Mens en Dier

NOS wekt verontwaardiging met podcast over ‘rijzende ster’ Christianne van der Wal: ‘Links activistenbolwerk’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

De titel van de nieuwste aflevering van NPO-podcast De Dag luidt ‘de rijzende ster van Christianne van der Wal’. Trouw-journalist Niels Markus maakt in de podcast een profiel van haar op. Met haar ‘heldere communicatie’ dwingt ze bij vriend en vijand respect af, zegt hij.

“Van alle kanten is de druk op Van der Wal enorm. Maar in haar optredens is dat niet te merken. Ze lijkt de moeilijke boodschap makkelijk te vertellen,” valt te lezen op de website van de NOS.

Ministerie van Waarheid

De podcast maakt een storm van kritiek los. “Hier volgt een programma in de zendtijd voor het Ministerie van Waarheid,” reageert journalist Annelies Strikkers. “NOS deinst nergens voor terug,” zegt huisarts Els van Veen.

Percolator twittert: “Als je het hebt over ‘de rijzende ster van Christianne van der Wal’ en ‘met haar heldere communicatie dwingt ze bij vriend en vijand respect af’ dan ben je echt totaal alle feeling met de samenleving kwijt. De NOS is een links activistenbolwerk geworden.”

Lekker neutraal

“Hoe verzin je het,” reageert energieadviseur Simone Juffermans. “Lekker neutraal,” schrijft bioloog Richard Steenvoorden.

Over de communicatie van de VVD-minister schrijft BVNL-bestuurder Hans van Tellingen: “Het allerbeste en kernachtige bewijs van het failliet van de politiek is de uitspraak van Christianne van der Wal: ‘Als ik mij moet laten leiden door wat de achterban ervan vindt, nou dat is niet de manier waarop ik wil werken’.”

“Is dit dan die nieuwe bestuurscultuur?” vraagt hij.

Meer ‘heldere communicatie’:

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
K. Onmacht
K. Onmacht
5 maanden geleden

Vallende ster zullen ze bedoelen.

Gee
Gee
5 maanden geleden

Onbenullen zoals deze minister stapelen ook op en nemen maar niet af.

Peter
Peter
5 maanden geleden

Corrupt corrupter het corrupste

koddebeier
koddebeier
5 maanden geleden

Weg met deze dictatuur !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x