de PCR-test te gebruiken. Dat deze geen coronabesmetting kan aantonen, dat deze PCR-test op een andere wijze gebruikt dient te worden. Helaas is Kary Mullis overleden, hij kan hier geen discussie meer over aangaan,” vervolgt de vrouw.

Er stond ook bij: de dood. Er werd door collega’s gelachen

Ze sprak met collega’s over het virus, de maatregelen en probeerde feiten uit te leggen. Dat er geen oversterfte was in 2020, dat er medicatie is voor corona, dat we gehersenspoeld worden door de media en gemasseerd werden naar een ‘vaccin’ toe, en dat mondkapjes niet werken.

Ze liet collega’s op de website van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA zien dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden bij de ‘vaccins’. “Er stond ook bij: de dood. Er werd door collega’s gelachen.”

De rechercheur zei openlijk dat ze zich niet zou laten vaccineren, dat haar immuunsysteem het zelf kan oplossen en dat de IFR (infection fatality rate) 0,23 procent is. Ze zei ook dat het vaccinatiepaspoort eraan zat te komen en dat er mensen buitengesloten zouden worden. “Sommige collega’s zeiden dat ik me onder andere daarom maar moest laten inenten. Ik was geschokt.”

Ik heb echt gedacht: het is oorlog. In welk land leven we?

Ze zag de beelden van vredelievende, bezorgde burgers die demonstreerden. De beelden van ME’ers en politie te paard die onschuldige, rustige, vredelievende mensen slaan, schoppen en omver walsen. “Dat ging mij te ver. Ik heb erom gehuild. Ik was er totaal kapot van.”

Op 20 maart zag ze de zorgmedewerkers en veteranen die voor de demonstrerende burgers gingen staan. De rechercheur volgde de demonstratie omdat twee zorgmedewerkers die demonstreerden familieleden van haar zijn. Toen ze zag dat ME’ers recht tegenover de veteranen stonden, werd het haar te veel. “Ik dacht: nu is het gebeurd, nu gaan de ME’ers de veteranen en zorgmedewerkers in elkaar slaan. Ik heb echt gedacht: het is oorlog. In welk land leven we?”

Door deze gebeurtenis in Amsterdam, het feit dat ME’ers oog in oog stonden met veteranen en zorgmedewerkers – en blijkbaar klaar om geweld tegen hen te gaan gebruiken – is ze naar eigen zeggen geshockeerd. “Ik zie het zo: we zijn in korte tijd beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus. Waar is ons verstand gebleven?”

Lees hier de volledige verklaring van de rechercheur.

[BPOC]

4.7 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Ze is er wel een beetje laat achter gekomen. Maar beter laat dan noolt!

James.T.Kirk
James.T.Kirk
3 jaren geleden

Het is niet alleen het virus maar de totale verschillen en denkwijzen van de mens die naar boven komt met een onvoorziene gebeurtenis. dat is in feite nog beangstiger dan het virus,Hier kunnen oorlogen door ontstaan helaas.l

Gerrit Lelystad
Gerrit Lelystad
3 jaren geleden

Lees iedere dag deze berichten maar zit te wachten tot er echt wat gaat gebeuren, harde actie zal er moeten, dit siudderd maar door vrees ik.

Danny
Danny
3 jaren geleden

Een heel sterk verhaal, maar om het dan te eindigen met “Ik ben van mening dat de overheid steken heeft laten vallen bij het naar oplossingen zoeken voor dit virus. “, vind ik zwak uitgedrukt.
De overheid heeft geen steken laten vallen, de overheid doet dit willens en wetens, omdat er een agenda uitgevoerd dient te worden.
Naar de oplossing hoeft ook niet gezocht te worden. Die ligt al jaren op de plank.
Het is crimineel tot op het bot.
Misdaden tegen de mensheid!

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x