Homepagina » Gezondheid » Antilichaam maakt korte metten met alle vormen van kanker
Antilichaam maakt korte metten met alle vormen van kanker

Antilichaam maakt korte metten met alle vormen van kanker

Onderzoekers hebben mogelijk de heilige graal in de strijd tegen kanker gevonden, een wondermiddel dat iedere kankertumor doodt waar het mee in contact komt. Dat schrijft de New York Post.

Hun middel houdt het eiwit CD47 tegen. Tumorcellen die zijn voorzien van dit eiwit worden niet opgemerkt door het immuunsysteem.

Het eiwit wordt in gezonde bloedcellen aangemaakt, zo schrijven de onderzoekers in vakblad Science, maar kankercellen produceren een buitensporige hoeveelheid van het eiwit waardoor het afweerstelsel de schadelijke cellen niet vernietigt.

Antilichaam

Onderzoekers van de Stanford-universiteit maakten een antilichaam dat CD47 de weg verspert, zodat het immuunsysteem de gevaarlijke cellen begint aan te vallen.

De onderzoekers hebben het antilichaam tot dusver gebruikt in muizen met menselijke borst-, eierstok-, darm-, blaas-, hersen-, lever- en prostaatkanker. In alle gevallen dwong het antilichaam het afweerstelsel van de muizen de kankercellen te doden.

Uitzaaiing

“We hebben aangetoond dat het antlichaam de tumor kan bestrijden of de groei ervan kan terugdringen waardoor uitzaaiing wordt voorkomen,” zei bioloog Irving Weissman van de Stanford-universiteit.

Eén bijwerking van de behandeling was dat de gezonde cellen werden onderworpen aan kortstondige aanvallen van het immuunsysteem van de muizen, maar het effect viel in het niet bij de schade die werd toegebracht aan de kankercellen.

Bron: Nypost.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Linda schreef:

  Da’s mooi en goed nieuws voor mensen met kanker. Toch heb ik altijd weer moeite met de dierlijke slachtoffers, waarvan er vele zijn en veel moeten doormaken voor deze ‘successen’.

  0 likes
 • Dreamfall schreef:

  wow!!! Dit is een goede stap in de richting!

  Ik ben wel benieuwd hoe de Bilderberg kliek hierop reageert omdat ze de menselijke populatie willen verkleinen.

  Dit zou ook een stap kunnen zijn voor de mens om fysiek de ruimte in te trekken omdat kanker straks misschien wel tot het verleden behoord. (ok wel heel toekomstgericht.)
  En dat zijn we meteen van het overpopulatie probleem af.

  0 likes
 • m&m schreef:

  hoor je over een tijdje niets meer van.
  voor een paar jaar terug ook een middel en nu hoor je hier ook niets meer van.

  0 likes
 • NU schreef:

  Nog een in de lange rij van baanbrekende medicijnen waar we straks niks meer van horen?
  Ik zou zeggen begin alvast met gezond eten, dan is er iig minder kans op allerlei ziektes

  InLakesh

  0 likes
 • Falco schreef:

  Er zijn al heel veel medicijnen tegen kanker maar die worden onderdrukt omdat er geen geld aan verdient kan worden.

  0 likes
 • Redice schreef:

  wedden dat we hier verder niets meer van zullen horen?

  0 likes
 • Pokie schreef:

  Voor de resistentie van de virussen tegen antibiotica is er nog geen oplossing. Dit treft veel meer mensen.

  0 likes
 • Ned Kelly schreef:

  Een kleinere populatie is better in de hand te houden met deze vinding zou de populatie alleen maar groeien als het zou worden gebruikt,maar ik vraag me echt af of we hier ooit nog eens iets over horen.

  0 likes
 • Wim schreef:

  Kijk ook eens naar het werk van Dr. Simoncini en Dr. Coldwell.
  Er zijn honderden manieren om te genezen van kanker. Alleen niet door chemotherapie en bestralingen, want deze veroorzaken kanker.

  0 likes
 • Darketernal schreef:

  Halleluja, alles wat tegen kanker kan werken is geweldig mooi meegenomen. Fantastisch werk dat deze mensen hebben geleverd.

  0 likes
 • StarChild schreef:

  http://www.pnas.org/content/109/17/6662

  Is de website van ‘t daadwerkelijke artikel. Tevens was dit al publiekelijk bekend vanaf 24 april 2012.

  Desalniettemin hoop ik dat dit middel snel wereldwijd wordt ingezet.

  0 likes
 • Paul schreef:

  @ pokie

  Antibiotica dood bacterien en geen virussen.

  0 likes
 • Rochel schreef:

  Nou gewoon nog even laten patenteren door een of andere farmaceut en de grap is over, die stopt het het in een pilletje en vraagt daar €400 a 500 euro of nog meer voor..per stuk.

  0 likes
 • pff schreef:

  en hoeveel moet volgend medicijn kosten?

  er zijn al genoeg alternatieven in omloop.
  als je nu nog chemo neemt dan verdien je het om binnen 6 mnd je graf te delven

  0 likes
 • Hunter schreef:

  [quote name=”Pokie”]Voor de resistentie van de virussen tegen antibiotica is er nog geen oplossing. Dit treft veel meer mensen.[/quote]

  Antibiotica heft geen invloed op virussen, gezien het feit dat virussen geen metabolisme vertonen. Antibiotica heeft wél invloed op bacteriën.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”pff”]en hoeveel moet volgend medicijn kosten?

  er zijn al genoeg alternatieven in omloop.
  als je nu nog chemo neemt dan verdien je het om binnen 6 mnd je graf te delven[/quote]
  Wat is het verschil tussen veel geld en gezondheid??Noem eens wat alternatieven??En het nemen van een chemo is een persoonlijke keuze,en betekend NIET per definitie dat je aan de chemo zult sterven.Laat staan je eigen graf delven!Ik heb kanker, en hoop voor je, dat jij nooit voor die ziekte komt te staan!!Ik ben bang dat je het grootste kruipertje wordt, en zelfs voor de chemo zou gaan, als je te horen krijgt dat je niet lang meer hebt te gaan, en een chemo nog de enige optie is!!Ik ben wel weggelopen toen ik de aanbieding kreeg,en rook zo nu en dan wat cannabis in een pijpje.En afwachten is nu de enige optie!!Maar echt waar, het zijn er slechts weinigen die een chemokuur weigeren.Van de 100% neemt 99,9% de VUUR KUUR!!

  0 likes
 • Paulsater schreef:

  Horen we hier in Nederland waarschijnlijk nooit meer wat van! Kanker is big business, en het is helemaal niet de bedoeling dat mensen kankervij worden of er veelvuldig van genezen.
  Alle “geneesmiddelen” die ontwikkeld worden dienen slechts ter symptoonbestrijding. Heel veel medewerkers in de kankerindustrie willen hun zakken kunnen vullen en zijn niet gebaat bij het verdwijnen van kanker.
  Slechts goede voeding, gebruik van vitaminen en mineralen en het drinken van genoeg water, en het geneeskrachtig toepassen van kruiden en planten (hennepplant) volstaat om kankervrij te blijven of ervan af te komen.
  Helaas blijven deze middelen onderdukt; zie de Codex Alimentarius. Natuuroplossingen worden verboden en reclame ervoor wordt bestraft met 30.500,- euro!

  0 likes
 • VanChrissum schreef:

  [quote name=”Wim”]Kijk ook eens naar het werk van Dr. Simoncini en Dr. Coldwell.
  Er zijn honderden manieren om te genezen van kanker. Alleen niet door chemotherapie en bestralingen, want deze veroorzaken kanker.[/quote]

  Mijn idee

  Kanker is niet zo dramatisch zoals het wordt voorgesteld.
  Het is alleen de arogantie van de geneeskunde, die denken deze ziekte te bestrijden met chemo therapie. En andere gevaarlijke stoffen. Er zijn in de natuur inderdaad veel planten en middelen te vinden die kanker tegen houden of bestrijden. De hoofd oorzaak van kanker zijn de giftige E-nummers die in alle verpakkingen zitten die je in de supermarkt koopt. En alle geraffineerde producten die erin zitten. De ergsten zijn suiker, zout en meel, want daar zit het meeste van in. En wat denk je GMO producten wat niet op de verpakking staat. En niet te vergeten de druk die op mensen staat. Stres is ook een van oorzaken van kanker. En dat wordt alleen maar erger.

  0 likes
 • garriet60 schreef:

  mensen zijn werkelijk te lui om hier ook maar iets aan te doen .zij gaan liever het ziekenhuis opzoeken en te chemoen dan dat zij de natuur opzoeken omeen/de?? goede planten op te zoeken .jou gezonheid staat in jou tuin of langs de greppel van een boeren weiland maar wel veraf van de snelweg want ook daar zit het ergste soort gif over wat je dus niet moet nemen.

  0 likes
 • Paulsater schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”pff”]en hoeveel moet volgend medicijn kosten?

  Wat is het verschil tussen veel geld en gezondheid??Noem eens wat alternatieven??En het nemen van een chemo is een persoonlijke keuze,en betekend NIET per definitie dat je aan de chemo zult sterven.Laat staan je eigen graf delven!Ik heb kanker, en hoop voor je, dat jij nooit voor die ziekte komt te staan!!Ik ben bang dat je het grootste kruipertje wordt, en zelfs voor de chemo zou gaan, als je te horen krijgt dat je niet lang meer hebt te gaan, en een chemo nog de enige optie is!!Ik ben wel weggelopen toen ik de aanbieding kreeg,en rook zo nu en dan wat cannabis in een pijpje.En afwachten is nu de enige optie!!Maar echt waar, het zijn er slechts weinigen die een chemokuur weigeren.Van de 100% neemt 99,9% de VUUR KUUR!![/quote]
  Beste Hunting Wolf;
  Als alternatieven wil ik jou graag wijzen op de site http://www.wietforum.nl ; hier staat onder het kopje medicinaal gebruik beschreven hoe er geneeskrachtige wietolie wordt gemaakt ( ala de methode Rick Simpson ). Verder wil ik jou wijzen op de site van de Stichting Mediwiet : http://www.mediwiet.nl ; hier kun je contact opnemen om kennis te maken met deze olie !
  Verder wil ik jou nog wijzen op het toepassen van hooggedoseerde vitaminen en mineralen , betaalbaar te verjrijgen bij Het Kruidvat , eigen merk. Meer over vitaminen en mineralen in het boek van een hongaarse arts dr Lenkei: censuur , wat u niet mag weten over uw gezondheid . Hoog gedoseerde vitamine C was ook al bekend bij de verguisde dokter Moerman in zijn boek over het genezen van kanker.
  Als laatste wil ik jou nog wijzen op een boek over de geneeskrachtige werking van een heel duur medicijn:…water . De titel van dit door een iraanse arts (Ferrydoon Badmangalidh ? )geschreven werk: water , het goedkoopste medicijn , alternatieve titel : je bent niet ziek, je hebt dorst !
  Veel sterkte gewenst en succes met het terugkrijgen van jouw gezondheid !

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”pff”]en hoeveel moet volgend medicijn kosten?

  er zijn al genoeg alternatieven in omloop.
  als je nu nog chemo neemt dan verdien je het om binnen 6 mnd je graf te delven[/quote]
  Wat is het verschil tussen veel geld en gezondheid??Noem eens wat alternatieven??En het nemen van een chemo is een persoonlijke keuze,en betekend NIET per definitie dat je aan de chemo zult sterven.Laat staan je eigen graf delven!Ik ………….toen ik de aanbieding kreeg,en rook zo nu en dan wat cannabis in een pijpje.En afwachten is nu de enige optie!!Maar echt waar, het zijn er slechts weinigen die een chemokuur weigeren.Van de 100% neemt 99,9% de VUUR KUUR!![/quote]

  Hoi Hunting wolf,
  De diagnose kanker is op het moment dat je het hoort 100% rampennieuws. Hoe genees je van zo iets. Geestelijk doorgroeien is de enige mogelijkheid om uit deze fase te komen.
  Chemo, bestraling of een operatie kan je tijd geven om die groei door te maken.
  Het gaat er om, dat je stopt met het je zelf opofferen, Het altijd voor een ander klaarstaan lijkt heel spiritueel, Maar is dat alleen als je weg geeft wat je OVER hebt.

  Op het moment dat je je niet meer opoffert wordt je niet meer bevestigt, zo van, wat ben je toch een fijne vent dat je dat allemaal doet,. Dat je je dagelijks groen en geel iriteert neemt iedereen voor lief.
  Alle lieve mensen op het kerkhof.
  bleken niet onmisbaar.

  Spreek je iritatie uit. Profileer je.

  Wees eens een half jaar lief voor jezelf. Daarna wil je nooit meer anders.

  Geef een ander een waarde door jezelf een waarde te geven. Dan willen mensen bij je zijn om wie je bent en niet om wat je voor ze doet.

  https://www.youtube.com/watch?v=l47fhb6S8_w

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  epstein

  Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

  De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >